koklas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Που ειναι ο cf root για τη 4.04? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Που ειναι ο cf root για τη 4.04? forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28624180 Μόλις έβαλα την CRASH V6, απο τα comments στο xda είδα πως είναι η ποιο σταθερή απο τις άλλες, πάντως είναι πολύ smooth στα μενού. Περισσότερα αργότερα, να την δουλέψω λίγο και να δούμε και την μπαταρία. Πάντως και η αλβα 2 με τον cf root είναι τούμπανο Sent from my note Edited July 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 κατι γινεται με το link...δεν μπαινει. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 κατι γινεται με το link...δεν μπαινει. Το διόρθωσα φίλε δεστο τώρα :) Παπαπαπα λαπτοπ το έκανα το note. Πιο γρήγορα από το πισι γράφω πλέον :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28624180 Πάντως και η αλβα 2 με τον cf root είναι τούμπανο Sent from my note Δουλεύουν τo wifi και το bluetooth ; (Με βάση την 4.04 δεν αναφέρεσαι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δουλεύουν τo wifi και το bluetooth ; (Με βάση την 4.04 δεν αναφέρεσαι;) Δουλεύουν όλα ρολόι Το πρωί τον έβαλα και όπως βλέπεις το έχω διαλύσει το κινητό :p Επίσης πάει σφαίρα.. Νομίζω στην αλβα είναι ο καλύτερος κερνελ. Ναι πάντα για την 4.0.4 μιλάω Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δηλαδή να την περάσω ... CF Kernel ;... Bασικά από που τον κατεβάζω για την 4.04 ;. Sorry που σε πρήζω αλλά δεν είμαι στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 πάντως παιδιά η kingdroid 4.3 με τον cf root που έχει από προεπιλογή σε συνδυασμό με μια Anker μπαταρία 2500 MhA που έχω προμηθευτεί μου έδωσε απίστευτη αυτονομία. 5 ώρες και 40 λεπτά χρήση οθόνης είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε σμαρτφον κάτι ίσως να μην ξαναδώ βέβαια. έτσι μου ρχεται να μην ξαναδοκιμάσω τίποτα άλλο σε ρομ, κέρνελ, αλλά και σε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Δηλαδή να την περάσω ... CF Kernel ;... Bασικά από που τον κατεβάζω για την 4.04 ;. Sorry που σε πρήζω αλλά δεν είμαι στον υπολογιστή. Εδωσα το λινκ λίγο πιο πάνω δεστο.. :) πάντως παιδιά η kingdroid 4.3 με τον cf root που έχει από προεπιλογή σε συνδυασμό με μια Anker μπαταρία 2500 MhA που έχω προμηθευτεί μου έδωσε απίστευτη αυτονομία. 5 ώρες και 40 λεπτά χρήση οθόνης είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε σμαρτφον κάτι ίσως να μην ξαναδώ βέβαια. έτσι μου ρχεται να μην ξαναδοκιμάσω τίποτα άλλο σε ρομ, κέρνελ, αλλά και σε συσκευή. Η καλύτερη ρομ μέχρι στιγμής για το κινητό μας με διαφορά.. Εύχομαι να δούμε την συνέχεια της και στην νέα βάση. Αν και οφ τοπικ έχεις κάποιο λινκ για την μπαταρία σου; Sent from my note Edited July 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Και εσύ Anker μπαταρία έχεις ;. Και εγώ έχω την 2700 Αnker. Προχθές την έβαλα να δω πόσο αξιόπιστη είναι. Βασικά έχω ένα πρόβλημα με το widget του καιρού. Έχω το HD widget αλλά μου καταναλώνει πολύ μπαταρία. ''Ξυπνάει'' συνέχεια το κινητό. Εσείς ποιο widget καιρού έχετε ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Και εσύ Anker μπαταρία έχεις ;. Και εγώ έχω την 2700 Αnker. Προχθές την έβαλα να δω πόσο αξιόπιστη είναι. Βασικά έχω ένα πρόβλημα με το widget του καιρού. Έχω το HD widget αλλά μου καταναλώνει πολύ μπαταρία. ''Ξυπνάει'' συνέχεια το κινητό. Εσείς ποιο widget καιρού έχετε ;. Οχι δεν έχω Anker έχω δύο γνήσιες μπαταρίες με εξωτερικό φορτιστή και τις αλλάζω. Για τον καιρό έχω fancy widget. Το έχω βάλει κάθε τρεις ώρες να κάνει update και το έχω ρυθμίσει το βράδυ να μην ανανεώνεται και είμαι σούπερ. Δοκίμασε το... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Oυφ ... μου λείπει το widget του καιρού της HTC :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28624180 Πάντως και η αλβα 2 με τον cf root είναι τούμπανο Sent from my note καλημερα ρε πατριδα τι μας κανεις... :) Ειχαμε τον Ηλια να μας αναβει φωτιες :) και τωρα εχουμε εσενα... :):) αξιζει η αλβα2?? να βαλω αυτην η την KD 4.4?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Η 4.4 δεν έχει βάση την 4.03 ;. Ενώ η ALBA έχει την 4.04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) όχι, παιδιά δεν κράτησα screenshot, αλλά δεν είναι της φαντασίας μου.είδα 5 ώρες και 36 λεπτά οθόνη, και μετά από λίγο έσβησε. ANKER έχω εγώ.είχα πάρει 2 των 2500. η μια μου δίνει + 1 ώρα οθόνης σε όλες σχεδόν τις ρομ σε σχέση με τη μαμά και η άλλη περίπου την ίδια αυτονομία με τη μαμά.(οπότε είναι και λίγο θέμα τύχης τι θα σου τύχει) σκέφτομαι να παραγγείλω και κάνα 2 των 2700. o φίλος που έχει τέτοια αν θέλει ας μας πει εντυπώσεις μετά από μερικούς κύκλουςφόρτισης. πάντως είναι και θέμα συνεργασίας ρομ, κέρνελ. η ίδια ρομ με speedmode,goku, αλλα καικάτι άλλους κέρνελ δεν έδωσε τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα α και για καιρό χρησιμοποιώ ginie widjet σε nova louncher Edited July 14, 2012 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) 5+ ώρες είχες , αλλά είχες wifi ή 3g ανοιχτά; Συγχρονισμούς κλπ κλπ ; Γιατί το νούμερο αυτό είναι απίστευτο και ποτέ δεν το έχω δει :( Με Anker μέχρι στιγμής..χωρίς όμως κάνω κάποιους κύκλους φόρτισης... Edited July 14, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 παιδια κανενα λινκ για να κατεβασω την αλβα???? το ενα που εχει ειναι στα ρωσσικα και δεν βρισκω ακρη και το αλλα απο rapid κατεβενει πολυ πολυ πολυ αργα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Wifi μόνιμα ανοικτό στήσιμο συσκευής, πολύ Tapatalk, σερφαρισμα, και titanium, καθόλου συνχρονισμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Κατέβασε από το ρώσικο. Πάει σφαίρα. Απλά γράφεις έναν κωδικό με νούμερα που έχει...και μετά σου κάνει reload την σελίδα και θα δεις σε μπλε αυτό που κατεβάζεις.. Edited July 14, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Κατέβασε από το ρώσικο. Πάει σφαίρα. Απλά γράφεις έναν κωδικό με νούμερα που έχει...και μετά σου κάνει reload την σελίδα και θα δεις σε μπλε αυτό που κατεβάζεις.. γραφω το κωδικο παταω απο κατω ενα πρασινο κουμπι και μετα με παει σε μια αλλη σελιδα και εκει το χαος :) δεν εχει να πατησω κατι αλλο για να αρχισει να κατεβενει αλλα ουτε και οταν περιμενω γινεται κατι Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δεν βλέπεις ένα http:// κάτι τέτοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δεν βλέπεις ένα http:// κάτι τέτοιο ; βλεπω αυτο και μολις το πατησω μετα με παει σε αλλη σελιδα Чтобы скачать файл, нажмите на ссылку: http://narod.ru/disk/56192532001.614e9d7d5adb969479668dbc71df654f/AlBa_XXLRG_Full_Aroma_v2.zip.html δεν πηγα γμτ να μαθω ρωσσικα :) τελος παντων θα περιμενω να κατεβει απο το rapid ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ε πάτα εκεί πάνω ...που γράφει zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ε πάτα εκεί πάνω ...που γράφει zip.html εκει παταω φιλε μου και μου βγαζει στην πρωτη φωτο που ανεβασα ευχαριστω παντως Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Δοκίμασε με άλλον browser.. Για δοκίμασε ξανά εδώ.. http://narod.ru/disk/56192532001.614e9d7d5adb969479668dbc71df654f/AlBa_XXLRG_Full_Aroma_v2.zip.html Edited July 14, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts