Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς αλλά γιατί ασχολείστε με τις οφισιαλ όταν εύκολα βάζεις οποία κουστομ θες;

Βασικά εγώ το πήρα απόφαση.. Θα περάσω την πρώτη καλή slim 4.4. Μιας και η Samsung μας εγκατέληψε οριστικά :) .. Το Nexus 5 άλλωστε θα έρθει από το νέο έτος στα χέρια μου..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπεερα, θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να βαλω την αναβαθμιση της sweet rom.εχω τη v10 και εχει βγει η v11.επειδη παντα πηγαινα απο ρομ σε ρομ ποτε δεν ειχα κανει σε καποια αναβαθμιση.πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια σα να περναω μια καινουρια η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

καλησπεερα, θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να βαλω την αναβαθμιση της sweet rom.εχω τη v10 και εχει βγει η v11.επειδη παντα πηγαινα απο ρομ σε ρομ ποτε δεν ειχα κανει σε καποια αναβαθμιση.πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια σα να περναω μια καινουρια η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Αμα ειναι αναβαθμιση της ιδιας ρομ απλα μπαινεις στο recovery και το φλασαρεις απο πανω....κανεις και ενα wipe cache kai dalvik cache και εσαι ετοιμος πιστευω

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Αμα ειναι αναβαθμιση της ιδιας ρομ απλα μπαινεις στο recovery και το φλασαρεις απο πανω....κανεις και ενα wipe cache kai dalvik cache και εσαι ετοιμος πιστευω

πιστευεις η εισαι σιγουρος?να υποθεσω πρεπει να κανω τα παντα backup οπως και να εχει.

Εγώ πάντα ότι και αν έβαζα έκανα φουλ γουαιπ για να είμαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλά η νέα ρομ και είναι και μια ευκαιρία να καθαρίσει από σκουπίδια.

Τώρα αυτό για το μπακαπ εννοείτε πάντα περάσεις πριν κάθε κίνηση.

Αν πάντως θες μπορείς να την περάσεις όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω από πάνω και με μόνο τα γουαιπ που είπε πάντα πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ.

Εγώ πάντα ότι και αν έβαζα έκανα φουλ γουαιπ για να είμαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλά η νέα ρομ και είναι και μια ευκαιρία να καθαρίσει από σκουπίδια.

Τώρα αυτό για το μπακαπ εννοείτε πάντα περάσεις πριν κάθε κίνηση.

Αν πάντως θες μπορείς να την περάσεις όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω από πάνω και με μόνο τα γουαιπ που είπε πάντα πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ.

καλα θα την βαλω σα να εβαζα καινουρια ρομ να ειμαι σιγουρος.το μονο που βαριεμαι ειναι πως πρεπει να στηνω παλι το κινητο οπως ειναι τωρα.ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!!

καλα θα την βαλω σα να εβαζα καινουρια ρομ να ειμαι σιγουρος.το μονο που βαριεμαι ειναι πως πρεπει να στηνω παλι το κινητο οπως ειναι τωρα.ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!!

Nova launcher μπακαπ και σε αυτό και μαζί με titanium έτοιμο σε 5λεπτα

πιστευεις η εισαι σιγουρος?να υποθεσω πρεπει να κανω τα παντα backup οπως και να εχει.

Αυτο το καιρο ειμαι με nightly rom δλδ καθε μερα και update... δεν εχω κανει ποτε καθαρισμα.Απλα "κουμπωμα" απο πανω και ολα καλα :O

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Nova launcher μπακαπ και σε αυτό και μαζί με titanium έτοιμο σε 5λεπτα

μετα το μπακαπ απο τιτανιουμ οταν επανεφερα τα αρχεια το κινητο συνεχως κρασαρει και γραφει πως κατι διακοπηκε.πρεπει να επαναφερω ορισμενα και οχι ολα???

μετα το μπακαπ απο τιτανιουμ οταν επανεφερα τα αρχεια το κινητο συνεχως κρασαρει και γραφει πως κατι διακοπηκε.πρεπει να επαναφερω ορισμενα και οχι ολα???

Δεν πρέπει να επαναφέρεις αρχεία και εφαρμογές συστήματος.

Δεν πρέπει να επαναφέρεις αρχεία και εφαρμογές συστήματος.

ναι οκ μετα το θυμηθηκα.απλα νομιζα πως επειδη ειναι η ιδια ρομ πως μπορουσα να τα επαναφερω ολα χωρις προβλημα.την ξαναπερασα και εκανα μπακαπ μονο τις εφαρμογες.

λοιπον επειδη η sweet v11 εχει μια ελλειψη που για μενα ειναι βασικη θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια αλλη με βαση τον tw.αυτο που με ενοχλει ειναι πως δεν μπορεις να αλλαξεις τη σειρα των toggles!ευχαριστω.

Edited by tigio13

ναι οκ μετα το θυμηθηκα.απλα νομιζα πως επειδη ειναι η ιδια ρομ πως μπορουσα να τα επαναφερω ολα χωρις προβλημα.την ξαναπερασα και εκανα μπακαπ μονο τις εφαρμογες.

λοιπον επειδη η sweet v11 εχει μια ελλειψη που για μενα ειναι βασικη θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια αλλη με βαση τον tw.αυτο που με ενοχλει ειναι πως δεν μπορεις να αλλαξεις τη σειρα των toggles!ευχαριστω.

Εγώ με team union είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και η Ultimate μου άρεσε όμως.

Εγώ με team union είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και η Ultimate μου άρεσε όμως.

Τις εχω δοκιμασει και τις 2.νομιζω πως θα κατσω τελικα με τη sweet.ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλη οποτε μια θυσια με τα toggles θα την κανω!

Μόλις πέρασα αυτήν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378032

εξαιρετική!!! Παιδιά να την βάλετε :) .. Πανεύκολα κιόλας. Μια ερώτηση, την εφαρμογή S Note που μπορώ να την βρώ να την περάσω? Είναι το μόνο που μου λείπει (η CM αυτή έχει και gestures για πενάκι!)

Oneplus 5 - 128GB

εξαιρετική!!! Παιδιά να την βάλετε :) .. Πανεύκολα κιόλας. Μια ερώτηση, την εφαρμογή S Note που μπορώ να την βρώ να την περάσω? Είναι το μόνο που μου λείπει (η CM αυτή έχει και gestures για πενάκι!)

η αληθεια ειναι πως την ειδα και εγω σημερα και την κατεβασα να τη δοκιμασω.αφου λες και εσυ πως εχει εφαρμογες για πενακι θα κανω μια δοκιμη.ουτως η αλλως σιγουρα ειναι ταχυτατη!

η αληθεια ειναι πως την ειδα και εγω σημερα και την κατεβασα να τη δοκιμασω.αφου λες και εσυ πως εχει εφαρμογες για πενακι θα κανω μια δοκιμη.ουτως η αλλως σιγουρα ειναι ταχυτατη!

Αφού θα αγόραζα nexus 5 ! βέβαια μετά το 18 μηνο της Google έφυγε ψιλοάκυρο και δεν ήμουν σίγουρος, και τώρα??? καινούργιο κινητό έχω!!

Oneplus 5 - 128GB

Snote και radio δεν έχει καμία cm από σα ξέρω...

Snote και radio δεν έχει καμία cm από σα ξέρω...

Βρήκα μια πολύ καλύτερη εφαρμογή από το S Note (1ης γενιάς, του Νote 3 δεν συγκρίνεται) και η αλήθεια είναι πως ραδιόφωνο δεν άκουσα ποτέ μου (δεν λέω πως είναι άχρηστο). Έχω χαζέψει με την Rom και την δουλειά που της έχει γίνει. Το κινητό μου είναι σαν καινούργιο. Απίστευτα πράγματα παιδιά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Oneplus 5 - 128GB

Βρήκα μια πολύ καλύτερη εφαρμογή από το S Note (1ης γενιάς, του Νote 3 δεν συγκρίνεται) και η αλήθεια είναι πως ραδιόφωνο δεν άκουσα ποτέ μου (δεν λέω πως είναι άχρηστο). Έχω χαζέψει με την Rom και την δουλειά που της έχει γίνει. Το κινητό μου είναι σαν καινούργιο. Απίστευτα πράγματα παιδιά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

κοιτα να δεις,ακομα δεν περασα τη sweet και δεν εχω προλαβει να κανω ολες τις ρυθμισεις που θελω και μου εβαλες πριζες να τη δοκιμασω.θα φλασαρω το μεσημερι και θα επανελθω με τα αποτελεσματα!!!

Όντος υπάρχουν πολύ αξιόλογες από το σνοτε. Όπως και για το ράδιο υπάρχει λύση σε cm δεν θυμάμαι πως την λένε αν ψάξετε xda θα την βρείτε νομίζω spirit fm.

ΧΑΧΑΧΑ η αλήθεια είναι ότι από την περιγραφή σου και εγώ θα την έβαζα αμέσως ευχαριστώ που βγαίνουν ακόμα ρομ σε κινητό 2 χρονών.

Ποια εφαρμογή είναι αυτή που λες;

Λοιπον παιδια το μεσημερι εκατσα και περασα την ρομ η οποια μπαινει μονη της με τα καινουρια εργαλρια της cyanogen και πραγματικα επιβεβαιωνω οτι ειπε και ο φιλος πιο πανω.ειναι απιστευτα γρηγορο το κινητο,απιστευτα παραμετροποιησιμος ο νοβα(δεν τον χρησιμοποιουσα πριν),απιστευτα σμουθ.νομιζω η εκφραση ειναι σα να πηρα καινουριο κινητο ταιριαζει απολυτα τελικα!!!

Ποια εφαρμογή είναι αυτή που λες;

InNote λέγεται η εφαρμογή

Oneplus 5 - 128GB

Εκανα το μεγιστο λαθος σε rootαρισμενο και με καλο recovery να κανω το cyanogen install..Εκτος απο το οτι που εδιωξε το recovery που εβγαλε κιτρινο τριγωνο και μου αυξησε τον Counter κατα 1...τοσες ρομ ειχα φλασαρει επρεπε να γινει αυτο ...θα μπορουσαν να προειδοποιησουν ..λες και δεν ξερουν τα περι samsung και τριγωνακια... :mad:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Εκανα το μεγιστο λαθος σε rootαρισμενο και με καλο recovery να κανω το cyanogen install..Εκτος απο το οτι που εδιωξε το recovery που εβγαλε κιτρινο τριγωνο και μου αυξησε τον Counter κατα 1...τοσες ρομ ειχα φλασαρει επρεπε να γινει αυτο ...θα μπορουσαν να προειδοποιησουν ..λες και δεν ξερουν τα περι samsung και τριγωνακια... :mad:

προειδοποιούν... διάβασε καλά την περιγραφή της εφαρμογής.. Όσο για τον counter μη χαλιέσαι, μηδενίζεται εύκολα(το έχεικάνει φίλος μου πολλές φορές, εγώ όχι σε δικό μου)

Oneplus 5 - 128GB