Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pandrits σου ανέβασα εδώ ένα αρχείο με ότι Phone κτλ βρήκα μέσα στο system/app..

Ελπίζω να βοήθησα γιατί είμαι από το κινητό και όχι στο pc.

http://db.tt/m3TOHNe6

Sent from my note

Ευχαριστώ πολύ, είσαι αρχηγός!

Σε λίγο τελειώνει και το κατέβασμα της Ιταλικής...:)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέσα στις ρυθμίσεις του κρακ έχει μια που λέει country code csc change (wipe) τι είναι αυτα που έχει να διαλέξουμε καμία 50αριά εμένα έχει επιλεγμενο το DBT.

Ευχαριστώ πολύ, είσαι αρχηγός!

Σε λίγο τελειώνει και το κατέβασμα της Ιταλικής...:)

Περιμένουμε εντυπώσεις.. :)

Sent from my note

Δειτε εδω : http://www.sammobile.com/firmware/

εκει που εχει Search: πανω δεξια γραψτε gt-n7000 και σας βγαζει ολες τις official rom της samsung

kTm Duke 690

Περιμένουμε εντυπώσεις.. :)

Sent from my note

Αν όχι πιο γρήγορη (μπορεί να είναι η ιδέα μου) είναι στα ίδια επίπεδα με του Παναμά. Την πέρασα από πάνω, χωρίς wipe και μετά τα γνωστά: cf kernel για το ρουτ, πέρασα τα δύο mods (15 toogles-call. rec) που με ενδιαφέρουν, triagle away για τον μετρητή και τέλος πέρασα τον δοκιμασμένο netcore 14.1...η απόλυτη «απογείωση»...:D

Το κυριότερο, όλα μα όλα είναι στη θέση τους (ακόμα και η σειρά στα toogles) και δεν χρειάστηκε να ξαναρυθμίσω τίποτα...μόνο να σβήσω τις γνωστές ******** της Samsung + δύο τρία ιταλικά apk που είχε μέσα.:)

Αν όχι πιο γρήγορη (μπορεί να είναι η ιδέα μου) είναι στα ίδια επίπεδα με του Παναμά. Την πέρασα από πάνω, χωρίς wipe και μετά τα γνωστά: cf kernel για το ρουτ, πέρασα τα δύο mods (15 toogles-call. rec) που με ενδιαφέρουν, triagle away για τον μετρητή και τέλος πέρασα τον δοκιμασμένο netcore 14.1...η απόλυτη «απογείωση»...:D

Το κυριότερο, όλα μα όλα είναι στη θέση τους (ακόμα και η σειρά στα toogles) και δεν χρειάστηκε να ξαναρυθμίσω τίποτα...μόνο να σβήσω τις γνωστές ******** της Samsung + δύο τρία ιταλικά apk που είχε μέσα.:)

Καλημέρα. Πως σβήνουμε τις εφαρμογές που δε χρειαζόμαστε;

Καλημέρα. Πως σβήνουμε τις εφαρμογές που δε χρειαζόμαστε;

Καλημέρα. Αν είναι εφαρμογές συστήματος θα πρέπει να είσαι ρουτ και τις σβηνεις με titanium. Αν μιλάς για τις υπόλοιπες εφαρμογές τις αφαιρείς από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές.:)

Οπότε με λίγα λόγια δεν αξίζει τον κόπο από Παναμά να πας εδώ.

Δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Υπάρχει και μια Γερμανική Rom.

GT-N7000 Germany 2012 August N7000XXLRQ N7000DBTLRQ

Μας έχουν μπερδέψει λίγο.. Τελικά η πιο καινούργια βάση ποία είναι;

Sent from my note

Δείτε εδώ!

N7000XXLRQ

Base Firmware: N7000XXLRQ(4.0.4)

Modem: N7000XXLRK

CSC: N7000DBTLRQ

Build Date: 28-08-2012

Changlist: 1068447

Its in Checkfus as well, so its official. Quicker download than hotfile too

Edit: Interesting, S-Cloud is included. Will flash later to test

Edit: Holy smoke its fast! New setup routine, presumably using the S-cloud features. Backup, settings, MMS, SMS etc. with option to restore. This is Samsung account, not google feature.

Did I mention it flies! Stock kernel

Edit: Alphabetical TW Grid! Yay! I dont have an S3, but will guess its a similar launcher or the same.

Μας έχουν μπερδέψει λίγο.. Τελικά η πιο καινούργια βάση ποία είναι;

Sent from my note

Πιστεύω ότι η ποιο καινούρια rom είναι η Ιταλική. Η κατάταξη που έχουν και στο samfirmware αυτή δείχνει πρώτη.

Πιστεύω ότι η ποιο καινούρια rom είναι η Ιταλική. Η κατάταξη που έχουν και στο samfirmware αυτή δείχνει πρώτη.

Η Ιταλική είναι και επιτρέψτε μου να πω πως τώρα που την δουλεύω από το πρωί, είναι ακόμα πιο smooth και πιο γρήγορη! Μέχρι και η εφαρμογή του facebook που ψηλοσερνοτανε πριν τώρα ανοίγει σφαίρα.:)

Δείτε εδώ!

N7000XXLRQ

Base Firmware: N7000XXLRQ(4.0.4)

Modem: N7000XXLRK

CSC: N7000DBTLRQ

Build Date: 28-08-2012

Changlist: 1068447

Its in Checkfus as well, so its official. Quicker download than hotfile too

Edit: Interesting, S-Cloud is included. Will flash later to test

Edit: Holy smoke its fast! New setup routine, presumably using the S-cloud features. Backup, settings, MMS, SMS etc. with option to restore. This is Samsung account, not google feature.

Did I mention it flies! Stock kernel

Edit: Alphabetical TW Grid! Yay! I dont have an S3, but will guess its a similar launcher or the same.

Sorry είμαι από τους κινητό και έχω χαοσει τώρα :p

Αυτή είναι η ιταλική;

Sent from my note

Οχι, είναι νέα ROM! Σε μερικούς ήρθε (περίπου 196ΜΒ) αναβάθμιση σήμερα το πρωί!

Έχει πολλά νέα features και κυρίως το νέο launcher!!!

Βασίζεται νομίζω στην κινέζικη που έγινε released πριν λίγες μέρες!

Μόλις την πέρασα!

Νέα GUI Setup και τρομερά γρήγορη στο πρώτο boot!!

Edited by geovass

Πάλι θα φλασάρουμε δηλαδή σήμερα ;

Τι να κάνουμε θα πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι :lol:

εννοεις οτι βγηκε ICS εκδοση που πηρε τον νεο Touchwiz? για πιο λογο το καναν αυτο? αφου σε λιγο θα παρει JB και υποτιθεται πως τοτε το Note 1 θα παιρνε τον Launcher τον καινουργιο (δηλ. αυτον του SGS3)..

επισης αυτη η rom 196ΜΒ ειναι ας πουμε ...add-on στην γερμανικη rom? η μπορει να φλασαριστει και πανω απο οποιαδιποτε στοκ?

Coolpad F1 (8297W)

Είμαστε με στοκ ρομς και έχουμε χάσει τη μπάλα! Από τον Παναμά (που θεωρούσαμε τελευταίο) και μετά ξεφύτρωσαν καμία δεκαριά!!!:p

εννοεις οτι βγηκε ICS εκδοση που πηρε τον νεο Touchwiz? για πιο λογο το καναν αυτο? αφου σε λιγο θα παρει JB και υποτιθεται πως τοτε το Note 1 θα παιρνε τον Launcher τον καινουργιο (δηλ. αυτον του SGS3)..

επισης αυτη η rom 196ΜΒ ειναι ας πουμε ...add-on στην γερμανικη rom? η μπορει να φλασαριστει και πανω απο οποιαδιποτε στοκ?

Φυσικά. Πήγαινε στο samfirmware και θα δεις ότι δεν είναι 196Mb αλλά 660mb. Αν έχεις γερμανικό κινητό θα σου ερχόταν απλά η αναβάθμιση των 196Mb. Δεν πειράζει όμως την περνάμε ολόκληρη για όσους δεν έχουμε του Ράϊχενμπαχ το κινητό.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι έχει τον καινούριο launcher αυτή η rom?

Μόλις την πέρασα!

Νέα GUI Setup και τρομερά γρήγορη στο πρώτο boot!!

Θα μας τρελάνουν ρε παιδιά..

Γιατί βγήκε αυτή η αναβάθμιση τώρα;

Ποιο το νόημα;

Και πως την βάζεις με full wipe;

Έχω μπερδευτεί τώρα... :confused:

Sent from my note

Σε τι έχεις μπερδευτεί ;. Είναι μια ρομ όπως τις άλλες. Την φλασάρεις από PC-ODIN και μετά στήνεις το κινητό. Το θέμα είναι τα 15 toggles θα λειτουργήσουν κανονικά ;. Το έχει κάνει κανείς αυτό;

Τι να σου πω... Παντως εχει το νεο launcher και πάει σφαίρα.

Μου κάνει ένα περίεργο βέβαια... κάθε φορά που πάω να γράφω με το keyboard ένα γραμμα μου γράφει null :lol::lol:

Έκανα factory reset να δω εαν φτιάξει...

EDIT: Ξαναφλασαρα και έφτιαξε το πρόβλημα!

Edited by geovass

Σε τι έχεις μπερδευτεί ;. Είναι μια ρομ όπως τις άλλες. Την φλασάρεις από PC-ODIN και μετά στήνεις το κινητό. Το θέμα είναι τα 15 toggles θα λειτουργήσουν κανονικά ;. Το έχει κάνει κανείς αυτό;

Αααααα τώρα είδα ότι είναι full Rom..

Νόμιζα απλά ότι είναι 196 mb μόνο..

Μάλιστα από ότι φαίνεται μας ζεσταίνουν για jb παίδες.

Οκ βρήκαμε δουλειά το μεσημέρι. :D

Sent from my note

Edited by freddaras

Ερωτηση... Εγω που ειμαι με Παναμα root ομως και με τον kernel Hydracore μπορω να επειχηρισω να δω αν εχω και εγω καποια ενημερωση?
kTm Duke 690

Kαι να έχεις ενημέρωση να τη περάσεις δεν θα μπορέσεις. Επομένως φλασάρεις μέσω PC-ODIN

Τρομερή έκπληξη η σημερινή!

Η ΡΟΜ αυτή εχει μέσα το Νέο ALBUM (που θα έχει το ΝΟΤΕ 2), έχει βέβαια τον νέο LAUNCHER (όπως προείπα σε προηγούμενο μήνυμα), επιλογή για Camera Quick Access, Hovering Pen Icon (και αυτο θα το εχει το ΝΟΤΕ 2) και ακόμα πολλά νέα features τα οποία δεν προλαβαίνω ούτε να δώ ούτε να δοκιμάσω!

Αξίζει 100% η εγκατάσταση!