Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι mod εννοείς;;; για θέμα μπορείς να φτιάξεις το universal του kalagas.

Θεωρητικά, γίνεται το backup στον abyss και το restore του.

Αλλά προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει.

Δεν είχα κάτι στο μυαλό μου προσωπικά από mods... καμιά μπαταρία, να όπως είπες θέμα κτλ... να σου πω για το θέμα το nandroid backup, θυμάσαι όταν τελειώσει το backing up μένει στο recovery menu? Αν είναι έτσι λογικά από εκεί περνάς τον LPY/LPF από κάποιο zip και κάνεις restart... Ρωτώ μήπως κάποιος το είχε κάνει να μας πει, εγώ δεν το ρισκάρω :p

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mod δεν παίζει, αλλά σε όσους άρεσε το feature του Popup video player στο GS3, παίζει ο αυτός ο Player που ΣΠΕΡΝΕΙ :cool:

στο καπακι σημερα περασα την Kingdroid 1.6 :p

καλη φαινεται ...

εχω κατεβασει και την rocket v2 την εχω μεσα μπορει να την φλασαρω το απογευμα ...

η kingdroid κολλάει λιγο , παω για ροκετ .

Edited by ratanplan

στο καπακι σημερα περασα την Kingdroid 1.6 :p

καλη φαινεται ...

εχω κατεβασει και την rocket v2 την εχω μεσα μπορει να την φλασαρω το απογευμα ...

η kingdroid κολλάει λιγο , παω για ροκετ .

Η rocket είναι η μόνη που όντως ήταν αρκετά καλή χωρίς θέματα με FCs κτλ. Μάλιστα την κράτησαν σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι και χθες που πέρασα Chrack's με τις ευλογίες του Ηλία.. Θα σου αρέσει, εγώ μπορώ να πω ότι σε απόκριση, smoothness, ταχύτητα μου φαίνεται ίδια μα ίδια ακριβώς με Chrack's!!

Το πρόβλημά με το μικρόφωνο φαίνεται να λύθηκε στην τελευταία CM9 nightly

το sms delivery report σου δουλευει?ωρες ωρες μου ερχεται να του το σπασω το κεφαλι του developer."blame your carrier":mad:

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

το sms delivery report σου δουλευει?ωρες ωρες μου ερχεται να του το σπασω το κεφαλι του developer."blame your carrier":mad:

,

Αργύρη το διάβασα που στο έγραψε ο τύπος και μου αρέσει που του το είπαν και δυο τρεις άλλοι,άλλα δεν απάντησε ξέχασα δεν δουλεύει ούτε και σε έμενα άλλα μικρο το κακό τουλάχιστον για εμενα

Αργύρη έχει και ένα μικρο θέμα με τους δορυφόρους,είναι η πρώτη φόρα που έκανε 2-3 λεπτά να κλειδώσει μπορεί και παραπάνω και όταν αποφάσισε να κλειδώσει οι δορυφόροι ήταν 4-5

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Παναγιωτης

Αργύρη έχει και ένα μικρο θέμα με τους δορυφόρους,είναι η πρώτη φόρα που έκανε 2-3 λεπτά να κλειδώσει μπορεί και παραπάνω και όταν αποφάσισε να κλειδώσει οι δορυφόροι ήταν 4-5

Σχετικα με τους δορυφορους

Κλειδωσε σε 2 δευτερολεπτα.Χωρις υπερβολη.Με 24/5 nightly

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τώρα θα τη περάσω είμαι ακόμα με την προχθεσινη

Παναγιωτης

Παιδες επειδη δεν το εχω πολυπαρακολουθησει το θεμα (μονο σποραδικα, αλλα αρκετα ωστε να ξερω την ιστορια με τον kernel), εχει βγει τελικα καμια custom rom με kernel που να μην εχει προβλημα (νομιζω πως διαβασα πως βγηκαν τα sources του) πλην της CM;

Για να μπορουμε να παρουμε και κανενα nandroid και να περασουμε και κανα theme :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα...Παρατηρησα στο sammobile νεα firmwares..Υπαρχει το xlp8 καθως και στην Taiwan με τι ιδιο build number με αυτο που ειχε δοθει πριν 2 εβδομαδες...ειναι κατι διαφορετικο ωστε να μπουμε στη διαδικασια φλασαρισματος;

Έχεις δίκαιο μόλις την έβαλα και κλείδωσε σε 10δ πολύ γρήγορα και πολλούς δορυφόρους,Αργύρη μια ερώτησή κάθε φορά που παιρνας nightly περνάς και τα gapps έτσι δεν είναι;και τον ρομ μάνατζερ τι τον θέλουν αφού δεν τον υποστηριζει

Παναγιωτης

Έχεις δίκαιο μόλις την έβαλα και κλείδωσε σε 10δ πολύ γρήγορα και πολλούς δορυφόρους,Αργύρη μια ερώτησή κάθε φορά που παιρνας nightly περνάς και τα gapps έτσι δεν είναι;και τον ρομ μάνατζερ τι τον θέλουν αφού δεν τον υποστηριζει

Οχι gapps δεν χρειαζεται.install τη ρομ+wipe cache+wipe dalvik cache.Επειδη οταν κανει build η ρομ,καποια πραγματα ειναι κοινα για ολα τα τηλεφωνα αν τον αφαιρεσουν τοτε για παραδειγμα δεν θα τον εχουν οσοι εχουν nexus.Οποτε φανταζομαι θα πρεπει να κανουν καποιο mod στο build ωστε να τον εξαιρει αλλα επειδη το build γινεται αυτοματα το βλεπω χλωμο.Απλα αφαιρεσε τον.Δεν εχει καποια χρησιμοτητα.Τον εχει φαει ουτως η αλλως ο goo manager

κανα θεματακι για να δωσει λιγο χρωμα στην cm9 υπάρχει ?? δοκιμασα το magik mixer ics αλλα εβγαζε ασυμβατοτητα με το μεγεθος της οθονης.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

κανα θεματακι για να δωσει λιγο χρωμα στην cm9 υπάρχει ?? δοκιμασα το magik mixer ics αλλα εβγαζε ασυμβατοτητα με το μεγεθος της οθονης.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669440

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οχι gapps δεν χρειαζεται.install τη ρομ+wipe cache+wipe dalvik cache.Επειδη οταν κανει build η ρομ,καποια πραγματα ειναι κοινα για ολα τα τηλεφωνα αν τον αφαιρεσουν τοτε για παραδειγμα δεν θα τον εχουν οσοι εχουν nexus.Οποτε φανταζομαι θα πρεπει να κανουν καποιο mod στο build ωστε να τον εξαιρει αλλα επειδη το build γινεται αυτοματα το βλεπω χλωμο.Απλα αφαιρεσε τον.Δεν εχει καποια χρησιμοτητα.Τον εχει φαει ουτως η αλλως ο goo manager

Οκ ευχαριστώ,εγώ κάθε φορά που έβαζα nightly έβαζα και τα gapps,λάθος μου

Χρήστο έβαλα από το μάρκετ το cobalt καταπληκτικό

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads
Παναγιωτης

Ευχαριστω! Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου !

Παναγίωτη pafimal Oντος απιθανο το cobalt !!

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Το πρόβλημά με το μικρόφωνο φαίνεται να λύθηκε στην τελευταία CM9 nightly

Ρε παιδιά σας διαβάζω και πραγματικά απορώ πως αντέχετε...

Καλή χρυσή η cm9 αλλά μικρόφωνα δεν δουλεύουν usb on the go δεν δουλεύει wifi είναι αδύναμο αναφορές στα SMS δεν έχει τα βίντεο δεν παίζουν σωστα και μπλα μπλα μπλα μπλα...

Είναι σαν να έχεις μισό κινητό στην κυριολεξία εκτός και αν εγώ ειμαι τόσο κολλημένος και θέλω το 100% από την κινηταρα μου...

Καλή προσπάθειά αλλά ΔΕΝ για μένα..

Τι να την κάνω πχ την παραπάνω ραμ η το σμουθ όταν το κινητό μου προσφέρει τα μισά από αυτά που είναι να μου προσφέρει ..

Λυπάμαι που το λέω αλλά η συγκεκριμένη ρομ θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη για να πιάσει το 100% της κινηταρας μας...

Κατι που η χθεσινή ρομ του elthis δείχνει να το κάνει

Sent from my note

Μια χαρα...κι επειδη ο καθενας μας μπορει να σου πει και μια διαφορετικη, παρε γενικα μια επωνυμη class4+...;)

Edit: Παιδια κατι ανεβαζω αλλα δε θελω να το γκατεμιασω παλι...:X LoL

Edit2: Ο Frranco εβγαλε ics kernel.ΟΜΩΣ χωρις recovery...Γιαυτο λιγο υπομονη ακομα...;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μια χαρα...κι επειδη ο καθενας μας μπορει να σου πει και μια διαφορετικη, παρε γενικα μια επωνυμη class4+...;)

Edit: Παιδια κατι ανεβαζω αλλα δε θελω να το γκατεμιασω παλι...:X LoL

Καλημέρα. Πάντως το τελευταίο ανέβασμα άξιζε την αναμονή...δεύτερη μέρα η ρομ και χωρίς καμία επανεκκίνηση δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα, δουλεύουν όλα σαν το τρεχούμενο γάργαρο νερό!:)

Γι αυτό φίλε Ηλία δώσε πράγμα στο λαό!!!:D

Μια χαρα...κι επειδη ο καθενας μας μπορει να σου πει και μια διαφορετικη, παρε γενικα μια επωνυμη class4+... ;)

Φιλε Ηλια σκεφτομαι τελικα αυτη εδω... Class 6 8gb

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm

kTm Duke 690

Πάρε 16Gb η οχταρα ένα backup να κρατήσεις θα σου φύγει η μισή...

Καλημέρα! Ταπεινή μου γνώμη πάρε μια όμοια 16αρα τουλάχιστον από το να πάρεις 8αρα.. Δεν θα το μετανιώσεις ;)