Thanouris Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 προειδοποιούν... διάβασε καλά την περιγραφή της εφαρμογής.. Όσο για τον counter μη χαλιέσαι, μηδενίζεται εύκολα(το έχεικάνει φίλος μου πολλές φορές, εγώ όχι σε δικό μου) Λαθος μου τοτε...Πηγα να περασω την επισημη και μπρικαρε ελαφρα...το εσωσα μετα απο πολυ δουλεια...αυτο με τον counter παιζει να εχεις κανα λινκ ?? :confused: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εκανα το μεγιστο λαθος σε rootαρισμενο και με καλο recovery να κανω το cyanogen install..Εκτος απο το οτι που εδιωξε το recovery που εβγαλε κιτρινο τριγωνο και μου αυξησε τον Counter κατα 1...τοσες ρομ ειχα φλασαρει επρεπε να γινει αυτο ...θα μπορουσαν να προειδοποιησουν ..λες και δεν ξερουν τα περι samsung και τριγωνακια... :mad: Triangle away λεγεται η εφαρμογη και σου μηδειζει counter και βγαζει το τριγωνάκι.μετα απο restart που εκανα και εγω ειδα πως εχω και εγω τριγωνακι.τεσπα το θεμα ειναι πως με την εφαρμογη σε 5 λεπτα εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Triangle away λεγεται η εφαρμογη και σου μηδειζει counter και βγαζει το τριγωνάκι.μετα απο restart που εκανα και εγω ειδα πως εχω και εγω τριγωνακι.τεσπα το θεμα ειναι πως με την εφαρμογη σε 5 λεπτα εισαι ετοιμος. Την εβαλα..αν και πεταει κατι τρομακτικα μηνυματα ολα οκ..ξαναμπηκα και σε download mode να ελεξγω και ολα ειναι στην πενα !!! Ευχαριστω πολυ !!!! :shifty: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Την εβαλα..αν και πεταει κατι τρομακτικα μηνυματα ολα οκ..ξαναμπηκα και σε download mode να ελεξγω και ολα ειναι στην πενα !!! Ευχαριστω πολυ !!!! :shifty: μολις αφαιρεσα και εγω το τριγωνακι.να ρωτησω ρεπαιδια γιατι παιζει να ειναι και η ιδεα μου.πιστευετε πως εχει μειωθει η ενταση στο ηχειο???μου φαινεται πως οταν εχω εισερχομενες κλησεις χτυπαει πιο σιγα απο οτι πριν.ισχυει κατι τετοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 μολις αφαιρεσα και εγω το τριγωνακι.να ρωτησω ρεπαιδια γιατι παιζει να ειναι και η ιδεα μου.πιστευετε πως εχει μειωθει η ενταση στο ηχειο???μου φαινεται πως οταν εχω εισερχομενες κλησεις χτυπαει πιο σιγα απο οτι πριν.ισχυει κατι τετοιο??? Σε σχεση με την εργοστασιακη το εχω παρατηρισει και εγω..και σε αλλη ρομ ηταν και πιο χαμηλα ο ηχος..ειδικα στο ξυπνητηρι Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μόλις πέρασα αυτήν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378032 εξαιρετική!!! Παιδιά να την βάλετε :) .. Πανεύκολα κιόλας. Μια ερώτηση, την εφαρμογή S Note που μπορώ να την βρώ να την περάσω? Είναι το μόνο που μου λείπει (η CM αυτή έχει και gestures για πενάκι!) Λοιπον παιδια το μεσημερι εκατσα και περασα την ρομ η οποια μπαινει μονη της με τα καινουρια εργαλρια της cyanogen και πραγματικα επιβεβαιωνω οτι ειπε και ο φιλος πιο πανω.ειναι απιστευτα γρηγορο το κινητο,απιστευτα παραμετροποιησιμος ο νοβα(δεν τον χρησιμοποιουσα πριν),απιστευτα σμουθ.νομιζω η εκφραση ειναι σα να πηρα καινουριο κινητο ταιριαζει απολυτα τελικα!!! Πως πάει η ROM εξακολουθεί να σας ενθουσιάζει? Πως τελικά λύσατε το θέμα με το S Note? Η μπαταρία.... Αν είχατε την καλοσύνη να μας πείτε μερικές από τις εμπειρίες σας. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Πως πάει η ROM εξακολουθεί να σας ενθουσιάζει? Πως τελικά λύσατε το θέμα με το S Note? Η μπαταρία.... Αν είχατε την καλοσύνη να μας πείτε μερικές από τις εμπειρίες σας. εγω να σου πω την αληθεια το ψιλακατηργησα το πενακι.και για να πω την αληθεια αξιζει η θυσια.το κινητο εχω να το δω τοσο γρηγορο απο εποχη gb.και απο το να αλλαξω κινητο και να σκασω παλι ενα σκασμο λεφτα συμβιβαστικα και χωρις πενακι.στα υπολοιπα τωρα και επειδη εχω αλλαξει οτι ρομ υπαρχει με tw δε συγκρινεται καμια με αυτην.ουτε καν η asylum 10.1 που ειχα παλιοτερα.απομπαταρια δεν ειδα καμια διαφορα με πριν.και νομιζω πως κανει και καλυτερη διαχειρηση μνημης.δε σβηνω τπτ κατα τη διαρκεια της μερας και το κινητο δε χωλαινει,δεν κολλαει,δεν κρασαρει.για να δωσω και ενα παραδειγμα σε αυτο που λεω οταν πριν με sweet επαιζα ενα βαρυ παιχνιδι μετα στο backup του επαιρνε καποιο χρονο για να φορτωσει widgets και εφαρμογες.τωρα γινεται αυτοματα.τα μονα 2 πραγματα που δεν εχω βρει με ψιλοενοχλουν ειναι η απειρη κυληση στο nova και το οτι οταν εχεις 2η γραμμη δε σου χτυπαει στο ακουστικο,απλα φαινεται στην οθονη.δεν μου ερχεται κατι αλλο αυτη τη στιγμη.αν εχεις καποια αλλη ερωτηση πες μου. Edited November 18, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τι εννοείς άπειρη κυληση στο νοβα; Παντός αν και δεν έχω το κινητό πραγματικά θα ήθελα πολύ να την δω...Καλύτερη από ασυλουμ δεν το χωράει το μυαλό μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τι εννοείς άπειρη κυληση στο νοβα; Παντός αν και δεν έχω το κινητό πραγματικά θα ήθελα πολύ να την δω...Καλύτερη από ασυλουμ δεν το χωράει το μυαλό μου ;) εννοω στις σελιδες των widgets οταν φτανει στην τελευταια να το κανεις και αλλο δεξια και να πηγαινει στην πρωτη.γενικα απο φιλο που ειχε νοβα(επειδη εγω δε χρησιμοποιουσα ποτε)το ειχα δει.στο μενου με τις ρυθμισεις δεν εχω βρει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 εννοω στις σελιδες των widgets οταν φτανει στην τελευταια να το κανεις και αλλο δεξια και να πηγαινει στην πρωτη.γενικα απο φιλο που ειχε νοβα(επειδη εγω δε χρησιμοποιουσα ποτε)το ειχα δει.στο μενου με τις ρυθμισεις δεν εχω βρει κατι. Ρυθμίσεις νοβα/ επιφάνεια εργασίας /και τικαρε την επιλογή άπειρη κυληση. http://img.tapatalk.com/d/13/11/19/8ynajery.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Ρυθμίσεις νοβα/ επιφάνεια εργασίας /και τικαρε την επιλογή άπειρη κυληση. http://img.tapatalk.com/d/13/11/19/8ynajery.jpg βασικα σε αυτην την ρομ ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.ρυθμισεις νοβα δεν υπαρχουν.μεσα απο τις ρυθμισεις συστηματος σου εχει ρυμιση για αρχικη οθονη και κλειδωματος και μεσα απο αυτο το μενου δεν εχει καποια ρυθμιση για απειρη κυλιση. Edited November 18, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Λοιπόν. Μπαταρία. 5% χειρότερα από πριν. Μου βγάζει πρωί ως βράδυ όμως χωρίς να το φορτίσω (μπαταρία 1 έτους και 8 μηνών!). Πενάκι... Η ρομ έχει μέσα στις επιλογές ρυθμίσεις για τα gestures που θα γίνονται με το πενάκι... του χω αλλάξει τα φώτα και του χω βάλει να κάνει ότι θέλω και βολεύομαι εγώ με αυτά. Για το Snote είπα πιο πάνω πως έβαλα την εφαρμογή InNote και όταν κάνω διπλό ταπ με το πενάκι ρύθμισα να ανοίγει αυτόματα η εφαρμογή αυτή (αστραπιαία. Bugs εντόπισα μόνο στο ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν κάνει το autofocus πάντα όσο καλά το έκανε της samsung. Μοναδικό bug όμως. Τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν λόγια. Ειλικρινά μετά τον Δεκέμβριο θα έπαιρνα Nexus 5. Για να καταλάβετε για τι Rom μιλάμε, δεν θα πάρω Nexus 5. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσω ένα κινητό διαμάντι! Εννοείται αφού είναι pre-rooted εβαλα και το greenify. Ευελπιστώ να πάρει και την 4.4, κυρίως λόγω της χαμηλότερης ram και μετά τέλος.. Δεν θα πάρω άλλο κινητό για καμιά δεκαετία :lol: :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 βασικα σε αυτην την ρομ ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.ρυθμισεις νοβα δεν υπαρχουν.μεσα απο τις ρυθμισεις συστηματος σου εχει ρυμιση για αρχικη οθονη και κλειδωματος και μεσα απο αυτο το μενου δεν εχει καποια ρυθμιση για απειρη κυλιση. Σβήσε τον και βάλε nova κανονικό το να πω... Σανπετρουλι πόσο καιρό έχεις το κινητό σε βλέπω πολύ ενθουσιασμενο και ανάροτιεμε πώς και δεν το έχεις βαρεθεί χαχα κάθε χρόνο ότι και να έχω το βαριέμαι και στον 1.5 με 2 χρόνια το αλλάζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Σβήσε τον και βάλε nova κανονικό το να πω... Σανπετρουλι πόσο καιρό έχεις το κινητό σε βλέπω πολύ ενθουσιασμενο και ανάροτιεμε πώς και δεν το έχεις βαρεθεί χαχα κάθε χρόνο ότι και να έχω το βαριέμαι και στον 1.5 με 2 χρόνια το αλλάζω.. Από Απρίλιο 2012 ! είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πραγματικά λειτουργεί όπως έπρεπε. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 εγω να σου πω την αληθεια το ψιλακατηργησα το πενακι.και για να πω την αληθεια αξιζει η θυσια.το κινητο εχω να το δω τοσο γρηγορο απο εποχη gb.και απο το να αλλαξω κινητο και να σκασω παλι ενα σκασμο λεφτα συμβιβαστικα και χωρις πενακι.στα υπολοιπα τωρα και επειδη εχω αλλαξει οτι ρομ υπαρχει με tw δε συγκρινεται καμια με αυτην.ουτε καν η asylum 10.1 που ειχα παλιοτερα.απομπαταρια δεν ειδα καμια διαφορα με πριν.και νομιζω πως κανει και καλυτερη διαχειρηση μνημης.δε σβηνω τπτ κατα τη διαρκεια της μερας και το κινητο δε χωλαινει,δεν κολλαει,δεν κρασαρει.για να δωσω και ενα παραδειγμα σε αυτο που λεω οταν πριν με sweet επαιζα ενα βαρυ παιχνιδι μετα στο backup του επαιρνε καποιο χρονο για να φορτωσει widgets και εφαρμογες.τωρα γινεται αυτοματα.τα μονα 2 πραγματα που δεν εχω βρει με ψιλοενοχλουν ειναι η απειρη κυληση στο nova και το οτι οταν εχεις 2η γραμμη δε σου χτυπαει στο ακουστικο,απλα φαινεται στην οθονη.δεν μου ερχεται κατι αλλο αυτη τη στιγμη.αν εχεις καποια αλλη ερωτηση πες μου. Λοιπόν. Μπαταρία. 5% χειρότερα από πριν. Μου βγάζει πρωί ως βράδυ όμως χωρίς να το φορτίσω (μπαταρία 1 έτους και 8 μηνών!). Πενάκι... Η ρομ έχει μέσα στις επιλογές ρυθμίσεις για τα gestures που θα γίνονται με το πενάκι... του χω αλλάξει τα φώτα και του χω βάλει να κάνει ότι θέλω και βολεύομαι εγώ με αυτά. Για το Snote είπα πιο πάνω πως έβαλα την εφαρμογή InNote και όταν κάνω διπλό ταπ με το πενάκι ρύθμισα να ανοίγει αυτόματα η εφαρμογή αυτή (αστραπιαία. Bugs εντόπισα μόνο στο ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν κάνει το autofocus πάντα όσο καλά το έκανε της samsung. Μοναδικό bug όμως. Τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν λόγια. Ειλικρινά μετά τον Δεκέμβριο θα έπαιρνα Nexus 5. Για να καταλάβετε για τι Rom μιλάμε, δεν θα πάρω Nexus 5. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσω ένα κινητό διαμάντι! Εννοείται αφού είναι pre-rooted εβαλα και το greenify. Ευελπιστώ να πάρει και την 4.4, κυρίως λόγω της χαμηλότερης ram και μετά τέλος.. Δεν θα πάρω άλλο κινητό για καμιά δεκαετία :lol: :p Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Θα πω εντυπώσεις.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masteripper Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βρε παιδιά ξέρω ότι σίγουρα θα έχει ξανααναφερθεί αλλά ατις 800+ σελίδες λιγο δύσκολο να βγάλεις άκρη. Τα πράγματα είναι απλά.Έχω το galaxy note της προσφοράς του Πλαισιίου και θέλω να κάνω root,απ'οτι βλέπω το framaroot είναι το πιο εύκολο αλλά θα ήθελα να καλύψω και την κακιά στιγμή και βλέπω ότι δεν υπάρχει η stock ρομ πουθενά.Δηλαδή μόνο γερμανική παίζει?Μήπως μπορώ να κάνω το αντιστοιχο στους υπολογιστές και να τραβήξω image? Θέλω να το rootαρω γιατι 5-6 εφαρμογές έβαλακαι το clean master είναι μονίμως στα κόκκινα.Φοράω 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βρε παιδιά ξέρω ότι σίγουρα θα έχει ξανααναφερθεί αλλά ατις 800+ σελίδες λιγο δύσκολο να βγάλεις άκρη. Τα πράγματα είναι απλά.Έχω το galaxy note της προσφοράς του Πλαισιίου και θέλω να κάνω root,απ'οτι βλέπω το framaroot είναι το πιο εύκολο αλλά θα ήθελα να καλύψω και την κακιά στιγμή και βλέπω ότι δεν υπάρχει η stock ρομ πουθενά.Δηλαδή μόνο γερμανική παίζει?Μήπως μπορώ να κάνω το αντιστοιχο στους υπολογιστές και να τραβήξω image? Θέλω να το rootαρω γιατι 5-6 εφαρμογές έβαλακαι το clean master είναι μονίμως στα κόκκινα.Φοράω 4.1.2 Ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει πουθενα η Ελληνικη ρομ??? :) Εδω εισαι:http://www.sammobile.com/firmwares/2/ και ψαξε για gt7000 EUR!!! ;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masteripper Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει πουθενα η Ελληνικη ρομ??? :) Εδω εισαι:http://www.sammobile.com/firmwares/2/ και ψαξε για gt7000 EUR!!! ;) Εγω γιατι δεν βλέπω τίποτα? Ακυρο σόρρυ....λάθος μοντέλο έβαλα. Αυτή η rom είναι η μανίσια?....δηλαδή αν την περάσω θα είναι εντελώς μαμα? Edited November 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Εγω γιατι δεν βλέπω τίποτα? Ακυρο σόρρυ....λάθος μοντέλο έβαλα. Αυτή η rom είναι η μανίσια?....δηλαδή αν την περάσω θα είναι εντελώς μαμα? Ναι φιλε μου!!!!Προσεχε μονο να λεει EUR oπως σου ειπα και μηδενισμενο το μετρητη ;) Εννοειτε οτι μολις τη περασεις(με το Odin ετσι?)κανεις φορμαρισμα!! Edited November 20, 2013 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masteripper Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ναι φιλε μου!!!!Προσεχε μονο να λεει EUR oπως σου ειπα και μηδενισμενο το μετρητη ;) Εννοειτε οτι μολις τη περασεις(με το Odin ετσι?)κανεις φορμαρισμα!! Οπότε προτού "κουνηθώ" ελέγχω τον μετρητή και μετά προχωράω..... Thanks φίλε....αϊντε γιατί με τις βλακείες τις Samsung το καημένο σέρνεται.... Μιας και είσαι ενημερωμένος για το root έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Επίσης ξέρεις μια ασφαλή λίστα προγραμματων που μπορούν να ξηλωθούν? δηλ....αυτό το ChatOn χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Οπότε προτού "κουνηθώ" ελέγχω τον μετρητή και μετά προχωράω..... Thanks φίλε....αϊντε γιατί με τις βλακείες τις Samsung το καημένο σέρνεται.... Μιας και είσαι ενημερωμένος για το root έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Επίσης ξέρεις μια ασφαλή λίστα προγραμματων που μπορούν να ξηλωθούν? δηλ....αυτό το ChatOn χρειάζεται? Στην μαμα ρομ μπορεις οποια εφαρμογη δεν θελεις να την κανεις disable μεσω των ρυθμισεων.Γενικα το ξηλωμα εμενα δεν μου καθεται καλα (το ψυλοφοβαμαι) Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Από Απρίλιο 2012 ! είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πραγματικά λειτουργεί όπως έπρεπε. πανω που αναψε η συζητηση στο note ειχα πατησει κατα λαθος το κουμπι κατω και δεν την παρακολουθουσα!!!¨) λοιπον και εγω το εχω 2 χρονια το κινητο και μετα απο αυτο το update της cyanogen δεν παιζει να παρω τπτ αλλο.οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου μονο με τη cm10.1 me thor kernel για οσους θυμουνται μπορω να τη συγκρινω αλλα και παλι αυτη ειναι ανωτερη σχεδον σε ολα. τελικα ο launcher που χρησιμοποιει δεν ειναι ο νοβα αλλα η εχει βαση το νοβα η του μοιαζει παρα πολυ.τον λεει trbuchet.το bag που ειπε ο φιλος saintpetrouil με την cam δεν το εχω προσεξει αλλα γενικα η ρομ ειναι τοσο γρηγορη και τοσο απροβληματιστη που και ενα bag να εχει της το συγχωρω :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Στην μαμα ρομ μπορεις οποια εφαρμογη δεν θελεις να την κανεις disable μεσω των ρυθμισεων.Γενικα το ξηλωμα εμενα δεν μου καθεται καλα (το ψυλοφοβαμαι) Ναι αλλά πολλές εφαρμογές και να τις κάνεις όπως λες ντισεμπλε από ρυθμίσεις μετά από λίγο τρέχουν μόνες τους και μετά από ρεισταρτ πάλι τρέχουν όλες. Πχ χάρτες γκουγκλε+ κτλ. Ο μόνος τρόπος να γίνει πάγωμα είναι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ναι αλλά πολλές εφαρμογές και να τις κάνεις όπως λες ντισεμπλε από ρυθμίσεις μετά από λίγο τρέχουν μόνες τους και μετά από ρεισταρτ πάλι τρέχουν όλες. Πχ χάρτες γκουγκλε+ κτλ. Ο μόνος τρόπος να γίνει πάγωμα είναι ρουτ. Αμα εισαι με 4.1.2 πας στις εφαρμογες που τρεχουν και δεγξια εχει την καρτελα με ολες τις εφαρμογες..αμα πατησεις οποια θες εχει και την επιλογη disable...οχι απλα stop. Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Αμα εισαι με 4.1.2 πας στις εφαρμογες που τρεχουν και δεγξια εχει την καρτελα με ολες τις εφαρμογες..αμα πατησεις οποια θες εχει και την επιλογη disable...οχι απλα stop. Αυτό το έχουν όλες ακόμα και η 4.3 αυτό που σου λέω είναι ότι δεν σταματάνε. Δοκίμασε να σταματήσεις τους χάρτες ή το φασειμπουκ να δεις ότι δεν μπορείς γιατί μετά από λίγο θα ξανατρεξουν από μόνες τους. Αν ήταν τόσο απλό όπως το λες χαχα μια χαρά θα ήταν αλλά δυστυχώς δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts