Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχουν ολες οι συσκευες το ιδιο firmware, αρα δε μπορει να απαντησει καποιος ποιο firmware ειχες πριν.

Αλλα και τωρα, αν εχεις περασει τη Γερμανικη μεσω pc, και δεν εχεις root κτλ, δεν εχεις προβλημα με την εγγυηση.

Αν θες οποιαδηποτε αλλη, κατεβασε απο εδω και περασε τη με pc odin.

Αυτο που λενε εκει ειναι οτι περιπου ειπε ο stinger πανω απο σενα....;)

Μην ανησυχεις απο τη στιγμη που εχεις stock.

Αγορα απο Γερμανο πριν 1 μηνα. Ηταν καλυτερη απο την Γερμανικη Ics.

Κατεβαζω τωρα αυτη N7000XXLA6_N7000XEULA1_XEU.zip | 556 MB

η την N7000XXLC1_N7000OXALC1_OXA

και ακολουθω παλι τη Διαδικασία αλλαγής Firmware,απο την βιβλο;

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορα απο Γερμανο πριν 1 μηνα. Ηταν καλυτερη απο την Γερμανικη Ics.

Κατεβαζω τωρα αυτη N7000XXLA6_N7000XEULA1_XEU.zip | 556 MB

η την N7000XXLC1_N7000OXALC1_OXA

και ακολουθω παλι τη Διαδικασία αλλαγής Firmware,απο την βιβλο;

Ευχαριστω

Ακριβώς.Ακολούθησε τον οδηγό πως να περάσεις επίσημο firmware.

Επίσης στο link που σου έστειλα στο προηγούμενο post, θα βρεις επίσης φωτογραφίες πως να τη περάσεις μέσω pc Odin.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

οποιος εχει βαλει την midteam 1.3 final να φλασαρει με pc odin το Modem απο την τελευταια την taiwanezikη θα δει τεραστία διαφορα στο mobile data αλλα και στο wifi , αμα θελετε μπορω να σας την ανεβάσω το απογευμα .:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26362902

Έρχεται και η Chrack ICS...:D

Δείχνει πολύ πολύ promising!!! Αντε να την περάσουμε να την δούμε αλλά του τύπου το internet είναι off προς το παρόν και σήμερα έχω δουλειά ως το βράδυ κι αύριο ταξίδι... θα παρακολουθώ όμως το feedback σας όποιος την περάσει!!!:happy:

Ακριβώς.Ακολούθησε τον οδηγό πως να περάσεις επίσημο firmware.

Επίσης στο link που σου έστειλα στο προηγούμενο post, θα βρεις επίσης φωτογραφίες πως να τη περάσεις μέσω pc Odin.

Λοιπον εβαλα την εκδοση 2.3.6 Ν700XXLA4 Κernel 2.6.35.7-N7000XXLA6-CL907341

GINGERBREAD. XXLA6

και μουβγαινε συνεχεια Λυπουμαστε η εφαρμογη Χωρος αποθηκευσης ημερολογιου τερματιστηκε και αλλα.

Πατωντας το τηλ. η επαφες δεν ανοιγε τιποτα.Κρατησε και τα προγραμματα που ειχα.

Μετα,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μαλλον εφτιαξε.

Μηπως πρεπει να κανω hard reset και να την ξαναπερασω;

επισης στο sales code εχει μονο XEU.

Edited by ardimi

Και γω το ιδιο και ολα δουλευουν αψογα..αν και δεν μπορω να βολεψω τα widgets μου ετσι οπως θελω.

@pafimal ποια widgets χρησιμοποιεις και ποιον launcher;

Xρησιμοποιω τον default launcher αν και τοσο καιρο δουλευα τον Apex,beautiful home weather,clean calendar widget, ultimate custom clock widget αλλα εχω βρει εδω http://mycolorscreen.com/popular/ καποια wallpapers που ειναι φτιαγμενα με photoshop και τα τροποποιω συμφωνα με τις δικες μου αναγκες,,να ενα παραδειγμα.. [ATTACH]25318[/ATTACH] [ATTACH]25319[/ATTACH] [ATTACH]25320[/ATTACH] και δεν εχω κανενα προβλημα ρε παιδια

Παναγιωτης

Xρησιμοποιω τον default launcher αν και τοσο καιρο δουλευα τον Apex,beautiful home weather,clean calendar widget, ultimate custom clock widget αλλα εχω βρει εδω http://mycolorscreen.com/popular/ καποια wallpapers που ειναι φτιαγμενα με photoshop και τα τροποποιω συμφωνα με τις δικες μου αναγκες,,να ενα παραδειγμα.. [ATTACH]25318[/ATTACH] [ATTACH]25319[/ATTACH] [ATTACH]25320[/ATTACH] και δεν εχω κανενα προβλημα ρε παιδια

καλησπερα παιδια

ποια ειναι αυτη η ρομ?? ειναι η PARANOIDANDROID v0.1

πολυ ωραια φιλε μου την εκανες??

εχει κανενα προβλημα?? δουλευει καλα??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλησπερα παιδια

ποια ειναι αυτη η ρομ?? ειναι η PARANOIDANDROID v0.1

πολυ ωραια φιλε μου την εκανες??

εχει κανενα προβλημα?? δουλευει καλα??

Ναι αυτη ειναι ο imilka ηταν ο αγαπημενος μου dev απο το HTC HD2 και τωρα στο τερατακι μας,για εμενα δουλευει πολυ καλα με τα γνωστα προβληματακια της CM9

Παναγιωτης

Πως εβαλες πανω τα Scrolling Toggles ?

πως μεγαλες τα γραμματα στης σελιδες , γιατι σε εμενα ηταν πολυ μικρα ...

εγω παντως με midteam 1.3 και ενα απκ UltimateTweaksInstaller πιανω 6893 στο antutu χωρις να πειράξω cpu

Edited by ratanplan

Πως εβαλες πανω τα Scrolling Toggles ?

πως μεγαλες τα γραμματα στης σελιδες , γιατι σε εμενα ηταν πολυ μικρα ...

Όχι αυτές οι εικόνες είναι από την προηγούμενή ρομ άλλα και τώρα με ιμιλκα οι οθόνες μου είναι οι ίδιες με εξαίρεσή ότι έχουν μικροτέρα γραμματα

Παναγιωτης

μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο firm που να εχει μεσα ελληνικα (μενου-πληκτρολογιο) για το note? 'η μηπως καποια καλη customRom? εχω ενα απο taiwan και ψαχνω να το ελληνοποιησω!! αν φλασαρω με odin θα εχω θεμα για κιτρινο θαυμαστικο? Ευχαριστω

μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο firm που να εχει μεσα ελληνικα (μενου-πληκτρολογιο) για το note? 'η μηπως καποια καλη customRom? εχω ενα απο taiwan και ψαχνω να το ελληνοποιησω!! αν φλασαρω με odin θα εχω θεμα για κιτρινο θαυμαστικο? Ευχαριστω

Καταρχήν, καλορίζικο!

Μπορείς να περάσεις με το Pc-Odin μία από τις Ευρωπαϊκές Roms από εδώ.

Εκεί θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να είσαι προσεκτικός με τα βήματα!

Δεν θα έχεις θέμα με "Κίτρινο Τριγωνάκι".

Η πιο πρόσφατη είναι η ICS LPF αλλά επειδή είναι από Taiwan δεν έχει ελληνικά δυστυχώς. Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις μία (open Europe) GB pre-rooted και να ξεκινήσεις από εκεί αν θες να πας σε κάποια custom ICS.

Ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Chrack's ICS:

Με χαλαει αυτο μονο.. ειναι καλο τωρα αυτο??

Modem_XXLR1

Αν θελουμε να την περασουμε πως την περναμε?? οπως GB ή περναμε Abyss κ.τ.λ?

kTm Duke 690

Chrack's ICS:

Modem_XXLR1

Μια χαρά είναι.. το έχω στην LPF εδώ και 3-4 μέρες :rolleyes:

Μια χαρά είναι.. το έχω στην LPF εδώ και 3-4 μέρες :rolleyes:

Φιλε οκ με το modem δεν βρισκω να κατεβασω την rom :P

Που εχει το site να κανουμε download?

kTm Duke 690

Chrack's ICS:

Modem_XXLR1

Περνάς abyss από mob odin ή pc odin και εκει κάνεις full wipe και μετά install την ρομ και reboot system στην συνέχεια.. Επίσης διαβασε και οδηγίες από το πρώτο post στο νήμα της ρομ ;)

Εδώ είσαι!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208

Εν τω μεταξύ των περιμένουν όλοι να γυρίσει σπίτι για να ανεβάσει το link των ρομ (έχει μια full και μια πιο light έκδοση με λιγότερες εφαρμογές περασμενες)!!

Edited by efthimis31

Περνάς abyss από mob odin ή pc odin και εκει κάνεις full wipe και μετά install την ρομ και reboot system στην συνέχεια.. Επίσης διαβασε και οδηγίες από το πρώτο post στο νήμα της ρομ

Εδώ είσαι!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208

Εν τω μεταξύ των περιμένουν όλοι να γυρίσει σπίτι για να ανεβάσει το link των ρομ (έχει μια full και μια πιο light έκδοση με λιγότερες εφαρμογές περασμενες)!!

Αυτο το site το εχω φιλε μου... απλα εκει μεσα δεν βρισκω το link για να την κατεβασω... Με καληψες μονο αυτο που ειπες οτι περιμενουν ολοι να γυρισει σπιτι... Γιατι ομως ακομα πρεπει να περναμε τον Abyss? Ειμαι με official ICS αυτο το να περναμε Abyss ειλικρινα ποτε δεν το καταλαβα :/

kTm Duke 690

Αυτο το site το εχω φιλε μου... απλα εκει μεσα δεν βρισκω το link για να την κατεβασω... Με καληψες μονο αυτο που ειπες οτι περιμενουν ολοι να γυρισει σπιτι... Γιατι ομως ακομα πρεπει να περναμε τον Abyss? Ειμαι με official ICS αυτο το να περναμε Abyss ειλικρινα ποτε δεν το καταλαβα :/

Γι'αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4120141#post4120141

Η τελευταία cm9 έλυσε το πρόβλημά με τα βίντεο. Μια χαρά παίζει τα 1080p που τραβάμε με την κάμερα με stock player κιόλας.
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Η τελευταία cm9 έλυσε το πρόβλημά με τα βίντεο. Μια χαρά παίζει τα 1080p που τραβάμε με την κάμερα με stock player κιόλας.

Απο της πιο ωραιες ειδησεις ειναι αυτο. Κατεβαζω πως και πως να φλασαρω!! Επιτελους!!

Edit : παίζουν τα βίντεο άλλα κάνει κάτι γραμμές διαγώνια (flickering) άλλα τουλάχιστον τα παίζει.

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Και ακόμη δεν υπάρχει link δυστυχώς! Οι kernels LPY & LPF είναι επικίνδυνοι για bricking όταν κάνουμε wipes και ειδικά μεγάλων αρχείων στο recovery τους.. Γι αυτό πάντα με abyss μέχρι να έχουμε κάτι νέο και σίγουρα σταθερό.. Η Samsung δεν προτείνει φυσικά επίσημα να κάνουμε ότι κάνουμε και γι αυτό αν κάτι συμβεί η εγγύηση δεν καλύπτει ;)

Καλημερα.

Ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα projects/app που εχω δει ειναι το Carbon Tweaks Installer.

Επιτρεπει με ενα κλικ να περασει καποιος διαφορα tweeks που ουσιαστικα αυτα κανουν τη διαφορα σε μια custom rom.

Ειναι σε αρχικο σταδιο και ευχομαι να προχωρησει...:)

Προσοχη:θα πρεπει να διαγραφετε πρωτα τα περιεχομενα στο /system/etc/unit.d σε καποια απο τα tweeks.

Ιδανικο για οσους θελουν απλα μια stock root rom...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

4 νέα firmwares έδωσε η sammy (σε 4 χώρες αντίστοιχα)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666536

Νομίζω σιγά σιγά φτάνουμε στην έκδοση που δεν θα έχει κανένα απολύτως bug! :happy:

Edited by Stinger