ratanplan Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25222614&highlight=lp5#post25222614 Φλασάρεις με recovery.(Κρατάς πατημένο το power μπουτόν/επανεκίνηση/recovery).:) ευχαριστω !!!! με την cm9 δεν μπορω να βαλω το mass storage , Mου βγαζει το Media και το camera , και το mass storage το βγαζει γκρι, πως μπορω να το ενεργοποιησω ωστε να περασω κατι αρχεια zip που θελω ? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Είπε χθες ότι είχε πρόβλημα με bt & wifi αν κατάλαβα καλά στο να δουλεύουν ταυτόχρονα.. Εγω με Cyanofree και το mixer θέμα που λέτε μου δουλεύουν και ταυτόχρονα και χωριστά με σύνδεση σε δίκτυο και διάφορες συσκευές bluetooth.. :) Σωστά κατάλαβες. Απλά ο Αργύρης (φαντάζομαι) πρέπει να έχει δουλέψει και τις δύο και θα μπορεί να κάνει σύγκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παίδες το λινκ για την cm9 είναι εύκολο να το έχουμε ; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παίδες το λινκ για την cm9 είναι εύκολο να το έχουμε ; Sent from my note http://upthe.net/qnugnb3j6j08 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 http://upthe.net/qnugnb3j6j08 ειναι καλυτερη η CM9 με LP5 modem απο την cyanofree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 http://upthe.net/qnugnb3j6j08 Μάλιστα σε ευχαριστώ.. Για να την βάλουμε είναι ο ίδιος τρόπος με την cyanofree φαντάζομαι έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μάλιστα σε ευχαριστώ.. Για να την βάλουμε είναι ο ίδιος τρόπος με την cyanofree φαντάζομαι έτσι ; Όχι! πέρασε τη prerooted GB, πέρασε τον cf kernel μέσω mobile Odin, πήγαινε recovery, full wipe-install cm9. Σωστά τα λέω παίδες;;;;;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Όχι! πέρασε τη prerooted GB, πέρασε τον cf kernel μέσω mobile Odin, πήγαινε recovery, full wipe-install cm9. Σωστά τα λέω παίδες;;;;;;; Οκ θα το δοκιμάσω απογευματάκι.. Υπάρχει κάποιο τοπικ στο xda που να βλέπουμε τα updates της ρομ και όλα τα σχετικά ; Έψαξα λίγο στα γρήγορα αλλά δεν βρήκα κάτι.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Μάλιστα σε ευχαριστώ.. Για να την βάλουμε είναι ο ίδιος τρόπος με την cyanofree φαντάζομαι έτσι ; Από οποιαδήποτε rooted Gb μπες recovery, wipe data, φλασάρεις τη CM9, φλασάρεις GApps, Wipe data factory reset και τα υπόλοιπα wipe ( οπωσδήποτε γιατί αλλιώς δεν δουλεύει ο συγχρονισμός ημερολογίου) και είσαι έτοιμος!:) Οκ θα το δοκιμάσω απογευματάκι.. Υπάρχει κάποιο τοπικ στο xda που να βλέπουμε τα updates της ρομ και όλα τα σχετικά ; Έψαξα λίγο στα γρήγορα αλλά δεν βρήκα κάτι.. Sent from my note forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25500238 Είναι στο General Section. Διάβασε και εκεί τις οδηγίες πριν ξεκινήσεις. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έγινε παίδες thanks για όλα. διαβάζω προσεκτικά και το απόγευμα φλασαρω.. Μια τελευταία ερώτηση. Αυτά τα θέματα με το μικρόφωνο κτλ έχουν λυθεί στην τελευταία έκδοση έτσι ; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) ποιος ειναι αυτος ο adb root ρε παιδια ? που συχνάζει να τον βρω ? ειναι συνεργάσιμος ? Howto switch between Mass Storage and MTP? adb root adb shell setprop persist.sys.usb.config mass_storage or adb shell setprop persist.sys.usb.config mtp Make sure to reboot afterwards! The option is now available in settings, under Storage. ααα ειναι ο ιδιος που κανεις fastboot ? και για επικοινωνηση με το τηλ πρέπει να είναι σε κατάσταση downlaod οπως οταν φλασαρουμε με το οdin ? εκανα μαιμουδια , περναω τα αρχεια zip αλλαζωντας την καταληξη σε .jpeg και οταν περαστουν παω και σβηνω την καταληξη .jpeg ουτε γατα ουτε ζημεια :P Edited May 9, 2012 by ratanplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) ποιος ειναι αυτος ο adb root ρε παιδια ? που συχνάζει να τον βρω ? ειναι συνεργάσιμος ? Howto switch between Mass Storage and MTP? adb root adb shell setprop persist.sys.usb.config mass_storage or adb shell setprop persist.sys.usb.config mtp Make sure to reboot afterwards! The option is now available in settings, under Storage. Είναι εντολές που δίνεις από το pc με συνδεδεμένο το Note... http://www.londatiga.net/it/how-to-use-android-adb-command-line-tool/ Αν γνωρίζεις από αυτά καλώς, αλλιώς κάποιο από τα παιδιά ίσως έχουν κάποια εφαρμογή. Edited May 9, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Official CM9 Themes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25846541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 εγω (και) παλι γύρισα σε Chrack :p την χαρηκα την cyanofree (πολύ καλή προσπάθεια) αλλα την τελειότητα της Chrack 18 δεν την έχει καμία άλλη ρομ.. ολα δουλεύουν ρολόι όλα.. όλα όμως. τα πάντα βούτυρο (ακόμη και το tapatalk σε gb ειναι απίστευτα smooth σε παγωτό θέλει δουλειά ακόμη).. θα μου λείψει βέβαια ο καταπληκτικός browser και ολα τα αλλα καλούδια αλλά αποφάσισα να κάνω υπομονη! έτσι είπα βέβαια και πριν μερικές μέρες και παλι "ψαχνομουν ":p θα δείξει.. :D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 εγω (και) παλι γύρισα σε Chrack :p την χαρηκα την cyanofree (πολύ καλή προσπάθεια) αλλα την τελειότητα της Chrack 18 δεν την έχει καμία άλλη ρομ.. ολα δουλεύουν ρολόι όλα.. όλα όμως. τα πάντα βούτυρο (ακόμη και το tapatalk σε gb ειναι απίστευτα smooth σε παγωτό θέλει δουλειά ακόμη).. θα μου λείψει βέβαια ο καταπληκτικός browser και ολα τα αλλα καλούδια αλλά αποφάσισα να κάνω υπομονη! έτσι είπα βέβαια και πριν μερικές μέρες και παλι "ψαχνομουν ":p θα δείξει.. :D Sent from my note Καλά...θα σε δω το Σαββατοκύριακο που θα έχεις χρόνο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 εγω (και) παλι γύρισα σε Chrack :p την χαρηκα την cyanofree (πολύ καλή προσπάθεια) αλλα την τελειότητα της Chrack 18 δεν την έχει καμία άλλη ρομ.. ολα δουλεύουν ρολόι όλα.. όλα όμως. τα πάντα βούτυρο (ακόμη και το tapatalk σε gb ειναι απίστευτα smooth σε παγωτό θέλει δουλειά ακόμη).. θα μου λείψει βέβαια ο καταπληκτικός browser και ολα τα αλλα καλούδια αλλά αποφάσισα να κάνω υπομονη! έτσι είπα βέβαια και πριν μερικές μέρες και παλι "ψαχνομουν ":p θα δείξει.. :D Sent from my note τα ίδια έλεγα φίλε μέχρι που δοκίμασα την cm9.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλά...θα σε δω το Σαββατοκύριακο που θα έχεις χρόνο...:p :lol::lol: λες ε; τα ίδια έλεγα φίλε μέχρι που δοκίμασα την cm9.... Φιλε θα την δοκίμαζα σήμερα αλλά διάβασα αυτά τα προβλήματα με το μικρόφωνο κτλ και διστασα να την βάλω. επίσης λέγανε (στο ανάλογο τοπικ) ότι καλό θα ήταν να μην κάνεις επαναφορά των εφαρμογών σου από το titanium κτλ κτλ.. δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό αλλά εγώ χωρίς τιτανιουμ είμαι καμμένο χαρτί.. :D μιλάμε για πάνω από 250 εφαρμογές.. sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 :lol::lol: λες ε; Φιλε θα την δοκίμαζα σήμερα αλλά διάβασα αυτά τα προβλήματα με το μικρόφωνο κτλ και διστασα να την βάλω. επίσης λέγανε (στο ανάλογο τοπικ) ότι καλό θα ήταν να μην κάνεις επαναφορά των εφαρμογών σου από το titanium κτλ κτλ.. δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό αλλά εγώ χωρίς τιτανιουμ είμαι καμμένο χαρτί.. :D μιλάμε για πάνω από 250 εφαρμογές.. sent from my note δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το τιτανιουμ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Γεια χαρα παιδια...Εχουμε καμμια ενημερωση για το ποτε θα βγει η official ICS 4 για το note μας? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 :lol::lol: λες ε; Φιλε θα την δοκίμαζα σήμερα αλλά διάβασα αυτά τα προβλήματα με το μικρόφωνο κτλ και διστασα να την βάλω. επίσης λέγανε (στο ανάλογο τοπικ) ότι καλό θα ήταν να μην κάνεις επαναφορά των εφαρμογών σου από το titanium κτλ κτλ.. δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό αλλά εγώ χωρίς τιτανιουμ είμαι καμμένο χαρτί.. :D μιλάμε για πάνω από 250 εφαρμογές.. sent from my note Καλημέρα. Έχουν διορθωθεί όλα στις τελευταίες ver. Δεν υπάρχουν αυτά τώρα. Την επαναφορά από Titanium δεν ξέρω γιατί την γράφει αλλά εγώ τις επανέφερα όλες μου τις εφαρμογές (εννοείται πως χωρίς Titanium δεν θα άλλαζε κανένας μας ρομ...:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Καλημέρα. Έχουν διορθωθεί όλα στις τελευταίες ver. Δεν υπάρχουν αυτά τώρα. Την επαναφορά από Titanium δεν ξέρω γιατί την γράφει αλλά εγώ τις επανέφερα όλες μου τις εφαρμογές (εννοείται πως χωρίς Titanium δεν θα άλλαζε κανένας μας ρομ...:)) αχχχ φωτιές με ανάβετε πάλι :D έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την cyanofree? (που έτσι και αλλιως ήταν πολύ δυνατή ρομ) sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 αχχχ φωτιές με ανάβετε πάλι :D έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την cyanofree? (που έτσι και αλλιως ήταν πολύ δυνατή ρομ) sent from my note Ναι κι εγώ θέλω να έξω για την συγκεκριμένη.. Δώστε info!! Καλημέρα σε ολους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 τα φωτα σας, πως παω απο cyanofree σε CM9? Πρεπει να ξαναγυρισω σε GB η μπορω απευθειας απο recovery της cyanofree??? help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 τα φωτα σας, πως παω απο cyanofree σε CM9? Πρεπει να ξαναγυρισω σε GB η μπορω απευθειας απο recovery της cyanofree??? help! Πρεπει να γυρισεις σε GB εκδοση και απο εκει περνας κατευθειαν cm9. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Πρεπει να γυρισεις σε GB εκδοση και απο εκει περνας κατευθειαν cm9. με mobile odin γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts