BestMan Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Τωρα που πηρα τον αερα με τις ρομ, εχω αλλαξει τις EnergyBean 3 Ultimate V6 Alliance V3 SweetRom V10 Xperia -Z- ized την οποια ειναι πλεον η καθημερινη μου..... Η Xperia -Z- ized έχει τη λειτουργικότητα για το S-Pen και τα σχετικά Apps (SNote κλπ) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Επειδη χρησιμοποιω τον nova, αν του περασω μια επισημη rom, ειναι συμβατος με τις λειτουργιες της πενας ή πρεπει οπωσδηποτε να χω τον αθλιο TW; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Επειδη χρησιμοποιω τον nova, αν του περασω μια επισημη rom, ειναι συμβατος με τις λειτουργιες της πενας ή πρεπει οπωσδηποτε να χω τον αθλιο TW; Ναι. Δουλευει κανονικα σε ολες τις ρομ αυτον εχω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ναι. Δουλευει κανονικα σε ολες τις ρομ αυτον εχω και εγω. αλλάζοντας launcher και βάζοντας nova, είναι πιο "ελαφρύς" απο τον Touch wiz? δηλαδή δεν "τρέχει" πάνω απο τον TW, και ο TW παγώνει? Επίσης αν τον βάλω και δεν μου αρέσει, και γυρίσω στον TW, θα πρέπει να αναδιοργανώσω όλες τις αρχικές οθόνες? (Έχει δοκιμάσει κανείς τον launcher UBUNTU? με ψήνει πολύ) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Ναι. Δουλευει κανονικα σε ολες τις ρομ αυτον εχω και εγω. Ευχαριστω φιλαρακι. Οταν παω Αθηνα θα δοκιμασω και τον συνδυασμο που εχεις ποσταρει απο πανω. Εχει καμια ελειψη η team union; Μπορω να την περασω πανω απο cyanogen φυσικα με wipes αφου περασω τον speed kernel. Γιατι διαβαζω για philz στο θεμα της ρομ Edited August 17, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 αλλάζοντας launcher και βάζοντας nova, είναι πιο "ελαφρύς" απο τον Touch wiz? δηλαδή δεν "τρέχει" πάνω απο τον TW, και ο TW παγώνει? Επίσης αν τον βάλω και δεν μου αρέσει, και γυρίσω στον TW, θα πρέπει να αναδιοργανώσω όλες τις αρχικές οθόνες? (Έχει δοκιμάσει κανείς τον launcher UBUNTU? με ψήνει πολύ) Ναι είναι πιο ελαφρύς και δεν τρέχει και ο Άλος από πίσω μόνο ο ΝΟVA ΟΧΙ Αν ξαναγυρίσεις σε tw θα υπάρχουν οι ρύθμισης σου κανονικά δοκίμασε αν έχεις όρεξη όλους το λαουντσερ αλλά νομίζω ότι οι καλύτεροι είναι nova ,tsf και next launtser 3d Ευχαριστω φιλαρακι. Οταν παω Αθηνα θα δοκιμασω και τον συνδυασμο που εχεις ποσταρει απο πανω. Εχει καμια ελειψη η team union; Μπορω να την περασω πανω απο cyanogen φυσικα με wipes αφου περασω τον speed kernel. Γιατι διαβαζω για philz στο θεμα της ρομ Oχι τα έχει όλα. Nαι μπορείς να περάσεις την ρομ έτσι όπως λες πρώτα περνάς κερνελ από cm η΄ το σπειντ η΄ τον φιζ το ίδιο είναι... αφού βάλεις την ρομ όμως μέσα θα έχει τον φιζ κερνελ και αν θες εσύ αλλάζεις εκνεου σε σπειντμοντ, μετά πας στις ρυθμίσεις και θα δεις ότι έχει κάτι για να αλλάξεις τον επεξεργαστή θα αλλάξεις το γκοβερνο και θα βάλεις οντεμαντ για καλύτερη ταχύτητα και ότι άλλο θες ρωτάς. Λογικά αυτήν την εβδομάδα θα έχω πάρει και εγώ το δικό μου και θα ποστάρω εδω ότι το πουλαω αφού θα έχει 2 χρόνια εγγύηση(λογικά αφού θα μου αλλάξουν κεντρική πλακέτα θα είναι καινούριο μετά) ευκαιρία θα είναι να το αγοράσει κάποιος .....βλέπουμε.....:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αν εχεις κανεναν εξωτερικο φορτιστη ή μπαταρια στειλε μου πμ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημέρα, αφού πέρασα την Team union XXLT4 v7, εξαφανίστηκε η internal sd μνήμη, δεν μπορώ να την δω ούτε από recovery. Καμία ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω. Επίσης έχω κάνει ζημιά μάλλον στην υποδοχή φόρτισης, μπορώ μόνο να φορτίσω το τηλέφωνο, όταν το συνδέω στον υπολογιστή δεν το βλέπει καθόλου, επίσης έχω την εντύπωση ότι φορτίζει πιο αργά, όταν το φορτίζω από την μπρίζα και το χρησιμοποιώ μπορεί και να χάνει μπαταρία αντί να φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μπορει κανεις να μου πει πως ρουταρω το κιν με jb γιατι εχω ξεχασει υπαρχει κανας τροπως χωρις οντιν για να μην ανεβει ο καουτερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μπορει κανεις να μου πει πως ρουταρω το κιν με jb γιατι εχω ξεχασει υπαρχει κανας τροπως χωρις οντιν για να μην ανεβει ο καουτερ; https://www.dropbox.com/s/prvuvm1xw77pgdm/CWM-SuperSU-v0.99.zip φλάσαρε αυτό απο το recovery Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 https://www.dropbox.com/s/prvuvm1xw77pgdm/CWM-SuperSU-v0.99.zip φλάσαρε αυτό απο το recovery Σε ευχαριστω μετα θα εχω και ρικοβερι για ρομ? Μαλον οχι ε? Και απο μαμα ρικοβερι τι παταω απντειτ που λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Σε ευχαριστω μετα θα εχω και ρικοβερι για ρομ? Μαλον οχι ε? Και απο μαμα ρικοβερι τι παταω απντειτ που λεει? το περνάς στην micro-SD και αν θυμάμαι καλά πατάς update from sd (κάτι τέτοιο). Εντοπίζεις το zip και πατάς apply. Αφού γίνει είσαι rooted. Δεν θυμάμαι αν το σου περνάει το Super User η το περνάς μετά χειροκίνητα απο το Playstore. για το πρώτο που ρώτησες δεν κατάλαβα τι εννοείς. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 το περνάς στην micro-SD και αν θυμάμαι καλά πατάς update from sd (κάτι τέτοιο). Εντοπίζεις το zip και πατάς apply. Αφού γίνει είσαι rooted. Δεν θυμάμαι αν το σου περνάει το Super User η το περνάς μετά χειροκίνητα απο το Playstore. για το πρώτο που ρώτησες δεν κατάλαβα τι εννοείς. Οκ και αφου γινει ρουτ το κινητο μετα λογικα δεν θα εχω κερνελ για να μπορω απο ρικοβερι να περασω αλλη ρομ και δεν ξερω πως να περασω κερνελ π.χ φιζ. Χωρις οντιν για να μην ανεβει ο μετριτης του καουρ. Υπαρχει τροπος ή τον περναω μετα κανονικα απο ρεικοβερι και ολα οκ; ή περναω μετα τον φιζ κανονικα απο ρεικοβερι Το πηρα σημερα απο σερβις και και ειναι μαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οκ και αφου γινει ρουτ το κινητο μετα λογικα δεν θα εχω κερνελ για να μπορω απο ρικοβερι να περασω αλλη ρομ και δεν ξερω πως να περασω κερνελ π.χ φιζ. Χωρις οντιν για να μην ανεβει ο μετριτης του καουρ. Υπαρχει τροπος ή τον περναω μετα κανονικα απο ρεικοβερι και ολα οκ; ή περναω μετα τον φιζ κανονικα απο ρεικοβερι Το πηρα σημερα απο σερβις και και ειναι μαμα δεν εχω δοκιμασει ποτε διαφορετικο κερνελ συνεπως δεν ξερω για αυτο που μου λες :) . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 δεν εχω δοκιμασει ποτε διαφορετικο κερνελ συνεπως δεν ξερω για αυτο που μου λες :) . ΟΛΑ καλά το πείρα από το σερβις μου άλλαξαν την υποδοχή που φορτώνει το κάλυψε η εγγύηση φλασαρα τον φιζ από ρεικοβερι απντειτ και όλα καλά ρουτ ρομ κομπλέ. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλησπέρα στη παρέα... εχω το Note 1 στή 4.0.3 να περάσω 4.1.2 ή να μείνω εκεί;αν περάσω 4.1.2 θα εχω καλύτερη μπαταρία ή όχι ; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλησπέρα στη παρέα... εχω το Note 1 στή 4.0.3 να περάσω 4.1.2 ή να μείνω εκεί;αν περάσω 4.1.2 θα εχω καλύτερη μπαταρία ή όχι ; ευχαριστώ. Βρήκες τρόπο να περάσεις το νέο firmware; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδες, σκεφτομαι να πουλησω τη συσκευη. Αν θελω να γυρισω σε μαμα κστασταση γιατι φοραω custom, ποια διαδικασια ακολουθω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδες, σκεφτομαι να πουλησω τη συσκευη. Αν θελω να γυρισω σε μαμα κστασταση γιατι φοραω custom, ποια διαδικασια ακολουθω; Λογικά Κωστή, θα φλασαρεις μέσω odin οποία ρομ θέλεις. Έτσι θα έρθει σε μαμα κατάσταση ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Λογικά Κωστή, θα φλασαρεις μέσω odin οποία ρομ θέλεις. Έτσι θα έρθει σε μαμα κατάσταση ;) Ναι, η λογικη λεει αυτο αγαπητε μου αλλα επειδη η ρομ που φοραω εχει δικο της κερνελ, λογικα θα πρεπει να του περασω εναν επισημο κερνελ και μετα να φλασαρω την μαμα ρομ.. Αντε Μητσο και μαλλον θαρθω στην παρεα σας επιτελους...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι, η λογικη λεει αυτο αγαπητε μου αλλα επειδη η ρομ που φοραω εχει δικο της κερνελ, λογικα θα πρεπει να του περασω εναν επισημο κερνελ και μετα να φλασαρω την μαμα ρομ.. Αντε Μητσο και μαλλον θαρθω στην παρεα σας επιτελους...;) Αν φλασάρεις από odin μαμά rom θα έχεις και μαμά kernel. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 βρήκα μια εφαρμογή που κάνει remove το bloatware(Νομίζω) . Αν την δουλέψω, θα διαγράψει τα πάντα, ακόμα και dialer πχ ? θα έχει απο κάτω τον μαμά, η θα πρέπει να κατεβάσω εξτρά εφαρμογές? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αν φλασάρεις από odin μαμά rom θα έχεις και μαμά kernel. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Ευχαριστω πολυ φιλε Γιαννη. Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη επισημη ρομ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι, η λογικη λεει αυτο αγαπητε μου αλλα επειδη η ρομ που φοραω εχει δικο της κερνελ, λογικα θα πρεπει να του περασω εναν επισημο κερνελ και μετα να φλασαρω την μαμα ρομ.. Αντε Μητσο και μαλλον θαρθω στην παρεα σας επιτελους...;) Απλα odin και ολα θα ναι μαμα :D Έρχεσαι απο εμάς;; Αντε τέλεια ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε Γιαννη. Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη επισημη ρομ; εγώ ψηφίζω αυτή N7000XXLT4 N7000OXALT4 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts