Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα εσείς φιρί φιρί με πάτε να ξαναβάλω 4.0.4...και πάνω που είπα να κάτσω στην Cm10.:)

καλα η CM10 δεν ειναι ακομη στο αρχικο της στάδιο?:)

δεν εχεις θεματα δηλαδη?

ρωταω απο περιεργεια γιατι εσυ θα με κανεις τωρα να παω σε CM10..:lol::lol:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλα η CM10 δεν ειναι ακομη στο αρχικο της στάδιο?:)

δεν εχεις θεματα δηλαδη?

ρωταω απο περιεργεια γιατι εσυ θα με κανεις τωρα να παω σε CM10..:lol::lol:

Έχει ακόμα θεματάκια. GPS όχι ακόμα, αργή σαν χελώνα, αλλά επειδή είπα να αραξω λίγο (και λόγο φόρτου εργασίας) τα ανέχομαι. Δεν μου κάνει κολλήματα ειδικά η χθεσινή δευτερη version είναι σαφώς πιο βελτιωμένη, απλά δουλεύει λίγο σε slow motion:)

Με αυτά που γράφετε όμως με βάλατε στην πρίζα! Και για να μην ψάχνομαι ποιον κερνελ βάζουμε μετά από τον Cf στην Chrack?

Έχει ακόμα θεματάκια. GPS όχι ακόμα, αργή σαν χελώνα, αλλά επειδή είπα να αραξω λίγο (και λόγο φόρτου εργασίας) τα ανέχομαι. Δεν μου κάνει κολλήματα ειδικά η χθεσινή δευτερη version είναι σαφώς πιο βελτιωμένη, απλά δουλεύει λίγο σε slow motion:)

Με αυτά που γράφετε όμως με βάλατε στην πρίζα! Και για να μην ψάχνομαι ποιον κερνελ βάζουμε μετά από τον Cf στην Chrack?

Πέρασε τον Notecore v8.1. Με Cf είναι ταχύτατη πάντως. Έτρεξα μια φορά το Antutu και χτύπησε 6900. Οπότε υποθέτω πως με Notecore θα απογειωθεί. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

έτοιμος!!το πηρα το backup!!

καταρχην το τιτανιουμ το εχεις στο κινητο σου?

πηρες τα back up σου απο τις εφαρμογες σου για να μην τις στήνεις ολες απο την αρχη?

έτοιμος!!το πηρα το backup!!

οκ απο δω και περα Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ...

βαζεις abyss απο mobile odin και ξεκινας...τα διαβασες ολα ετσι ?

να μην τα ξαναλεμε...

προσοχη στο ξαναλεω φουλ γουαιπ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ABYSS SOS SOS SOS ΕΔΩ...

λοιπον περασα τον netcore με pcodin οπως δειχνει το βιντεο...τωρα μενει η rom...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

λοιπον περασα τον netcore με pcodin οπως δειχνει το βιντεο...τωρα μενει η rom...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

για να καταλαβω λιγο...

εισαι σε στοκ ρομ και την ρουταρες με notecore???

ακριβως..μαλλον δηλαδη...ειμαι με στοκ γερμανικη και εγινα root και στη συνεχεια με pcodin περασα τον netcore

εχω και clockworkmod recovery v5.8.1.8

να υποθεσω τωρα οτι μένουν τα παρακάτω βηματα πλην αυτο του φλασαρισματος του abyss??

b2) coming from other rooted LQ3-ROM or rooted ICS Stock ROM (FullWipe):

- download Abyss Kernel 4.2 from here: http://www.mediafire.com/?c65mndvpk6ocbaa

- put zip-file on your USB-storage

- boot in Recovery

- Flash Abyss Kernel 4.2!!!

- boot back in Recovery (find it under 'advanced')

- now FullWipe!!!

- Flash ROM

- reboot system

-...you are done

Edited by spirospatra

Είμαι με κρακ 10 και νοτκορε ας μου πει κάποιες γιατί δεν έχει ενσωματωμένο callrecorder και πως μπορώ να το βάλω είχα ένα ζιπ που το είχα κάνει παλιότερα μέσα από ρεκοβερι αλλά τώρα δεν το περνει. εσάς έχει; manual μπορώ να το βάλω με κάποιον τρόπο;

Βγήκε και speedmode 3-11

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072

Edited by araditsas

ακριβως..μαλλον δηλαδη...ειμαι με στοκ γερμανικη και εγινα root και στη συνεχεια με pcodin περασα τον netcore

εχω και clockworkmod recovery v5.8.1.8

να υποθεσω τωρα οτι μένουν τα παρακάτω βηματα πλην αυτο του φλασαρισματος του abyss??

b2) coming from other rooted LQ3-ROM or rooted ICS Stock ROM (FullWipe):

- download Abyss Kernel 4.2 from here: http://www.mediafire.com/?c65mndvpk6ocbaa

- put zip-file on your USB-storage

- boot in Recovery

- Flash Abyss Kernel 4.2!!!

- boot back in Recovery (find it under 'advanced')

- now FullWipe!!!

- Flash ROM

- reboot system

-...you are done

Ακριβώς..

Τώρα θα φλασαρεις abyss. (είτε μέσω recovery είτε μέσω mobile odin)

Το κινητό θα κάνει restart και θα κολλήσει σε μια μπλε οθόνη.

Το κλείνεις μπαίνεις σε recovery το οποίο πλέον θα είναι ginger recovery . Κανείς το φουλ φορματ από εκεί και μετά φλασαρεις την κρακ..

Είσαι έτοιμος. Όταν θα βάζεις την κρακ θα σου ρωτάει τι θες να βάλεις στο κινητό σου η όχι. Πχ θέλεις τους χάρτες ναι η όχι κτλ..

Είμαι με κρακ 10 και νοτκορε ας μου πει κάποιες γιατί δεν έχει ενσωματωμένο callrecorder και πως μπορώ να το βάλω είχα ένα ζιπ που το είχα κάνει παλιότερα μέσα από ρεκοβερι αλλά τώρα δεν το περνει. εσάς έχει; manual μπορώ να το βάλω με κάποιον τρόπο;

Βγήκε και speedmode 3-11

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072

Φιλε εγώ με κρακ 10 είμαι και έχει call rec κανονικά η ρομ από μόνη της.

Μήπως την ώρα που την έβαζες πάτησες όχι στην επιλογή που είχε για το αν θες το συγκεκριμένο μοντ στην συσκευή σου;

Sent from my note

Edited by freddaras

εγώ είμαι σε chrack xxlrk v10 και speedmod k3-10 και πετάει!! δεν κάνω αναβάθμιση σε κ3-11 γιατί οι διαφορές δεν είναι μεγάλες από ότι κατάλαβα στο changelog (Minor compiler flag changes)

επίσης σε εκείνο το τεστ με τα νούμερα (που είχαμε μιλήσει σχετικά πριν κάποιες σελίδες) για να δεις για black clipping ανοίγω την εικόνα και βλέπω μέχρι και το 3 τώρα ενώ τα χρώματα (grey scale) πηγαινουν πολύ smooth μέχρι εκεί. πριν με στοκ xxlrk και στοκ κέρνελ έβλεπα μέχρι το 4 και μετά μαυρο.

test pic: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1559800

black clipping test clip: http://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα. Όταν μπαίνω σε recovery για να κάνω install from sd, δεν βλέπω τα αρχεία που έχω στην εξωτερική μου κάρτα. Γνωρίζεις κανείς τι γίνεται;

ευχαριστώ πολύ!!!τα κατάφερα!!!!

ουπς..κατι πηγε στραβα...εχασα το εικονιδιο των κλησεων και των επαφων..παιρνω και μηνυμα..."η διαδικασια com.androi.phone διακοπηκε...και επαφες δεν εχω,.....:(

Edited by spirospatra

ευχαριστώ πολύ!!!τα κατάφερα!!!!

ουπς..κατι πηγε στραβα...εχασα το εικονιδιο των κλησεων και των επαφων..παιρνω και μηνυμα..."η διαδικασια com.androi.phone διακοπηκε...και επαφες δεν εχω,.....:(

Αυτά τα έπαθες με κρακ;

Είσαι σίγουρος ότι στην αρχή της εγκατάστασης δεν πάτησες όχι σε κάτι που δεν έπρεπε;

Τεσπα κάνε την ίδια διαδικασία από την αρχή αν συνεχίσει το πρόβλημα..

Προσοχή μόνο στην αρχή της εγκατάστασης σε ρωτάει αν θα βάλεις την ρομ με φουλ γοαιπ η όχι. Πατησε όχι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Παιδιά εγώ γύρισα στον αρχικό κερνελ (cf root) στην κρακ. Νομίζω είναι ο καλύτερος

Sent from my note

Απλά μια ενημέρωση ! Βγήκε Notecore 8.2 Beta μόλις τώρα, αλλά όπως λέει ο προγραμματιστής, προσοχή πιο καλά να την χρησιμοποιήσουν έμπειροι

For experienced users only please - dont flash if your new to this kernel or flashing in general. Noob questions or comments regarding the BETA kernel will be ignored. You have been warned

Περισσότερα εδώ : http://tinyurl.com/chtnef3

Την ξαναπερασα..ολα οκ

Xαίρομαι που τα κατάφερες Σπύρο. Όλα καλά ;. Πέρασες την Chrack v10 ;

(To πρόβλημα που είχες στο πρώτο Install το είχα και εγώ. Έτσι την ξαναπέρασα)

Αυτά τα έπαθες με κρακ;

Είσαι σίγουρος ότι στην αρχή της εγκατάστασης δεν πάτησες όχι σε κάτι που δεν έπρεπε;

Προσοχή μόνο στην αρχή της εγκατάστασης σε ρωτάει αν θα βάλεις την ρομ με φουλ γοαιπ η όχι. Πατησε όχι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Παιδιά εγώ γύρισα στον αρχικό κερνελ (cf root) στην κρακ. Νομίζω είναι ο καλύτερος

Sent from my note

Για δωσε αν μπορείς το λινγκ με τον cf root κερνελ ρε παικτάρα!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αυτά τα έπαθες με κρακ;

Sent from my note

Γιατί το λες;

Εγώ τελικά ξαναεκανα εγκατάσταση και όντος κάτι είχα πατήσει λάθοςκι δεν είχα callrecorder τώρα οκ

Αλά για τον κερνελ ;;;; λες να μην βάλω άλλον; ;;

Xαίρομαι που τα κατάφερες Σπύρο. Όλα καλά ;. Πέρασες την Chrack v10 ;

(To πρόβλημα που είχες στο πρώτο Install το είχα και εγώ. Έτσι την ξαναπέρασα)

σε ευχαριστω πολυ για την υπερπολιτιμη βοήθειά σου!!όπως και του freddaras...συγνώμη που δεν ξέρω το πραγματικό του όνομα!!

ολα οκ!!τελεια!!!άλλο κινητο!!!

Παιδιά διαβάζω αρκετά μηνύματα στο xda πως όσοι έβαλαν την speedmod.k3.11 έχουν μικροπρόβλημα στο wifi οπότε καλύτερα να περιμένουμε να διορθωθεί προφανώς με νεότερη έκδοση !

Για δωσε αν μπορείς το λινγκ με τον cf root κερνελ ρε παικτάρα!!!

Εδώ θα την βρεις: http://goo.gl/YMSt0

Έχουν και σε odin και σε CWM

Εχω μείνει αρκετό καιρό με criskelo v07. Λέω να δοκιμάσω τη chrack v10. Να την περάσω με το κλασικό τρόπο (recovery - flash abyss - wipes - flash roms) ? ή με το νέο που λέει ο chrack στους xda?