DoctorM Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 https://docs.google.com/open?id=0Bw4ocNE8ArOYQmZCbTlYS0pTcUE MD5: 8442E4D671707901E5187107C47BDDC3 Αν δε μου το εχει ανεβασει παλι σωστα θα ερθω εγω να σας δωσω το αρχειο!!!:p Edit: πέρασα ήδη τον tw launcher 5x5, άρα δε χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Ηλια, παρε στυλο και χαρτι για να σου πω, οδηγιες για το σπιτι.:lol: αυτη την φορα το MD5:9F3A24E967D62E292CE2AA12C0BA8E96. ειναι λαθος παλι Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ηλια, παρε στυλο και χαρτι για να σου πω, οδηγιες για το σπιτι.:lol: αυτη την φορα το MD5:9F3A24E967D62E292CE2AA12C0BA8E96. ειναι λαθος παλι δηλαδη ,οχι, πειτε μου...ΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!! Επειδη τη κατεβασα κι εγω, μισο να δοκιμασω να τη flashαρω πρωτα..... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 δηλαδη ,οχι, πειτε μου...ΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!! Επειδη τη κατεβασα κι εγω, μισο να δοκιμασω να τη flashαρω πρωτα..... μαλλον γι αυτό δεν μου κάνει install...τούσου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ηλια, παρε στυλο και χαρτι για να σου πω, οδηγιες για το σπιτι.:lol: αυτη την φορα το MD5:9F3A24E967D62E292CE2AA12C0BA8E96. ειναι λαθος παλι τι ειναι αυτο ρε παιδια? σε μενα το αρχείο μολις τωρα κατεβηκε κανονικα.... να μην το φλασαρω δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Προσωπικα περναω παντα ετσι τις τελευταιες (με τον προβληματικο κερνελ) ics rom. Ναι, τη κανεις install αφου εχεις περασει πρωτα abyssnote (κανονικα install απο recovery)-reboot into recovery-full wipe-install rom. Τσεκαρετε md5 παρακαλω... δεν μου βγαζει σωστο md5 γμτ.... :( μου βγαζει αυτο 9F3A24E967D62E292CE2AA12C0BA8E96 σε αλλα παιδια κατεβηκε σωστα??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 τι ειναι αυτο ρε παιδια? σε μενα το αρχείο μολις τωρα κατεβηκε κανονικα.... να μην το φλασαρω δηλαδη? Παιδια αφηστε το....bad installation μου εβγαλε.....ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! %@$#^@%!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα google αρχεια μου μεσα!!!!!!!!!!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 τι ειναι αυτο ρε παιδια? σε μενα το αρχείο μολις τωρα κατεβηκε κανονικα.... να μην το φλασαρω δηλαδη? Μην φλασαρεις τπτ. περιμενε νεο αρχειο. Τι να πω και εγω απο το μεσημερι κανω wipe/factory reset και ειμαι ο γκαντεμης να ειμαι ο πρωτος που την δοκιμαζει. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μην φλασαρεις τπτ. περιμενε νεο αρχειο. Τι να πω και εγω απο το μεσημερι κανω wipe/factory reset και ειμαι ο γκαντεμης να ειμαι ο πρωτος που την δοκιμαζει. οκ οποτε παμε για αυριο τωρα!(γιατι πρεπει να φυγω σε λιγο...) :p παιδες κανεις που να εχει cm9 μπορει να μου πει αν δουλεύει το usb on the go? αν εχει το ανταπτορα φυσικα για να το δοκιμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 οκ οποτε παμε για αυριο τωρα!(γιατι πρεπει να φυγω σε λιγο...) :p παιδες κανεις που να εχει cm9 μπορει να μου πει αν δουλεύει το usb on the go? αν εχει το ανταπτορα φυσικα για να το δοκιμασει... Είναι ένα από τα γνωστά bugs και αυτό. Δυστυχώς δε δουλεύει ακόμα. Ελπίζουμε... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 οκ οποτε παμε για αυριο τωρα!(γιατι πρεπει να φυγω σε λιγο...) :p παιδες κανεις που να εχει cm9 μπορει να μου πει αν δουλεύει το usb on the go? αν εχει το ανταπτορα φυσικα για να το δοκιμασει... με την τελευταια nightly οχι δεν δουλευει Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μολις εσπασα το πληκτρολογιο, ακυρωσα να δω το εταιρο ημισυ (εννοειται τ ακουσα) κι εχω κανει ενα πακετο τσιγαρα σε 9 λεπτα!!! Ανεβαζω σε wuala τωρα!!! Και επειδη ξερω οτι κουραστηκατε να περιμενετε, την ανεβαζω απλα για να τσεκαρω το αρχειο, κι ας μη τη περασει κανεις!!!!!!!!!lol Παντως τρεχει πραγματικα νερο και ειναι κριμα που οι servers μας τη χαλασαν...:( Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μολις εσπασα το πληκτρολογιο, ακυρωσα να δω το εταιρο ημισυ (εννοειται τ ακουσα) κι εχω κανει ενα πακετο τσιγαρα σε 9 λεπτα!!! Ανεβαζω σε wuala τωρα!!! Και επειδη ξερω οτι κουραστηκατε να περιμενετε, την ανεβαζω απλα για να τσεκαρω το αρχειο, κι ας μη τη περασει κανεις!!!!!!!!!lol Παντως τρεχει πραγματικα νερο και ειναι κριμα που οι servers μας τη χαλασαν...:( Αν και δεν την δοκίμασα ακόμα λόγω τρεξίματος αυτές τις μέρες ήθελα να σε ευχαριστήσω και εγώ για την προσπάθειά σου. Μην αγχώνεσαι, που θα πάει θα ανέβει και θα δουλέψει δε θα πεθάνουμε κιόλας! P.S. Πρέπει να φτιάξουμε κάποιο κέντρο απεξάρτησης για την εξάρτησή μας από το Note και το Rom flashing! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ελα ρε φιλε χαλαρα ! ποσο το % εχει ανεβει ????:lol: Οσο η πιεση μου!28!!!!!!!!! Και ο chrack εβγαλε v.4 small που ουσιαστικα ειναι η v3 χωρις τα προβληματα της συνδεσης του...:p Αρα καλυτερα η full μιας και δουλευουν ολα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Φιλε Ηλια ειλικρινα το πιστευω οτι η δουλεια σου ειναι απιθανει αλλα δεν θα σκασουμε κιολας για ενα αρχειο... Εσυ να εισαι καλα περιμενουμε... Βλεπεις εγω τοσες ωρες δεν μιλησα καθολου απλα περιμενω να πεις εσυ το ΟΚ.... Μεσω msn δεν γινεται τιποτα? Εχω κατεβασει το zip σου αλλα που βλεπω το md5?? Λιγο ασχετος αλλα προσπαθω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Φιλε Ηλια ειλικρινα το πιστευω οτι η δουλεια σου ειναι απιθανει αλλα δεν θα σκασουμε κιολας για ενα αρχειο... Εσυ να εισαι καλα περιμενουμε... Βλεπεις εγω τοσες ωρες δεν μιλησα καθολου απλα περιμενω να πεις εσυ το ΟΚ.... Μεσω msn δεν γινεται τιποτα? Εχω κατεβασει το zip σου αλλα που βλεπω το md5?? Λιγο ασχετος αλλα προσπαθω Το md5 τσεκαρει αν το αρχειο που ανεβασες ειναι το ιδιο με αυτο που θα κατεβασεις.Αν οχι, οπως στην περιπτωση μας, σημαινει οτι στο ανεβασμα ο server ειχε προβλημα και το αρχειο ειναι ''χαλασμενο''. Υπαρχουν διαφορες εφαρμογες που μπορεις να χρησιμοποιησεις. Δοκιμασε αυτη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Φιλε Ηλια ειλικρινα το πιστευω οτι η δουλεια σου ειναι απιθανει αλλα δεν θα σκασουμε κιολας για ενα αρχειο... Εσυ να εισαι καλα περιμενουμε... Βλεπεις εγω τοσες ωρες δεν μιλησα καθολου απλα περιμενω να πεις εσυ το ΟΚ.... Μεσω msn δεν γινεται τιποτα? Εχω κατεβασει το zip σου αλλα που βλεπω το md5?? Λιγο ασχετος αλλα προσπαθω Εάν έχεις root explorer πας στο αρχείο που έχεις βάλει στην Κάρτα σου και πατάς calculating θα σου το εμφανισει Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εγώ πέρασα την μικρή πάντως μόλις, v4 νομίζω, και είναι όντως πολύ πολύ καλή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Πόσες φορές έχω σκεφτεί να κανονίσουμε όλοι μαζί μια έξοδο...αλλά που;;;να συναντηθούμε λαμία;; lol... Εδώ με τον Εύθυμη μένουμε δίπλα και δεν έχουμε βρεθεί! Αλλά που θα πάει..... Λοιπόν,50%!!! Άλλο τόσο για να σπάσω και το υπόλοιπο pc!!!(δε γλιτώνει αν είναι λάθος!) Αλήθεια, miui έχει δοκιμάσει κάνεις;;; στο dhd τη δούλευα αρκετά μιας και ταχύτητα είναι ίδια με aosp... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εγώ πέρασα την μικρή πάντως μόλις, v4 νομίζω, και είναι όντως πολύ πολύ καλή.. δεν πρεπει να εχει ουτε snote ουτε social hub ουτε τιποτα ετσι δεν ειναι? και αν οχι υπαρχουν αυτα καπου για να τα βαλουμε ενα ενα η οτι θελουμε τελος παντων απο αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εγώ πέρασα την μικρή πάντως μόλις, v4 νομίζω, και είναι όντως πολύ πολύ καλή.. και εγω μια απο τα ιδια... μεχρι να κατεβει του Ηλια :) και συμφωνω οτι ειναι πολυ καλη Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 δεν πρεπει να εχει ουτε snote ουτε social hub ουτε τιποτα ετσι δεν ειναι? και αν οχι υπαρχουν αυτα καπου για να τα βαλουμε ενα ενα η οτι θελουμε τελος παντων απο αυτα? Θα δεις στο φόρουμ έχει link για να κατεβάσεις τις εφαρμογές που λείπουν.. Απλά περιμένω και του Ηλία οπότε είπα να μην τις περάσω αυτές.. Οι δικές μου είναι περίπου 90 και τις έκανα restore από titanium και όλα παίζουν πολύ καλά πραγματικα Οριστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Θα δεις στο φόρουμ έχει link για να κατεβάσεις τις εφαρμογές που λείπουν.. Απλά περιμένω και του Ηλία οπότε είπα να μην τις περάσω αυτές.. Οι δικές μου είναι περίπου 90 και τις έκανα restore από titanium και όλα παίζουν πολύ καλά πραγματικα τις εχει ολες μαζεμενες ομως για να τις βαλεις απο recovery... εγω ελεγα πχ αν υπαρχουν μια μια ...κτλ... γιατι μπορει να μην θελεις να τις βαλεις ολες αυτες.. anyway... ΕDIT τις εχει και ξεχωριστα δικο μου λαθος.. Edited May 23, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Θα δεις στο φόρουμ έχει link για να κατεβάσεις τις εφαρμογές που λείπουν.. Απλά περιμένω και του Ηλία οπότε είπα να μην τις περάσω αυτές.. Οι δικές μου είναι περίπου 90 και τις έκανα restore από titanium και όλα παίζουν πολύ καλά πραγματικα Οριστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208 Δυστυχώς κάποια από τις Snote εφαρμογές δε παίζουν στη small.Κι ο chrack δε ξέρει το λόγο... Στη full, ΑΝ τελικά καταφέρετε να τη περάσετε, παίζουν όλα..: D Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τα Off Topic αφαιρέθηκαν. Να υπενθυμίσω πως το forum δεν είναι chat room. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 http://www.wuala.com/elthis/Documents/Chrack_XXLPY_full_v3_By_Elthis.zip/ md5: 8442E4D671707901E5187107C47BDDC3 Καλη μας τυχη!!!!:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts