Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς μάλλον πάθαμε μαμακια!! Πήγα να το περάσω ολα καλα αλλα μου έβγαζε ότι έρχεται σε αντίθεση δεν θυμάμαι με τι λαι δεν εκκινουσε..οπότε πήγα απο recovery να επαναφερω αλλα δεν έκανε τίποτα..προσπάθησα πάλι αλλα τίποτα! Τώρα πήγα να περάσω abyss kernel για να γυρίσω σε GB πάλι μέσα απο restore αλλα δεν μου κάνει εγκατάσταση καθόλου του abyss..οπότε έχω μείνει σε recovery απο την alba που ήμουν και δεν μπορώ να κάνω κάτι...προσπάθησα να περάσω πάλι το repack της alba αλλα μάταια..τι να κάνω έχετε καμία ιδέα?

Προφανώς δεν είχες κάνει κάτι καλά πρι περάσεις το Theme μου...

Eίχες την Alba LP6 Repack v2???

Παιδιά μετά από συννενόηση με το Super Moderator athanaso77, έφτιαξα ξεχωριστό Thread για το Mixed Theme στα Ελληνικά για να μην ξεφύγει αυτό το Thread...

Οπότε ότι θέλετε σχετικά με το Mixed Theme καλύτερα να το γράφετε εκεί...

Συνήθως απαντάω γρήγορα... Αν έχει να κάνει με το Theme... Γιατί αν έχετε κάνει με άλλη πατατιά δεν ξέρω αν θα μπορώ να βοηθήσω (καλύτερος για αυτά είναι ο Ηλίας - του οποίου την "Βίβλο" για το Note, που βρίσκεται στο ίδιο Section με το Μixed Theme μου, πρέπει να διαβάσετε όλοι νομίζω....)

Το Mixed Theme θα το βρείτε στο:

[THEME] Kalagas Mixed Theme για Galaxy Note

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προφανώς δεν είχες κάνει κάτι καλά πρι περάσεις το Theme μου...

Eίχες την Alba LP6 Repack v2???

Ναι προφανώς κάτι εκανα αλλα τι δεν ξέρω...είμαι ακόμα εμπυρετος οπόε όλο και κάτι θα εκανα..γυρναω στην chrack's τώρα οπότε περνάω απο εκει το θέμα σου που ξέρεις ότι μου αρέσει πολυ! Ναι τα υπόλοιπα στο thread σου γαι το θέμα!! Ευχαριστώ πολυ!!

Ναι προφανώς κάτι εκανα αλλα τι δεν ξέρω...είμαι ακόμα εμπυρετος οπόε όλο και κάτι θα εκανα..γυρναω στην chrack's τώρα οπότε περνάω απο εκει το θέμα σου που ξέρεις ότι μου αρέσει πολυ! Ναι τα υπόλοιπα στο thread σου γαι το θέμα!! Ευχαριστώ πολυ!!

εισαι οκ τελικα?σου εστειλα πμ

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δυστυχώς μάλλον πάθαμε μαμακια!! Πήγα να το περάσω ολα καλα αλλα μου έβγαζε ότι έρχεται σε αντίθεση δεν θυμάμαι με τι λαι δεν εκκινουσε..οπότε πήγα απο recovery να επαναφερω αλλα δεν έκανε τίποτα..προσπάθησα πάλι αλλα τίποτα! Τώρα πήγα να περάσω abyss kernel για να γυρίσω σε GB πάλι μέσα απο restore αλλα δεν μου κάνει εγκατάσταση καθόλου του abyss..οπότε έχω μείνει σε recovery απο την alba που ήμουν και δεν μπορώ να κάνω κάτι...προσπάθησα να περάσω πάλι το repack της alba αλλα μάταια..τι να κάνω έχετε καμία ιδέα?

λοιπον ανοιγεις odin pc και μπαινεις σε download mode και περνας μια rom.

πχ καποια απο αυτες : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025

επειτα, βαζεις και τα 3 αρχεια στο odin, και κανεις start.

Οταν τελειωσει, ανοιγεις Mobile odin και περνας το repack και επειτα την alba σου

Το εχω/εχουμε ξαναπει! τα nandroid backup/restore δεν λειτουργουν ακομη για τις isc ουτε για την Alba

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον ανοιγεις odin pc και μπαινεις σε download mode και περνας μια rom.

πχ καποια απο αυτες : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025

επειτα, βαζεις και τα 3 αρχεια στο odin, και κανεις start.

Οταν τελειωσει, ανοιγεις Mobile odin και περνας το repack και επειτα την alba σου

Το εχω/εχουμε ξαναπει! τα nandroid backup/restore δεν λειτουργουν ακομη για τις isc ουτε για την Alba

Ευχαριστώ!! Ναι το διαβασα κάπου αλλά έπρεπε να προσπαθήσω να το επαναφέρω.. Τελικά επανηλθα σε xxlc1 και chracks οπότε αναμένουμε πλέον για κάποια official πλέον λύση για ICS.. Ναι αν δεν έπιανε και το τελευταίο ήμουν για pc odin και ως είπες αλλά τέλος καλό.. Ευχαριστώ!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Edit: κάνει τώρα restore με franco kernel που πέρασα και γυρναω σε lc1 γιατί η alba είχε κάτι μικρά κολημματακια..ας ελπίσω να γίνει κανονικά το restore και βλέπουμε!!

τι κολληματακια ειχες φιλε?

γιατι εγω εχω παθει πλακα!

ολα δουλευουν ρολοι! τα παντα!

επισης ειμαι τοσο ευχαριστημένος με το wifi(τις νεες του ρυθμισεις για στατικ ip το ποσο γρηγορα πλεον και χωρις προβληματα συνδέεται οταν μπαινει σε "γνωστο" wifi κτλ) που δεν ξαναγυρναω σε gb με τιποτα...

τι κολληματακια ειχες φιλε?

γιατι εγω εχω παθει πλακα!

ολα δουλευουν ρολοι! τα παντα!

επισης ειμαι τοσο ευχαριστημένος με το wifi(τις νεες του ρυθμισεις για στατικ ip το ποσο γρηγορα πλεον και χωρις προβληματα συνδέεται οταν μπαινει σε "γνωστο" wifi κτλ) που δεν ξαναγυρναω σε gb με τιποτα...

Το γνωστό θέμα με Facebook αλλά κυρίως δεν μου έπαιζε το playerpro που έχω στήσει για την μουσική μου και τις λίστες μου.. Επισης δεν έκανε καλή εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών με διαφορά κολημματα και φυσικά κάποιες φορές αργούσε η εφαρμογή του τηλεφώνου να ανοίξει οπότε αυτό ήταν ένα θέμα.. Κατά τα άλλα ήμουν καλά και σίγουρα πήρα μια εμπειρία από ics οπότε περιμένω κάτι official ώστε να απογειωθουμε κανονικά ε??!! Α, και κάτι που ανακάλυψα the hard way ότι δεν μπορώ να επαναφέρω μέσω restore το τηλέφωνο οπότε γύρισα πίσω σε gingerbread.. Α, κατι τελευταίο που με ενοχλούσε είναι ότι διαχωρίζεται την εφαρμογή τηλέφωνου με αυτή των επαφών και καμία φορά έκανα διπλό κόπο να πάρω ένα τηλέφωνο..

Ναι διάβασα το post σου για wifi πίσω στο νήμα και όντως έχεις δίκιο στον τομέα αυτό.. Και φυσικά θα μου λείψει και η απίστευτη μπαταρία του αλλά σε λιγάκι θα τρώμε επίσημα ics

Edited by efthimis31

Το γνωστό θέμα με Facebook αλλά κυρίως δεν μου έπαιζε το playerpro που έχω στήσει για την μουσική μου και τις λίστες μου.. Επισης δεν έκανε καλή εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών με διαφορά κολημματα και φυσικά κάποιες φορές αργούσε η εφαρμογή του τηλεφώνου να ανοίξει οπότε αυτό ήταν ένα θέμα.. Κατά τα άλλα ήμουν καλά και σίγουρα πήρα μια εμπειρία από ics οπότε περιμένω κάτι official ώστε να απογειωθουμε κανονικά ε??!! Α, και κάτι που ανακάλυψα the hard way ότι δεν μπορώ να επαναφέρω μέσω restore το τηλέφωνο οπότε γύρισα πίσω σε gingerbread.. Α, κατι τελευταίο που με ενοχλούσε είναι ότι διαχωρίζεται την εφαρμογή τηλέφωνου με αυτή των επαφών και καμία φορά έκανα διπλό κόπο να πάρω ένα τηλέφωνο..

Ναι διάβασα το post σου για wifi πίσω στο νήμα και όντως έχεις δίκιο στον τομέα αυτό.. Και φυσικά θα μου λείψει και η απίστευτη μπαταρία του αλλά σε λιγάκι θα τρώμε επίσημα ics

παντως fb καθως και PlayerPro και friendcaster μου δουλευουν αψογα. χωρις το παραμικρο fc.

για τη διπλη εφαρμογη τηλ-επαφες συνηθεια ειναι. αλλωστε θα πρεπει να το συνηθισεις καποια στιγμη :lol:

ανεβαζω και Youtube video να δεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να προσθέσω και εγώ την καθυστέρηση στον dialer και της επαφές.

Από το μεσημέρι που έβαλα την τελευταία stunner με ότι δοκιμές έχω κάνει και έτσι όπως το έχω στήσει είμαι σούπερ ευχαριστήμενος μέχρι στιγμής.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Να προσθέσω και εγώ την καθυστέρηση στον dialer και της επαφές.

Από το μεσημέρι που έβαλα την τελευταία stunner με ότι δοκιμές έχω κάνει και έτσι όπως το έχω στήσει είμαι σούπερ ευχαριστήμενος μέχρι στιγμής.

+1 και από μένα στην τελευταία stunner που παρεμπιπτόντως βγήκε από beta! Όλα σφαιράτα μέχρι στιγμής, και το euphoria ui control είναι όλα τα λεφτά...:rolleyes:

Μιας και εχετε δοκιμασει αρκετοι alba και stunner, η συγκριση της μπαταριας προς τα που γερνει??

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

+1 και από μένα στην τελευταία stunner που παρεμπιπτόντως βγήκε από beta! Όλα σφαιράτα μέχρι στιγμής, και το euphoria ui control είναι όλα τα λεφτά...:rolleyes:

Το FM Radio δουλεύει ή όχι ακόμα;

Νακαι το video που υποσχεθηκα. Οπως βλεπεις fb, friendcaster, και player oro.. Αψογα..

https://www.youtube.com/watch?v=-47BNY5Pplo&feature=youtube_gdata_player

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσοχη στο spirit fm , το εγραψε και ο dev της stunner.υπαρχουν χρηστες του s2 που τους εμεινε το ηχειο στο χερι.με προσοχη

και το thread με την εφαρμογη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τι ειναι αυτο? euphoria ui control

edit: καταλαβα τι ειναι ακυρο

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νακαι το video που υποσχεθηκα. Οπως βλεπεις fb, friendcaster, και player oro.. Αψογα..

https://www.youtube.com/watch?v=-47BNY5Pplo&feature=youtube_gdata_player

Ναι όλα μια χαρά δουλεύουν σε βρίσκω super!! Τωρα αυτό πως στο καλό εξηγείται μου λες? Κι εγώ καθαρή εγκατάσταση έκανα σύμφωνα με τις οδηγιες στο αντίστοιχο νήμα στο xda.. Τεσπα!!

Βασίλη γενικά με την ρομ αυτή πως είσαι?? Happy? Σκέφτομαι για καμιά απόπειρα σήμερα είμαι και αδειουχος! Μπαταρία? Συμπεριφορά? Προβλήματα συγκεκριμένα??

Ευχαριστώ!

Edited by Superuser

Μα να μη μας αφηνουν στην ησυχια μας.....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609252

Follow me on XDA

Ωχου διαολια πρωι πρωι! και με crt tv.. τη χθεσινη κουβεντα που καναμε αντωνη με τον kalagas? νομιζω οτι 5 μερες την κρατησα την alba! :lol::lol:

ηδη κατεβαινει η criskelo..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχου διαολια πρωι πρωι! και με crt tv.. τη χθεσινη κουβεντα που καναμε αντωνη με τον kalagas? νομιζω οτι 5 μερες την κρατησα την alba! :lol::lol:

ηδη κατεβαινει η criskelo..

ΧΑΧΑ κι εγώ κατεβάζω να περάσω!! Πως περνάμε ρε παιδια? Εγώ από Ginger...

Edited by Superuser

ΧΑΧΑ κι εγώ κατεβάζω να περάσω!! Πως περνάμε ρε παιδια? Εγώ από Ginger...

Οπως περασες εξ αρχης την alba...;)

Follow me on XDA

Οπως περασες εξ αρχης την alba...;)

Περναμε πρώτα το repack που είχα κατεβάσει για alba και μετά το αρχείο του criskelo σωστά?

Βασίλη γενικά με την ρομ αυτή πως είσαι?? Happy? Σκέφτομαι για καμιά απόπειρα σήμερα είμαι και αδειουχος! Μπαταρία? Συμπεριφορά? Προβλήματα συγκεκριμένα??

Ευχαριστώ!

Ευθύμη μέχρι στιγμής Super! Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα δουλεύουν ρολόι (δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο από default) και πάει σφαίρα! Και το euphoria τα σπάει, μπορείς να ρίξεις πολύ customization σε όλο το UI

Όχι ρε ****το πάλι θα με βρίζει η γυναίκα μου, (χτες όλο το απόγευμα δεν της μίλησα για να στίσω Stunner στα μέτρα μου!) lol

Περναμε πρώτα το repack που είχα κατεβάσει για alba και μετά το αρχείο του criskelo σωστά?

Σωστα...Μεσω mobile odin install ics repack-reboot-reboot into recovery-full wipe-install criskelo ics...;)

Όχι ρε ****το πάλι θα με βρίζει η γυναίκα μου, (χτες όλο το απόγευμα δεν της μίλησα για να στίσω Stunner στα μέτρα μου!) lol

Οσοι δεν ειστε ΠΟΛΥ ανυπομονοι, αφηστε πρωτα να την εγκαταστησουν καποιοι αλλοι να δουμε σχολια....;)

Edited by elthis

Follow me on XDA

Ευθύμη μέχρι στιγμής Super! Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα δουλεύουν ρολόι (δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο από default) και πάει σφαίρα! Και το euphoria τα σπάει, μπορείς να ρίξεις πολύ customization σε όλο το UI

Να σαι καλά φίλε ευχαριστώ!

Χαχαχαχα και μένα μια από τα ίδια... "μα τι κάνεις πάλι?? Όλο μ' αυτό ασχολείσαι!! " :eek:

Οπότε θα περάσω κι εγώ criskelo τελικά να δούμε πως θα είναι :)