Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιον launcher φορας??

Δεν εχω βάλει καποιον launcher οτι ειχε πανω η αλιανς.

SecLauncher2.apk αυτο ειδα στο συστεμ αππ

Edited by koza1971

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν εχω βάλει καποιον launcher οτι ειχε πανω η αλιανς.

SecLauncher2.apk αυτο ειδα στο συστεμ αππ

για δες ρυθμισεις/προβολη..

φοραω asylum με nova.

αν ειχες nova η apex γινονται ευκολα αλλα στον μαμισιο δεν θυμαμε.

ας βοηθησει καποιο παιδι που φοραει την ιδια

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

φοραω asylum με nova.

Δεν εχει τιποτα ρυθμισεις προβολη..σε ευχαριστω φιλε μου. Ας βοηθησει καποιος αν γνωριζει

Καταρχήν έχω παρατηρήσει ότι έχει αρκετή κατανάλωση η σάρωση μέσων,διακομιστής μέσων κτλ.Δε γίνεται να ειναι αυτό πρώτο πάνω και από την οθόνη μετά την αλλαγή μπαταρίας και χωρίς να έχω ανοίξει εγώ κάποιο πρόγραμμα.Ετσι με την χρήση του gemini app manager (το βρήκα πιο βολικό από τα σχετικά προγράμματα),κλείνω το autorun στην αποθήκευση μέσων και μετά σε όσες εφαρμογές χρήστη και συστήματος έχουν ενεργό το εικονίδιο auto στο gemini app manager και τρέχουν κατά την εκκίνηση το οποίο το gemini το δείχνει ως "οn boot completed" ή γράφει στο autorun "on media mounted ή unmounted".Τέτοιες ειναι π.χ. το facebook,το tapatalk,o chrome,αναζήτηση google,mx player, κτλ ανάλογα και τις εφαρμογές που τρέχει ο καθένας θα υπάρχουν και άλλα πράγματα για κλείσιμο.

Επισης ειναι και κάποια προγράμματα π.χ. picassa uploader που ξεκινάνε όταν αλλάζεις από wifi σε 3g,συνδέεις το καλώδιο κτλ και αυτά επισης με το gemini τα κλείνω.Γενικά η λίστα ειναι αρκετά μεγαλη και δυστυχώς από ότι ειδα αν αλλάξω ρομ,πρέπει να τα ξανακλείσω μιας και το titanium με την επαναφορά της εφαρμογής,δεν επαναφέρει και τις ρυθμίσεις που έκανες.Ισως να επαναφέρονται με κάποια επαναφορά δεδομένων συστήματος στο titanium αλλά αυτό το αποφεύγω από ρομ σε ρομ για να μην έχω τίποτε περίεργα κολλήματα

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Ότι δηλαδή αν είναι να το κάνω από ρομ σε ρομ τρέχα γύρευε. Οπότε μένουμε σε μια και είμαστε σταθεροί εκεί όσο γίνεται.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Ότι δηλαδή αν είναι να το κάνω από ρομ σε ρομ τρέχα γύρευε. Οπότε μένουμε σε μια και είμαστε σταθεροί εκεί όσο γίνεται.

Εγώ τις κλείνω με το greenifi καιΙ τις κρατάει τις ρυθμίσεις το Τιτανιουμ κανονικά.

κάνει κάτι το περισσότερο το άλλο πρόγραμμα;Δεν νομιζω

Το greenify πράγματι τα κρατάει αλλά λειτουργεί μόνο για εφαρμογές χρήστη και όχι background services και system apps όπως η σάρωση μέσων κτλ.Και οκ ας πουμε τα google maps,youtube κτλ τα κάνεις εφαρμογή χρήστη για να τα κλείνει το greenify αλλά δε γίνεται να τα κάνεις όλα εφαρμογές χρήστη

To autoruns που χρησιμοποιω πάντως εγω και στη φουλ εκδοση δεν κανει καλη δουλεια. Οι εφαρμογες τρέχουν ξανα. Παγωσα και το flash anotate αλλα το miltiwindow δουλεύει κανονικά Edited by giokspy

φοραω asylum με nova.

Οκ το εφτιαξα. αλλαξα τον launcher εβαλα τις ultimate κ ολα μια χαρα

To autoruns που χρησιμοποιω πάντως εγω και στη φουλ εκδοση δεν κανει καλη δουλεια. Οι εφαρμογες τρέχουν ξανα. Παγωσα και το flash anotate αλλα το miltiwindow δουλεύει κανονικά

Άρα κάτι άλλο μου έκανε το προβλημα για το multiwindow. Απορώ πάντως που και άλλες εταιρίες όπως Sony και htc δεν έβαλαν κάτι ανάλογο στα z και one αντίστοιχα.

Edited by bbbb

Εγώ το autorun στην αποθήκευση μέσων δεν το βρίσκω τι κάνω λάθος

μπας και δεν υπάρχει στην σλιμγουιζ

Εγνατία την εφαρμογή που λέτε αλλά δεν το βρήκα πουθενά.τα φωτασας κύριοι.

Οκ το εφτιαξα. αλλαξα τον launcher εβαλα τις ultimate κ ολα μια χαρα

Η asylum φοράει nova..πας ρυθμίσεις nova ταπετσαρία και μετα κύλιση ταπετσαριας..και πατάς απενεργοποιηση ..

Εγώ το autorun στην αποθήκευση μέσων δεν το βρίσκω τι κάνω λάθος

μπας και δεν υπάρχει στην σλιμγουιζ

Εγνατία την εφαρμογή που λέτε αλλά δεν το βρήκα πουθενά.τα φωτασας κύριοι.

Το autorun ειναι προγραμμα απο το market οπως το gemini. Απλα η free εκδοση εχει περιορισμο στα μπλοκαρισματα

Η asylum φοράει nova..πας ρυθμίσεις nova ταπετσαρία και μετα κύλιση ταπετσαριας..και πατάς απενεργοποιηση ..

Την αλιανς εχω. Αλλα ευχαριστω φιλε μου το εφτιαξα ;)

Δεν είχα παρατηρήσει ότι τρέχουν από πίσω οι χάρτες. Κανένα άλλο πρόγραμμα που έχεις παγώσει από start up;

Το κακό είναι ότι γυρίσαμε σε εποχές Windows Mobile να παγώνουμε προγράμματα για περισσότερη ram :(

Edit : Ρε παιδιά, για όσους τον έχουν, πόσο νεράκι τρέχει ο tsf launcher πάνω σε cm. Πιο smooth απλά δεν γίνεται. Με χαλάνε μερικά πράγματα αλλά γενικά εξαιρετικός launcher.

Εμενα μου αρεσει ολη αυτη η φαση να το "σκαλιζω":lol:

τεσπα εχω μεινει σε asylum και εχω βρει την υγειά μου!

πεταει το κινητο!

το εχω στρωσει κιολας με το greenify οπως ειπα και πιο πριν και πλεον ξερω ποια εφαρμογή ανοιγει και ποια οχι!

τελος αγορασα και αυτη την εφαρμογη πρόσφατα απο το market

https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.sidebar.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vaGFtbWFkLmFkaWIuc2lkZWJhci5saXRlIl0.

παρα πολυ καλη! σου δινει την εντύπωση οτι εχεις multiwindow!

βαζεις τις εφαρμογες που θελεις και με ενα απλο σύρσιμο σε οποιο μερος της οθονης σε βολευει ανοιγει ενα παράθυρο οπως στην εικονα που δειχνω πιο κατω!

σουπερ!:)

επισης προσεξτε την ραμ μου κατω!

με τοσες εφαρμογες στο κινητο και τοσα widgets στον nova(που επισης καθεται βουτυρο σε cm) 280 συνεχως και πανω! το εχω φτάσει μεχρι 390!

ο συνδυασμός cm10 με greenify ειναι απιστευτος!

Edited by freddaras

Το autorun ειναι προγραμμα απο το market οπως το gemini. Απλα η free εκδοση εχει περιορισμο στα μπλοκαρισματα

όκ χαχα τώρα το κατάλαβα αλλά έχω ένα πρόβλημα όταν κλείνω αποθήκευση μέσων δεν μου δείχνει στην συλλογή της φωτο μου.... αν είναι έτσι δεν έχει νοημα

Εμένα μου τις δείχνει κανονικά.

Κλείνουμε και τα τρία νταμακια έτσι??

EDIT:

Tο ξαναδοκίμασα και μου τις δείχνει κανονικά τις φωτο κάνα κώλημα θα έφαγε το αφήνω να δω αν θα δω καμιά διαφορά αν και κάτι μου λέει ότι αυτο τρέχει μόνο κατά την εκκίνηση και μετά σταματάει ...

Edited by araditsas

πεταει το κινητο!

το εχω στρωσει κιολας με το greenify οπως ειπα και πιο πριν και πλεον ξερω ποια εφαρμογή ανοιγει και ποια οχι!

https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.sidebar.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vaGFtbWFkLmFkaWIuc2lkZWJhci5saXRlIl0.

βαζεις τις εφαρμογες που θελεις και με ενα απλο σύρσιμο σε οποιο μερος της οθονης σε βολευει ανοιγει ενα παράθυρο οπως στην εικονα που δειχνω πιο κατω!

με τοσες εφαρμογες στο κινητο και τοσα widgets στον nova(που επισης καθεται βουτυρο σε cm) 280 συνεχως και πανω! το εχω φτάσει μεχρι 390!

Πατρίδα έχεις ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις? Εμένα χτυπάει 1δευτερο και μετά γίνεται αθόρυβο γμτ.

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Προσπαθoύσα εδώ και καιρό να βρω ένα τρόπο να μπουτάρω μεταξύ asylum και μιας tw custom jb rom.Mετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να βάλω την burt rom να τρέχει από την εσωτερική κάρτα μνήμης με χρήση του dual boot kernel του Philz http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38432472&postcount=772 και με κανονική εγκατάσταση την asylum

To μόνο αρνητικό ειναι ότι κάθε φορά που θέλω να μπουτάρω από την μία στην άλλη ρομ,πρέπει να μπω στο recovery και να φλασάρω τον κατάλληλο κερνελ δηλαδή cm ή philz μέσω του dual boot aroma v2.3c στο οποίο στη θέση του goku kernel έβαλα τον philz .Τώρα το note μου ειναι σχεδόν ολοκληρωμένο μιας και το μόνο που λείπει ειναι ένα αυτόματο σύστημα φόρτισης με τον αέρα ή με τον ήλιο :lol::lol:

πεταει το κινητο!

Fredd πιο widget καιρου ειναι αυτο που βλεπω?

εβαλα την asylum και θα δοκιμασω και την jellybam.Διαφορες μεταξυ τους ξερετε?Οτιδηποτε εβαζα με TW και σχετικα stock μου γυρνουσε τα μυαλα με το lag.Στην asylum μπορουμε τις ρυθμισεις να τις κανουμε να φαινονται κανονικα?Οχι σαν ταβλετ που τις εχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Το dual panel απενεργοποιείται με το φλασάρισμα του κατάλληλου zip από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37820414&postcount=3194

Και επίσης πιο είναι αυτό που σου δείχνει τη χρηση της ram ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd

οτι καλυτερο για μενα! και εχω δοκιμασει-αγορασει πολλα!:)

Και επίσης πιο είναι αυτό που σου δείχνει τη χρηση της ram ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsinib.whatsleftlite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mc2luaWIud2hhdHNsZWZ0bGl0ZSJd

κορυφη και αυτο!:)

Πατρίδα έχεις ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις? Εμένα χτυπάει 1δευτερο και μετά γίνεται αθόρυβο γμτ.

πατριδα κανενα προβλημα!

καθε φορα που βαζεις ενα update θα πηγαινεις στις ρυθμισεις ηχου και θα ανεβαζεις την ενταση!

εχω την εντυπωση οτι την παει στο μηδεν μετα απο καθε αναβάθμιση!

δες το λιγο!:)

Edited by freddaras

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd

οτι καλυτερο για μενα! και εχω δοκιμασει-αγορασει πολλα!:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsinib.whatsleftlite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mc2luaWIud2hhdHNsZWZ0bGl0ZSJd

κορυφη και αυτο!:)

πατριδα κανενα προβλημα!

καθε φορα που βαζεις ενα update θα πηγαινεις στις ρυθμισεις ηχου και θα ανεβαζεις την ενταση!

εχω την εντυπωση οτι την παει στο μηδεν μετα απο καθε αναβάθμιση!

δες το λιγο!:)

Φιλε μιυ ευχαριστω αψογα κ τα δυο :)