nnik_1969 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 είχα περάσει από το odin την 4.0.4 και σήμερα είπα να του κάνω ένα wipe γιατί είχα lag.μετά από εκεί δεν άνοιξε ποτε.δεν έχω πειράξει kernel. Άρα έκανες wipe με ICS kernel=Βrick. Για δες αυτό το λινκ και ο Θεός βοηθός.Έχει δουλέψει σε δυο παιδιά εδώ μέσα. http://www.android.gs/easily-fix-bricked-samsung-galaxy-note-n7000/ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καινούριος speadmod K3_9 που φτιάχνει το πρόβλημα του bloot στην 4.0.4 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 το link που έχουν για να κατεβάσεις τα pit αρχεία δεν δουλεύει μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα άλλο link για τα pit να μην τα κάνω και άλλο θάλασσα?sorry για το πρήξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδιά εγώ φοράω την kingdroid v5 με τον speedmod k3-9, και πλέον δεν έχω καθόλου blackclipping. κοίταξα και τα trailer του ironman2 που φαινοταν εκεί, αλλά δεν έχω καθόλου!! ούτε στα βίντεό μου τα HD ούτε πουθενά. είχα σπαστεί γιατί είμαι πάρα πολύ ψείρας ειδικά στο θέμα της οθόνης, αλλά πλέον το αγαπώ 100% το τηλέφωνο!!! μήπως διορθώθηκε πλέον στην 4.0.4 ή οφείλεται στον kernel? μόνο το bluetooth δεν ανοίγει, αλλά αυτό φαντάζομαι θα διορθωθεί στον επόμενους κέρνελ. πάντως πετάει το τηλέφωνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. το λεντάκι που δεν ανάβει θα το πάω αργότερα για αντικατάσταση. ούτος η άλλος σβηστά τα έχω. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδιά εγώ φοράω την kingdroid v5 με τον speedmod k3-9, και πλέον δεν έχω καθόλου blackclipping. κοίταξα και τα trailer του ironman2 που φαινοταν εκεί, αλλά δεν έχω καθόλου!! ούτε στα βίντεό μου τα HD ούτε πουθενά. είχα σπαστεί γιατί είμαι πάρα πολύ ψείρας ειδικά στο θέμα της οθόνης, αλλά πλέον το αγαπώ 100% το τηλέφωνο!!! μήπως διορθώθηκε πλέον στην 4.0.4 ή οφείλεται στον kernel? μόνο το bluetooth δεν ανοίγει, αλλά αυτό φαντάζομαι θα διορθωθεί στον επόμενους κέρνελ. πάντως πετάει το τηλέφωνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. το λεντάκι που δεν ανάβει θα το πάω αργότερα για αντικατάσταση. ούτος η άλλος σβηστά τα έχω. Το θέμα με το Bluetooth δεν έφτιαξε με τον K3_9 ??? O Dev λέει ότι λύθηκε το θέμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τελικα ας μας πει καποιος αν στην κιντροιντ ν5 περασω τον κενουργιο speedmod k3-9 θα εχω μπλουτουθ με τον 3.8 δεν ειχα το εφτιαξαν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 [ATTACH]26067[/ATTACH] Από ότι λέει αυτός παίζει κανονικά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ας πει καποιως απο εμας αν την εχει δοκιμασει καλητερα γιατι ο hackfree λεει οτι δεν δουλευει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 ξέρουμε άμα το κινητό brickari αν το service το φτιάχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Ας πει καποιως απο εμας αν την εχει δοκιμασει καλητερα γιατι ο hackfree λεει οτι δεν δουλευει;;; Δεν έχω την King αλλά για να το λέει ο Harcore δεν υπάρχει λόγος αμφιβολίας! Δοκίμασέ τον! ξέρουμε άμα το κινητό brickari αν το service το φτιάχνει? Φυσικά το επισκευάζουν αλλά χρεώνουν! Αν δεν κάνω λάθος αλλάζουν πλακέτα... :cry: Edited July 17, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) ξέρουμε άμα το κινητό brickari αν το service το φτιάχνει? Δεν ειμαι σιγουρος αν εχετε παθει το ιδειο ΠΡΟΒΛΗΜΑ αλλα ενας φιλος μου ειδε βιντεακι στο youtube το εφτιαξε και εσωσε το τηλ συγουρο το ειδα με τα ματια μου Το εδωσε σε εναν ηλεκτρονικο και του το ευτιαξε 5 ευρο του πηρε το πουλανε και ebay αλλα που να περιμενεις να ερθει Μπορει να κανω και λαθως βεββεα ας μας πει κανας ειδικος μπας και σε βοηθησουμε.. Edited July 17, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια ξερουμε αν εχει βγει GoaTrip 4.0.4; Δεν ξερω Γερμανικα οποτε δεν μπορω να τσεκαρω. Επισης, το προβλημα του kernel λυθηκε με το update ή ακομα; Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Όταν φλασάρει κάποιος kernel από PC-ODIN ανεβαίνει ο counter ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Άρα έκανες wipe με ICS kernel=Βrick. Για δες αυτό το λινκ και ο Θεός βοηθός.Έχει δουλέψει σε δυο παιδιά εδώ μέσα. http://www.android.gs/easily-fix-bricked-samsung-galaxy-note-n7000/ μου βγάζει fail :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδια καλησπερα εβαλε κανεις την alba v3 να μας πει εντυπωσεις?? ξινεται το χερι μου... :) αν και η chrack v8 ειναι πολυ καλη μεχρι στιγμης και γρηγορη Απόψε αργά θα την βάλω εγώ και αύριο θα σας πω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) μου βγάζει fail :/ Δες το παλι το διορθωσα αν εισαι κοντα πειραια να κανονισω κανα καφε και με τον φιλο μου να το δοκιμασει μιας και το εχει ετοιμο. Αλλα αν το φτοαξεις μονος σου η οικανοποιηση θα ειναι τεραστεια ε;; Edited July 17, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Απόψε αργά θα την βάλω εγώ και αύριο θα σας πω εντυπώσεις Εγω παντως που την εχω βαλει εχω αντιμετωπισει τρελλο lag...και ενα force close στο google + και στο titanium...μου φαινεται πολυ βαρια σς σχεση με την v2...Αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει μηπψς δεν μου εκατσε καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 ΤελικΑ εχω την speed mod k3-8 οχι την 9. Σημερα την περασα νομιζα οτι ηταν η τελευταια Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δες το παλι το διορθωσα αν εισαι κοντα πειραια να κανονισω κανα καφε και με τον φιλο μου να το δοκιμασει μιας και το εχει ετοιμο. Αλλα αν το φτοαξεις μονος σου η οικανοποιηση θα ειναι τεραστεια ε;; δυστυχώς είμαι ηράκλειο κρήτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 δυστυχώς είμαι ηράκλειο κρήτη... Είμαι σίγουρος πως θα έρθει Ηρακλείο, αν του κανείς τα έξοδα για μια εβδομάδα. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εγω παντως που την εχω βαλει εχω αντιμετωπισει τρελλο lag...και ενα force close στο google + και στο titanium...μου φαινεται πολυ βαρια σς σχεση με την v2...Αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει μηπψς δεν μου εκατσε καλα.... Τι kernel ? cf ή κάποια άλλη ? Αν είναι έτσι δεν με βιάζει, θα δω μερικά ακόμη posts και εδώ και στο xda και αν δω πως δεν έχουν προβλήματα τότε θα την περάσω, όντως με την 2 είμαι μια χαρά και γρήγορα και μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά και για πολύ μεγάλη χρήση μιλάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Μόλις είδα πως βγήκε η GL-Notecore v3.30 για όποιον ενδιαφέρετε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 Edited July 17, 2012 by chvet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τι kernel ? cf ή κάποια άλλη ? Αν είναι έτσι δεν με βιάζει, θα δω μερικά ακόμη posts και εδώ και στο xda και αν δω πως δεν έχουν προβλήματα τότε θα την περάσω, όντως με την 2 είμαι μια χαρά και γρήγορα και μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά και για πολύ μεγάλη χρήση μιλάμε Kernel cf....σε σχεση με την v2 και kernel notecore η μερα με την νυχτα...πολυ lag και σπασιματα στην εναλλαγη οθονων...δεν ξερω...πρωτη φορα μου συμβαινει...και εχω κανει και 4 restart μπας και βελτιωθει αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 <OSM> N7000XXLRG_N7000DBTLRG_N7000XXLRB_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4).. <ID:0/004> File analysis.. <ID:0/004> SetupConnection.. <ID:0/004> Initialzation.. <ID:0/004> Get PIT for mapping.. <ID:0/004> Firmware update start.. <ID:0/004> factoryfs.img <ID:0/004> NAND Write Start!! εκεί μένει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Δοκιμάσω τον καινούριο speedmod 3-9 με τη Chrack 's V8. Χωρίς υπερβολή είναι παρά πολύ γρήγορος! Για μπαταρία είναι πολύ νωρίς να πω, αλλά είμαι σίγουρος πως και σε αυτό το τομέα θα είναι εντυπωσιακός. Edited July 17, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts