araditsas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ψαχνοντας το κινητο κατι πατησα στο superSU και τωρα δεν ειμαι ρουτ εχω κιντροιντ με σπειντ τι πρεπει να κανω;; για να γινω παλι ρουτ; Κανα νεο για κενουργια κιντροιντ να τρελαθουμε εχουμε; Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Ψαχνοντας το κινητο κατι πατησα στο superSU και τωρα δεν ειμαι ρουτ εχω κιντροιντ με σπειντ τι πρεπει να κανω;; για να γινω παλι ρουτ; Κανα νεο για κενουργια κιντροιντ να τρελαθουμε εχουμε; Ξαναπερασε πάλι τον κερνελ να δούμε τι θα γίνει.. Tην κατέβασα ήδη :p Αν δεν κρατιέσαι από εδώ.. http://kikis-home.de/chrack/lrg/Chrack_XXLRG_DBT_aroma_v8.zip Την έβαλες για να μας πεις εντυπώσεις; Sent from my note Edited July 15, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Διακρίνω δικαιολογίες για επιστροφή στο Note???:) Χαχαχα!! Με ενδιαφέρει πάντα η συσκευή αλλά με έχει βολέψει πολύ το s3 :p Πάντα μας λείπει η κοινότητα του note :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ξαναπερασε πάλι τον κερνελ να δούμε τι θα γίνει.. Περασα αμπις προσπαθησα να ξανακανω ρουτ δεν γινοταν μετα περασα αλλον κερνελ τον νοτκορ και παλι τιποτα Να φανταστο οτι η λυση ειναι να περασω οφισιαλ ρομ και.μετα ξανα ολα απο την αρχη;; Αν ναι δοστε μου ενα λινκ απο που να κατεβασο οφισιαλ ice 4.03. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Για να καταλαβω ποια ρομ εχετε κ ποια ειναι καλυτερη χωρις προβληματα κ με καλη μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Ξαναπερασε πάλι τον κερνελ να δούμε τι θα γίνει.. Περασα αμπις προσπαθησα να ξανακανω ρουτ δεν γινοταν μετα περασα αλλον κερνελ τον νοτκορ και παλι τιποτα Να φανταστο οτι η λυση ειναι να περασω οφισιαλ ρομ και.μετα ξανα ολα απο την αρχη;; Αν ναι δοστε μου ενα λινκ απο που να κατεβασο οφισιαλ ice 4.03. τι ακριβως πειραξες δεν θυμασαι? περιεργο μου φαινεται να εχασες ετσι ξαφνικα το ροοτ.. εμενα το θεμα μου ειναι αλλο! ενω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημένος απο την αλβα2 μου φαινεται οτι οι θερμοκρασιες που βαραει το κινητο ειναι απιστευτες!!:rolleyes: βεβαια σημερα εχουμε 36 βαθμους εδω(και ειναι ακομη 1 η ωρα) αλλα δεν θυμαμαι το κινητο να εβραζε με kingdroid... Πριν απο λιγο επινα τον φραπε μου και απλα σερφαριζα με το tapatalk και το κινητο αρχισε να καίει μεχρι και στην πλατη!(ειδα οτι εφτασα 48 βαθμους)... δεν θυμαμαι ποτε πριν να ειχα τετοιο θεμα... τωρα το εβαλα να φορτισει και εχει φτασει τους 55 βαθμους!!!!!!! τεσπα θα το ξαναδω Edited July 15, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Πατησα στο supersu ρυθμησεις ολοκληροτικος αποκλησμος προσβασιμοτητας το ξερω οτι πατησα μ@@ κια επιλογη χαχχαα αλλα τωρα τι μπορω να κανω; παταγα διαφορα και εκανα δοκιμες γιατι δεν μπορουσα ξαφνικα να εγκαταστησω το titanium μου εγραφε οτι δεν επαρκει ο χωρος πραγμα που δεν υσχιει. Δεν ξερω λεω να τα κανω ολλα απο την αρχη αλα δεν ξερω να περασω οφισιαλ με odin και μετα ολα με την σηρα απο την αρχη? Edited July 15, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 τι ακριβως πειραξες δεν θυμασαι? περιεργο μου φαινεται να εχασες ετσι ξαφνικα το ροοτ.. εμενα το θεμα μου ειναι αλλο! ενω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημένος απο την αλβα2 μου φαινεται οτι οι θερμοκρασιες που βαραει το κινητο ειναι απιστευτες!!:rolleyes: βεβαια σημερα εχουμε 36 βαθμους εδω(και ειναι ακομη 1 η ωρα) αλλα δεν θυμαμαι το κινητο να εβραζε με kingdroid... Πριν απο λιγο επινα τον φραπε μου και απλα σερφαριζα με το tapatalk και το κινητο αρχισε να καίει μεχρι και στην πλατη!(ειδα οτι εφτασα 48 βαθμους)... δεν θυμαμαι ποτε πριν να ειχα τετοιο θεμα... τωρα το εβαλα να φορτισει και εχει φτασει τους 55 βαθμους!!!!!!! τεσπα θα το ξαναδω Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως κάποια εφαρμογή σου κολλάει τον επεξεργαστή; (δεν είναι ακόμα συμβατή με 4.0.4;) Εμένα ρε φίλε δεν έχει ανέβει πάνω από 48 και μάλιστα εχθές στη δουλειά το είχα στον πίνακα ενός μηχανήματος (η θερμοκρασία που δουλεύει είναι 120 βαθμοί) και το τηλέφωνο έφτασε μέχρι τους 42. Στην φόρτιση στο σπίτι μου έφτασε 48 και στην παραλία το απόγευμα στους 41! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 καποιος που εχει δοκιμασει και κιντροιντ με σπειντμοντε αλλα και αλμπα 2 να μασ πει ποια ειναι καλητερη απο σμουθ αλλα και απο μπαταρια εγω με κινγκ ξεχναγα να το φορτισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Απο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε chracks v8 (4.0.4). http://kikis-home.de/chrack/lrg/Chrack_XXLRG_DBT_aroma_v8.zip Εγκαθιστω κι επανέρχομαι με εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 δοστε μου ενα λινκ για οφισιαλ ρομ κατεβασα απο http://www.samfirmware.com την 4.0.4 αλα ενο στην βιβλο λεει να αποσιμπιεσεισ το .ta εμενα κατεβικε σε .zip και οταν το αποσιμπιεσα μεσα ειχε 1)N7000XXLRG_N7000DBTLRG_N7000XXLRB_HOME.tar.md5 2)SS_DL.dll και ανοιξα απο περιεργεια το odin να δω αν τα βλεπει και δεν τα βλεπει υ.γ ολοι εχεται παει για μπανειο και εγω εχω τρελαθει με το κερατο... παω και εγω για μπανιο και θα εχω και το κινητο το νουμου μπασ και μου απαντησετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 δοστε μου ενα λινκ για οφισιαλ ρομ κατεβασα απο http://www.samfirmware.com την 4.0.4 αλα ενο στην βιβλο λεει να αποσιμπιεσεισ το .ta εμενα κατεβικε σε .zip και οταν το αποσιμπιεσα μεσα ειχε 1)N7000XXLRG_N7000DBTLRG_N7000XXLRB_HOME.tar.md5 2)SS_DL.dll και ανοιξα απο περιεργεια το odin να δω αν τα βλεπει και δεν τα βλεπει υ.γ ολοι εχεται παει για μπανειο και εγω εχω τρελαθει με το κερατο... παω και εγω για μπανιο και θα εχω και το κινητο το νουμου μπασ και μου απαντησετε.. Σωστα ειναι, θα τσεκαρεις το PDA και θα τραβηξεις "ανοιξεις" μονο το πρωτο, το dll δεν χρειαζεται να το βαλεις πουθενα... Σωστα το εκανες δεν χρειαζεται να αποσιμπιεσεις το tar,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Απο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε chracks v8 (4.0.4). http://kikis-home.de/chrack/lrg/Chrack_XXLRG_DBT_aroma_v8.zip Εγκαθιστω κι επανέρχομαι με εντυπώσεις... Πρώτη εντύπωση, είναι πιο γρήγορη από Alba, Fusion και Maxicet που είχα δοκιμάσει. Ακόμα και την επαναφορά απo titanium την έκανε πολύ πιο γρήγορα...:) Επανέρχομαι αργότερα για νεότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Πρώτη εντύπωση, είναι πιο γρήγορη από Alba, Fusion και Maxicet που είχα δοκιμάσει. Ακόμα και την επαναφορά απo titanium την έκανε πολύ πιο γρήγορα...:) Επανέρχομαι αργότερα για νεότερα... Περιμένουμε και άλλες εντυπώσεις.. Τσεκαρε λίγο και το θέμα της θερμοκρασίας Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 παιδια δεν μπορς να ρουταρω το note μου ενω κανω την διαδικαδια οπως λεει στην βιβλο. εχω την 4.0.4. οταν παταω το cwm στο recovery mode επιστρεφει στην προιγουμενη οθονη. κανω κατι λαθος?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 καποιος που εχει δοκιμασει και κιντροιντ με σπειντμοντε αλλα και αλμπα 2 να μασ πει ποια ειναι καλητερη απο σμουθ αλλα και απο μπαταρια εγω με κινγκ ξεχναγα να το φορτισω... Λοιπόν εδώ και περίπου 90 λεπτά ψάχνω ακριβώς αυτό το θέμα αριστερά και δεξιά σε όσα φόρουμ μπόρεσα να βρω προτιμήσεις από διαφορετικά άτομα ! Στο συμπέρασμα που κατέληξα είναι πως ο κάθε ένας είχε βασικά την άποψη πως αυτή η ROM που έχει είναι η καλύτερη :) Θα μείνω σε 1-2 μήνύματα που βρήκα στο xda από κάποια άτομα πως έχουν δοκιμάσει 5-6 rom και πιστεύουν πως η καλύτερη που βρήκε ήταν η alba2 και σε ταχύτητα και σε μπαταρία ! Κάτι άσχετο τα κολληματάκια που σου είπα στο τηλ πως είχα χτες όταν πρωτοέβαλα την king δεν μου τα ξανάκανε, ίσως είναι αυτό που γράφει και στην βίβλο, περιμένετε 1-2 ημέρες να κάτσει σωστά η ROM και μετά βγάλτε αποφάσεις και όντως σήμερα πετάει η Kingdroid δεν έχω κανένα πρόβλημα ! Αν με προλάβεις πάντως και βάλεις εσύ πρώτος την Alba γράψε μας εντυπώσεις να μας πεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το Alba 2 το κατεβάζεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579301 Κάποιος που το έχει βάλει (εγώ όχι ακόμη) μου είπε πως έχει cf root kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Περιμένουμε και άλλες εντυπώσεις.. Τσεκαρε λίγο και το θέμα της θερμοκρασίας Sent from my note Πολυ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής κι εδώ. Η πιο γρηγορη rom που έχω δει μέχρι σήμερα. Θέλω να δώ την αυτονομία της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ερώτηση : Όταν είχα πρωτοφλασάρει τον CFRoot δεν δούλευε το wifi. Τώρα με το wifi υπάρχει πάλι θέμα ή όχι ;. Τον είχα φλασάρει μέσω CWM. Να τον φλασάρω μέσω mobile odin ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ερώτηση : Όταν είχα πρωτοφλασάρει τον CFRoot δεν δούλευε το wifi. Τώρα με το wifi υπάρχει πάλι θέμα ή όχι ;. Τον είχα φλασάρει μέσω CWM. Να τον φλασάρω μέσω mobile odin ; Στο xda έχω δει ότι πρέπει να εγκαταστήσεις αυτό και να κάνεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ναι αυτό το ξέρω. Απλά ρωτάω το εξής. Στις custom roms χρειάζεται να το κάνω και αυτό με τον CF-Root kernel ή όλα θα δουλεύουν κανονικά ;. Και αν απλά χρειάζομαι τον CF-Root kernel για CWM και τίποτα άλλο, πρέπει να αναβαθμίσω το busybox ούτως ή άλλως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ερωτιση εχω ice 4.0.4 εκανα ρουτ προσπαθω να βαλο το abys δεν τον περνη προσπαθω τον franko kernel 10 που ειχα διαβασει παλι δεν μπενει πως θα βαλω ασφαλη κερνελ για βα αλαξω ρομ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Εγω παντως εδω κ 3-4 μερες ειμαι με kingdroid speenote. Δεν εχω καππιο προβλημα ισα ισα πολυ ευχαρηστημενος κ απο μπαταρια κ χωρις κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ούτε supersu έχω...ούτε wifi λειτουργεί...μα καλά τι λάθος έχω κάνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Γιατι δεν περνας απο την αρχη μαμα ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts