Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις περασα αυτην την ρομ

[ROM] Criskelo's ICS V2 LP6 ICS FULL Working

ειναι ολοκληρωμένη ρομ γιαυτο και 498 mb

τωρα περνάω της εφαρμογές μου απο τιτανιουμ

σαν πρώτη αίσθηση ειναι μια ics για note χωρις να χάνεις εφαρμογές για pen κτλ

απο αυριο θα σας πω περισσοτερα για αυτονομια κτλ ;)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ παιδιά σήμερα έκανα την υπέρβαση και ψήφισα CyanogenMod9 και δικαιώθηκα απόλυτα για την επιλογή μου!:)

Η ρομ (ενάντια στο κατεστημένο) πετάει...πανάλαφρη, πολύ γρήγορη και η μνήμη όλη μέρα δεν έχει πέσει κάτω από 250:D:D:D

Ναι διαβάζει την εσωτερική κάρτα στην θέση mnt/mmc οπότε θα πρέπει αφού την περάσεις να μεταφέρεις σε άλλη θέση το backup από το τιτανιουμ.. Το ίδιο συνέβη και με μια άλλη εφαρμογή που δεν "εβρισκε" τα αρχεία της στην εσωτερική μου κάρτα και επίσης μετέφερα το backup στην εξωτερική sd και απλά έθεσα άλλο path μέσα από την εφαρμογή.. Προσεχε μην σου αρέσει και κολλήσεις!! Α, αν το tron like theme του ics δεν σε τρελαίνει δες το θέμα που ελεγα και πιο πίσω.. Αντε καλό flashing!! :thumbup:

φιλε επαθα πλακα:blink::blink:

δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη ακομη απλα "χαζευω"...

ουαου και παλι ουαου:blink:

δεν μου λες το θεμα που λες ειναι απο δω ετσι???

Mixer for CyanFree 4-27

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602533&page=22

αυτο το βαζω απο recovery κτλ ετσι δεν ειναι??

επισης αν θελω να ξαναγυρισω στο αρχικο θεμα τι κανω?

υπαρχει καπου η οτιδηποτε?

σορυ αν ειναι χαζες οι ερωτησεις απλα πρωτη φορα περναω τετοια ρομ σε κινητο και φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα...

Εγώ παιδιά σήμερα έκανα την υπέρβαση και ψήφισα CyanogenMod9 και δικαιώθηκα απόλυτα για την επιλογή μου!:)

Η ρομ (ενάντια στο κατεστημένο) πετάει...πανάλαφρη, πολύ γρήγορη και η μνήμη όλη μέρα δεν έχει πέσει κάτω από 250:D:D:D

η ρομ δειχνει να ειναι το "κατι" αλλο...

με την αλβα ειχα ξενερωσει χθες τωρα "ζαλίστηκα"...:blink:

Edited by freddaras

φιλε επαθα πλακα:blink::blink:

δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη ακομη απλα "χαζευω"...

ουαου και παλι ουαου:blink:

δεν μου λες το θεμα που λες ειναι απο δω ετσι???

Mixer for CyanFree 4-27

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602533&page=22

αυτο το βαζω απο recovery κτλ ετσι δεν ειναι??

επισης αν θελω να ξαναγυρισω στο αρχικο θεμα τι κανω?

υπαρχει καπου η οτιδηποτε?

σορυ αν ειναι χαζες οι ερωτησεις απλα πρωτη φορα περναω τετοια ρομ σε κινητο και φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα...

η ρομ δειχνει να ειναι το "κατι" αλλο...

με την αλβα ειχα ξενερωσει χθες τωρα "ζαλίστηκα"...:blink:

Ωραίος και σωστός!! Αφού το λέγαμε από χθες και με τον Βαγγέλη ότι φυσάει! Το θέμα είναι αυτό όντως και είναι πάρα πολύ καλό με πολλές μικρές και ωραίες λεπτομέρειες.. Περνάς κανονικά από recovery (εγώ κάνω και cache/dalvik wipe) και είσαι έτοιμος.. Δεν σκέφτηκα να το βγάλω αλλά αν το έκανα μάλλον θα ξαναπερνουσα την ρομ από πάνω πάλι με τα 2wipes που είπα πριν.. Αλλά θα ρωτούσα τον Elthis πρώτα για σιγουριά.. :p

Δεν είναι πολύ μαματη η ρομ???!!!

Ωραίος και σωστός!! Αφού το λέγαμε από χθες και με τον Βαγγέλη ότι φυσάει! Το θέμα είναι αυτό όντως και είναι πάρα πολύ καλό με πολλές μικρές και ωραίες λεπτομέρειες.. Περνάς κανονικά από recovery (εγώ κάνω και cache/dalvik wipe) και είσαι έτοιμος.. Δεν σκέφτηκα να το βγάλω αλλά αν το έκανα μάλλον θα ξαναπερνουσα την ρομ από πάνω πάλι με τα 2wipes που είπα πριν.. Αλλά θα ρωτούσα τον Elthis πρώτα για σιγουριά.. :p

Δεν είναι πολύ μαματη η ρομ???!!!

αντιγραφω τωρα το back up του τιτανιουμ στην εξωτερικη 32αρα μου(ειναι περιπου 1g) και επανέρχομαι..με εντυπωσεις..

ειναι απιστευτη η ρομ οσο την ειδα...το κινητο "πεταει".....

κατσε να κανω επαναφορα τις εφαρμογες μου και έρχομαι...:p:lol:

Με τη μαμα της cyanofree (CM9) και σχετικα με την ελευθερη μνημη Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Με τη μαμα της cyanofree (CM9) και σχετικα με την ελευθερη μνημη

Αυτό τώρα πως το εξηγείς? Εμένα πάντα δείχνει 200-250MB αλλά παρακάτω δεν πέφτει.. Γιατί εσένα δείχνει τέτοιο νούμερο? Είναι η ρομ ελαφριά? Ρωτώ να καταλάβω και να μαθαινω:D

Αυτό τώρα πως το εξηγείς? Εμένα πάντα δείχνει 200-250MB αλλά παρακάτω δεν πέφτει.. Γιατί εσένα δείχνει τέτοιο νούμερο? Είναι η ρομ ελαφριά? Ρωτώ να καταλάβω και να μαθαινω:D

λοιπον καταλαβα πανω κατω τι παιζει με την ρομ...

δεν βλεπει τα μπακ απ απο την εσωτερικη μνημη και θελει να τα "μεταφερεις" στην εξωτερικη(τρομαξα και επαθα να επαναφερω τις κλήσεις μου και τα sms μου απο το mybackuproot αλλα τα καταφερα στο τελος :)..)..

τωρα τελειωνω με τις τελευταιες εφαρμογες και μετα θα το χαρω λιγο..

efthimis31 "φοβαμαι" λιγο να βαλω το θεμα σου γιατι ειναι απο 28/4 ενω σημερα η ρομ ειχε update..

λες να εχω προβλημα πως το βλεπεις?

εσυ το τελευταιο update το περασες "πανω" απο το θεμα??

λοιπον καταλαβα πανω κατω τι παιζει με την ρομ...

δεν βλεπει τα μπακ απ απο την εσωτερικη μνημη και θελει να τα "μεταφερεις" στην εξωτερικη(τρομαξα και επαθα να επαναφερω τις κλήσεις μου και τα sms μου απο το mybackuproot αλλα τα καταφερα στο τελος :)..)..

τωρα τελειωνω με τις τελευταιες εφαρμογες και μετα θα το χαρω λιγο..

efthimis31 "φοβαμαι" λιγο να βαλω το θεμα σου γιατι ειναι απο 28/4 ενω σημερα η ρομ ειχε update..

λες να εχω προβλημα πως το βλεπεις?

εσυ το τελευταιο update το περασες "πανω" απο το θεμα??

Δεν έχω περασει κανένα update γιατί διάβασα όσο βγήκαν και δεν έχουν κάτι που με ενδιαφέρει άσε που αν περνάει από πάνω η νέα ρομ τότε θα πρέπει να σβήνω εφαρμογές που δεν θέλω και να ξαναπερναω το θέμα.. Οπότε έχω μείνει έτσι σχεδόν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημενος ;)

Δεν έχω περασει κανένα update γιατί διάβασα όσο βγήκαν και δεν έχουν κάτι που με ενδιαφέρει άσε που αν περνάει από πάνω η νέα ρομ τότε θα πρέπει να σβήνω εφαρμογές που δεν θέλω και να ξαναπερναω το θέμα.. Οπότε έχω μείνει έτσι σχεδόν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημενος ;)

οκ τα αφηνω τοτε ετσι οπως ειναι...

μολις τωρα τελειωσα τα παντα...

εβαλα και τον nova(το εχω αγορασμενο) και το κινητο παει σφαιρα!

καμια σχεση με το "χαλι" της αλβα χθες...

σμουθ ραμ κτλ ολα πετανε...

μονο θυμίστε μου κατι ρε παιδια που κόλλησα...

πως κλεινουμε τις εφαρμογες που ειναι ανοιχτες?

πχ σε GB πατουσαμε το κεντρικο μενου και τις βλεπαμε/κλειναμε..

εδω πως το κανουμε? κόλλησα ασχημα τωρα:O

οκ τα αφηνω τοτε ετσι οπως ειναι...

μολις τωρα τελειωσα τα παντα...

εβαλα και τον nova(το εχω αγορασμενο) και το κινητο παει σφαιρα!

καμια σχεση με το "χαλι" της αλβα χθες...

σμουθ ραμ κτλ ολα πετανε...

μονο θυμίστε μου κατι ρε παιδια που κόλλησα...

πως κλεινουμε τις εφαρμογες που ειναι ανοιχτες?

πχ σε GB πατουσαμε το κεντρικο μενου και τις βλεπαμε/κλειναμε..

εδω πως το κανουμε? κόλλησα ασχημα τωρα:O

Κρατάς πατημένο το home button,βλέπεις τις ανοιχτές εφαρμογές και μετά τις σέρνεις δεξιά ή αριστερά και κλείνουν

ok thanks!

παιδια την καμερα την ειδατε???:blink:

εντυπωσιάστηκα!

εχουν αλλαξει τα παντα και εδω! με περισσότερες ρυθμισεις κτλ κτλ κτλ..

επισης στο βιντεο ενω γραφεις μπορεις να κανεις ζουμ:):):)

πραγματικα επαθα την πλακα μου!

απορω τι εκανα τοσο καιρο!:lol:

ειναι σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο μιλαμε!!

Οχι Ευθυμη,ειναι το ιδιο ελαφρια με τη δικια σου.Μην ξεχνας οτι η cyanofree χρησιμοποιει τα sources της cm9.Η διαφορα μας ειναι ο kernel

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ενταξει παιδια η ρομ δεν υπαρχει!

εχω παθει σοκ...

στα γρηγορα αλλα πολυ σημαντικα για μενα περα απο ολα αυτα που λεμε!

οπως ειπα και πιο πανω στο βιντεο πλεον ενω γραφεις μπορεις να ζουμαρεις το πιο σημαντικο για μενα ομως ειναι αυτο που ειδα μολις τωρα στον browser !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ(ειχα να το δω αυτο απο το samsung galaxy 1) οσο και αν ζουμαρεις το κειμενο με διπλο ταμπ(διπλο χτύπημα το δαχτυλο δηλαδη) ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ(αλα οπερα δηλαδη!:):) )..

πλεον δεν χρειάζεσαι αλλον browser απο τον στοκ εισαι καλυμμένος 100%!!!

εχω καταενθουσιαστει μιλαμε!

τι να πω απλα respect τελος...

παιδια για ποια ρομ μιλατε;;;;;

Συζητανε για την cyanofree

Βλεπω παιδια συζητατε για την καλυτερη rom που εχει φτιαχτει μεχρι σημερα για το note μας (ναι, η Cyanofree ειναι αυτη).

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, εχει ακριβως ο,τι θελω και δε με εχει απογοητευσει στιγμη σε ολους τους τομεις.

Χρηστο (vezyro) και παλι μπραβο που την ανακαλυψες...

Κρατάς πατημένο το home button,βλέπεις τις ανοιχτές εφαρμογές και μετά τις σέρνεις δεξιά ή αριστερά και κλείνουν

Καλημερα.

Με αυτον τον τροπο δε κλεινουν οι εφαρμογες.Κρατωντας πατημενο το Home button βλεπουμε ποιες εφαρμογες εχουμε ανοιξει τελευταια.Αφαιρωντας τις απο τη λιστα σερνοντας τις δεξια-αριστερα, απλα φευγουν απο αυτη, αλλα δε κλεινουν στο παρασκηνιο.

Για να κλεισουν θελει εγκατασταση ο samsung task manager οπου θα τον βρειτε εδω.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα.

Με αυτον τον τροπο δε κλεινουν οι εφαρμογες.Κρατωντας πατημενο το Home button βλεπουμε ποιες εφαρμογες εχουμε ανοιξει τελευταια.Αφαιρωντας τις απο τη λιστα σερνοντας τις δεξια-αριστερα, απλα φευγουν απο αυτη, αλλα δε κλεινουν στο παρασκηνιο.

Για να κλεισουν θελει εγκατασταση ο samsung task manager οπου θα τον βρειτε εδω.

Καλημέρα!! Σίγουρα ρε φιλε?? Απλά όταν ανοίγω πολλές εφαρμογές για να τεσταρω μνήμη τις κλείνω από το multitasking αλλά μετά από ρυθμισεις--> εφαρμογές--> εκτελούνται τώρα δεν τις βλέπω ανοιχτές και να σου πω την αλήθεια πότε δεν κατάλαβα όντως τι συμβαίνει :p

Edited by Superuser

Καλημέρα!! Σίγουρα ρε φιλε?? Απλά όταν ανοίγω πολλές εφαρμογές για να τεσταρω μνήμη τις κλείνω από το multitasking αλλά μετά από ρυθμισεις--> εφαρμογές--> εκτελούνται τώρα δεν τις βλέπω ανοιχτές και να σου πω την αλήθεια πότε δεν κατάλαβα όντως τι συμβαίνει :p

Λοιπόν νομίζω έχεις δίκιο.

Κλείνει αυτές που είναι στο παρασκήνιο.Όχι αυτές που είναι σε λειτουργία.Αν πχ ακούς ράδιο, και να το συρεις δε θα κλείσει.Αυτές που είναι όμως cache, θα κλείσουν.

Sorry guys..

Επίσης υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις (δε θυμάμαι που) να κλείνουν οι εφαρμογές κρατώντας πατημένο το back button.

Edited by Superuser

Follow me on XDA

Βλεπω παιδια συζητατε για την καλυτερη rom που εχει φτιαχτει μεχρι σημερα για το note μας (ναι, η Cyanofree ειναι αυτη).

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, εχει ακριβως ο,τι θελω και δε με εχει απογοητευσει στιγμη σε ολους τους τομεις.

Χρηστο (vezyro) και παλι μπραβο που την ανακαλυψες...

Να εισαι καλα βαγγελη. Σε ευχαριστω για τα καλα σου σχολια.. Αυτες της ημερες δοκιμαζω και την επισημη cyanogenmod 9 και βλεπω οτι πασχει σε πολλα σημεια, γι αυτο μονο cyanofree προς το παρον. Παντος ο κερνελ της επισημης cyanogenmod9 θα ηταν κορυφη αμα μπορουσαμε να τον βαλουμε στην cyanofree ωστε να μην υπηρχαν τα καταλοιπα του γνωστου repack.Πιστευω οτι θα ειχαμε ακομα καλυτερο smoothness.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Καλημερα παιδια... Μια ερωτηση γιατι π.χ η Chrack's εχει να κανει τοσο καιρο ( μηνα + ) update?? Οπως και ο franco.. :(
kTm Duke 690

Καλημερα παιδια... Μια ερωτηση γιατι π.χ η Chrack's εχει να κανει τοσο καιρο ( μηνα + ) update?? Οπως και ο franco.. :(

Καλημέρα.

Δεν υπάρχει κάποιο καινούριο firmware για να κάνουν αναβάθμιση, ούτε κάποιο καινούριο στοιχείο να προσθέσουν για να βελτιωθεί κάτι.

Αυτό ισχύει σε όλες πλέον τότε GB custom ROM.

Follow me on XDA

Να εισαι καλα βαγγελη. Σε ευχαριστω για τα καλα σου σχολια.. Αυτες της ημερες δοκιμαζω και την επισημη cyanogenmod 9 και βλεπω οτι πασχει σε πολλα σημεια, γι αυτο μονο cyanofree προς το παρον. Παντος ο κερνελ της επισημης cyanogenmod9 θα ηταν κορυφη αμα μπορουσαμε να τον βαλουμε στην cyanofree ωστε να μην υπηρχαν τα καταλοιπα του γνωστου repack.Πιστευω οτι θα ειχαμε ακομα καλυτερο smoothness.

Θα δοκιμασω ισως σημερα να φλασαρω την cyanofree με τον kernel απο τη cm9.....με ολα τα ρισκα βεβαια :!:

Θα δοκιμασω ισως σημερα να φλασαρω την cyanofree με τον kernel απο τη cm9.....με ολα τα ρισκα βεβαια :!:

Είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί.Θα το δοκίμαζα κι εγώ αλλά θα επιστρέψω αργά το βράδυ σπίτι.

Άρχισε το απο GB και ενημέρωσε για αποτελέσματα..:)

Follow me on XDA