Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλαξε κερνελ να δουμε αν θα δεις διαφορα...

μπα..καποια εφαρμογη που κανει την ποστια...πως το κανω παρθενο παλι χορις να πιραχτει θεμα και ρομ;;;

πωωω στο θεό τα νεύρα και σήμερα...πάλι τα ίδια...μου τρώει τη μπαταρία στο φτερό...ήδη είμαι στο 79% με 4 κλήσεις μικρές...help please...

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανείς????τόσα άτομα εδώ δεν το έχει επιχειρήσει κανείς ???πάλι το δικό μου θα χαλάσει???:lol::lol::p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα Alba 4 και μου άρεσε πολύ, όντως δεν έχει πολλές βελτιώσεις από την 3 που είχα, αλλά όμως έβαλαν ένα νέο theme με σκούρο μπλε χρώμα που με άφησε με ανοικτό το στόμα, μακάρι να κρατήσουν αυτό το theme σε όλες τους τις εκδώσεις ! Αξίζει να την δοκιμάσετε !

Χθές βρε παιδιά πέρασα την alba v4 και μετά του έβαλα και τον notecore v7, όλα καλά, έκανα update binaries και το supersu, και μετά έκανα restore τα προγράμματά μου με το titanium backup. Έπαιζα με το κινητό και τις εφαρμογές και δεν παρουσίασε τίποτα περίεργο.

Κάποια στιγμή τρέχω το sd maid, μου ζητάει δικαιώματα root και το πατάω grant, όπως σε όλες τις εφαρμογές που θέλουν root access, μετά όμως όταν φορτώνει το πρόγραμμα στην αρχική οθόνη μου λέει ότι η συσκευή είναι Unrooted.... Τι γίνεται?????

Όλες οι εφαρμογές που χρειάζονται root δουλεύουν κανονικά μόνο το sd maid λέει πως το κινητό δεν είναι root....

Και το root checker που έχω λέει πως είναι root το κινητό!!!

Υπόψη ότι την προηγούμενη rom που είχα το sd maid δούλευε κανονικά

Καμιά ιδεά τι μπορεί να φταίει??????????

πολύ ησιχεια σήμερα ρε παιδιά ούτε kernel ούτε ρομ μμμμ. ..... προβλέπω σήμερα να μην έχει φλάσινγκ χααχα

Αν κάποιος ξέρει ας μου πι κανα πρόγραμμα που να έχει στην οθόνη που κατεβούμε

(πως την λένε αυτή ) να έχει κάτω από τα κουμπιά γρήγορης επιλογής με γραμμή την φωτεινότητα της οθόνης

Edited by araditsas

Παίδες η τελευταία kingdroid τρώει κολλήματα η μου φαίνεται;

Παγώνει καμιά φορά η οθόνη και κάτι τέτοια κουλά...

Sent from my note

Παίδες η τελευταία kingdroid τρώει κολλήματα η μου φαίνεται;

Παγώνει καμιά φορά η οθόνη και κάτι τέτοια κουλά...

Sent from my note

έχεις απόλυτο δίκιο κρίμα αλλά κολάει λιγάκι τι λέει η crackθα βγάλει καμία καινούργια

ξενερωσα για την κινγκ ήμουν φαν αλλά δεν νομίζω πια

δεν ξέρω πια να βάλω αλλιώς θα την αλάζα τώρα. σάββατο φεύγω διακοπές έως τότε σίγουρα πρέπει να το εχω ετημο. ..

Edited by araditsas

Και εμένα μου κάνει κάτι σπασίματα... ποια άλλη είναι στα ίδια επίπεδα με αυτήν ? (stock look)

έχεις απόλυτο δίκιο κρίμα αλλά κολάει λιγάκι τι λέει η crackθα βγάλει καμία καινούργια

ξενερωσα για την κινγκ ήμουν φαν αλλά δεν νομίζω πια

δεν ξέρω πια να βάλω αλλιώς θα την αλάζα τώρα. σάββατο φεύγω διακοπές έως τότε σίγουρα πρέπει να το εχω ετημο. ..

Και εγώ ξενέρωσα φίλε.η kingdroid πάντα ήταν κορυφή.είναι η πρώτη φορά που την βλέπω να έχει θέματα.

Σκεφτόμουν την κρακ αλλά πάλι βλέπω ότι ετοιμάζει update.

Οπότε και εγώ είμαι σε δίλημμα τώρα.

Πάντως αν η cm9 δεν είχε τα θεματακια της με τον browser θα εμένα εκεί για καιρό.

Τεσπα μάλλον θα περιμένω την νέα κρακ αν και τα κολλήματα της kingdroid με χτυπάνε στα νεύρα.

Sent from my note

Και εμένα μου κάνει κάτι σπασίματα... ποια άλλη είναι στα ίδια επίπεδα με αυτήν ? (stock look)

και λίγο καλύτερη η κρακ ν8 αλλα όπου ναν απότι ακούω θα κάνει αναβάθμιση για να δούμε

βεβεα αν η κινγκ δεν κόλλαγε η αν τώρα που έβαλα άλλον κερνελ είναι καλά δεν υπάρχει δεύτερη.

εγώ μόλις έκανα αλλαγή κερνελ έβαλα σπιντμοντ η πρώτη μάτια είναι θετικότατη δεν την βλέπω πιο αργή και το τηλ εδώ και 5 λεπτά είναι οκ θα δείξει η νεκροψία χάχαχα πιο αργά θα πω κανα σχολείο μπας και τελικά δεν συνεργάζεται καλά με νοτκορ

Edited by araditsas

chrack v8 σταθερα εδω (με notecore v7) και μετα παμε στην καινουρια και μονο... ;)

ξέρουμε για πότε λένε για αναβάθμιση;;

και λίγο καλύτερη η κρακ ν8 αλλα όπου ναν απότι ακούω θα κάνει αναβάθμιση για να δούμε

βεβεα αν η κινγκ δεν κόλλαγε η αν τώρα που έβαλα άλλον κερνελ είναι καλά δεν υπάρχει δεύτερη.

εγώ μόλις έκανα αλλαγή κερνελ έβαλα σπιντμοντ η πρώτη μάτια είναι θετικότατη δεν την βλέπω πιο αργή και το τηλ εδώ και 5 λεπτά είναι οκ θα δείξει η νεκροψία χάχαχα πιο αργά θα πω κανα σχολείο μπας και τελικά δεν συνεργάζεται καλά με νοτκορ

Λές ρε φίλε τα κολλήματα να είναι από τον κερνελ;

Περιμένουμε εντυπώσεις..

chrack v8 σταθερα εδω (με notecore v7) και μετα παμε στην καινουρια και μονο... ;)

To σκεφτόμουν και εγώ για Chrack αλλά βλέπω ότι ήδη έχει την εννιά στα σκαριά..

Οπότε λέω να περιμένω

Sent from my note

Edited by freddaras

Λές ρε φίλε τα κολλήματα να είναι από τον κερνελ;

Περιμένουμε εντυπώσεις..

Sent from my note

πολύ νόρις αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι με σπιντ είναι σούπερ τόσο ώρα το παλεύω το ζορίζω και δείχνει πολύ καλό και όλοι ξέρουμε ότι ο σπιντμοντ κερνελ δεν είναι της πλάκας και η μπαταρία του πάντα πέταγε άντε γιατί πολύ νοτκορε δουλεύαμε τελευτία χχαχαχα θα επανέλθω και με ότι νεότερων δω.

ερώτηση

όταν αλλάζεις κερνελ η μπαταρία πολύ μετά από 1-2 μέρες είναι οκ η κατευθείαν ;;;;

Βαγγέλη, με ποιο launcher είσαι? Σκέπτομαι να φλασάρω chrack v8, αλλά μου αρέσει πολύ o launcher του S3. Παίζει σωστά με αυτή την rom?

Βαγγέλη, με ποιο launcher είσαι? Σκέπτομαι να φλασάρω chrack v8, αλλά μου αρέσει πολύ o launcher του S3. Παίζει σωστά με αυτή την rom?

πριν τρις μέρες τον είχα και πεζού όλα πολύ καλά και πολύ γρήγορα μην το φόβισε καθόλου

και έχει και το μπλε τησ ice με αρόμα η εγκατάσταση κανονικά διαλέγεις ότι θες...

την πέρασα... γρήγορη φαίνεται, αλλά έχει αλλάξει τα εικονίδια στα stock ICS και δεν μοιάζει με NOTE...:(

EDIT: ανεβαίνει η v9

Edited by geovass

την πέρασα... γρήγορη φαίνεται, αλλά έχει αλλάξει τα εικονίδια στα stock ICS και δεν μοιάζει με NOTE...:(

EDIT: ανεβαίνει η v9

Πόση ώρα ακόμη θα ανεβαίνει;:D

Υπάρχει κάπου το λινκ ρε παιδιά; μερικές φορές το ανεβάζουν πιο νωρίς:D

Sent from my note

Sent from my note

Μετά τις 10 θα είναι διαθέσιμη...κανά δυορο ακόμα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μετά τις 10 θα είναι διαθέσιμη...κανά δυορο ακόμα

Οπότε μάλλον αύριο θα την δοκιμάσω εγώ.

Ρωτάω απλά γιατί μερικές φορές εδώ στο φόρουμ είχαμε τα λινκ πριν βγουν επίσημα στο xda :D

Sent from my note

Προσωπικά πέρασα την στοκ ελληνική ICS 4.0.4. Αντε να δούμε τι θα δούμε...

Την κατεβάζω τώρα για να την περάσω. Είναι non-wipe?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

καλησπερα παιδια

αυτην την δοκιμασε κανεις??

AlBa Syndicate XXLRI Full Aroma v.1 (24.07.2012)

PDA - XXLRI

modem - XXLRB

CSC - XELP6

kernel - GL-NoteCore v.7

Changelog:

1) Build for Aroma - XXLRG v.4

2) Fixed dark-blue thene for new build

3) Deleted mod 15_Toggles - not working on new build

4) Updated kernels

5) Sone little bugfixes and additions

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Sent from my note

με speednote πετάει n king πολύ σταθερή δόξα γιατί ήταν κρίμα τώρα απότι κατάλαβα θα βάλει χακ ν9 περιμένουμε για πρώτες εντυπώσεις.

αν είναι το ίδιο καλή με ν8 θα την παρω μαζί στις διακοπές και θα την φλασαρω παραλία για να κάτσει πιο καλά.

Edited by araditsas