Roccat Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Perfect, ο ενδοιασμος μου ηταν επειδη θα παω απο LT9 σε LT5 ..... Eπισης κατι τελευταιο, απο οτι ειδα ειναι αρκετα καλη αυτη η ρομ, υπαρχει καποια καλυτερη για αποδοση κυριως μπαταριας ? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Perfect, ο ενδοιασμος μου ηταν επειδη θα παω απο LT9 σε LT5 ..... Eπισης κατι τελευταιο, απο οτι ειδα ειναι αρκετα καλη αυτη η ρομ, υπαρχει καποια καλυτερη για αποδοση κυριως μπαταριας ? thanks. Σε ρομ τώρα τελευταία είμαι πολύ ευχαριστημενος από την Sweet Rom V10 αλλά και την Team Union. Τη διαφορά θα την κάνει ο κερνελ. Προσωπικά με speedmod είμαι απόλυτα καλυμμένος. Εννοείται πετάς ότι σαβούρα δεν χρειάζεσαι και με greenify κάνεις hibernate εφαρμογές που δεν θες να τρέχουν από πίσω. Πχ Google maps, Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ποιον κερνελ προτεινεις ? Αφου περασω την εκαστοτε ρομ περναω απο πανω και αλλον κερνελ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας.το φλεβαρη περιπου ειχα ξαναγραψει εδω το πως μπορω να περασω τη τελευταια τοτε εκδοση.μου ειχε απαντησει ενα παιδι πολυ απλα το εκανα σαν ασχετος και ολα τελεια.τωρα τις τελευταιες βδομαδες ρχει αρχισει το κινητο μου και φλεγεται πραγματικα.μιλαμε για πολυ ζεστο απο πισω με μια ωρα παιξιμο.μπορω να κανω κατι;μηπως να το ξανακανω οπως ηταν τοτε?κατι αλλο καλυτερο?βοηθεια παιδια ευχαριστω.αν χρειαστει να μου πειτε να το ροουταρω πως λεγεται....στειλτε μου εναν ευκολο οδηγο για ασχετους.να ειστε καλα Εκδοση βασικο φασματος n7000xxls0 εκδοση kernel 3.0.31-906407 Αριθμος κατασκευης prestine xxlsz v1.9 Αυτα κου γραφει τωρα Ξεχασα να σας γραψω οτι εχω 2 μπαταριες και αλλαζω και η μια ειναι απο ebay κινεζικη χρυση και η αλλη η δικη του.αλλα και αυτες απο τοτε τις εχω...δεν μου εχουν δημιουργησει προβλημα ολο αυτο το καιρο :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 31, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Ξεχασα να σας γραψω οτι εχω 2 μπαταριες και αλλαζω και η μια ειναι απο ebay κινεζικη χρυση και η αλλη η δικη του.αλλα και αυτες απο τοτε τις εχω...δεν μου εχουν δημιουργησει προβλημα ολο αυτο το καιρο Αν στο κάνει ενώ παίζεις, θεωρώ ότι με τις θερμοκρασίες που παίζουν έξω λόγω καλοκαιριού, ότι είναι φυσιολογικό. Αν είναι καυτό ενώ είναι κλειστή η οθόνη, τότε απλά κάποια εφαρμογή τρέχει χωρίς λόγο από πίσω και σου τρώει και μπαταρία εκτός των άλλων. Για τις κινεζικές δεν έχω άποψη αν μπορεί να οφείλεται και σε αυτό. Edit: Αν όντως έχεις την pristine σαν ρομ, είσαι ήδη rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Γενικα σαν ρομ δεν μου πολυ κολλαει....φυσιολογικα.τη μπαταρια τη κατεβαζει βολιδα.εχω ενα cleaner που τα σβηνω ολα αλλα και παλι καιει.το θεμα ειναι οτι ειναι το πρωτο μου καλοκαιρι μεε το κινητο και μου φαινεται υπρβολικα ζεστο.εσυ μου λες να το αφησω ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αφου εισαι ρουτ, περνα το Greenify για να κανει hybernate τις εφαρμογες, εγω ειδα μεγααααααλη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας. Προς το καλυτερο βεβαια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Χαχαχαχαχα οταν μιλατε ετσι τρελαινομαι.λιγο πιο απλα μου το λες;δωρο μου το εκαναν το κινητο.δεν ξερω μεχρι τι μπορει να κανει καλα καλα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Οπως ειπε ο Nizl84 αφου εχεις την Pristine εισαι ηδη ρουτ, απλα κατεβασε το Greenify απο το store και προσθεσε τις εφαρμογες που δεν θελεις να σου ¨τρωνε΄ μπαταρια οταν δεν τις χρησιμοποιεις και να μπαινουν σε hybernate mode. απλο ειναι, δεν ειναι κατι δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 καλησπερα εχω την energy με coh kernel.επειδη την εχω αρκετο καιρο και δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση. υπαρχει καποιος τροπος που μπορω να την κανω ¨αναιμακτα¨η θα πρεπει να φλασαρω απο πανω να κανω ολα τα μπακαπ και παει λεγοντας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Την Energy Bean εχεις φιλε ? Την εχω κατεβασει και γω αλλα δεν εχω φλασαρει ακομα. Απο αυτονομια πως παει ? και γενικα σαν αποδοση ? Τωρα φοραω official LT9. Αξιζει να περασω σε αυτη ? Τhanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εβαλα αυτο το greenify και μου βγαζει ολες τις εφαρμογες που εχςι.διαβασα εει τις κριτικες αλλα δεν καταλαβα ακριβως....μπορει να εξηγησει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Την Energy Bean εχεις φιλε ? Την εχω κατεβασει και γω αλλα δεν εχω φλασαρει ακομα. Απο αυτονομια πως παει ? και γενικα σαν αποδοση ? Τωρα φοραω official LT9. Αξιζει να περασω σε αυτη ? Τhanks in advance. Φιλε μου τι λεει η επισημη LT9?Απο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Πριν το Greenify μου εβγαζε δυσκολα το 12ωρο στη δουλεια με νορμαλ προς heavy χρηση. After Greenify ειμαι με 1 μερα και 12 ωρες και ειμαι με 50%....... και κανω ακριβως τα ιδια πραγματα.... Βεβαια πεταχτηκε αρκετη σαβουρα μετα το ρουτ. Philz kernel τον τελευταιο φοραω. Tο θεμα ειναι αξιζει να περασω στην EnergyBean ή να κατσω στα αυγα μου ?..... Edited July 30, 2013 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πριν το Greenify μου εβγαζε δυσκολα το 12ωρο στη δουλεια με νορμαλ προς heavy χρηση. After Greenify ειμαι με 1 μερα και 12 ωρες και ειμαι με 50%....... και κανω ακριβως τα ιδια πραγματα.... Βεβαια πεταχτηκε αρκετη σαβουρα μετα το ρουτ. Philz kernel τον τελευταιο φοραω. Tο θεμα ειναι αξιζει να περασω στην EnergyBean ή να κατσω στα αυγα μου ?..... οι καλύτερες είναι ενερτζη και τειμγιουνιον με σπειντ Κερνελ θα έλεγα να δοκιμασεις και βλέπεις ξεκινά απο την τειμ. δεν έχω δοκιμάσει καμια στην νέα βαση xxlt9 ίσως να είναι καλύτερες δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πρωτα να περασω την ενερτζη και μετα τον speedmod κερνελ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Ναι. Η Energy έρχεται με Philz. Εγώ έχω stock ICS XXLRI (για Κύπρο), έκανα root με SpeedMod για ICS, πέρασα Greenify και έκανα Battery Calibration. Περιμένω αποτελέσματα Edit: Επίσης έβαλα το Antutu Battery Saver Edited July 31, 2013 by BestMan Prsu;hkh Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημέρα στη παρέα...εχω πάρει ένα Galaxy Note Gt-N7000 έχει android 4.0.3 κ το πρόβλημα μ είναι η μπαταρία του...κρατάει απίστευτα λίγο με 3G κ την ώρα που το εχω για φόρτιση κ έιμαι με 3G κ οθόνη μ τρώει μπαταρία.μπορείτε να μ πείτε τι γίνετε κ τι να κάνω; Το Note είναι 2 ρο χέρι Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Κατ' αρχάς μπορείς να διαβασεις το post "Η Βίβλος της μπαταρίας" για να δεις πως μπορείς να εξοικονομήσεις μπαταρία αποφέυγοντας το root. Τώρα, καλό είναι να περάσεις τουλάχιστον την 4.0.4 (αν και η 4.1.2 έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας) και να κάνεις root (να αποκτήσεις δηλαδή πρόσβαση υπερχρήστη στο Android) ούτως ώστε να μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως το Greenify. Για να δεις πως γίνεται δες εδώ Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ενα λινκ με τον τελευταιο speedmod κερνελ please, που να μπαινει με την energybean .... thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 καλησπερα εχω την energy με coh kernel.επειδη την εχω αρκετο καιρο και δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση. υπαρχει καποιος τροπος που μπορω να την κανω ¨αναιμακτα¨η θα πρεπει να φλασαρω απο πανω να κανω ολα τα μπακαπ και παει λεγοντας??? καποιος απαντηση ρε παιδια γιατι χανομαστε.και αν μπορειτε να μου στελετε λινκ με την τελευταια energy και τον coh.thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 αυτη ειναι η τελευταια, που λογικα πρεπει να εχεις και συ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263860 Τι εννοεις αναβαθμηση ? Σε αλλη ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ενα λινκ με τον τελευταιο speedmod κερνελ please, που να μπαινει με την energybean .... thanks. απο εδώ http://touristinparadise.blogspot.gr/2013/03/samsung-galaxy-note-jb-download.html?m=1 κατέβασε αυτό SpeedMod K5-5 for CWM και φλασαρεις με γουαιπ κασέ και νταλβικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ok thanks, κατι τελευταιο, να κανω FORMAT EMMC οπως λεει στο xda ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ok thanks, κατι τελευταιο, να κανω FORMAT EMMC οπως λεει στο xda ? Θα σβησεις ότι έχει και δεν έχει το κινητό. Αν έχεις external sd card και θες πραγματικό clean install τότε να το κάνεις. Έχει όντως άλλο αέρα. Όχι κάτι τρελό απλά φεύγει πολλή σαβούρα. Αλλά επαναλαμβάνω ότι σβηνεις τα πάντα όλα. @araditsas Αν είσαι σε LT5 Rom μην κάνεις μετάβαση σε lt9. Πάνω στην ίδια βάση πατάνε. Εκτός αν θες να παίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts