ampelift Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Ποιο κέρνελ έχει;Πόσο καιρό την έχεις την ρομ; Kernel CF-Root LQ3 Με speedmode πάντως πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Τόσο εύκολα μας εγκαταλείπεις efthimi; Τόσα όνειρα κάναμε μαζί :cry: :p :p :p Ποιο κέρνελ έχει;Πόσο καιρό την έχεις την ρομ; Version Kernel: 3.0.15-N7000XXLQ3-CL646962 dpi@DELL 133#3. SMP PREEMPT Wed May 30 21:05:57 KST 2012. Την ROM την έβαλα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Την περασα και εγω πανω απο την LQ2, δεν ειδα μεγαλες διαφορες- αλλαγες...καλα παει, γρηγορη ειναι, αλλα σχεδον ιδια με την LQ2...βεβαια ειναι ακομα νωρις γιατι τωρα την περασα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Τόσο εύκολα μας εγκαταλείπεις efthimi; Τόσα όνειρα κάναμε μαζί :cry: :p :p :p Δεν σε εγκαταλείπω μην ανησυχείς!!! Μόλις την περασα και όντως δείχνει αρκετά καλή η crisckelo και πιο πολύ ήθελα να δω την xxlq3.. Άποψη βέβαια τι να έχω πριν από 5 λεπτά πέρασα αλλά δείχνει αρκετά στρωτή.. Τωρα για περισσότερα θα δούμε.. Ibanezman κάτι είπες θα βγάλεις ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Εμένα ρε παιδιά η δραχμή μου έκανε τρία restart και ένα κλείσιμο. Πέρασα χθες το βράδυ τη στοκ LQ3 και από τις εννιά το πρωί που έβγαλα το φορτιστή, ανοιχτά wi fi συγχρονισμοι και έξι ώρες online radio η μπαταρία είναι ακόμα στο 35%! Στοκ κερνελ και απλά την ρουταρισα. Η θερμοκρασία έφτασε maximum 42°. Νομίζω είναι η καλύτερη βάση μέχρι στιγμής...:) Τώρα κατεβάζω Criskelo 7 να δοκιμάσω...:D Υ.Γ. Απλά να αναφέρω επειδή κάθε πρωί στη δουλειά ακούω online radio, η μπαταρία μου έπεφτε 10% την ώρα σε o,τι έχω δοκιμάσει από τον Δεκέμβριο που πήρα το τηλέφωνο. Σήμερα η κατανάλωση ήταν 6% την ώρα! Η διαφορά είναι εμφανής... Edited June 14, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Τόσο χάλια η Draxmi;Τι στο καλό;;; Υποπτεύομαι πολύ τον κέρνελ για αυτό τον άλλαξα! Θα βάλω να ανεβαίνει τώρα η 1η κανονική έκδοση της δικιά μας. Έβαλα franco r6. Μέχρι στιγμής ούτε ένα κόλλημα/SOD. 11 ώρες σε deep sleep το τηλέφωνο και από 76 πήγε 75% :D Edited June 14, 2012 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Θα βάλω να ανεβαίνει τώρα η 1η κανονική έκδοση της δικιά μας. Έβαλα franco r6. Μέχρι στιγμής ούτε ένα κόλλημα/SOD. 11 ώρες σε deep sleep το τηλέφωνο και από 76 πήγε 75% :D Εντάξει... τώρα αυτο που κάνεις δεν είναι καθόλου σωστό:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Τόσο χάλια η Draxmi;Τι στο καλό;;; Υποπτεύομαι πολύ τον κέρνελ για αυτό τον άλλαξα! Θα βάλω να ανεβαίνει τώρα η 1η κανονική έκδοση της δικιά μας. Έβαλα franco r6. Μέχρι στιγμής ούτε ένα κόλλημα/SOD. 11 ώρες σε deep sleep το τηλέφωνο και από 76 πήγε 75% :D Εμένα να γνωρίζεις ένα restart μου έκανε κι αυτό γιατί μπήκα στο αυτοκίνητο και έλεγε 41°C εκείνη την στιγμή οπότε εκεί το αποδίδω, στην εξαιρετικά ζέστη μέρα σήμερα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που έβραζε (φαντάσου εγώ περίμενα απ' έξω εκείνη την στιγμή λες και ρευτηκε κάνας δράκος της Καλήσι ήταν εκεί μέσα..). Οπότε όπως έγραψα και στο νήμα της ρομ όλα καλά με την δραχμουλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παλικαρια η criskelo v7 ειναι παρα πολυ καλη rom για να μην πω η καλυτερη που εχω δοκιμασει ως τωρα. Ταχυτατη και smooth. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Παλικαρια η criskelo v7 ειναι παρα πολυ καλη rom για να μην πω η καλυτερη που εχω δοκιμασει ως τωρα. Ταχυτατη και smooth. Θα συμφωνήσω εν μέρη... από μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος και εξηγώ-το έβγαλα απ την φόρτιση στης 7 το πρωί και τωρα που είναι 10.30 είμαι στο 80% χωρίς να έχω ακουμπήσει το τηλέφωνο,εχθες που την έστηνα έχω βάλει έχω αφαιρέσει έχω κάνει freeze ότι και σε ολες της ρομ που έχω δουλέψει,και γενικά εγώ έχω ελάχιστα app που χρησιμοποιώ στο Note και φροντίζω να μην γεμίζω με άχρηστα app τα οποία μόνο καλό δεν κάνουν . Ειμαι με τον speedmode, θα δοκιμάσω και με τον default αύριο να δω και με αυτόν πως θα πάει . . Edited June 15, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Θα συμφωνήσω εν μέρη... από μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος και εξηγώ-το έβγαλα απ την φόρτιση στης 7 το πρωί και τωρα που είναι 10.30 είμαι στο 80% χωρίς να έχω ακουμπήσει το τηλέφωνο,εχθες που την έστηνα έχω βάλει έχω αφαιρέσει έχω κάνει freeze ότι και σε ολες της ρομ που έχω δουλέψει,και γενικά εγώ έχω ελάχιστα app που χρησιμοποιώ στο Note και φροντίζω να μην γεμίζω με άχρηστα app τα οποία μόνο καλό δεν κάνουν . Ειμαι με τον speedmode, θα δοκιμάσω και με τον default αύριο να δω και με αυτόν πως θα πάει . . Κάτι φταίει δεν εξηγείται.. Εμένα είναι στα γνωστά καλά επίπεδα η μπαταρία.. Επίσης η ρομ είναι πάρα πολύ καλή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710937 Νέος kernel για τσεκάρετε να δούμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ποιον κέρνελ χρησιμοποιείτε με τον κρίσκελο? οι περισσότεροι speed φαντάζομαι? διαβάζω καλά σχόλια και για τον default όμως.... ποιο πάνω διάβασα σκορ 7000 στο αντουτου goku kernel? γιατί δεν τον ονομάσανε vegeta.... πόοο κάψιμο με dragonball Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ποιον κέρνελ χρησιμοποιείτε με τον κρίσκελο? οι περισσότεροι speed φαντάζομαι? διαβάζω καλά σχόλια και για τον default όμως.... ποιο πάνω διάβασα σκορ 7000 στο αντουτου goku kernel? γιατί δεν τον ονομάσανε vegeta.... πόοο κάψιμο με dragonball Φοράω τον μαμισιο της criskelo και είναι αρκετά καλό.. Benchmarking δεν κάνω απλά βλέπω μπαταρία και συμπεριφορά συσκευής σε. Πολύ υψηλό επίπεδο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) παιδιά πέρασα τον abyss έκανα reboot recovery έκανα όλα τα wipe να περασω κρισκελο και μετά κάτι έγινε πάτησα πίσω και μπηκε σε clockwork mod recovery, και τώρα μου δειχνει το samsung galaxy note abyssnote loading και κολλάει εκεί.... πως θα περάσω την ρομ? το μονο που καταφαιρνω ειναι να το βαζω σε clockworkmod recovery v5.8.1.5 και όταν φλασαρω τωρα abyss note kernel και μετά πάω advanced kai reboot recovery μου βγαζει ενα μετρητη που μετραει κατι....:( η διαφορα στο clockwork mod recovery τώρα είναι ότι όλα είναι με touchscreen επισης δεν κλεινει τωρα, παταω να σβησει και bootarei στην οθονη με το samsung galaxy note abyss note Edited June 15, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 παιδιά πέρασα τον abyss έκανα reboot recovery έκανα όλα τα wipe να περασω κρισκελο και μετά κάτι έγινε πάτησα πίσω και μπηκε σε clockwork mod recovery, και τώρα μου δειχνει το samsung galaxy note abyssnote loading και κολλάει εκεί.... πως θα περάσω την ρομ? το μονο που καταφαιρνω ειναι να το βαζω σε clockworkmod recovery v5.8.1.5 και όταν φλασαρω τωρα abyss note kernel και μετά πάω advanced kai reboot recovery μου βγαζει ενα μετρητη που μετραει κατι....:( η διαφορα στο clockwork mod recovery τώρα είναι ότι όλα είναι με touchscreen επισης δεν κλεινει τωρα, παταω να σβησει και bootarei στην οθονη με το samsung galaxy note abyss note Βγάλε μπαταριά ξανάβαλε, μπες ρικοβερι kai λογικά θα σου ανοίξει τον abyss, μου είχε τύχει και εμένα με τον μετρητή δεν είναι τίποτα μην τρομάζεις κανε όπως σ ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Βγάλε μπαταριά ξανάβαλε, μπες ρικοβερι kai λογικά θα σου ανοίξει τον abyss, μου είχε τύχει και εμένα με τον μετρητή δεν είναι τίποτα μην τρομάζεις κανε όπως σ ειπα. το έκανα αλλά μπαίνει σε clockworkmod recovery το οποίο είναι touchscreen.... τώρα τι πρέπει να κάνω? έχω κάνει όλα τα wipe μεσω abyss, απλά μετά πάτησα back για να παω εκει που λεει install zip from sdcard, αλλά έγινε αυτό... με βγάζει την εικόνα abyss την μπλέ και το loading και μετά μου βγάζει clockworkmod recovery v5.8.1.5 και μπορώ να περιηγηθώ στο μενού με touchscreen..... με κάνει εντύπωση όμως το ότι πριν το clockwork recovery ήταν με κουμπιά και τώρα ξαφνικά έγινε touch. μπας και είναι ασφαλές να φλασάρω την rom? αλλά ξέρω ότι είναι άλλο το μενού της abyss και γράφει κιόλας abyss νομίζω και όχι clockwork mod Edited June 15, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 το έκανα αλλά μπαίνει σε clockworkmod recovery το οποίο είναι touchscreen.... τώρα τι πρέπει να κάνω? έχω κάνει όλα τα wipe μεσω abyss, απλά μετά πάτησα back για να παω εκει που λεει install zip from sdcard, αλλά έγινε αυτό... με βγάζει την εικόνα abyss την μπλέ και το loading και μετά μου βγάζει clockworkmod recovery v5.8.1.5 και μπορώ να περιηγηθώ στο μενού με touchscreen..... Το touch είναι το abyss αν είναι και με κενά η σειρά είναι σίγουρα ο abyss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Το touch είναι το abyss αν είναι και με κενά η σειρά είναι σίγουρα ο abyss κοίτα κενά έχει είναι touch, αλλά δεν είναι το ίδιο μενού με εκείνο που έκανα τα wipe.... θα ανεβάσω φωτό και βιντεάκι δεν θέλω να ρισκάρω θέλω να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φλασάρω από εκει edit: video http://www.youtube.com/watch?v=RdCoD0St5I0&feature=youtu.be pic http://i49.tinypic.com/2z66ph3.jpg Edited June 15, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) κοίτα κενά έχει είναι touch, αλλά δεν είναι το ίδιο μενού με εκείνο που έκανα τα wipe.... θα ανεβάσω φωτό και βιντεάκι δεν θέλω να ρισκάρω θέλω να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φλασάρω από εκει edit: video http://www.youtube.com/watch?v=RdCoD0St5I0&feature=youtu.be pic http://i49.tinypic.com/2z66ph3.jpg Άκου να δεις ο abyss έχει 2 διαφορετικές εκδώσεις μια που δεν είναι touch και μια σε κόκκινα γράμματα με σοφτ μπατονσ . Αυτό είναι βάρα στο ψαχνό. Edited June 15, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Αυτό είναι βάρα στο ψαχνό. το κανα! ουφ καρδιακό θα πάθω με κάθε φλασάρισμα :lol: περάστηκε μια χαρά. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 το κανα! ουφ καρδιακό θα πάθω με κάθε φλασάρισμα :lol: περάστηκε μια χαρά. Είδες γιαυτό είμαστε εδώ όλοι μας για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλό μεσημέρι φιλαράκια!!! Δοκίμασε κανείς την καινουρια lg3??? Σαν βάση εχει διαφορές απο την lg2??? Aκουγονται καλες κριτικές για την criskelo v7 Ας μας πει κάποιος δυο λόγια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) criskelo με το δικό του κερνελ πρώτες εντυπώσεις καλές χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. χωρίς να του περάσω τίποτα ακόμα είναι πολύ γρήγορο και smooth. σκορ στο antutu benchmark 5792 (αλλά με golauncher οπότε θα πέζει και αυτό ρόλο). θα το δουλέψω λίγο ακόμα έτσι να δω και απο μπαταρία πως πάει και αργότερα θα βάλω κέρνελ. παρατήρησα και ότι στο τέρμα η φωτεινότητα είναι λίγο καλύτερη τώρα. δεν ξέρω μπορεί να είναι ιδέα μου για μένα είναι χαζομάρα τα benchmarks. σημασία έχει πως φαίνεται στην πράξη και όχι στα χαρτιά Edited June 15, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 περασα και εγω κρισκελο το σμουθ καλο ανταπόκριση καλη σε τεστ μπενκ που το εκανα αμεσως μετα την εγκατασταση πηρα 6200 διαπιστώνω μεγαλο προβλημα στην φωτογραφικη.αν και οχι το συνηθησμενο περιβαλλον (ευχάριστο δεν μπορω να πω) εχει επιλογεσ καμερα,βιντεο,πανοραμικη.στην πανοραμικη σκαλωνει και κανει τερματισμο λειτουργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts