koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μα δεν μου το εκανε οταν ηταν στην στοκ μονο οταν ξεκινησα τις custom....... Αν βαλεις στοκ στο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αν βαλεις στοκ στο κανει? οχι δεν το κανει θα δοκιμασω παντως και σε 720 να δω αν τραβαει σωστα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 να ρωτησω, εκανα φουλ wipe asylum την σημερινη.δεν εβαλα g apps.αλλα δεν βλεπω play store πουθενα. τελικα πρεπει να τα βαλουμε?γιατι διαβασα δεν ειναι απαραιτητο πλεον οπως γραφει στο op o chasmodo. ευχαριστω! Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μα δεν μου το εκανε οταν ηταν στην στοκ μονο οταν ξεκινησα τις custom....... Αυτό ακριβώς εννοούσα με τις custom. Παρολαυτα το βίντεο του Φρέντυ φαίνεται super... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 να ρωτησω, εκανα φουλ wipe asylum την σημερινη.δεν εβαλα g apps.αλλα δεν βλεπω play store πουθενα. τελικα πρεπει να τα βαλουμε?γιατι διαβασα δεν ειναι απαραιτητο πλεον οπως γραφει στο op o chasmodo. ευχαριστω! Δουλευει το gmail σε σας στην τελευταια asylum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αυτό ακριβώς εννοούσα με τις custom. Παρολαυτα το βίντεο του Φρέντυ φαίνεται super... Παιδιά εμένα δεν είναι custom είναι η τελευταία ανεπίσημη jelly με ροοτ. Ίσως να παίζει ρόλο και αυτό. Θα τραβήξω και άλλο βίντεο με χαμηλό φωτισμό για να κάνουμε συγκρίσεις και θα σας το ανεβάσω αργότερα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 να ρωτησω, εκανα φουλ wipe asylum την σημερινη.δεν εβαλα g apps.αλλα δεν βλεπω play store πουθενα. τελικα πρεπει να τα βαλουμε?γιατι διαβασα δεν ειναι απαραιτητο πλεον οπως γραφει στο op o chasmodo. ευχαριστω! Δεν είναι απαραίτητο αν περάσεις asylum με full wipe ενώ είχες ήδη πριν asylum..αν είχες άλλη ρομ τότε πρέπει να τα ξαναπεράσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια να ρωτησω καθε φορα που περναμε ρομ πρεπει να βγαζουμε την εξωτερικη καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια να ρωτησω καθε φορα που περναμε ρομ πρεπει να βγαζουμε την εξωτερικη καρτα? Εγω παντως δε τη βγαζω ποτε. Λοιπον μολις ειχα αρκετες black screen στην νεα asylum οποτε γυρναω παλι σε tw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγω παντως δε τη βγαζω ποτε. Λοιπον μολις ειχα αρκετες black screen στην νεα asylum οποτε γυρναω παλι σε tw Εγω την εβγαζα συνεχεια κ με κουρασε.. σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγω την εβγαζα συνεχεια κ με κουρασε.. σε ευχαριστω! Εγώ δεν την βγάζω ποτε...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγω παντως δε τη βγαζω ποτε. Λοιπον μολις ειχα αρκετες black screen στην νεα asylum οποτε γυρναω παλι σε tw Δεν έχω βγάλε ποτέ την κάρτα και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.. giokpsy μήπως είχες κακό download..? σε μένα τρέχει μια χαρά.. και εγώ πιστεύω θα γυρίσω πάλι σε tw αλλά όταν πλέον βγεί η επίσημη..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τι να πω, και πανω που καθομουνα μερικες ωρες να τη φτιαξω και ελεγα να μεινω λιγο αρχισε να τρωει κολληματα και awake black screens., πηρα ενα backup και επιστερφω σε burt. Ασε απο ειχα το κινητο 7-8ωρες στην πριζα μεχρι να παει στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κρίμα.. τί να πείς.. Για όποιον ενδιαφέρεται (araditsas :) ) σε λίγες ώρες βγαίνει και η stunner 4.2.2 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κανα καλο προγραμμα για battery calibration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κανα καλο προγραμμα για battery calibration? κάνε deleate τα battery stats απο το recovery.. αυτό κάνουν και τα προγράμματα calibration.. αλλά δεν θα δείς κάτι διαφορετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 κάνε deleate τα battery stats απο το recovery.. αυτό κάνουν και τα προγράμματα calibration.. αλλά δεν θα δείς κάτι διαφορετικό.. Μπηκα recovery αλλα ο philz 4.35 δεν εχει επιλογη για batterystats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μπηκα recovery αλλα ο philz 4.35 δεν εχει επιλογη για batterystats ούτε στο advanced..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ούτε στο advanced..? Oχι μονο wipe dalvik εχει.. γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει κανα αξιοπιστο προγραμμα ειδα πολλα στο μαρκετ αλλα πιο κανει καλη δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κρίμα.. τί να πείς.. Για όποιον ενδιαφέρεται (araditsas :) ) σε λίγες ώρες βγαίνει και η stunner 4.2.2 ... Την περιμένω σε ευχαριατω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδια να ρωτησω καθε φορα που περναμε ρομ πρεπει να βγαζουμε την εξωτερικη καρτα? ουτε μια φορα δεν την έβγαλα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδες εχω μια απορια!Πως στο καλο γινεται οταν φλασαρουμε το κιν.σε αλλη ρομ,η οταν κανουμε επαναφορα,να μη χρεωνομαστε το ιντερνετ(ενω υπαρχει Wifi)???Εχουν σπασει τα νευρα μου και η τσεπη μου...Δοκιμασα και χωρις καρτα σιμ μεσα,αλλα την αλλη μερα μου ηρθε μηνυμα οτι χρεωθηκα 1€!!!!Χωρις να εχω τσεκαρισμενα τα δεδομενα!!!!!!!Και το δοκιμασα 2-3 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδες εχω μια απορια!Πως στο καλο γινεται οταν φλασαρουμε το κιν.σε αλλη ρομ,η οταν κανουμε επαναφορα,να μη χρεωνομαστε το ιντερνετ(ενω υπαρχει Wifi)???Εχουν σπασει τα νευρα μου και η τσεπη μου...Δοκιμασα και χωρις καρτα σιμ μεσα,αλλα την αλλη μερα μου ηρθε μηνυμα οτι χρεωθηκα 1€!!!!Χωρις να εχω τσεκαρισμενα τα δεδομενα!!!!!!!Και το δοκιμασα 2-3 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο που λες δεν υπαρχει...κατι αλλο συμβαινει...! δεν εχει σχεση με το φλασαρισμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 αυτο που λες δεν υπαρχει...κατι αλλο συμβαινει...! δεν εχει σχεση με το φλασαρισμα.... Ναι,αλλα τι???Το δοκιμασα 2-3 φορες!!!Και οκ,αλλα δεν υπαρχει τροπος να μην ανοιγουν τα δεδομενα μετα απο επαναφορα ρυθμισεων?Γιατι να χρεωνομαστε καθε φορα?Και μη μου πεις οτι δε γινεται αυτο,γιατι γινεται!!!!!!!!!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι,αλλα τι???Το δοκιμασα 2-3 φορες!!!Και οκ,αλλα δεν υπαρχει τροπος να μην ανοιγουν τα δεδομενα μετα απο επαναφορα ρυθμισεων?Γιατι να χρεωνομαστε καθε φορα?Και μη μου πεις οτι δε γινεται αυτο,γιατι γινεται!!!!!!!!!! οχι τρόπος δεν υπαρχει να μην ανοίγουν όταν ξεκινάς το σετάρισμα της ρομ μετά απο wipe..αλλά αν συνδέεσαι απευθείας σε wi-fi δεν έχεις χρέωση δεδομένων.. αν ήταν έτσι θα είχαμε ολοι εδω μέσα τεράστιους λογαριασμούς..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts