pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 1.έχω κάνει ολη τη διαδικασία και κολλάω εκει που λεει From main menu of Recovery choose wipe cache partition το επιλέγω και με ξαναγυρνάει πίσω οπότε δεν μου βγάζει επιλογή advanced - Wipe Dalvik Cache partition για να συνεχίσω:O (φωτο 1) 2.στις επαφές πως μπορώ να κάνω την μπάρα με τα γράμματα αριστερά να έχει μόνο ελληνικά και οχι αγγλικά(φωτο2) Φίλε μου δεν έχεις CWM γι αυτό κολλάς εκεί. Είσαι root;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ναι είμαι.χτες το βράδυ όμως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .χάνετε το root μετά απο αυτό???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ναι είμαι.χτες το βράδυ όμως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .χάνετε το root μετά απο αυτό???? Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ice kernel;;; Σαν να λέμε full wipe! Μην το ξανακάνεις για κανενα λογο, μπορεί να σου μείνει τούβλο στο χέρι!!! Ποια ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) καλησπερα και απο εμενα!!μπορω να πω και εγω τα δικα μου...φοραω την lq2το elthis me kernel τον N7000XXLQ2 (ΤΟΝ φλασαρα εγω γιατι με αυτον ειχε η ρομ το σμουθ δεν μου αρεσε,τον συγκεκριμενο κερνελ τον εδινε σαν επιλογη και ο ιδιος ο elthis(kai ton speedmod :( ) ).ειμαι φοφερα ικανοποιημενος !δοκιμασα την ρομ lq3 του elthi αλλα το σμουθ δεν ηταν κατι αξιοπρεπεστατο και για βαση ειχα περασμενη πριν την ρομ zslpf τησ σαμυ. μηπωσ δεν εκανα κατι σωστα????θελω αποψης!!! Edited June 23, 2012 by kolyvanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 pandrits την μαμα 4.0.3 ξαναπέρασα cwm και SU-Busybox τώρα ξανακάνω προσπάθεια να βάλω το θέμα απο την αρχή??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 την μαμα 4.0.3 ξαναπέρασα cwm και SU-Busybox τώρα ξανακάνω προσπάθεια να βάλω το θέμα απο την αρχή??? Όταν μπεις σε recovery και σου βγάλει το μενού που έδειξες πιο πίσω, πρέπει να ξαναπερασεις το cwm (χωρις να κανεις επανεκινηση)για να σου βγάλει το γαλάζιο μενού και να βρεις τα wipe case και dalvic όπως τα λέει o kalagas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 pandrits την μαμα 4.0.3 ξαναπέρασα cwm και SU-Busybox τώρα ξανακάνω προσπάθεια να βάλω το θέμα απο την αρχή??? Ναι τώρα θα είσαι ΟΚ να το περάσεις σύμφωνα με τις οδηγίες.. Η μπάρα δεν αλλάζει νομίζω γιατί ορίζεται σύμφωνα με τα ονόματα που έχεις περασμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ξεκινάω και η παναγία μαζί μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ξεκινάω και η παναγία μαζί μας... Εγώ θα σου έλεγα πριν ξεκινήσεις, αφού μπήκες στην ομάδα των root, να το προχωρήσεις λίγο και να περάσεις τη ρομ του elthis. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ρομ και μετά περνάς το θέμα του kalagas και θα είσαι Άρχοντας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) τα έκανα όπως ακριβώς έλεγε στις οδηγίες ο φίλος αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα το μόνο που κατάφερα ηταν να εξαφανίσω κάποια εικονίδια απο την κάτω πλευρά μετα το reboot μου έγραφε οτι γίνεται αναβάθμιση βέβαια... κώστα αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις λένε...οσο ομως και να διαβάσω αυτα τα android είναι μπέρδεμα μου φαίνεται...:) edit τώρα για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είμαι root και υποτίθεται εχω περάσει και το θέμα του φίλου πρέπει να κάνω πρώτα unroot??? έχοντας λοιπόν κάνει την πατάτα και ελαφρώς ιδρωμένος διότι παρόλο που το τηλέφωνο ανοίγει δεν έχω επαφές-μηνυματα-τηλεφωνο προσπαθώ να περάσω την ρομ που ειχε το τηλέφωνο απο την αρχή μεσω Odin... έκδοση N7000XXLPT KERMEL 3.0.15-N7000XXLPY-CL474507 μπορεί ένας φίλος να μου δώσει το λινκ γιατί απο τη θολούρα μου δεν μπορώ να τη βρω???:O και απο όσο καταλαβαίνω μάλλον είμαι για FULL WIPE Edited June 23, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Έχω βάλει την crash που είναι εξίσου καλή και όμορφη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 έχοντας λοιπόν κάνει την πατάτα και ελαφρώς ιδρωμένος διότι παρόλο που το τηλέφωνο ανοίγει δεν έχω επαφές-μηνυματα-τηλεφωνο προσπαθώ να περάσω την ρομ που ειχε το τηλέφωνο απο την αρχή μεσω Odin... έκδοση N7000XXLPT KERMEL 3.0.15-N7000XXLPY-CL474507 μπορεί ένας φίλος να μου δώσει το λινκ γιατί απο τη θολούρα μου δεν μπορώ να τη βρω???:O και απο όσο καταλαβαίνω μάλλον είμαι για FULL WIPE Καταρχήν μην αγχώνεσαι! Κατέβασε τον Abyss kernel (είμαι παραλία,δες τον σύνδεσμο από την βίβλο.) Ξανακάνεις την διαδικασία του root για να συγουρευτεις πως είσαι. Από recovery (αφού θα είσαι σίγουρα root) περνάς τον Abyss/ reboot recovery και θα κάνεις το full wipe με τον Abyss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 έχοντας λοιπόν κάνει την πατάτα και ελαφρώς ιδρωμένος διότι παρόλο που το τηλέφωνο ανοίγει δεν έχω επαφές-μηνυματα-τηλεφωνο προσπαθώ να περάσω την ρομ που ειχε το τηλέφωνο απο την αρχή μεσω Odin... έκδοση N7000XXLPT KERMEL 3.0.15-N7000XXLPY-CL474507 μπορεί ένας φίλος να μου δώσει το λινκ γιατί απο τη θολούρα μου δεν μπορώ να τη βρω???:O και απο όσο καταλαβαίνω μάλλον είμαι για FULL WIPE Φιλε μου εισαι πολυ τυχερος που εχεις ακομη τηλ κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μην το ξαναπειραξεις μεχρι να διαβασεις και να κατανοησεις τι πρεπει να κανεις ακριβως γιατι οπως σου εχουν ξαναπει ενα μικρο λαθος και παει το τηλ σου.επαναφορα κανε απο τις ρυθμισεις εκει που λεει αντιγραφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 έκανα φίλε μου και εξακολουθώ να μην έχω τηλέφωνο-μηνύματα-επαφές.γι'αυτό λέω οτι μάλλον είμαι για full wipe... θα κάνω μια προσπάθεια να περάσω την μαμα ρομ μέσω του odin αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο είναι unroot και απ'οσο καταλαβαίνω το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να περάσω τη μαμα ρομ.. είναι και κάτι άλλο πριν από αυτό??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 έκανα φίλε μου και εξακολουθώ να μην έχω τηλέφωνο-μηνύματα-επαφές.γι'αυτό λέω οτι μάλλον είμαι για full wipe... θα κάνω μια προσπάθεια να περάσω την μαμα ρομ μέσω του odin αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο είναι unroot και απ'οσο καταλαβαίνω το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να περάσω τη μαμα ρομ.. είναι και κάτι άλλο πριν από αυτό??? Ναι πέρασε μέσω pc odin κάποια από τις επίσημες και κάνε πάλι root αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Ναι πέρασε μέσω pc odin κάποια από τις επίσημες και κάνε πάλι root αν θες πέρασα τη ρομ όπως αναφέρει εδώ μου εμφάνισε τηλέφωνο κλπ αλλά οχι στην αρχική οθόνη:O μόνο μέσα στο μενού τα έχει(ευτυχώς κάτι είναι και αυτό) ολα οκ....ουφ παω για τσιγάρο... και τώρα λοιπόν που έκανα το τσιγαράκι μου και ηρέμησα και ξεΐδρωσα είμαι έτοιμος να φλασάρω την ρομ του φίλου elthis!!!!!!:P μιλώντας με τον costsa41 μου είπε πριν περάσω την ρομ του elthis να πάρω κάτι σαν backup απο τη ρομ που έχω σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να την επαναφέρω. θα μου θυμίσει κάποιος πως γίνεται αυτό??? Edited June 23, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 πέρασα τη ρομ όπως αναφέρει εδώ μου εμφάνισε τηλέφωνο κλπ αλλά οχι στην αρχική οθόνη:O μόνο μέσα στο μενού τα έχει(ευτυχώς κάτι είναι και αυτό) ολα οκ....ουφ παω για τσιγάρο... και τώρα λοιπόν που έκανα το τσιγαράκι μου και ηρέμησα και ξεΐδρωσα είμαι έτοιμος να φλασάρω την ρομ του φίλου elthis!!!!!!:P Τότε άκου!!! Υποθέτω έχεις κάνει και root σωστά? Ωραία περνάς από mob odin abyss kernel (ξεζιπάρεις το αρχείο zip και κρατάς το zImage σε κάποια θέση στην κάρτα sd. Μετά πας από mobile odin, open file και βρίσκεις το zImage, το επιλέγεις και στην συνέχεια flash firmware, πατάς σε όλα οκ!) Στην συνέχεια θα σταματήσει στην οθόνη που θα δείχνει το Abyss kernel..είναι λογικό γιατί είναι kernel gb και προσπαθεί να τρέξει σε ics! πατάς μαζί volume up+home button+power button μέχρι να δεις το περιβάλλον recovery του abyss... κρατάς πατημένα δεν αφήνεις!! Μετά, είναι περιβάλλον αφής κάνεις wipe data & wipe cache και από το advanced, wipe dalvik Στην συνέχεια install zip from sd card και βρίσκεις την ρομ by Elthis.. install zip και μετά που θα κάνει τα δικά του reboot system και είσαι κούκλος! τον abyss βρες τον από του Ηλία το post με την ρομ... το mobile odin εδώ https://dl.dropbox.com/u/75688140/MOP_230.apk βήμα βήμα, αργά και προσοχή!!! Καλή επιτυχία, παω να φάω έξω με την γυναίκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) μάλλον τα κατάφερα...είμαι εντάξει??? ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Edited June 23, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος. Υπάρχει τρόπος τελικά να εμφανιστεί το splaner widget στο nova ;Το έχει καταφέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 όντως υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα της ρομ σε σχέση με την μαμά... το μόνο που μου λείπει γιατί το είχα συνηθίσει είναι στα widget το κλείσιμο τον εφαρμογών... με τη ρομ αυτή πως μπορούμε να δούμε ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 μάλλον τα κατάφερα...είμαι εντάξει??? ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Εντάξει είσαι...απόλαυσε τώρα την καλύτερη ρομ του Note!:) Και όταν συνηθίσεις, περνάς και το θέμα του kalagas να το απογειώσεις αισθητικά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 όντως υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα της ρομ σε σχέση με την μαμά... το μόνο που μου λείπει γιατί το είχα συνηθίσει είναι στα widget το κλείσιμο τον εφαρμογών... με τη ρομ αυτή πως μπορούμε να δούμε ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές?? Κρατάς πατημένο το κεντρικό πλήκτρο (όπως και στη μαμά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Εντάξει είσαι...απόλαυσε τώρα την καλύτερη ρομ του Note!:) Και όταν συνηθίσεις, περνάς και το θέμα του kalagas να το απογειώσεις αισθητικά!:D κάτσε πρώτα να χαλαρώσω από το σημερινό καρδιοχτύπι και το περνάω κι'αυτό :):) Pandrits όντως τον είχα ξεχάσει αυτόν τον τρόπο :) Edited June 23, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος. Υπάρχει τρόπος τελικά να εμφανιστεί το splaner widget στο nova ;Το έχει καταφέρει κανείς? Και εγώ θα το ήθελα αυτό αλλα νομίζω δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) ειμαι εδω και 3 μερες περιπου με την αλβα του δικου μας elthis και το θεμα του kalagas.. τι να πω ρε παιδια το κινητο πλεον αγγίζει την τελειότητα! πραγματικα ειναι τοσο τελειο που εχω αρχισε να βαριέμαι....:lol::lol: προσφατα ταξιδεψα μιλανο για την συναυλια της madonna εκει... τι καμερες μου λετε και τι φωτογραφικες... δειτε τι βιντεο και τι photos τραβηξα απο την συναυλια! δεν υπαρχει το κινητο μας και στο θεμα αυτο!!! βιντεος photos http://imageshack.us/photo/my-images/268/20120614231353.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/407/20120614231555.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/12/20120614231606.jpg/ και που να τα δειτε και στο pc!!!! εκει παθαινεις ΤΟ σοκ!!!! Edited June 24, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts