_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μερικές μέρες παρέα με την rom του elthis είμαι καταευχαριστημένος, πολύ smooth, πολύ σταθερή, και το κυριότερο η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ!!! Έχω screen on για 4 ώρες και μου μένει και 15% μπαταρία υπόλοιπο. Δεν βλέπω να την αλλάζω μέχρι να βγεί κάποιο μεγάλο update! με ποια ρομ του elthis είσαι?την τελευταία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) +1000:) για αυτο λεω εχουμε πολλα να δουμε απο την κινηταρα μας ακομη!:) αυτο που εχει κανει ο τυπος κανει ακομη και εφαρμογες σαν το tapatalk η τον opera να λειτουργούν καλυτερα! και θεωρω(προσωπική εκτίμηση και εδω) οτι η goat μπροστα στην kingdroid σέρνεται,,,:X Αφού με πείσατε, την πέρασα χθες βράδυ. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας...τέτοια ταχύτητα...έχεις την αίσθηση πως θα τρακάρει...:)πάει χωρίς φρένα το εργαλείο.:D Με Cf kernel και Nova launcher βεβαίως βεβαίως...:) Edited July 10, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Η kingdroid με CF Kernel τι Benchmark δείχνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 με ποια ρομ του elthis είσαι?την τελευταία? Όχι με την "κατσίκα", με την alba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Η kingdroid με CF Kernel τι Benchmark δείχνει ; 6243 μου έβγαλε εμένα στο Antutu...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μια ερώτηση βρε παιδιά, όταν φορτίζω το τλέφωνο η cpu δουλεύει στα 200MHz, χθες το βράδυ όμως που το είχα βάλει να φορτίσει το πρωί το βρήκα πολύ ζεστό και είδα πως η cpu δούλευε όλο το βράδυ στα 800MHz. Συνήθως δεν μου το κάνει αυτό αλλά κάποιες φορές το κάνει και ζεσταίνεται πολύ κατά την διάρκεια της φόρτισης. Έχετε καμιά ιδέα γιατί το κάνει αυτό??? (έχω την rom του elthis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μια ερώτηση βρε παιδιά, όταν φορτίζω το τλέφωνο η cpu δουλεύει στα 200MHz, χθες το βράδυ όμως που το είχα βάλει να φορτίσει το πρωί το βρήκα πολύ ζεστό και είδα πως η cpu δούλευε όλο το βράδυ στα 800MHz. Συνήθως δεν μου το κάνει αυτό αλλά κάποιες φορές το κάνει και ζεσταίνεται πολύ κατά την διάρκεια της φόρτισης. Έχετε καμιά ιδέα γιατί το κάνει αυτό??? (έχω την rom του elthis) Μαλλον καποια εφαρμογη σου κρατησε ψηλα τον επεξεργαστη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Αφού με πείσατε, την πέρασα χθες βράδυ. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας...τέτοια ταχύτητα...έχεις την αίσθηση πως θα τρακάρει...:)πάει χωρίς φρένα το εργαλείο.:D Με Cf kernel και Nova launcher βεβαίως βεβαίως...:) Έτσι ετσι:D Και κάτι άλλο παίδες. Εδώ Αλεξανδρουπολη καιγόμαστε αυτές τις μέρες. 36 και δωσε. Από την ώρα που έβαλα την KingDroid δεν ζεσταθηκε το κινητό ούτε μια φορά ακόμη. Με goat είχα κάτι ζεστές οθόνες που και που αλλα λέω από το καιρό θα είναι. Εδώ τίποτα. Δείτε το όμως και εσείς αυτό γιατί μπορεί η δικιά μου συσκευή να λειτουργεί έτσι με την συγκεκριμένη ρομ * o Notecore εχει το προβλημα οτι δεν δουλευει το radio * ο speednote εχει ενα προβλημα με το root αλλα δεν επιβεβαιωθηκε απο τα παιδια * παντως δεν περνας τον abyss ξανα , μονο τον νεο Kernel * εγω εμεινα στον αρχικο που εχει η ROM Ό speedmode έχει πρόβλημα αν τον διαλέξεις από την αρχή της εγκατάστασης. Αν στην εγκατάσταση επιλέξεις cf root και μετά αφού ανοίξει το κινητό βάλεις speed με mobile odin τότε δεν έχεις προβλήματα με το ροοτ Sent from my note Edited July 10, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έτσι ετσι:D Και κάτι άλλο παίδες. Εδώ Αλεξανδρουπολη καιγόμαστε αυτές τις μέρες. 36 και δωσε. Από την ώρα που έβαλα την KingDroid δεν ζεσταθηκε το κινητό ούτε μια φορά ακόμη. Με goat είχα κάτι ζεστές οθόνες που και που αλλα λέω από το καιρό θα είναι. Εδώ τίποτα. Δείτε το όμως και εσείς αυτό γιατί μπορεί η δικιά μου συσκευή να λειτουργεί έτσι με την συγκεκριμένη ρομ Ό speedmode έχει πρόβλημα αν τον διαλέξεις από την αρχή της εγκατάστασης. Αν στην εγκατάσταση επιλέξεις cf root και μετά αφού ανοίξει το κινητό βάλεις speed με mobile odin τότε δεν έχεις προβλήματα με το ροοτ Sent from my note freddaras σε ευχαριστω πολυ χρησιμη διευκρινηση το link του speedmod αυτο ειναι ετσι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 freddaras σε ευχαριστω πολυ χρησιμη διευκρινηση το link του speedmod αυτο ειναι ετσι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072 Ναι κατεβασε kingdroid επέλεξε cf root στρωσε το κινητό σου με τιτανιουμ κτλ και μετά περασε τον speed από πάνω. Εγώ αυτό έκανα και δεν έχασα ούτε το ροοτ ούτε τίποτα. Ευχαριστα νέα και από Notecore ήδη βγήκε λένε μπετα που μάλλον διορθώνει το θέμα με το ραδιόφωνο. Είμαστε σε καλό δρόμο δηλαδή. Άντε με την KingDroid εγώ αράζω για λίγο μέχρι να βγει κάτι καλύτερο.. Καλό καλοκαίρι να έχουμε :D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μηπως καποιος μπορει να μου πει τι πρεπει να κανω για να εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας στην καινουρια king 4.3??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μηπως καποιος μπορει να μου πει τι πρεπει να κανω για να εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας στην καινουρια king 4.3??? Ρυθμίσεις/οθόνη/εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ρυθμίσεις/οθόνη/εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας.:) Ευχαριστω... Με επισες για την τελευταια king και βλεπω ποσο δικιο ειχες... Απο κερνελ τι προτεινετε... Ειμαι με τον στοκ που ειναι αρκετα σμουθ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΗΚΟΝΙΔΕΙΑ??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited July 10, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ευχαριστω... Με επισες για την τελευταια king και βλεπω ποσο δικιο ειχες... Απο κερνελ τι προτεινετε... Ειμαι με τον στοκ που ειναι αρκετα σμουθ Εγώ προτιμώ τον τελευταίο speedmod! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εγω εβαλα τον kingdroid 4.3 αλλα δεν μπορω να βαλω 240 dpi με το toolbox (κολλαει στο boot) οποτε κρισκελο και παλι κρισκελο. Ηταν ηδη γρηγορη ουτος η αλλος.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΗΚΟΝΙΔΕΙΑ??? Έχει απ' όλα. Την πέρασες full wipe;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εγω εβαλα τον kingdroid 4.3 αλλα δεν μπορω να βαλω 240 dpi με το toolbox (κολλαει στο boot) οποτε κρισκελο και παλι κρισκελο. Ηταν ηδη γρηγορη ουτος η αλλος.... Εκει ημουν πριν... Αλλα αν θες την γνωμη μου καμια σχεση!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ευχαριστω... Με επισες για την τελευταια king και βλεπω ποσο δικιο ειχες... Απο κερνελ τι προτεινετε... Ειμαι με τον στοκ που ειναι αρκετα σμουθ Και ο στοκ ειναι σμοουθ και πολυ καλος και ο speed που εχω τωρα..αλλα ο καλυτερος για μενα ειναι ο notecore. αν φτιαξουν το ραδιο επιστρέφω εκει με κλειστα ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εκει ημουν πριν... Αλλα αν θες την γνωμη μου καμια σχεση!!! Τωρα που δουλευω την kingdroid οντως ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη ειδικα στο ανοιγμα εφαρμογων και στην πλοηγηση. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με το rom toolbox δεν αλλαζει την dpi μου... Ειχα συνηθησει ετσι και τώρα μου φαίνονται τεράστια τα εικονίδια για γκαβους Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τωρα που δουλευω την kingdroid οντως ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη ειδικα στο ανοιγμα εφαρμογων και στην πλοηγηση. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με το rom toolbox δεν αλλαζει την dpi μου... Ειχα συνηθησει ετσι και τώρα μου φαίνονται τεράστια τα εικονίδια για γκαβους τι ακριβως ειναι αυτο δεν εχω ασχοληθει ποτε.. μπορεις να μου πεις για να δω αν δουλευει σε μενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Και ο στοκ ειναι σμοουθ και πολυ καλος και ο speed που εχω τωρα..αλλα ο καλυτερος για μενα ειναι ο notecore. αν φτιαξουν το ραδιο επιστρέφω εκει με κλειστα ματια... Τι προβλημα εχειο συγκεκριμενος με το ραδιο... Για δωσε πληροφοριες αν μπορεις... Και δυο ακομα ερωτησεις... Τι modem φορας στην 4.3 Και που θα βρω τον στοκ κερνελ που φορουσε οταν την εβαλα??? Ευχαριστω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τι προβλημα εχειο συγκεκριμενος με το ραδιο... Για δωσε πληροφοριες αν μπορεις... Και δυο ακομα ερωτησεις... Τι modem φορας στην 4.3 Και που θα βρω τον στοκ κερνελ που φορουσε οταν την εβαλα??? Ευχαριστω... δεν δουλευει απλα το ραδιο το ανοιγεις και δεν πιανει σταθμους! μοντεμ φοραω το lpt... λογικα τον στοκ κερνελ θα τον βρεις απο εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 τι ακριβως ειναι αυτο δεν εχω ασχοληθει ποτε.. μπορεις να μου πεις για να δω αν δουλευει σε μενα? αλλάζεις το dpi της συσκευής σε 240 από 320 και τα εικονίδια αποκτούνε φυσιολογικό μέγεθος... έχεις και αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια και φαίνονται και πολύ καλύτερα τα wallpapers. γενικότερα αν πας σε 240dpi δεν γυρνάς με τίποτα πίσω σε 320... απλά στην kingdroid δεν γίνεται αυτό ενώ με άλλες ρομ γίνεται. κατέβαζες το rom toolbox pro, και είχε επιλογή να αλλάξεις dpi όσο ήθελες εσύ. όλα καλά όλα ωραία αλλά αυτό για μένα τουλάχιστον είναι πολύ μεγάλο down της rom.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 δεν δουλευει απλα το ραδιο το ανοιγεις και δεν πιανει σταθμους! μοντεμ φοραω το lpt... λογικα τον στοκ κερνελ θα τον βρεις απο εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 Ευχαριστω... Αν εχεις καπου διαθεσιμα το λινγκ με τα modem στειλτω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts