Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το έχουν όλες ακόμα και η 4.3 αυτό που σου λέω είναι ότι δεν σταματάνε.

Δοκίμασε να σταματήσεις τους χάρτες ή το φασειμπουκ να δεις ότι δεν μπορείς γιατί μετά από λίγο θα ξανατρεξουν από μόνες τους.

Αν ήταν τόσο απλό όπως το λες χαχα μια χαρά θα ήταν αλλά δυστυχώς δεν είναι

Καλα προφανως και αυτα δεν κλεινουν με τπτ..παρα μονο με το greenify..αλλα κατι live wallpaper και κατι tapatalk κλπ εχουν φαει disable :lol:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα προφανως και αυτα δεν κλεινουν με τπτ..παρα μονο με το greenify..αλλα κατι live wallpaper και κατι tapatalk κλπ εχουν φαει disable :lol:

Δεν είσαι ρουτ; αν δεν είσαι να το κανεις αμέσως χαχα τιτανίου μπακαπ και παγώνει ότι θες ακόμα και το κινητό το ίδιο.

Πραγματικά σκέψου να ρουταρεις και να βάλεις την ρομ που λένε πιο πάνω εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω και να την βάλω και να το έχω για δεύτερη να παίζω πόκερ. Χαχα

Ρε παιδια η μπαταρια μου ειναι λιγο φουσκωμενη.Το θεμα ειναι πως ειναι αγορασμενη πριν το πασχα :( ...Μηπως απο τα φλασαρισματα εφαγε κανα σκαλωμα ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ρε παιδια η μπαταρια μου ειναι λιγο φουσκωμενη.Το θεμα ειναι πως ειναι αγορασμενη πριν το πασχα :( ...Μηπως απο τα φλασαρισματα εφαγε κανα σκαλωμα ?

Φίλε εμένα η μπαταρία μου μου φούσκωσε από τον Ιούλιο του 12 και με το που αγόρασα την στοκ βρήκα την υγεία μου αυτό συνήθως γίνεται από την πολύ χρήση να την αλλαξεις όσο είναι καιρός

απο οσο ξερω οι μπαταριεσ εχουν 6 μηνες εγγυηση.και εμενα ειχε φουσκωσει μετα απο εναν χρονο και ξεφορτιζε σε χρονο dt.δες καταρχας αν εχεις εγγυηση και απο εκει και περα εχεις εναλλακτικες.εγω ειχα παρει 2 ανκερ με εξωτερικο φορτιστη απο ebay 22-23 € αν θυμαμαι καλα.

Γενικά η μπαταρίες είναι οκ για ένα χρόνο μετά αρχίζουν να χάνουν σε απόδοση και φουσκώνουν. Νομίζω στον 1.5χρονο την θες την αλλαγή οπωσδήποτε...

Γενικά η μπαταρίες είναι οκ για ένα χρόνο μετά αρχίζουν να χάνουν σε απόδοση και φουσκώνουν. Νομίζω στον 1.5χρονο την θες την αλλαγή οπωσδήποτε...

Δεν παιζει να εχω την αποδειξη...Ευτυχως εχω 2η ...αλλα και παλι..Οχι τπτ κανει τραμπαλα αμα το βαλω στο τραπεζι και το καπακι ειναι τσιτα.. :blink: αλλαζω αμεσως για να ξημερωσω με το κινητο ολοκληρο !! Μηπως ολα αυτα με custom kernel με undervolted τιμες την ζορισαν ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Δεν παιζει να εχω την αποδειξη...Ευτυχως εχω 2η ...αλλα και παλι..Οχι τπτ κανει τραμπαλα αμα το βαλω στο τραπεζι και το καπακι ειναι τσιτα.. :blink: αλλαζω αμεσως για να ξημερωσω με το κινητο ολοκληρο !! Μηπως ολα αυτα με custom kernel με undervolted τιμες την ζορισαν ?

Ίσως αλλά και πάλι αξίζουν τα φλασαρισματα οπότε δεν πειράζει...

CyanogenMode 4.3.1! παρακαλώ το γνωρίζουν όσοι την έχουν βάλει. Δυνατότητες - αίσθηση - ταχύτητα πολύ-πολύ καλές, οι καλύτερες.

Προέρχομαι από Sweet 10, θεωρούσα ότι είχα την χειρότερη μπαταρία από ποτέ, αλλά η μπαταρία της CyanogenMode είναι απελπισία. Με κάποιους δε συνδυασμούς με wifi, gps, data γίνεται ακόμη χειρότερη.

Camera, η κλασική Android, όταν την έβαλα σε λειτουργία ριπής το κινητό τα έφτυσε. Επανήλθε αφού έβγαλα την μπαταρία. Όταν το ξαναδοκίμασα πάλι σε λειτουργία ριπής έδειξε να δουλεύει κανονικά. Στην συνέχεια απλά απενεργοποίησα την ριπή...

Δεν το έχω κάνει ακόμη root. Θα ήθελα σας παρακαλώ μιά υπόδειξη γιά την συγκεκριμένη ROM. Ακολουθούμε την γνωστή διαδικασία με τους safe kernels?

Κάποια εφαρμογή για τον καιρό, όπως της Samsung?

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

CyanogenMode 4.3.1! παρακαλώ το γνωρίζουν όσοι την έχουν βάλει. Δυνατότητες - αίσθηση - ταχύτητα πολύ-πολύ καλές, οι καλύτερες.

Προέρχομαι από Sweet 10, θεωρούσα ότι είχα την χειρότερη μπαταρία από ποτέ, αλλά η μπαταρία της CyanogenMode είναι απελπισία. Με κάποιους δε συνδυασμούς με wifi, gps, data γίνεται ακόμη χειρότερη.

Camera, η κλασική Android, όταν την έβαλα σε λειτουργία ριπής το κινητό τα έφτυσε. Επανήλθε αφού έβγαλα την μπαταρία. Όταν το ξαναδοκίμασα πάλι σε λειτουργία ριπής έδειξε να δουλεύει κανονικά. Στην συνέχεια απλά απενεργοποίησα την ριπή...

Δεν το έχω κάνει ακόμη root. Θα ήθελα σας παρακαλώ μιά υπόδειξη γιά την συγκεκριμένη ROM. Ακολουθούμε την γνωστή διαδικασία με τους safe kernels?

Απο την στιγμη που ειναι nightly ολα ειναι στον αερα !!! εγω συνδεσα otg καλωδιο και εχασα το σημα και επρεπε να κανω επανεκινηση... Γενικα αμα δεν βγει stable εκδοση ειναι τσαμπα χρονος...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Απο την στιγμη που ειναι nightly ολα ειναι στον αερα !!! εγω συνδεσα otg καλωδιο και εχασα το σημα και επρεπε να κανω επανεκινηση... Γενικα αμα δεν βγει stable εκδοση ειναι τσαμπα χρονος...

Παρά τα όποια προβλήματα θεωρώ οτι είναι μιά πολύ αξιόλογη ROM, ίσως η καλύτερη από όσες δούλεψα.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Μια πολύ καλή εφαρμογή για τον καιρό είναι το Android Weather.

Μια πολύ καλή εφαρμογή για τον καιρό είναι το Android Weather.

Ευχαριστώ πολύ, δείχνει πολύ καλό....

Δοκίμασε κανεις android 4.4 να μου πει εντυπωσεις απο ART? Εγω παντως δεν καταλαβα διαφορα απο dalvik

Καμμια ιδέα για τι δεν μου δουλεύει η μετακίνηση εφαρμογής στην SD Card....βαζω το Clean Master και μου βγάζει ότι δεν έχω διαθέσιμο χώρο(10 Gb ελεύθερα)......Μήπως πρέπει να πάρω εξωτερική κάρτα SD για παίξει "μπάλλα"....παράξενο γιατ στο κινέζικο tablet παίζει με την εσωτερική....

Καμμιά συνιστώμενη καρτουλα μνήμης?...με class 10 παίζι καλά?(rootarisμενο με το framaroot aragon...με μήνυμα success)

Για οσους εχουν τη cyanogen χθες που επαιζα λιγο με την καμερα βρηκα τι προκαλει το κλεισιμο του κινητου που ελεγε ενας φιλος.εχει να κανει με την αποθηκευση των φοτωγραφιων στην καρτα sd και οχι με τη ριπη.με το που το αλλαξα παλι να αποθηκευει στο κινητο δεν ξαναεκλεισε και τραβαγε και ριπες κανονικα.

Για οσους εχουν τη cyanogen χθες που επαιζα λιγο με την καμερα βρηκα τι προκαλει το κλεισιμο του κινητου που ελεγε ενας φιλος.εχει να κανει με την αποθηκευση των φοτωγραφιων στην καρτα sd και οχι με τη ριπη.με το που το αλλαξα παλι να αποθηκευει στο κινητο δεν ξαναεκλεισε και τραβαγε και ριπες κανονικα.

Γράφω φωτογραφίες και video στην sd χωρίς να μου δημιουργεί πρόβλημα τώρα. Θα ήταν κάτι συγκυριακό. Καμιά ιδέα για εύκολο Root και για κίτρινο τρίγωνο στην επανεκκίνηση? Το Triangle Away δουλεύει μόνο σε Root συσκευές?

Γράφω φωτογραφίες και video στην sd χωρίς να μου δημιουργεί πρόβλημα τώρα. Θα ήταν κάτι συγκυριακό. Καμιά ιδέα για εύκολο Root και για κίτρινο τρίγωνο στην επανεκκίνηση? Το Triangle Away δουλεύει μόνο σε Root συσκευές?

Δεν έχεις την έκδοση που μπαίνει αυτόματα με την εφαρμογή από το play store? Αν ναι, είναι pre rooted.

Είναι επικίνδυνη εφαρμογή το triangle away, αν δεν σου μένει εγγύηση (η σου έχει μείνει λίγη) μην ασχοληθείς καν.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Δεν έχεις την έκδοση που μπαίνει αυτόματα με την εφαρμογή από το play store? Αν ναι, είναι pre rooted.

Είναι επικίνδυνη εφαρμογή το triangle away, αν δεν σου μένει εγγύηση (η σου έχει μείνει λίγη) μην ασχοληθείς καν.

Πέτρο γεια... Ναι από το play store έκανα την εγκατάσταση με το PC. Τώρα βλέπω ότι στις ρυθμίσεις έχει επιλογή #Superuser. Όταν λες ότι είναι pre rooted τι εννοείς? Root πάντως δεν είναι! Θέλω να γλιτώσω από τις διαφημίσεις.

Λάθος δικό μου.... Τώρα έτρεξα το AdAway, που μου συνέστησες εσύ παλαιότερα και δείχνει ότι δουλεύει....

Είμαι στο όριο της εγγύησης. Για το κίτρινο τρίγωνο τι προτείνεις? (OFF: δεν είμαι στην γειτονιά... είμαι Μιλάνο πλέον...)

Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος στο site.εχω το λευκο note 2.ολα καλα. Το εχω ευχαριστηθεί.Ομως εχω ενα μικρό θεμα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και θελω τα φωτα καποιου που γνωριζει. Χωρις να εχω κατεβασει κανενα antivirus οταν παω να κατεβασω καποια ταινια μαυριζει η οθονη και μου πεταει ενα Internet διακόπηκε και μου κλείνει ολες τις ανοιχτες σελίδες. Να προσθεσω οτι το πιανει και το παιζει και ο μικρος και το μονο που υποθετω ειναι οτι θα εχει αλλαξει τιποτα ρυθμισεις. Κατεβαζε κανονικα και μια ωραια μερα σταμάτησε. Δεν εχω προβλημα με το κινητο αλλα δεν μπορω να ακουω τη γυναικα μου να μου λεει οτι στο s4 κατεβαζει και οτι εχει προβλημα το τηλ. Μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικα Μάνος:):happy:;)
note 2, note 3, s4, και s6

Πέτρο γεια... Ναι από το play store έκανα την εγκατάσταση με το PC. Τώρα βλέπω ότι στις ρυθμίσεις έχει επιλογή #Superuser. Όταν λες ότι είναι pre rooted τι εννοείς? Root πάντως δεν είναι! Θέλω να γλιτώσω από τις διαφημίσεις.

Λάθος δικό μου.... Τώρα έτρεξα το AdAway, που μου συνέστησες εσύ παλαιότερα και δείχνει ότι δουλεύει....

Είμαι στο όριο της εγγύησης. Για το κίτρινο τρίγωνο τι προτείνεις? (OFF: δεν είμαι στην γειτονιά... είμαι Μιλάνο πλέον...)

Καλοπερνάς εκεί φίλε μου :) .

Το τριγωνάκι σημαίνει πως έχει μετρήσει ο counter φλασαρίσματος και πως αν σου πάθει κάτι και το πας στην εγγύηση θα φανεί πως το έχεις πειράξει και θα σου πουν πως δεν ισχύει η εγγύηση σου. Μόνο αυτό σου επηρεάζει. Για αυτό αν είσαι στα όρια αγνόησε το(εγώ έτσι κάνω) μιας και η εφαρμογή αυτή που λες ενέχει κίνδυνο(δεν ξέρω σε τι ποσοστό) να σου αχρηστέψει την μητρική πλακέτα. Συνεπώς και 1% να είναι επικίνδυνο, εφόσον δεν κάνει κανένα κακό πέραν της εγγύησης μην ασχοληθείς.

Πέρα απο το addAway πέρνα και το Greenify να παγώσεις όσες εφαρμογές θέλεις που τρέχουν στο background να δεις ακόμα μεγαλύτερη απόδοση μπαταρίας.

Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος στο site.εχω το λευκο note 2.ολα καλα. Το εχω ευχαριστηθεί.Ομως εχω ενα μικρό θεμα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και θελω τα φωτα καποιου που γνωριζει. Χωρις να εχω κατεβασει κανενα antivirus οταν παω να κατεβασω καποια ταινια μαυριζει η οθονη και μου πεταει ενα Internet διακόπηκε και μου κλείνει ολες τις ανοιχτες σελίδες. Να προσθεσω οτι το πιανει και το παιζει και ο μικρος και το μονο που υποθετω ειναι οτι θα εχει αλλαξει τιποτα ρυθμισεις. Κατεβαζε κανονικα και μια ωραια μερα σταμάτησε. Δεν εχω προβλημα με το κινητο αλλα δεν μπορω να ακουω τη γυναικα μου να μου λεει οτι στο s4 κατεβαζει και οτι εχει προβλημα το τηλ. Μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικα Μάνος:):happy:;)

Είσαι σε λάθος thread φίλε μου. Μπες σε αυτό του Note2 να σου πουν τα παιδιά που ξέρουν. :)

Oneplus 5 - 128GB

Καλοπερνάς εκεί φίλε μου :) .

Το τριγωνάκι σημαίνει πως έχει μετρήσει ο counter φλασαρίσματος και πως αν σου πάθει κάτι και το πας στην εγγύηση θα φανεί πως το έχεις πειράξει και θα σου πουν πως δεν ισχύει η εγγύηση σου. Μόνο αυτό σου επηρεάζει. Για αυτό αν είσαι στα όρια αγνόησε το(εγώ έτσι κάνω) μιας και η εφαρμογή αυτή που λες ενέχει κίνδυνο(δεν ξέρω σε τι ποσοστό) να σου αχρηστέψει την μητρική πλακέτα. Συνεπώς και 1% να είναι επικίνδυνο, εφόσον δεν κάνει κανένα κακό πέραν της εγγύησης μην ασχοληθείς. :)

Πέτρο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με omnirom 4.4?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516933

διαβάζω να λένε για 4 ώρες οθόνη απο τη στοκ μπαταρία και γενικά πολύ ικανοποιημένοι.

Έτρεξα benchmark (δεν είμαι φαν, καθαρά από περιέργεια). Στο AnTuTu λοιπόν το

Nexus 7 2012, android version 4.4 έπιασε 13874 και το Note μας με την Cyanogenmod 4.3.1

Galaxy Note N7000, android version 4.3.1 : 11579

not bad at all!

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Έτρεξα benchmark (δεν είμαι φαν, καθαρά από περιέργεια). Στο AnTuTu λοιπόν το

Nexus 7 2012, android version 4.4 έπιασε 13874 και το Note μας με την Cyanogenmod 4.3.1

Galaxy Note N7000, android version 4.3.1 : 11579

not bad at all!

πωπω όταν το άφησα εγώ πριν κάνα 3μηνο δεν ξεπέρναγε τις 8000-9000 .

Φαίνεται η διαφορά και στην λειτουργεία η μόνο στα νούμερα?

η μπαταρία έχει βελτίωση ?