Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια πως ρουταρουμετο note με 4.0.4?το 1 απο τα 2 λινκ στη βιβλο δεν υπαρχει.

-Download Odin (.tar) version of custom kernel like Notecore, Speedmod, CF root kernel Or other any with same function. If newbies have confusion to select, here is one for example Notecore V12 std kernel.

-Flash it using PC odin for PDA tab.

-You will get exclamation mark and raised counter, which can be reset with Triangle Away

-First time opening triangle away application, it will ask to download file(flasher), let it complete. then choose to reset counter, it will restart in special recovery and finish job.

<<sourceXDA>>

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Παιδια κατα γνωμη σας,ποια ειναι καλητερη rom αυτη την στιγμη στο Note,γιατι εχω alba και θελω να αλαξω και να παω σε καλητερη rom!!!
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Παιδια κατα γνωμη σας,ποια ειναι καλητερη rom αυτη την στιγμη στο Note,γιατι εχω alba και θελω να αλαξω και να παω σε καλητερη rom!!!

βασικα υπαρχουν παρα πολλες και πολυ καλες και ο καθενας θα σου πει τα δικα του..:lol:

εγω πχ ειμαι με Epsilon και notecore και το κινητο παει σφαιρα...:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836201

οι πιο δημοφιλείς παντως ειναι η kingdroid και η Chrack

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1652831

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208

chrack, chrack και παλι chrack με notecore 13.4.

Εχω το νοτελι διπλα διπλα με το SIII του αδερφου μου που ειναι με wannam 2.2 και το note ειναι πιο γρηγορο!!!!

Απιστευτο κι ομως αληθινο.

Ανοιγμα εφαρμογων, φορτωμα ιστοσελιδων, antutu, παντου.

Παιχνιδια δεν δοκιμασα γιατι δε με ενδιαφερουν, αλλα σε ολα τα υπολοιπα απλα το note εχει αγγιξει ταβανι...

Εχω το νοτελι διπλα διπλα με το SIII του αδερφου μου που ειναι με wannam 2.2 και το note ειναι πιο γρηγορο!!!!

Παιχνιδια δεν δοκιμασα γιατι δε με ενδιαφερουν, αλλα σε ολα τα υπολοιπα απλα το note εχει αγγιξει ταβανι...

initramfs+config_v13-4_apply_to_v13_source.zip <-- αυτον κατεβασες? αξιζει ε? :cool: θα τον βαλω και γω

Coolpad F1 (8297W)

Εγώ πηγα να κανω τα δύο wipe για να περάσω απο τον 13 τον 13.4 και δεν άνοιγε το τηλέφωνο! Δεν έμπενε σε recovery και τα είδα όλα!!! Το έβαζα σε dounload mode αλλά δεν επερνε κανένα επίσημο firmware απο pc odin. Τελικά μετά από τρεις ώρες κατάφερα και του πέρασα την LPF που είναι wipe. Μετά του έβαλα την τελευταια LR1 (Βουλγαρίας) και ως αδιόρθωτος τη ρουτάρισα από pc odin με τον 13.4. Έλα όμως που περνώντας το θέμα του kalagas κάνοντας πάλι τα δύο wipe δεν μπουτάριζε το τηλ. Έμενε κολλημένο στο Samsung! Ευτυχώς δεν είχα χάσει το recovery και περνώντας τον Abyss ξαναπέρασα την Chrack απο την αρχή. Έβαλα τον 12.5 και όλα δουλεύαν κανονικά.

Έχω την εντύπωση πως έχει κάνει μ@λακία με τα tweeks στο boot και κάτι γίνεται από τον 13 και μετά στα wipe...

Σήμερα είμαι από το πρωί με Alliance 2.1. Πολύ σταθερή και smooth, ωραίο το Aosp theme και notification bar, αλλά με ficeto kernel αργή...μάλλον θα βάλω notecore 12.5 να δοκιμάσω...:)

Εγώ πηγα να κανω τα δύο wipe για να περάσω απο τον 13 τον 13.4 και δεν άνοιγε το τηλέφωνο! Δεν έμπενε σε recovery και τα είδα όλα!!! Το έβαζα σε dounload mode αλλά δεν επερνε κανένα επίσημο firmware απο pc odin. Τελικά μετά από τρεις ώρες κατάφερα και του πέρασα την LPF που είναι wipe. Μετά του έβαλα την τελευταια LR1 (Βουλγαρίας) και ως αδιόρθωτος τη ρουτάρισα από pc odin με τον 13.4. Έλα όμως που περνώντας το θέμα του kalagas κάνοντας πάλι τα δύο wipe δεν μπουτάριζε το τηλ. Έμενε κολλημένο στο Samsung! Ευτυχώς δεν είχα χάσει το recovery και περνώντας τον Abyss ξαναπέρασα την Chrack απο την αρχή. Έβαλα τον 12.5 και όλα δουλεύαν κανονικά.

Έχω την εντύπωση πως έχει κάνει μ@λακία με τα tweeks στο boot και κάτι γίνεται από τον 13 και μετά στα wipe...

Σήμερα είμαι από το πρωί με Alliance 2.1. Πολύ σταθερή και smooth, ωραίο το Aosp theme και notification bar, αλλά με ficeto kernel αργή...μάλλον θα βάλω notecore 12.5 να δοκιμάσω...:)

πολυ ανγχος για τη συσκευη μας, τη 1η φορα που ειχα το νοτε ηταν πριν παρει ics και εκανες οτι ηθελες αβερτα χωρις κανενα φοβο.. τωρα ενα κερνελ αλλαζεις και τρεμοπαιζει η ψυχη σου

Coolpad F1 (8297W)

παίδες για να βαλω μια cm10 απο αυτες εδω πρεπει να ειμαι σε cm9???

δεν γινεται με abyss κτλ...?:confused:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1826644

λεει σε μια φαση λιγο πιο κατω...

- Make sure to run CM9 or an AOSP-based ROM : FLASHING FROM STOCK ICS OR ROMS BASED ON STOCK ICS WILL RESULT IN A BRICK! - You're warned!

- Download the zip

- Download Gapps

- Install the update zip from recovery

- Install gapps

- (Optional) Install cm-10-Utacka-DPI-Nexus-7-213-n7000.zip from recovery

- WIPE DATA/FACTORY RESET

- WIPE CACHE & DALVIK

- Reboot

Για να βάλω chrack πάνω απο goatrip 2.1 τα βήματα είναι τα κλασσικά;

1.Flash abyss kernel

2.Reboot recovery

3.Wipe data/cache/dalvik

4.Flash rom ?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Για να βάλω chrack πάνω απο goatrip 2.1 τα βήματα είναι τα κλασσικά;

1.Flash abyss kernel

2.Reboot recovery

3.Wipe data/cache/dalvik

4.Flash rom ?

ναι !

φορματ παντα με abyss και περνας οτι θελεις...:)

Λοιπόν εδώ και 2 ημέρες απολαμβάνω το κινητό μου, ειδικά σε browsing και από αυτονομία ...πετάει !

Λοιπόν εδώ και 2 ημέρες απολαμβάνω το κινητό μου, ειδικά σε browsing και από αυτονομία ...πετάει !

Τι combo χρησιμοποιείς? (κερνελ+ρομ)

Εγω με Chrack και notecore13.4 ειμαι σφαιρατος αλλα απο αυτονομια δεν νομιζω πως τα παω και πολυ καλα :-\

Coolpad F1 (8297W)

NOTECORE 14

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863

ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ;;;

NOTECORE 14

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863

ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ;;;

χααχαχ δεν εχω κανει ουτε εναν κυκλο φορτισης με τον 13.4!

παμε παλι λοιπον! :lol:

Coolpad F1 (8297W)

χααχαχ δεν εχω κανει ουτε εναν κυκλο φορτισης με τον 13.4!

παμε παλι λοιπον! :lol:

Για δες και πες μας. .. Εχω κρακ με cf αξίζει να βάλω κανέναν κερνελ η θα χάνω μπαταρία;;;

Τι combo χρησιμοποιείς? (κερνελ+ρομ)

Εγω με Chrack και notecore13.4 ειμαι σφαιρατος αλλα απο αυτονομια δεν νομιζω πως τα παω και πολυ καλα :-\

Stock ROM με blue theme και 15 toggles, Netcore OC, απλά άλλαξα κάτι στον κέρνελ. Το power-save bias. Το έβαλα 85% μέσω system tuner pro.

Για δες και πες μας. .. Εχω κρακ με cf αξίζει να βάλω κανέναν κερνελ η θα χάνω μπαταρία;;;

Ό τύπος θα μας τρελάνει. Παιδιά βάλτε τον. Είναι ο πιο smooth notecore μέχρι σήμερα...

Ό τύπος θα μας τρελάνει. Παιδιά βάλτε τον. Είναι ο πιο smooth notecore μέχρι σήμερα...

Καλημέρα νομίζω και η μπαταρία έχει μεγάλη βελτίωση.

Τον έχω μαζί με epsilon και έχουν δέσει πολύ όμορφα.

Sent from my note

Τον κανονικο εβαλες η τον oc?

[sIGPIC][/sIGPIC]

και γω το πιστευω οτι ειναι smoother than ever

και αναφερομαι στον STD οχι στον OC (δεν τον εχω δοκιμασει ακομη αυτον)

Coolpad F1 (8297W)

καλημερα παιδια

να ρωτησω κατι

οπως ρωτησα και πριν λιγες μερες δεν μου δουλευει η συλλογη. δηλαδη οταν παω να διαλεξω ηχο κλησης δεν μου τους βρισκει, επισης οταν παω να αλλαξω φωτο στα εικονιδια και ενω εχω πολλα μεσα στην καρτα μνημης δεν μου τα βρισκει παλι, οταν βγαζω φωτο και παω να την ανοιξω κατευθειαν να την δω παλι μου λεει " κανενα στοιχειο" . με τον es εξερευνητη ομως τα δειχνει μεσα κανονικα

δευτερον ξερει κανενας ποτε θα ανεβει η kingdroid??

ξεχασα να πω οτι φοραω chrack v12.1

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

OC παντα δοκιμαζω...

Ο oc τι λέει από μπαταρία; είμαι με κρακ και εχω τον cf θα τραβάει πόλεις ο Notecore 14 oc ;

Εγώ όσες φορές εχω δοκιμάσει oc δεν βλέπω καμία διαφορα στην ταχύτητα του κινητού τι δεν βλέπω μπας και την βλέπεις μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές;;