Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ταχύτητα ναι.Απο μπαταρία θα δείξει τις επόμενες ώρες μιας και την έβαλα πριν λιγο

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο ταχύτητα ναι.Απο μπαταρία θα δείξει τις επόμενες ώρες μιας και την έβαλα πριν λιγο

μπορεις να δωσεις ενα λινκ να τον κατεβασω γιατι δεν τον βρισκω...????

αν μπορεις ανεβασε τον στο dropbox

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

μπορεις να δωσεις ενα λινκ να τον κατεβασω γιατι δεν τον βρισκω...????

αν μπορεις ανεβασε τον στο dropbox

ευχαριστω

https://www.dropbox.com/s/glo97ptin4xkrhc/thor-kernel-jb-v0.36.8-reborn-mr1.zip

Σε καταναλωση σε μενα ειναι στα επιπεδα της tw δηλαδη βγαζει περιπου 3ωρες προβολη.

Με το στοκ της asylum βγαζω κανα μισάωρο παραπανω

Σε καταναλωση σε μενα ειναι στα επιπεδα της tw δηλαδη βγαζει περιπου 3ωρες προβολη.

ευχαριστω πολυ

εμενα η ταχυτητα με ενδιαφερει πιο πολυ.

ποιος ειναι πιο γρηγορος??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Εγώ με tw όπως burt βγάζω κοντά στις 4 ώρες προβολή με 22 εως 23 ώρες συνολική χρήση.Οπότε αν βγάζει 3 ώρες ειναι αρκετά κάτω από την tw

Εγώ με tw όπως burt βγάζω κοντά στις 4 ώρες προβολή με 22 εως 23 ώρες συνολική χρήση.Οπότε αν βγάζει 3 ώρες ειναι αρκετά κάτω από την tw

Ας μενα παντως ολες οι tw μου βγαζουν το πολυ 3ωρες και κατι. Αν το αφησω με χαλαρη χρηση κάνα 24ωρο βγαζουν max 2:30 ωρες

εβαλα χτες στην sweet 4.5 και μολις περασα thor 0.35 Το κινητο ανοιγει και εκει στα λευκα γραμματα στην αρχη ειναι μια μπαρα που φορτωνει μπλε και μετα μαυρη οθονη.αν πατησω τα softkeys αναβουν αλλα αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

εβαλα χτες στην sweet 4.5 και μολις περασα thor 0.35 Το κινητο ανοιγει και εκει στα λευκα γραμματα στην αρχη ειναι μια μπαρα που φορτωνει μπλε και μετα μαυρη οθονη.αν πατησω τα softkeys αναβουν αλλα αυτο.

Μπες στο recovery του thor κανε ολα τα wipes, ξαναπερνα philz kernel και εγκατασταση απο την αρχη. Αν βεβαια φτιαξει με απλο περασμα philz ok οποτε δοκιμασε να ξαναπερασεις philz

Μπες στο recovery του thor κανε ολα τα wipes, ξαναπερνα philz kernel και εγκατασταση απο την αρχη. Αν βεβαια φτιαξει με απλο περασμα philz ok οποτε δοκιμασε να ξαναπερασεις philz

Ναι και εγώ πιστεύω οτι αν ξαναπερασεις philz μονο θα στρώσει..

εβαλα απλα παλι Philz και ανοιξε.πως καταλαβα οτι κανει και για Tw.Τεσπα..στο τσακ ημουν να βαλω υπογραφη "Proud owner SGN Brick" χχαχαχααχαχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

εβαλα απλα παλι Philz και ανοιξε.πως καταλαβα οτι κανει και για Tw.Τεσπα..στο τσακ ημουν να βαλω υπογραφη "Proud owner SGN Brick" χχαχαχααχαχ

;)...πάντως έχει βγει speedmod kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181599... Τσεκαρε τον..

;)...πάντως έχει βγει speedmod kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181599... Τσεκαρε τον..

Τρομερά νέα! Τον χρησιμοποιώ από Sg2 εποχές και τώρα ψήνομαι ακόμα περισσότερο να βάλω tw rom.

τον εβαλα τον speedmod και δεν βλεπω καποια τρελη διαφορα...

Ασε το σύστημα να κάτσει λιγο ... Αμέσως δεν καταλαβαίνεις διαφορες..

Ασε το σύστημα να κάτσει λιγο ... Αμέσως δεν καταλαβαίνεις διαφορες..

Παίδες και εγώ αυτό κατάλαβα.

Θέλει μια μέρα τουλάχιστον για να καταλάβεις πόσο σταθερή είναι μια ρομ ή ένας κερνελ. Πχ και εγώ όταν έβαλα την alliance δεν είδα τρελές διάφορές.

Τώρα όμως μια μέρα μετά και αφού έφερα την ρομ στα μέτρα μου είδα ότι είναι βούτυρο. Πολύ καλή μπαταρία τρομερή διαχείριση της ραμ και γενικά δένει σούπερ με τον κερνελ που φοράει.

Θέλει δηλαδή η κάθε αλλαγή που κάνουμε τον χρόνο της..

Sent from my note

Μολις ανακαλυψα οτι με sweet 4.5 δεν εχει φως στα softkeys και δεν αλλαζει η φωτηνοτητα.ουτε αυτοματη ουτε χειροκινητα.επαιξα με κερνελς μηπως αλλα μπα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Μολις ανακαλυψα οτι με sweet 4.5 δεν εχει φως στα softkeys και δεν αλλαζει η φωτηνοτητα.ουτε αυτοματη ουτε χειροκινητα.επαιξα με κερνελς μηπως αλλα μπα....

Την πέρασες με clean install ;;

καλημερα παιδια εγραψα και πριν 3 σελιδεσ στην 738.εχω προβλημα με το κινητο το οποιο μου εχουν πουλησει εδω και κανενα 3μηνο.κολλαει συννεχεια και απο οτι εχω καταλαβει αυτος το ειχε πειραξει. μου γραφει εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLSC

εκδοση kernel 3.0.31-619662

se.infra@sep-114#3

smp preempt fri nov 30 11:53:07 kst 2012

αυτο που θελω ειναι να κανω αναβαθμιση απο την samsung κανονικα γιατι τωρα μπαινω στο kies και μου λεει οτι η αναβαθμιση δεν ειναι αφικτη.καποιος φιλος μου απαντησε.....και τον ευχαριστω αλλα λιγο πιο απλα κατανοητα θα ηθελα.σορυ αν κουρασα καλημερα

Μετά από μια ημέρα χρήσης με asylum και thor kernel η αυτονομία δυστυχώς ειναι πολύ πιο κάτω από την burt.3 ώρες με το ζόρι χρήση οθόνης.Ναι μεν πιο "αεράτη" στο ui αλλά το τίμημα το πληρώνεις στην αυτονομία.

Την εχω και δουλευουν κανονικα κατι δεν εκατσε σωστα καλητερα αν θες να την ξαναπερασεις...

Εβαλα και σπειντμοντε ααλλα δεν βλεπω καλητερη μπαταρια... μια απο τα ιδια

καλημερα παιδια

τελικα ποια ειναι η ποιο πληρες (ταχυτητα, μπαταρια, κλπ) ??

sweetrom, alliance, asyllum, stunner?????

καλημερα παιδια

τελικα ποια ειναι η ποιο πληρες (ταχυτητα, μπαταρια, κλπ) ??

sweetrom, alliance, asyllum, stunner?????

Καμμια δεν ειναι πληρης. Ο καλυτερος συνδυασμος σε ταχυτητα και αυτονομια ειναι η asylumμε το στοκ κερνελ. Με thor ειναι απιστευτα γρηγορη αλλα εχει bugs. Σημερα ας πουμε μου κολλησε σε μαυρη οθονη και δεν εκανε τιποτα και μετα απο κλεισιμο η μπαταρια ειχε πεσει απο 58 στο 18%!! Απο στοκ εγω ξεχωριζω την team union που εχει τη καλυτερη αυτονομια για μενα απο τις στοκ. Τωρα τη δοκιμαζω με speedmode αλλα δε βλεπω καμμια απολυτως διαφορα απο τον στοκ. Λεω μα την αφησω κανα-δυο 24ωρα αν αν αντεξω να δω πως θα κατσει. Η stuner σε μενα ειναι πολυ laggy αν και την εβαλα 3-4 φορες με clean install επισης η sweet δε μου εκανε καθολου καλη εντυπωση. Μενει η aliance να δοκιμασω αν και φοβαμαι οτι απο τα διαφορα mod θα τρωει κολληματα και θα ειναι αργη

Edited by giokspy