c0rpse_grinder Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 καλημερα παιδια να ρωτησω κατι οπως ρωτησα και πριν λιγες μερες δεν μου δουλευει η συλλογη. δηλαδη οταν παω να διαλεξω ηχο κλησης δεν μου τους βρισκει, επισης οταν παω να αλλαξω φωτο στα εικονιδια και ενω εχω πολλα μεσα στην καρτα μνημης δεν μου τα βρισκει παλι, οταν βγαζω φωτο και παω να την ανοιξω κατευθειαν να την δω παλι μου λεει " κανενα στοιχειο" . με τον es εξερευνητη ομως τα δειχνει μεσα κανονικα δευτερον ξερει κανενας ποτε θα ανεβει η kingdroid?? ξεχασα να πω οτι φοραω chrack v12.1 ευχαριστω καταλαβα τι επαθες :D μπες σε recovery > advanced > fix perimisions > reboot και εισαι jet! :cool: oσον αφορα την νεα Kingdroid απο χθες την βλεπω σε αναμονη για ανεβασμα και ακομη τιποτα.. αν και δεν με κοβω να φευγω απο chrack + notecore14.. εχει δεσει τελεια Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 καταλαβα τι επαθες :D μπες σε recovery > advanced > fix perimisions > reboot και εισαι jet! :cool: oσον αφορα την νεα Kingdroid απο χθες την βλεπω σε αναμονη για ανεβασμα και ακομη τιποτα.. αν και δεν με κοβω να φευγω απο chrack + notecore14.. εχει δεσει τελεια Ευχαριστω φιλε μου. Εγινε αμεσως. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Stock ROM με blue theme και 15 toggles, Netcore OC, απλά άλλαξα κάτι στον κέρνελ. Το power-save bias. Το έβαλα 85% μέσω system tuner pro. Το save bias σε τι βοηθαει; Αν το βαλω 95 να φανταστω εχει μεγαλυτερη αυτονομια με λιγοτερη αποκριση το κινητο; Δεν εχω παιξει με αυτες τις ρυθμισεις ακομα και δεν γνωριζω. Edit: Με stock και Notecore 14 OC ειμαι και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδια μια βοηθεια τους ηχους που θελουμε να εχουμε για ηχους κλησεις-μηνυματων-ειδοποιησεις που τους κανουμε αποθηκευση:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εχω κρακ 12.1 και δοκιμάζοντας το οτα απνταιτ μόλις μου έβγαλε αυτό Chrack_XXLRK_DBT_v12_v12 να το κάνω με ρικοβερι χωρίς κανένα γουάιτ;;; το έβγαλε σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδια μια βοηθεια τους ηχους που θελουμε να εχουμε για ηχους κλησεις-μηνυματων-ειδοποιησεις που τους κανουμε αποθηκευση:!: Δημιούργησε τους εξής φακέλους και βάλε μέσα στον τελευταίο τα κομμάτια που θες για ήχους κλήσης: Media/Audio/Ringtones. Αν θες και ήχους ειδοποίησης φτιάξε έναν φάκελο Notifications μέσα στο Media/Audio/ και βάλε εκεί τους ήχους που θες. Τέλος για ήχους στο ξυπνητήρι φτιάξε και τον φάκελο Alarms μέσα στον Media/Audio/. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Μια ερώτηση, σε περίπτωση που καποιος θελει ανα πασα στιγμή να επιστρέψει σε μια φουλ στοκ μεσω οντιν, απλα το κανει χωρις καποια αλλη διαδικασία η χρειάζεται πρωτα να γινουνε καποια wipes? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Δημιούργησε τους εξής φακέλους και βάλε μέσα στον τελευταίο τα κομμάτια που θες για ήχους κλήσης: Media/Audio/Ringtones. Αν θες και ήχους ειδοποίησης φτιάξε έναν φάκελο Notifications μέσα στο Media/Audio/ και βάλε εκεί τους ήχους που θες. Τέλος για ήχους στο ξυπνητήρι φτιάξε και τον φάκελο Alarms μέσα στον Media/Audio/. απο οτι φανταζομαι στην μνημη της συσκευης.σωστα:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Μετά από 12.1 να μου λέει αναβάθμιση 12;;;; τι είναι αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Μετά από 12.1 να μου λέει αναβάθμιση 12;;;; τι είναι αυτό;; Μου το έβγαλε και εμένα και δεν έχω ιδέα οπότε το αφήνω όπως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Το save bias σε τι βοηθαει; Αν το βαλω 95 να φανταστω εχει μεγαλυτερη αυτονομια με λιγοτερη αποκριση το κινητο; Δεν εχω παιξει με αυτες τις ρυθμισεις ακομα και δεν γνωριζω. Edit: Με stock και Notecore 14 OC ειμαι και εγω. Βάλε το και θα δεις διαφορά στη κατανάλωση. Ειδικά όταν σερφάρεις. Θα χάσεις λίγο από ταχύτητα και από απόκριση άλλα θα κερδίσεις από αυτονομία αρκετά. Κάποτε σε ένα λεπτό έχανα 1% όταν σέρφαρα. Πλέον το χάνω σε τρία λεπτά. Βάλε το και 90. Ότι σε βολεύει. Και μη ξεχάσεις. Re-apply CPU settings (on boot) Edited August 20, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Μολις περασα την epsilon και εως τωρα ολες οι εντυπώσεις θετικές! Συνιστάται Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Μολις περασα την epsilon και εως τωρα ολες οι εντυπώσεις θετικές! Συνιστάται και εγω αυτη εχω παει σφαιρα... παιδες η τελευταια GB που ειχαμε ποια ηταν? η N7000XXLA6? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 θελω να περασω λιγο σημερα σε GB να δοκιμασω κατι πραγματα... εχω την εντυπωση οτι το σερφαρισμα σε GB ηταν καλυτερο!!:X μπορω απο ice που ειμαι τωρα μπορω να γυρισω σε GB? και επειτα με back up να επιστρεψω? γνωριζει κανεις? Edited August 20, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Βάλε το και θα δεις διαφορά στη κατανάλωση. Ειδικά όταν σερφάρεις. Θα χάσεις λίγο από ταχύτητα και από απόκριση άλλα θα κερδίσεις από αυτονομία αρκετά. Κάποτε σε ένα λεπτό έχανα 1% όταν σέρφαρα. Πλέον το χάνω σε τρία λεπτά. Βάλε το και 90. Ότι σε βολεύει. Και μη ξεχάσεις. Re-apply CPU settings (on boot) Ευχαριστώ :), θα το δοκιμάσω άμεσα γιατί τη λιώνω τη συσκευή στο σερφαρισμα και είχα απογοητευτεί. Edit: Τελικά αρχίζω και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο dolphin καταπίνει πολύ. Η μπαταρία έπεφτε αέρα, ενώ με boat που άλλαξα επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα. Μπορεί να είμαι και λάθος βέβαια. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο; Edited August 20, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Tην έκανες τελικά αυτή τη ρύθμιση ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εννοείται. Στο 95 που το δοκίμασα στην αρχή ήταν υπερβολή γιατί έχανε αρκετά σε απόκριση άλλα στο 80 που το έχω τώρα είναι ιδανικά. Έχει διαφορά, αλλά όπως είπα και πριν ο dolphin καταπινε πολύ από μόνος του. Τώρα με boat και με την ρύθμιση που πρότεινες( και σε ευχαριστώ γιατί δεν είχα ιδέα) σερφαρω χωρίς να κοιτάω την μπαταρία όλη την ωρα:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ρε παιδιά από το μεσημέρι ρωτάω εχω κρακ και μου έχει βγάλει μια ενημερωση να κάνω Chrack_XXLRK_DBT_v12_v12 Ξέρει κανείς κάτι;;αν όχι δια τον λόγο ότι δεν ξέρω αγγλικά μπορεί να δει κανένας τι παίζει με αυτό εχω κρακ 12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Κάνε και antutu test να δεις, ότι δεν χάνεις και πολύ. 7333 γράφει σε εμένα. Εντάξει είναι stock. Με custom ϊσως 8000. Αλλά δεν έχει νόημα. Και αν είδες το κινητό δεν ανεβάζει θερμοκρασία πολύ. Αν προσέξεις στη μπαταρία θα δεις ότι χάνεις 3% σε 1 λεπτό σε σελίδες δύσκολες (εννοώ με πολύ flash). Kαι όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο πολύ θα είσαι ικανοποιημένος. Δεν έχει να κάνει σχέση με τον browser. Και στον Boat η μπαταρία έπεφτε γρήγορα. Τώρα το είδα ότι μένουμε και κοντά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Κάνε και antutu test να δεις, ότι δεν χάνεις και πολύ. 7333 γράφει σε εμένα. Εντάξει είναι stock. Με custom ϊσως 8000. Αλλά δεν έχει νόημα. Και αν είδες το κινητό δεν ανεβάζει θερμοκρασία πολύ. Αν προσέξεις στη μπαταρία θα δεις ότι χάνεις 3% σε 1 λεπτό σε σελίδες δύσκολες (εννοώ με πολύ flash). Kαι όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο πολύ θα είσαι ικανοποιημένος. Δεν έχει να κάνει σχέση με τον browser. Και στον Boat η μπαταρία έπεφτε γρήγορα. Τώρα το είδα ότι μένουμε και κοντά ! Έκανα antutu και έπιασε 8225. Ουσιαστικά δεν χάνω τίποτα. Οπότε όλα τα λεφτά απλά. Και εδώ που τα λέμε, και χωρίς το τεστ φαινότανε ότι ρολαρε μια χαρά η συσκευή :). Λόγω του tapatalk δεν βλέπω περιοχή αλλά φαντάζομαι είσαι ο έτερος Ηρακλειωτης γιατί το είχα προσέξει κάποια στιγμή παλιότερα που δεν συμμετείχα στο φορουμ:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδια, ολοι εχετε θεματακι με το Φ στα tapatalk ετσι δεν ειναι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδια, ολοι εχετε θεματακι με το Φ στα tapatalk ετσι δεν ειναι? Όχι δεν έχω κανένα θέμα. Το διαβάζει το φ κανονικά Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Όχι δεν έχω κανένα θέμα. Το διαβάζει το φ κανονικά Sent from my note πολυ σπαστικο, και στο nexus7 και στο note αλλα και στο razr ενος φιλοu το tapatalk δεν διαβαζει το Φ μηπως την εχεις αγορασμενη κανονικα την εφαρμογη?:p Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 πολυ σπαστικο, και στο nexus7 και στο note αλλα και στο razr ενος φιλοu το tapatalk δεν διαβαζει το Φ μηπως την εχεις αγορασμενη κανονικα την εφαρμογη?:p Εγώ αγορασμένη την έχω άλλα το φ δεν το,διαβάζει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Εγώ αγορασμένη την έχω άλλα το φ δεν το,διαβάζει... Είναι το BBCode ON από τις ρυθμίσεις με πλήκτρο μενού από την αρχική σελίδα του Tapatalk?? Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος αφού δεν έχω την συσκευή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Είναι το BBCode ON από τις ρυθμίσεις με πλήκτρο μενού από την αρχική σελίδα του Tapatalk?? Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος αφού δεν έχω την συσκευή ;) Καλημέρα Αυτό που λέει ο efthimis είναι παίδες Τσεκάρετε το BBCode σε on και θα διαβάζει το φ κανονικά Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts