elthis Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 την πρότεινε ο ηλιας :happy: Δε την έχω περάσει, απλά φαίνεται ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ήδη για βουτιές και δε μπορώ να δοκιμάσω...:p Θα θελα να δω τον κερνελ βασικά που είναι δικός του... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Δε την έχω περάσει, απλά φαίνεται ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ήδη για βουτιές και δε μπορώ να δοκιμάσω...:p Θα θελα να δω τον κερνελ βασικά που είναι δικός του... Περασα τελικα δειχνει πολυ καλη..καλες βουτιες συνεχεια το απογευμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Περασα τελικα δειχνει πολυ καλη..καλες βουτιες συνεχεια το απογευμα!!! το s note υπαρχει μεσα κανονικα?(γιατι διαβασα και κατι τετοια...) social hub επισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Περασα τελικα δειχνει πολυ καλη..καλες βουτιες συνεχεια το απογευμα!!! Τελικα απο οτι ειδα δεν θελει full wipe. Θελει μονο cache και davlink cache γιατι αμα κανουμε full wipe θα εχουμε bootloop! Aντε παλι απο την αρχη :p Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικα απο οτι ειδα δεν θελει full wipe. Θελει μονο cache και davlink cache γιατι αμα κανουμε full wipe θα εχουμε bootloop! Aντε παλι απο την αρχη :p εγω παντως την περασα με abyss και full wipe!:) ολα καλα κανενα προβλημα..! θα την στρωσω στην "παραλια" με τον φραπε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικα απο οτι ειδα δεν θελει full wipe. Θελει μονο cache και davlink cache γιατι αμα κανουμε full wipe θα εχουμε bootloop! Aντε παλι απο την αρχη :p Θα έχουμε bootloop?? Εγώ επίσης με full wipe την περασα δείχνει πολύ καλή προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Θα έχουμε bootloop?? Εγώ επίσης με full wipe την περασα δείχνει πολύ καλή προς το παρόν.. Πρώτη φορά ακούω ρομ να την περνάς με full wipe και να κάνει bootloop.Κάποια παρανόηση θα υφίσταται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Πρώτη φορά ακούω ρομ να την περνάς με full wipe και να κάνει bootloop.Κάποια παρανόηση θα υφίσταται. Έχει ξανασυμβεί με τις πρώτες rom του Criscelo αλλά και του Crach και Eybee... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παίδες πολύ καλή η νέα ρομ.. Δείχνει να είναι ένα κλικ πιο γρήγορη από την κατσίκα. Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά όμως.. Μόλις πάω σπίτι θα την δοκιμάσω και με speedmode Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικά για να καταλάβω... Με ποιον τροπο την περνάς???? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικά για να καταλάβω... Με ποιον τροπο την περνάς???? Εγώ την πέρασα με τον κλασσικό πλέον τρόπο.. Mobile odin, abyss, recovery, full wipe κτλ, και μετά install... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Εγώ την πέρασα με τον κλασσικό πλέον τρόπο.. Mobile odin, abyss, recovery, full wipe κτλ, και μετά install... Sent from my note Δηλαδη απο mobile odin φλασαρης τον abyss 4.2 κανεις reboot σε recovery και full wipe και μετα ιnstall και ολα οκ ??? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Έχει ξανασυμβεί με τις πρώτες rom του Criscelo αλλά και του Crach και Eybee... Καμιά αντίρρηση, αλλά όχι και να διορθώνεται με partial wipe. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καμιά αντίρρηση, αλλά όχι και να διορθώνεται με partial wipe. Το παραξενο θα ηταν να εμπαιναν ολα με την πρωτη τελεια αλλα δυστηχως εχουμε περασει ολοι απο τα partial wipe ,no wipe ,after install the rom make 2 reboots και αλλα κουφα και παραξενα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παίδες πολύ καλή η νέα ρομ.. Δείχνει να είναι ένα κλικ πιο γρήγορη από την κατσίκα. Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά όμως.. Μόλις πάω σπίτι θα την δοκιμάσω και με speedmode Sent from my note Δηλαδη απο mobile odin φλασαρης τον abyss 4.2 κανεις reboot σε recovery και full wipe και μετα ιnstall και ολα οκ ??? Τελικά για να καταλάβω... Με ποιον τροπο την περνάς???? Εγώ την πέρασα με τον κλασσικό πλέον τρόπο.. Mobile odin, abyss, recovery, full wipe κτλ, και μετά install... Sent from my note εγω την περασα με recovery abys full wipe kai flash την καινουρια ! ειναι 2 κλικ πιο γρηγορη απο κατσικα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 εγω την περασα με recovery abys full wipe kai flash την καινουρια ! ειναι 2 κλικ πιο γρηγορη απο κατσικα !!! εμενα με αυτον τον τροπο πεφτει σε bootloop !!! :mad: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Κι εγώ να επιβεβαιώσω ότι με τον "γνωστο" τρόπο με mobile odin, abyss, full wipe (2 φορές μαλιστα) και μετά install from sd card από recovery είμαι απλά super χωρίς θέματα κτλ.. Παει πολύ καλά, και νομίζω ότι για αυτή η ομαλή και απρόσκοπτη απόδοση που βλέπω εδώ αλλά και goa οφείλεται εν πολλοίς η νέα base XXLQ2 Edited June 10, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Δηλαδη απο mobile odin φλασαρης τον abyss 4.2 κανεις reboot σε recovery και full wipe και μετα ιnstall και ολα οκ ??? Φλασαρω από mobile odin τον abyss.. Το κινητό κάνει restart και κολλάει στην μπλε οθόνη του abyss.. Βγάζω μπαταρία ξαναβάζω. Δεν ανοίγω κινητό απλά με τα τρία κουμπιά μπαίνω σε recovery Από εκεί full wipe dalvic κτλ και μετά install την ρομ Προσέξε μόνο ποια έκδοση θα κατεβάσεις η μία είναι για pc odin και η μία για recovery... ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΏ... εγω την περασα με recovery abys full wipe kai flash την καινουρια ! ειναι 2 κλικ πιο γρηγορη απο κατσικα !!! Είναι φίλε πιο γρήγορη αυτό βλέπω και εγώ.. Ακόμη και το tapatalk λειτουργεί καλύτερα. Και η μπαταρία δείχνει βράχος.. Παίδες δοκιμάστε την. Sent from my note Edited June 10, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Αν κάποιος θέλει ένα mod για την Alliance rom μπορεί να περάσει από recovery από το παρακάτω link http://www.mediafire.com/?g8b1mrb8mkgwegh Ουσιαστικά αλλάζει το εικονίδιο της μπαταρίας σε κεραυνο με ποσοστό, και κάνει μαύρο το background στις ρυθμίσεις με εικονίδια από το s3 για κάθε ενότητα ρυθμίσεων (πχ κλήση, ήχος, οθόνη κτλ) Να σας πω να προσέξετε ότι ο kernel που φορά έχει περίεργο interface στο recovery οπότε ενώ είναι αφής δεν έχει φτιάξει καλά τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης να ανταποκρινονται στα πατήματα.. Οπότε κάντε το με τα πλαϊνά πλήκτρα ήχου και power όπως σε άλλους kernels. Εκανα wipe dalvik & dalvik cache και μετά πέρασα το mod Εγώ kernel δε άλλαξαν αφού αυτός που φοράει είναι δικός του και δείχνει πολύ καλός οπότε ας τον παρακολουθήσω κάνα δύο μερούλες.. εδω το ποστ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1701619&page=5 Edited June 10, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Οκ thanks efthimie.. Συμφωνώ πάντως ο κερνελ είναι εξαιρετικός. Και εγώ αποφάσισα να τον κρατήσω. Και γενικά όσο δουλεύω την ρομ τόσο βλέπω ότι είναι πιο σμουθ και πιο γρήγορη από την κατσίκα. πραγματικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για να τελειώσει όμορφα το σαββατοκύριακο:p Ας είναι καλά για άλλη μια φορά ο ethis για το λινκ Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Οκ thanks efthimie.. Συμφωνώ πάντως ο κερνελ είναι εξαιρετικός. Και εγώ αποφάσισα να τον κρατήσω. Και γενικά όσο δουλεύω την ρομ τόσο βλέπω ότι είναι πιο σμουθ και πιο γρήγορη από την κατσίκα. πραγματικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για να τελειώσει όμορφα το σαββατοκύριακο:p Ας είναι καλά για άλλη μια φορά ο ethis για το λινκ Sent from my note Ανέλπιστα καλή rom.. Ας την δουλέψουμε λιγάκι γιατί σε 2-3 μερούλες θα παίξει και η "δικιά μας" ή ελληνική!! Πάντως όντως ο kernel δείχνει πάρα πολύ καλός και περιμένω να δω πως θα παει η μπαταρία, αν και στο xda κάποιος είπε για 4-5 ώρες ontime οθόνης.. Ίδωμεν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Η lq2 είναι πράγματι καλή βάση αλλά την έχω δοκιμάσει στην Alba.Νομίζω όμως ότι δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές. Γι αυτό κατσίκα και πάλι κατσίκα. Κατσικωθηκα........ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Ανέλπιστα καλή rom.. Ας την δουλέψουμε λιγάκι γιατί σε 2-3 μερούλες θα παίξει και η "δικιά μας" ή ελληνική!! Πάντως όντως ο kernel δείχνει πάρα πολύ καλός και περιμένω να δω πως θα παει η μπαταρία, αν και στο xda κάποιος είπε για 4-5 ώρες ontime οθόνης.. Ίδωμεν!! efthimis31 η οποιο αλλο παιδι εχει βαλει την ιδια ρομ εχει παρατηρήσει οτι ειναι πιο δυνατος ο φωτισμος οταν τον βαζεις στο 100%? η ειναι της φαντασιας μου...? για δείτε λιγο ρε παιδια ! το εβαλα πριν λιγο στο 100% και κοντεψα να στραβωθώ:):) επισης και στο 75% ειναι πιο "δυνατος".. γενικα μου φαινεται ο τυπος κατι εχει κανει εδω και εχουμε πάρει πισω τον "φωτισμο" της GB..:p ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ και εσεις μηπως μου φαινεται εμενα ετσι..:) Η lq2 είναι πράγματι καλή βάση αλλά την έχω δοκιμάσει στην Alba.Νομίζω όμως ότι δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές. Γι αυτό κατσίκα και πάλι κατσίκα. Κατσικωθηκα........ φιλε και εγω ετσι ελεγα αλλα σημερα αλλαξα γνωμη! ειναι τρομερη η Alliance! και ειναι πιο γρηγορη απο την κατσικα! ειμαι πλεον 100% σιγουρος για αυτο.. επισης τσεκαρε λιγο πιο πανω αυτο που ειπα για την φωτεινότητα! νομιζω οτι κατι εχει κανει ο τυπος και το κινητο παει τερμα στο φουλ και παλι(οπως στην GB)... ειχαμε θεμα εδω στο παγωτο....καμια ρομ δεν επιανε το 100%... ας το δει ομως οπως ειπα και πιο πανω και κάποιο αλλο παιδι που την εχει.. Edited June 10, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παιδια ο Cf kernel που εχει η Goat, υποστηριζει bln? Γενικα τι κερνελς εχουμε γι'αυτο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 @Freddaras, έχεις δίκιο απόλυτα είναι πολύ δυνατός ο φωτισμός έτσι το βλέπω κι εγώ.. Το εγώ στην αυτόματη φωτεινότητα τελευταία που καλοκαιριασε οπότε δεν θα το παρατηρούσα αλλά ναι είναι πολύ ψηλά η φωτεινότητα.. Η ρομ τρέχει εξαιρετικά είναι πολύ καλή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts