Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβγαλε και ο rocket με Lq3

δεν βλεπω καμια μεγαλη διαφορα με την criskelo , περιμενω να βγαλει την δικια μας , και η κατσικα ....

ηλια και καλαγα για ριξτε μια ματια εδω και πειτε μας την γνωμη σας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337104

Edited by ratanplan

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την criskelo v7 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.. Σήμερα από τις 06:00 το πρωί είμαι όρθιος, πήγα και ήρθα Κρήτη αεροπορικώς (και Άγιο Νικολαο με αυτοκίνητο από αεροδρόμιο Ηρακλείου) και το έχω σκίσει κανονικά το τηλέφωνο.. Πολύ 3g, πολλά τηλέφωνα και mails, αρκετό tapatalk στις αναμονες και απίστευτα vids & photos από την "λιμνη" που βγήκα για καφε το μεσημεράκι.. Εχω κλείσει 3 ώρες on screen time οθόνης, με όλα τα υπόλοιπα που σας περιέγραψα και είμαι στο 37% μπαταρία.. Κανένα απολύτως κολημμα σε καμιά εφαρμογή ή άλλη λειτουργία και πολύ επίδειξη σε "περιεργα" ματιά.. Παιδιά το τηλέφωνο είναι απλά "το απολυτο" και η criskelo v7 έχει κάτσει τέλεια.. Αν δεν με έτρωγαν τα δάκτυλά μου δεν θα είχα καμιά ανάγκη άλλης rom (καλά για άλλη συσκευή απλά γελάω και μόνο στην ιδέα..) θα έλεγα "οκ ρίχνω άγκυρα, τελος"!! Και σκέψου ότι μόλις το πρωί έκανα battery calibration οπότε δεν έχει ακόμα κλείσει κύκλους φόρτισης η συσκευη να αποδώσει τα μεγιστα.. Παιδιά, δεν νομίζω να βγει πότε συσκευή να αγγίζει τόσο πολύ το "τελειο" και να είμαστε τόσοι άνθρωποι σύμφωνοι.. Δύσκολα!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1712135

Όλο κερνελ τώρα τελευταία

giphy.gif

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1712135

Όλο κερνελ τώρα τελευταία

ναι έχουν όμως βάση speedmod

technoholic maniac reviewer

Με την criskelo v7 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.. Σήμερα από τις 06:00 το πρωί είμαι όρθιος, πήγα και ήρθα Κρήτη αεροπορικώς (και Άγιο Νικολαο με αυτοκίνητο από αεροδρόμιο Ηρακλείου) και το έχω σκίσει κανονικά το τηλέφωνο.. Πολύ 3g, πολλά τηλέφωνα και mails, αρκετό tapatalk στις αναμονες και απίστευτα vids & photos από την "λιμνη" που βγήκα για καφε το μεσημεράκι.. Εχω κλείσει 3 ώρες on screen time οθόνης, με όλα τα υπόλοιπα που σας περιέγραψα και είμαι στο 37% μπαταρία.. Κανένα απολύτως κολημμα σε καμιά εφαρμογή ή άλλη λειτουργία και πολύ επίδειξη σε "περιεργα" ματιά.. Παιδιά το τηλέφωνο είναι απλά "το απολυτο" και η criskelo v7 έχει κάτσει τέλεια.. Αν δεν με έτρωγαν τα δάκτυλά μου δεν θα είχα καμιά ανάγκη άλλης rom (καλά για άλλη συσκευή απλά γελάω και μόνο στην ιδέα..) θα έλεγα "οκ ρίχνω άγκυρα, τελος"!! Και σκέψου ότι μόλις το πρωί έκανα battery calibration οπότε δεν έχει ακόμα κλείσει κύκλους φόρτισης η συσκευη να αποδώσει τα μεγιστα.. Παιδιά, δεν νομίζω να βγει πότε συσκευή να αγγίζει τόσο πολύ το "τελειο" και να είμαστε τόσοι άνθρωποι σύμφωνοι.. Δύσκολα!!

Ευθήμη αλλαξες κερνελ η εχεις αυτόν που φοράει???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ευθήμη αλλαξες κερνελ η εχεις αυτόν που φοράει???

Δεν τον άλλαξα και την περασα με full wipe.. Νομίζω ότι έχει πολύ καλή απόδοση :)

Δεν τον άλλαξα και την περασα με full wipe.. Νομίζω ότι έχει πολύ καλή απόδοση :)

εγώ ακόμα δεν έκανα battery calibration, πέρασα την κρίσκελο με full wipe, και είμαι στο 36% τώρα. με wifi on και συγχρονισμούς στα email και widgets, σετάρισμα, σερφάρισμα κανά 2ωρο με youtube βίντεο κ.λ.π και πάντα με 70-80% φωτεινότητα (το έχω ένα κλικ κάτω από το μέγιστο στην μπαρα κατάστασης του κρίσκελο). συνολικά το έπαιζα το κινητό καμιά 5-6 ώρες με τόση φωτεινότητα. Αν το έβαζα στο αυτόματο σίγουρα θα είχα παραπάνω μπαταρία, αλλά θέλω να χαίρομαι τη φωτεινότητα. παίζουν και πολλά ρόλο όπως ο launcher, πόσα widget δουλεύει ο καθένας, κ.λ.π. έβαλα και με το rom toolbox 240dpi και πιάνω τον εαυτό μου συνέχεια να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο μόνο και μόνο για να δω τα background... (ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το multipicture live wallpaper και έχω φορτώσει καμιά 500αριά εικόνες με ανάλυση note, που αλλάζουν με doubletap στο background και κάθε σελίδα έχει το δικό της wallpaper.... οπότε κάνω scroll χωρίς ιδιαίτερο λόγο.... και σίγουρα αυτό τo multipicture live wallpaper θα ρουφάει μπαταρία). επίσης έχω και το bluetooth το jawbone icon συγχρονισμένο και ακούω μουσική στέρεο και πατάω και το κουμπί στο jawbone και έχω βάλει να μου μιλάει μία γκόμενα σεξουαλικά και να μου λέει με χάρη τι ώρα είναι και πόση μπαταρία έχω διαθέσιμη....(τρώει και από εκεί μπαταρία λογικά)

κατά της 12 δηλαδή, είχα 100% μπαταρία όταν έβαζα την ρομ και μου έκανε τα κόλπα ο abyss.

ούτος η άλλος οι περισσότεροι από εμάς φορτίζουν κάθε μέρα το κινητό τους, απλά εγώ θέλω να μου φτάνει όντως μέχρι το βράδυ που κοιμάμαι για να το χαίρομαι όλη μέρα.... όπως είπα όμως υπάρχει και η λύση με τον επιτραπέζιο φορτιστή και την μπαταρία που είναι πολύ οικονομική στο ebay...

να αναφέρω και θερμοκρασία τώρα που δεν το δουλεύω 31 βαθμούς. με χρήση φτάνει τους 41 που είδα.

σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα επιτραπέζιο φορτιστή και μία ακόμα original μπαταρία να το ευχαριστιέμαι με τέρμα φωτεινότητα και να το λιώνω και άλλο.....:lol:

Edited by hackfree

εγώ ακόμα δεν έκανα battery calibration, πέρασα την κρίσκελο με full wipe, και είμαι στο 36% τώρα. με wifi on και συγχρονισμούς στα email και widgets, σετάρισμα σερφάρισμα κανά 2ωρο με youtube βίντεο κ.λ.π και πάντα με 70-80% φωτεινότητα (το έχω ένα κλικ κάτω από το μέγιστο στην μπαρα κατάστασης του κρίσκελο). Αν το έβαζα στο αυτόματο σίγουρα θα είχα παραπάνω μπαταρία, αλλά θέλω να χαίρομαι τη φωτεινότητα.

κατά της 12 δηλαδή, είχα 100% μπαταρία όταν έβαζα την ρομ και μου έκανε τα κόλπα ο abyss.

σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα επιτραπέζιο φορτιστή και μία ακόμα original μπαταρία να το ευχαριστιέμαι και να το λιώνω και άλλο.....:lol:

Ναι όντως εγώ ξέχασα να πω ότι από όταν καλοκαιριασε το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα (πριν ήμουν σαν κι εσένα, της ίδιας άποψης και το είχα επίσης εκεί στο 70%, αλλά συνήθισα τελικα) γιατί βολεύει πάρα πολύ για όταν είμαι έξω κι επίσης δεν με "τυφλωνει" πρωί πρωί ή αργά το βράδυ..

Πάντως και η δικιά σου είναι πολύ καλή επίδοση με τόσο λιώσιμο όπως λες ;)

Ναι όντως εγώ ξέχασα να πω ότι από όταν καλοκαιριασε το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα (πριν ήμουν σαν κι εσένα, της ίδιας άποψης και το είχα επίσης εκεί στο 70%, αλλά συνήθισα τελικα) γιατί βολεύει πάρα πολύ για όταν είμαι έξω κι επίσης δεν με "τυφλωνει" πρωί πρωί ή αργά το βράδυ..

Πάντως και η δικιά σου είναι πολύ καλή επίδοση με τόσο λιώσιμο όπως λες ;)

αν τώρα που δεν το δουλεύω με βγάλει μέχρι το βράδυ θα είναι πολύ καλά. θα το κάνω και battery calibration το πρωί. γενικός είναι το ίδιο γρήγορη με goat. μπορεί και ελαφρά καλύτερη όμως είναι πολύ μικρή διαφορά τώρα που το δουλεύω με τον golauncher. με τον στοκ launcher ήταν πύραυλος πάντως πριν το σετάρω, απλά θέλω και το dpi εγώ, και με τον go δεν υπάρχει πρόβλημα....

αύριο θα το δουλέψω όλη μέρα με αυτόματη φωτεινότητα και αφού το κάνω calibrate και θα γράψω εντυπώσεις. είναι και σάββατο θα το λιώσω. κατέβασα και κάτι επεισόδια από ξένες σειρές που δεν έχω δει ακόμα (που τις βλέπω πάντα με τέρμα φωτεινότητα).

να ρωτήσω. στην αναπαραγωγή βίντεο δεν σας φαίνεται πολύ χαμηλή η ένταση ενώ έχετε επιλέξει τέρμα τον ήχο? ενώ με την μουσική δεν έχω προβλήματα έντασης, ακούγεται αρκετά δυνατά στο max με τα βίντεο δεν το ευχαριστιέμαι το ίδιο.. δοκίμασα και με τον default player και με mobo.... και στην goat τα ίδια

Μολις την περασα και την σετάρω...

μια ερωτηση...Βλέπω οτι στην μπαταρία δεν λέει ποσοστο...Ξερει κανεις γιατί???

Μολις την περασα και την σετάρω...

μια ερωτηση...Βλέπω οτι στην μπαταρία δεν λέει ποσοστο...Ξερει κανεις γιατί???

Βάλε εμφάνιση ποσοστού από ρυθμίσεις, οθόνη και είσαι κομπλέ!!

αν τώρα που δεν το δουλεύω με βγάλει μέχρι το βράδυ θα είναι πολύ καλά. θα το κάνω και battery calibration το πρωί. γενικός είναι το ίδιο γρήγορη με goat. μπορεί και ελαφρά καλύτερη όμως είναι πολύ μικρή διαφορά τώρα που το δουλεύω με τον golauncher. με τον στοκ launcher ήταν πύραυλος πάντως πριν το σετάρω, απλά θέλω και το dpi εγώ, και με τον go δεν υπάρχει πρόβλημα....

αύριο θα το δουλέψω όλη μέρα με αυτόματη φωτεινότητα και αφού το κάνω calibrate και θα γράψω εντυπώσεις. είναι και σάββατο θα το λιώσω. κατέβασα και κάτι επεισόδια από ξένες σειρές που δεν έχω δει ακόμα (που τις βλέπω πάντα με τέρμα φωτεινότητα).

να ρωτήσω. στην αναπαραγωγή βίντεο δεν σας φαίνεται πολύ χαμηλή η ένταση ενώ έχετε επιλέξει τέρμα τον ήχο? ενώ με την μουσική δεν έχω προβλήματα έντασης, ακούγεται αρκετά δυνατά στο max με τα βίντεο δεν το ευχαριστιέμαι το ίδιο.. δοκίμασα και με τον default player και με mobo.... και στην goat τα ίδια

Αν θελεις παραπανω ενταση για της ταινιες,γιατι και εγω βλεπω στο νοτε κανα εργακι θα σε σωσει το audioboost sgs2

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.signalos.audioboostgs2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5zaWduYWxvcy5hdWRpb2Jvb3N0Z3MyIl0.

Ok ολα καλά...Με ποιον lauger την δουλεύεται παιδιά???

Eγω με tw και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Αυτο που παρατηρώ είναι οτι εχει πιο ασθενες σημα wifi ...Δεν εχω δει διαφορα στην αποδοση αλλά στο σημα με εχει στις 2 γραμμες ενω με goa είμουν φουλ...4 μετρα απο το modem είμαι...

Αυτο που παρατηρώ είναι οτι εχει πιο ασθενες σημα wifi ...Δεν εχω δει διαφορα στην αποδοση αλλά στο σημα με εχει στις 2 γραμμες ενω με goa είμουν φουλ...4 μετρα απο το modem είμαι...

Εμένα πάλι δείχνει πιο δυνατό από άλλες ρομ αλλά γενικά δεν κοιτώ τι λέει η ένδειξη, πότε δεν έχω πρόβλημα στο wifi ;)

Επίσης δουλεύω nova launcher και πάει τέλεια!!

Τελικά οντως η v7 είναι απλά εξερετική με τον στοκ κερνελ και σε συνδυασμό με nova πραγματικά πετάει...

Σε μένα βέβαια παραμένει αδύνατο το σήμα wifi αλλα οχι και η απόδοσή του που είναι όπως πρέπει...

Τελικά οντως η v7 είναι απλά εξερετική με τον στοκ κερνελ και σε συνδυασμό με nova πραγματικά πετάει...

Σε μένα βέβαια παραμένει αδύνατο το σήμα wifi αλλα οχι και η απόδοσή του που είναι όπως πρέπει...

Δοκιμασε κανα reboot. Σε εμενα σε σημειο που παντα ειχα σημα δεν μπορουσε να κλειδωσει το σημα με τιποτα οσπου μετα απο 2-3 reboot οχι μονο το κλειδωσε αλλα δεν το χανει το σημα σε σημειο που το εχανα με αλλες rom. :D

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Καλημέρα...:)

Οι περισσότεροι εδω το γνωρίζουμε, αλλά τα νέα παιδιά ίσως το βρουν χρήσιμο.

How to perfect install a custom ROM for BABIES!!!

EDIT:παιδια θα δοκιμασω μια νεα rom που δεν υπαρχει xda (like GOA)....:X

Αν αξιζει θα τη σουλουπωσω και θα σας τη δωσω...:)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τελικα ο καλυτερος launcher τουλαχιστον με τον κρισκελο ειναι ο nova. Πραγματικα ειναι πολυ γρηγορος τοσο που νομιζω δουλευω ios. Και στο antutu με εβγαλε 6300 αφου εσβησα to go launcher και τα widget του. Δουλευει και με dpi χαμηλοτερο.

Καλημέρα το dpi πως το αλλάζουμε έχω το rom toolbox αλλά δεν μπόρεσα να το αλλάξω;

πραγματικά η νέα v7 είναι απίστευτη τη goat δεν την έχω δοκιμάσει απο που μπορούμε να τη κατεβασουμε;παιδιά είναι το μόνο τηλ μαζί με το iPhone που το έχω κρατήσει πάνω απο 3 μήνες και φανταστείτε ότι μόλις το πήρα μετα απο κάποια προβλήματα που είχε η σύσκευη είπα να το δώσω και ποτέ ξανά Samsung τώρα ούτε το σκέφτομαι

Καλημέρα το dpi πως το αλλάζουμε έχω το rom toolbox αλλά δεν μπόρεσα να το αλλάξω;

πραγματικά η νέα v7 είναι απίστευτη τη goat δεν την έχω δοκιμάσει απο που μπορούμε να τη κατεβασουμε;παιδιά είναι το μόνο τηλ μαζί με το iPhone που το έχω κρατήσει πάνω απο 3 μήνες και φανταστείτε ότι μόλις το πήρα μετα απο κάποια προβλήματα που είχε η σύσκευη είπα να το δώσω και ποτέ ξανά Samsung τώρα ούτε το σκέφτομαι

Οταν ανοιξεις το toolbox στην δεύτερη οθόνη πατα το (build.prop Tweaks) και επέλεξε ποιο dpi θέλεις ,και πάτα aply θα σου ζητήσει ρεσταρτ το κάνεις και wuala ;)

Η ροκετ 7 με lq3 ειναι καλυτερη απο την κρισκελο

Και από που προκύπτει αυτο?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
giphy.gif

Η ροκετ 7 με lq3 ειναι καλυτερη απο την κρισκελο

μηπως εννοεις την 6? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654838

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Και από που προκύπτει αυτο?

απο την εμπειρια που εχω και με της δυο :p

ναι την 6 με lq3 :)