freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλημέρα αδέλφια. Μετά απο δύο εβδομάδες περιπλάνιση σε Alba-Stunner, είπα να ξαναγυρίσω στην εγγυημένη λειτουργία των Gb. Για αλλαγή πέρασα την Darky 3,4 Extreme Edition και έβαλα τον Franko 10. Παιδιά έχει εξαιρετική ταχύτητα (παρόμοια της Chrack) και σε συνδιασμό με το Darky Ota που το ανανεώνει με mods themes κ.λ.π. δηλώνω ενθουσιασμένος!!!:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Beta-5 Για πες κάποιο "τρανταχτό" μοντ που να αξίζει τον κοπο να δοκιμάσουμε την ρομ?:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Για πες κάποιο "τρανταχτό" μοντ που να αξίζει τον κοπο να δοκιμάσουμε την ρομ?:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Για την ώρα έχει 14 Animations, 5 themes μεταξύ των οποίων και του Kalagas(αυτό έχω περάσει), 41 battery icons και γενικώς βλέπω πως το OTA του είναι φτιαγμένο και προσαρμόζεται για να μην "βαριόμαστε"...ολο τα ίδια και τα ίδια...:D:D:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Για την ώρα έχει 14 Animations, 5 themes μεταξύ των οποίων και του Kalagas(αυτό έχω περάσει), 41 battery icons και γενικώς βλέπω πως το OTA του είναι φτιαγμένο και προσαρμόζεται για να μην "βαριόμαστε"...ολο τα ίδια και τα ίδια...:D:D:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 απο ταχύτητα σμουθ κτλ πως σου φαινεται? καλύτερη απο κρακ η στα επιπεδα της? επισης ακουω πολυ καλα λογια και για τον κερνελ που εχει η νεα darky... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 απο ταχύτητα σμουθ κτλ πως σου φαινεται? καλύτερη απο κρακ η στα επιπεδα της? επισης ακουω πολυ καλα λογια και για τον κερνελ που εχει η νεα darky... Στα ιδια επιπεδα ειναι αλλά τον κέρνελ δεν τον κράτησα να τον δοκιμάσω, τον άλλαξα αμέσως... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Και γω σαν να αρχισα λιγο να το σκεφτομαι με φοβο και να εξηγησω το γιατι...να πω πρωτον πως ειμαι με imilka CM9 v3... Πριν απο λιγο και ενω ειχα βαλει το κινητο για φορτιση,παω να το παρω και το βρισκω σβησμενο :confused: ΠΑω να το ανοιξω και ενω δειχνει τη screen με τις πληροφοριες της συσκευης μολις παει να ξεκινησει το boot animation η συσκευη κλεινει :worry: Ευτυχως bootαρει σε CWM αλλα τα wipes (dalvic / system cache) δεν βοηθησαν και το μονο που δουλεψε ευτυχως ειναι επαναφορα απο backup (της ιδιας rom). ΠΗγε η ψυχη μου ... Kαμια ιδεα για το τι στραβωσε; δεν ειχα εγκαταστησει καμια εφαρμογη καινουργια σημερα ή καποιο αλλο mod. Μηπως δεν εκατσε καλα απο την αρχη η εγκατασταση ?? Το λεω γιατι και εγω με αυτην την ρομ ειμαι μια εβδομάδα και δεν ειχα κάποιο πρόβλημα.Αμα δεν κατσει κατι καλα θα δεις διαφορα κουλα, π.χ. ενω εχω στανταε προγραμματα περασμενα στην ρομ και δουλεουν ολα ρολοι, αφου δοκιμασω καποια αλλη ρομ και ξαναγυρισω στην cm9 v3 με καθαρη εγκατασταση απο την αρχη να τα fc στα ηδη δοκιμασμενα προγραμματα ,να οι ανεξγητες καθυστερήσεις κ.τ.λ. Ξανα εγκατασταση της ρομ και το παρακολουθάς να δεις πως θα πάει. Παντος η gb roms εχουν ψωμι ακομα, απλα δεν εχω βρει καποια να κρατάει το smoothens οπως στης ics roms.Θα δοκιμασω σημερα και αυτην που λένε τα παλικάρια εδω. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 βασικα παιδες το μεγαλυτερο προβλημα του παγωτου ειναι οτι πολλες εφαρμογες απο το market δεν δουλευουν ακομη σωστα...ενω σε GB δουλευουν αψογα.... για αυτο θελει ακομη "δουλεια" το πραγμα..και ισως και για αυτο να το καθυστερούν..τι να πω... στα γρηγορα οσο ειχα παγωτο... tapatalk dolphin opera android assistant facebook και παρα πολλες ακομη ειχαν προβληματα .... γιατι να τα "τραβαω" ολα αυτα οταν σε GB το κινητο "φυσάει".... (ειδικα αυτη η chrack εχω παθει πλακα! ουτε ενα restart ουτε ενα θεμα πουθενα..ΠΟΥΘΕΝΑ...ομως...) επισης πολυ σημαντικο δεν υπαρχει ακομη σωστη διαχείριση της ραμ σε παγωτο.. βλεπω(αφου εβγαλα οτι δεν ηθελα κτλ) σε GB να ειμαι με 230 εως 300 και σε παγωτο εφτανα σε σημειο να πεφτω κατω απο 90:blink:(samsung galaxy 1 εποχες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 εγώ πάντως με το παγωτό δεν έχω δει ούτε ένα restart, ούτε fc ούτε σοβαρό πρόβλημα κάπου... με alba v3 και καθαρό install με repack μέσω mobile odin και μετά wipes από recovery και πέρασμα της ρομ είμαι πάρα πολύ καλά... μπαταρία τέλεια, smooth as it gets κτλ κτλ... όλα μια χαρα... opera & tapatalk δουλεύουν ρολόι! Επίσης με την μνήμη εκανα το εξής τεστ... δεν είχα τίποτα ανοιχτό από εφαρμογές και μου έδειχνε ότι χρησιμοποιεί 780ΜΒ νομίζω (και έλεγε 1,2GB ελέυθερα --μαζί με του συστήματος....) οπότε άρχισα να ανοίγω εφαρμογές, ότι πιο "βαρύ" μπορούσα με αρχεία, games, κτλ κτλ και μετά από καμιά 40αριά ανοιχτές εφαρμογές μου έδειξε ακριβως το ίδιο νούμερο στην διαχείρηση μνήμης μέσα από τις εφαρμογές και φυσικά απροβλημάτιστο και απρόσκοπτο multitasking... τώρα όπως είπε και ο Αργύρης για κάποια θέματα δεν ξέρω και εγώ αν το είχα δει πριν μπορεί να έμενα τελικά σε chrack's και Gb.... αυτό είναι το δικό μου feedback ...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Η δικη μου η επισημανση δεν εχει να κανει με το πώς τρεχουν οι εφαρμογες στο ics.Αυτο ειναι καθαρα θεμα των developers των εφαρμογων που δεν τις εχουν στησει σωστα για το ics.Για παραδειγμα τί να πει κανεις για το tapatalk.Απλα απαραδεκτο σε ics.Δεν φταιει η ics που ειχα στο note.Την ιδια συμπεριφορα εχει και στο nexus μου συνεπως ειναι θεμα των εφαρμογων κυριως και οχι του λειτουργικου.Το δικο μου post ηταν για κατι πιο σοβαρο,τον kernel. Πραγματικα η προειδοποιηση του Entropy ηταν για μενα ο λογος που γυρισα σε gb (δεν ειχα κανενα με προβλημα με stunner 1.4.19,ουτε memory leaks ουτε κολληματα ουτε θεματα με τη μπαταρια).Και δεν υπαρχει λογος να παιζω κορωνα γραμματα τη λειτουργικοτητα του κινητου σε βαθος χρονου απο ενα προβληματικο(για την ωρα) kernel Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Η δικη μου η επισημανση δεν εχει να κανει με το πώς τρεχουν οι εφαρμογες στο ics.Αυτο ειναι καθαρα θεμα των developers των εφαρμογων που δεν τις εχουν στησει σωστα για το ics.Για παραδειγμα τί να πει κανεις για το tapatalk.Απλα απαραδεκτο σε ics.Δεν φταιει η ics που ειχα στο note.Την ιδια συμπεριφορα εχει και στο nexus μου συνεπως ειναι θεμα των εφαρμογων κυριως και οχι του λειτουργικου.Το δικο μου post ηταν για κατι πιο σοβαρο,τον kernel. Πραγματικα η προειδοποιηση του Entropy ηταν για μενα ο λογος που γυρισα σε gb (δεν ειχα κανενα με προβλημα με stunner 1.4.19,ουτε memory leaks ουτε κολληματα ουτε θεματα με τη μπαταρια).Και δεν υπαρχει λογος να παιζω κορωνα γραμματα τη λειτουργικοτητα του κινητου σε βαθος χρονου απο ενα προβληματικο(για την ωρα) kernel Τέτοια μου λες και με βάζεις σε σκέψεις... Λες να επιστρέψω chracks?? Ακόμα και αν τα βλέπω όλα να πηγαίνουν ομαλοτατα βρε Αργύρη?? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) εγώ πάντως με το παγωτό δεν έχω δει ούτε ένα restart, ούτε fc ούτε σοβαρό πρόβλημα κάπου... με alba v3 και καθαρό install με repack μέσω mobile odin και μετά wipes από recovery και πέρασμα της ρομ είμαι πάρα πολύ καλά... μπαταρία τέλεια, smooth as it gets κτλ κτλ... όλα μια χαρα... opera & tapatalk δουλεύουν ρολόι! Επίσης με την μνήμη εκανα το εξής τεστ... δεν είχα τίποτα ανοιχτό από εφαρμογές και μου έδειχνε ότι χρησιμοποιεί 780ΜΒ νομίζω (και έλεγε 1,2GB ελέυθερα --μαζί με του συστήματος....) οπότε άρχισα να ανοίγω εφαρμογές, ότι πιο "βαρύ" μπορούσα με αρχεία, games, κτλ κτλ και μετά από καμιά 40αριά ανοιχτές εφαρμογές μου έδειξε ακριβως το ίδιο νούμερο στην διαχείρηση μνήμης μέσα από τις εφαρμογές και φυσικά απροβλημάτιστο και απρόσκοπτο multitasking... τώρα όπως είπε και ο Αργύρης για κάποια θέματα δεν ξέρω και εγώ αν το είχα δει πριν μπορεί να έμενα τελικά σε chrack's και Gb.... αυτό είναι το δικό μου feedback ...:):) φιλε efthimis31 δεν ξερω αν βελτιωθηκαν τοσο πολυ τα πραγματα με την ενα αλβα..αλλα εγω ειχα θεματα...με την προηγουμενη.. και restarts που με chrack δεν ειχα ποτε.. δεν ειναι οτι φταιει η ρομ αλλα δεν "κάθονται" ακομη καλα πολλες εφαρμογες...και εκει ειναι το μεγαλο θεμα... Η δικη μου η επισημανση δεν εχει να κανει με το πώς τρεχουν οι εφαρμογες στο ics.Αυτο ειναι καθαρα θεμα των developers των εφαρμογων που δεν τις εχουν στησει σωστα για το ics.Για παραδειγμα τί να πει κανεις για το tapatalk.Απλα απαραδεκτο σε ics.Δεν φταιει η ics που ειχα στο note.Την ιδια συμπεριφορα εχει και στο nexus μου συνεπως ειναι θεμα των εφαρμογων κυριως και οχι του λειτουργικου.Το δικο μου post ηταν για κατι πιο σοβαρο,τον kernel. Πραγματικα η προειδοποιηση του Entropy ηταν για μενα ο λογος που γυρισα σε gb (δεν ειχα κανενα με προβλημα με stunner 1.4.19,ουτε memory leaks ουτε κολληματα ουτε θεματα με τη μπαταρια).Και δεν υπαρχει λογος να παιζω κορωνα γραμματα τη λειτουργικοτητα του κινητου σε βαθος χρονου απο ενα προβληματικο(για την ωρα) kernel συμφωνω.... αλλα αφου το 100% των εφαρμογων που εχω στο κινητο μου(και θελω να τις εχω) δουλευουν ρολοι σε GB γιατι να παω σε παγωτο οταν εχω θεματα εκει??? καλα ηταν δεν λεω αλλα αποφασισα να περιμενω..... :) Edited April 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τέτοια μου λες και με βάζεις σε σκέψεις... Λες να επιστρέψω chracks?? Ακόμα και αν τα βλέπω όλα να πηγαίνουν ομαλοτατα βρε Αργύρη?? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Ευθυμη εγραψα απλως τις σκεψεις μου και το τί εκανα εγω.Θεωρησα οτι επρεπε να ενημερωσω το forum (περισσοτερο πηγαινει στους φλασαλκοόλικς,γιατι αν το σκεφτεις αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο να τους μεινει το κινητο στο χερι με τα wipe /system) και αν δεις εγραψα οτι και εγω δεν ειχα καποιο θεμα λειτουργικοτητας. Better safe than sorry ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ρε παιδια ένα λινκ για την chracks ρομ για να τη κατεβάσω? Εχει μεγάλη διαφορα από την lc1 που εχω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Ρε παιδια ένα λινκ για την chracks ρομ για να τη κατεβάσω? Εχει μεγάλη διαφορα από την lc1 που εχω τώρα? προσωπικά για μενα αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο εχει βγει για το κινητο μας.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451544 οτι πιο σταθερο υπαρχει εκει "εξω".... εχω πανω απο 100 εφαρμογες στο κινητο μου..ολες δουλευουν ρολοι..... και αφου "εβγαλα" οτι δεν ηθελα εχω πανω απο 300 με 250 ραμ free ολη την ωρα...(με απειρα Widgets απειρες συντομεύσεις facebook ανοιχτο και ολα τα σχετικα....) AN THN BAΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΔYΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕ NEMUS LAUNCHER!!!! πιστεψε με θα "πεταει" το κινητο σου... Edited April 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ρε παιδια ένα λινκ για την chracks ρομ για να τη κατεβάσω? Εχει μεγάλη διαφορα από την lc1 που εχω τώρα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451544 Eδω εισαι φιλε μου. Παντος η πιο smooth ρομ που εχω δει μεχρι σημερα ειναι η cyanofree. To πιο τέλειο smooth !! Ημουν ετοιμος να κανω δοκιμη σε darky 3.4.1 και λεω δεν κανω μια δοκιμη και αυτην την cyanofree να δω τι λεει ?? Γρηγορη,smooth,το gps κλειδωσε αμέσως, χωρις περιτές εφαρμογες και με περασμένο το goople play,πληρες ελληνικα,και η 32αρα καρτα μνήμης 10χ που εχω έγινε η κύρια μνημη του κινητου μου ενω η μαμίσια μνημη ειναι σαν εξωτερικη. Θα την παρακολουθήσω να δω αν θα βρω κατι αρνητικο.... Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ρε παιδια ένα λινκ για την chracks ρομ για να τη κατεβάσω? Εχει μεγάλη διαφορα από την lc1 που εχω τώρα? Συμφωνώ με τον freddaras απίστευτη ρομ απλά δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο!!! Και σε συνδυασμό με ένα fanco kernel και είσαι πραγματικά κύριος!!! προσωπικά για μενα αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο εχει βγει για το κινητο μας.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451544 οτι πιο σταθερο υπαρχει εκει "εξω".... εχω πανω απο 100 εφαρμογες στο κινητο μου..ολες δουλευουν ρολοι..... και αφου "εβγαλα" οτι δεν ηθελα εχω πανω απο 300 με 250 ραμ free ολη την ωρα...(με απειρα Widgets απειρες συντομεύσεις facebook ανοιχτο και ολα τα σχετικα....) AN THN BAΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΔYΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕ NEMUS LAUNCHER!!!! πιστεψε με θα "πεταει" το κινητο σου... τι λέει αυτός ο launcher? ειναι καλός με την μπαταρία ή ρουφάει σαν τρελός?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ΟΚ! Ευχαριστώ θα ξεκινήσω το φλασάρισμα και ο θεός βοηθός. (Ειμαι ψιλοαρχαριος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Συμφωνώ με τον freddaras απίστευτη ρομ απλά δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο!!! Και σε συνδυασμό με ένα fanco kernel και είσαι πραγματικά κύριος!!! τι λέει αυτός ο launcher? ειναι καλός με την μπαταρία ή ρουφάει σαν τρελός?? φιλε αν κανεις τις κατάλληλες ρυθμισεις δεν υπαρχει πιο σμουθ launcher για μενα:) απλος γρήγορος ταχυτατος αστο αλλο level.... ας ειναι καλα το φορουμ και τα παιδια εδω που τον ανακάλυψα...:) δεν ξερω αλλα με αυτο τον launcher και με την κρακ δεν μου κανει κλικ να παω σε παγωτο πλεον...:) ΟΚ! Ευχαριστώ θα ξεκινήσω το φλασάρισμα και ο θεός βοηθός. (Ειμαι ψιλοαρχαριος). δεν ειναι τιποτα πιστεψε με... θα το χαρεις το κινητο σου οσο τιποτα... και βαλε τον launcher που σου λεω... αν τα κανεις ολα σωστα το κινητο σου θα ειναι "αλλο" κινητο..... :) Edited April 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 εγω πλεον χρησιμοποιω nemus launcher και boat internet.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 εγω πλεον χρησιμοποιω nemus launcher και boat internet.... Και εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον launcher και έχω πετάξει όλους τους άλλους, το μόνο που με ενοχλεί είναι πως δεν έχει ρύθμιση για το κεντρικό πλήκτρο του τηλεφώνου. (Το δέσμευα πάντα για να κατεβάζω τη notification bar.) Κατά τα άλλα είναι ταχύτατος και πανάλαφρος! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 εγω πλεον χρησιμοποιω nemus launcher και boat internet.... και ο boat δινει ρεστα....:) τα σπαει... δοκιμαστε και τον UC BROSWER ...μετα το τελευταιο update......ειναι απλα κορυφη......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 φιλε αν κανεις τις κατάλληλες ρυθμισεις δεν υπαρχει πιο σμουθ launcher για μενα:) απλος γρήγορος ταχυτατος αστο αλλο level.... ας ειναι καλα το φορουμ και τα παιδια εδω που τον ανακάλυψα...:) δεν ξερω αλλα με αυτο τον launcher και με την κρακ δεν μου κανει κλικ να παω σε παγωτο πλεον...:) δεν ειναι τιποτα πιστεψε με... θα το χαρεις το κινητο σου οσο τιποτα... και βαλε τον launcher που σου λεω... αν τα κανεις ολα σωστα το κινητο σου θα ειναι "αλλο" κινητο..... :) Δεν μπορω να κανω backup to imei. Το eps backup δεν μπορει να δει το τηλ. Απο το pc δεν το τρεχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς καλώδιο MHL(usb-hdmi); Αγόρασα το original της Samsung από Amazon.de και ότι και να εχω δοκιμάσει δεν εχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. Μέχρι Rom άλλαξα αλλά τίποτα(Chrack's V17 και Darky extreme). Όταν το συνδέω δίνει αρχικά σήμα στη τηλεόραση αλλά δείχνει μόνο "χιόνια" με διακοπές. Η διαδικασία είναι πολύ απλή,δεν τίθεται θέμα λάθους στη σύνδεση. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό το καλώδιο. Για πείτε καμία ιδέα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς καλώδιο MHL(usb-hdmi); Αγόρασα το original της Samsung από Amazon.de και ότι και να εχω δοκιμάσει δεν εχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. Μέχρι Rom άλλαξα αλλά τίποτα(Chrack's V17 και Darky extreme). Όταν το συνδέω δίνει αρχικά σήμα στη τηλεόραση αλλά δείχνει μόνο "χιόνια" με διακοπές. Η διαδικασία είναι πολύ απλή,δεν τίθεται θέμα λάθους στη σύνδεση. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό το καλώδιο. Για πείτε καμία ιδέα... Συνεδεσες και τον φορτιστη πανω στο mhl-hdmi ?Εχει στο πλαι μια υποδοχη για τον φορτιστη.Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα για να παιξει Δεν μπορω να κανω backup to imei. Το eps backup δεν μπορει να δει το τηλ. Απο το pc δεν το τρεχουμε? Ναι.Ειναι εγκατεστημενοι οι drivers στο pc?Εχεις ενεργοποιηση το usb debugging στο κινητο σου? Αν δεν τα καταφερεις, μια εφαρμογη που σου κανει backup τον efs folder https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hellcat.droiddev.ktool&hl=el Edited April 28, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Συνεδεσες και τον φορτιστη πανω στο mhl-hdmi ?Εχει στο πλαι μια υποδοχη για τον φορτιστη.Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα για να παιξει. Εννοείται πως είναι συνδεόμενο στο φορτιστη. :-) Δυστυχώς δε μπορώ να βρω λύση. Ίσως στείλω mail στην εταιρία που το αγόρασα να τους ενημερώσω πως είναι προβληματικό το καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εννοείται πως είναι συνδεόμενο στο φορτιστη. :-) Δυστυχώς δε μπορώ να βρω λύση. Ίσως στείλω mail στην εταιρία που το αγόρασα να τους ενημερώσω πως είναι προβληματικό το καλώδιο. Δοκιμασες αλλο hdmi καλωδιο,το hdmi καλωδιο που εβαλες αρχικα ειναι ευκολο να δοκιμασεις αν παιζει σωστα.Βαλε μια αλλη πηγη με το συγκεκριμενο καλωδιο στην τηλεοραση.Αν παιζει σημαινει οτι το προβλημα σου δεν ειναι στο hdmi καλωδιο.Επισης εισαι σιγουρος οτι το mhl δεν εχει θεμα; Και επισης η ρομ που εχεις σιγουρα δεν εχει θεμα;Δοκιμασες με stock? Και ενα τελευταιο....ξεμεινα απο σκεψεις....δοκιμασε να το συνδεσεις στην tv,θα σου κανει χιονια οπως ειπες.Κανε ενα restart το κινητο χωρις να το αποσυνδεσεις απο το mhl Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts