Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο συμβαινει καθε φορα που φλασαρεις νεο update η στο κανει συνεχεια??

πατριδα μου το κανει συνεχεια απο την στιγμη που εβαλα asylum και slim

εσενα σου συμβαινει αυτο??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πατριδα μου το κανει συνεχεια απο την στιγμη που εβαλα asylum και slim

εσενα σου συμβαινει αυτο??

βασικα δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο!!!

και αυτο με την φωτεινοτητα που λες δεν το πολυκαταλαβα!

καθε φορα που βαζω ενα update μου κανει μερικα τρελα αλλα μετα απο δυο restart στρωνει..

θα δοκιμασω καποια εφαρμογη σαν αυτη που λες και θα σου πω...

βασικα δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο!!!

και αυτο με την φωτεινοτητα που λες δεν το πολυκαταλαβα!

καθε φορα που βαζω ενα update μου κανει μερικα τρελα αλλα μετα απο δυο restart στρωνει..

θα δοκιμασω καποια εφαρμογη σαν αυτη που λες και θα σου πω...

παω προβολη, ξετσεκαρω την αυτοματη φωτεινοτητα, κατεβαζω την μπαρα, ξανατσεκαρω την αυτοματη φωτεινοτητα και μετα το οκ.

οταν ξαναπαω στην προβολη , φωτεινοτητα ειναι παλι εκει που ηταν και ας το ειχα κατεβασει

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μήπως επειδή μετά το ξαναβάζεις στο αυτόματο?

αυτο θα ελεγα τωρα...

βρε πατριδα ξε-τσεκαρω την αυτοματη φωτεινοτητα και το κινητο "λαμπει"...

μετα το βαζω στο αυτοματο παλι η μπαρα μενει εκει που την ειχα οταν "έλαμπε" το κινητο....

παραμενει εκει αλλα το κινητο αναβει και σβηνει αναλογα με το που βρισκεται...

πατριδα εδω με μπερδεψες λιγο...δεν σε "πιανω".....:)

root σε 4.1.2 για το Note μας υπαρχει ?

εννοείς για leaked rom..?

αλλά τι νόημα έχει αφού μπορείς να βάλεις custom 4.2.1..

Μου συνέβη και στην σημερινή αναβάθμιση μόνο σε μένα;;; από60 ππήγε 4

πόσο καιρό έχεις την μπαταρία σου.. αν γενικά αποφορτίζεται εύκολα σου κάνει σπασίματα στην οθόνη όταν έχει χαμηλό ποσοστό μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση..

εννοείς για leaked rom..?

αλλά τι νόημα έχει αφού μπορείς να βάλεις custom 4.2.1..

Ναι φοραω 4.1.2 leaked.... αλλα θελω να γυρισω στην ics για να παρω την full official 4.1.2

Αυτό μην το σκέφτεσαι. Μπορείς να το κάνεις flashαροντας οποιαδήποτε stock ROM μέσω Odin από sammobile.com :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

πόσο καιρό έχεις την μπαταρία σου.. αν γενικά αποφορτίζεται εύκολα σου κάνει σπασίματα στην οθόνη όταν έχει χαμηλό ποσοστό μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση..

Tην έχω 14 μήνες με καθημερινή φόρτιση η μπαταρία δεν πέφτει γρήγορα αλλά μου κάνει αυτά τα νερά όταν κάνω επανεκκίνηση και όταν ανοίγει με 10 % και κάνει και νερά στην οθόνη όπως ακριβώς τα λες, οπότε λες να θέλω μπαταρία ε?

Υπάρχει κάτι καλό να μου προτείνετε να πάρω μαμά???

Αυτό μην το σκέφτεσαι. Μπορείς να το κάνεις flashαροντας οποιαδήποτε stock ROM μέσω Odin από sammobile.com :)

Οποτε να μεινω με αυτην προς το παρων και οταν βγει η official να την φλασαρω μεσω odin ?

Tην έχω 14 μήνες με καθημερινή φόρτιση η μπαταρία δεν πέφτει γρήγορα αλλά μου κάνει αυτά τα νερά όταν κάνω επανεκκίνηση και όταν ανοίγει με 10 % και κάνει και νερά στην οθόνη όπως ακριβώς τα λες, οπότε λες να θέλω μπαταρία ε?

Κανε και ένα battery calibration για καλό και για κακό...

Κανε και ένα battery calibration για καλό και για κακό...

εχω κανει,,,κατι μπαταριεσ που βλεπω 2700 και 3000 αξιζουν?

Καλησπερα παιδια..

αυτον τον κερνελ τον δοκιμασε κανενας thor-kernel-jb-v0.31??

λεω να τον βαλω στην asylum

Aν ειναι σαν αυτές που είχα πάρει κάποτε για το hd2,δεν αξίζουν.H επιπλέον χωρητικότητα ήταν μόνο ονομαστική,χαλάσανε πάνω μετά 4 μήνες και όταν τις είχα στο κινητό,δε μετρούσαν θερμοκρασία.Εγώ τώρα για το note πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/400363449948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 δεν ήταν σε κάποιο κουτί αλλά χύμα,μοιάζει ακριβώς ίδια με την επίσημη και προς το παρόν δε μου έχει δώσει δείγματα ότι είναι μούφα.Επίσης ημερομηνία κατασκευής γράφει 24-9-2012

είχα τα ίδια προβλήματα οπότε πήρα αυτή http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-N7000-Original-Mpataria-EB615268VU-Samsung-battery-2500mAh-Li-Ion-EU-Blister.600912.html

εναλλακτικά δες εδώ http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+note

Οποτε να μεινω με αυτην προς το παρων και οταν βγει η official να την φλασαρω μεσω odin ?

αν θέλεις να περάσεις ics με μετά custom jelly γίνεται.. και όταν βγεί η οφισιαλ την φλασάρεις..

καθόλου..

Καλησπερα παιδια..

αυτον τον κερνελ τον δοκιμασε κανενας thor-kernel-jb-v0.31??

λεω να τον βαλω στην asylum

ναι τον έχω δοκιμάσει.. περασέ τον άφοβα..δεν θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά όμως..

Για όσους έχουν την Cm10 asylum τρελά νέα από τον δημιουργό της σήμερα

You are in for a small surprise tomorrow, inmates.

I mentioned earlier this merged commit which made its way into the today's build.

Well, there's another one which I missed by 10 minutes or so. I repo synced my local files at 10.06 CET, and this one got merged at 10.17.

You'll see what both of these commits combined will do for your Notes' performance tomorrow.

:):):)

Sent from my note

Για όσους έχουν την Cm10 asylum τρελά νέα από τον δημιουργό της σήμερα

You are in for a small surprise tomorrow, inmates.

I mentioned earlier this merged commit which made its way into the today's build.

Well, there's another one which I missed by 10 minutes or so. I repo synced my local files at 10.06 CET, and this one got merged at 10.17.

You'll see what both of these commits combined will do for your Notes' performance tomorrow.

:):):)

Sent from my note

Δεν μας εξηγείς και εμάςπου δεν μηλαμε ξξένες γλώσσες.

Δεν μας εξηγείς και εμάςπου δεν μηλαμε ξξένες γλώσσες.

Στα λίγα που κατάλαβα φίλε το αυριανό update θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και smoothness..

Not the butler™ exactly, but everything's gonna be faster and a bit smoother.:)

Sent from my note

Edited by freddaras

Στα λίγα που κατάλαβα φίλε το αυριανό update θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και smoothness..

Sent from my note

Είναι δυνατόν;; ; Ανηπομονω όπως όλοι φαντάζομαι Καληνύχτα τα λέμε αύριο Πόλα νέα φαντάζομαι.....

freddaras τι μπαταρία μου προτηνεις έχει κάτι κατά νου;

Είναι δυνατόν;; ; Ανηπομονω όπως όλοι φαντάζομαι Καληνύχτα τα λέμε αύριο Πόλα νέα φαντάζομαι.....

freddaras τι μπαταρία μου προτηνεις έχει κάτι κατά νου;

Μόνο γνήσια φίλε τίποτα άλλο..

Κάνε αυτό που κάνω εγώ..

Δύο μπαταρίες με εξωτερικό φορτιστή και δεν μένεις από μπαταρία ποτέ :)

Sent from my note

παιδες καλημερα!

οσοι εχετε asylum δοκιμαστε το σημερινο update και πειτε μου αν εχετε δει το κινητο πιο γρηγορο!:)

αυριο θα επικεντρωθουν λεει στην καμερα! η cm10.1 τελικα παει να γινει οτι καλυτερο για την συσκευη μας!

τωρα βοηθηστε με λιγο για να βοηθησω ενα φιλο απο το φοροουμ!

εχω καιρο να ασχοληθω με ice!

για να γυρισεις απο jelly beta σε custom ice θελει ενα κερνελ τυπου abyss φορματ τα παντα και install μεσω recovery ετσι δεν ειναι?

(δεν χρειαζεται preload και ολα τα σχετικα αυτο ειναι που δεν θυμαμαι...)

ρωταω για να μην κανουμε καμια βλακεια και μπρικαρουμε το κινητο του φιλου..

(ειχα περασει ice πριν κανα μηνα παλι αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα με αυτη την λεπτομερεια...)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Λίγο πιο ομαλή η εναλλαγή στις οθόνες και στις επαφές αυτό που παρατήρησα με το σημερινό update της asylum. Να ρωτήσω και κάτι, πως παίρνουμε screenshot?
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Λίγο πιο ομαλή η εναλλαγή στις οθόνες και στις επαφές αυτό που παρατήρησα με το σημερινό update της asylum. Να ρωτήσω και κάτι, πως παίρνουμε screenshot?

εμενα και ο broswer μου φαινεται πιο γρηγορος! βασικα βουτυρο ειναι πλεον...

για screenshot-system-power menu και τικαρεις το screenshot!

μετα που θα πατας μια φορα το power κουμπι θα εχεις επιλογη για να παρεις screenshot!

απλα και γρηγορα...:)

Φαντάζομαι στο προηγούμενο σου σχόλιο εννοουσες την asylum και όχι την alliance. Όχι τίποτα άλλο απλά για να μην μπούμε στην πρίζα για alliance τσαμπα.