Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το αφήσεις να μπουτάρει κανονικά, δεν θα σετάρεις τίποτα, θα το κλείσεις και μετά θα μπείς σε recovery.

ΠΡΟΣΕΞΕ! Σε κάθε περίπτωση έχε τον Abyss Kernel αποθυκευμένο όπως και το nandroid backup που θα πάρεις ώστε άμα σου γίνει καμιά στραβή...(όπως εμένα)...να μπορείς να επανέλθεις χωρίς προβλήματα...:wink:

μαλιστα thanks ...

ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην εχω τρεχάματα μερα που ειναι...:p

να ρωτησω παιδες λενε οτι η καμερα με το παγωτο γραφει στερεοφωνικό βιντεο(τουλάχιστον στο φορουμ του γαλαξια2...)..

αυτο ισχύει και για την συσκευη μας??

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το 1st CF repack το φλασαρεις μεσω mobile odin και μετα μεσω recovery.

@pandrits

Παιδια μην επαναφερετε παλια backups για τετοιες δουλειες.

Αλλωστε η διαδικασια μεσω mobile odin και cwm στη συνεχεια ειναι εξαιρετικα απλη και γρηγορη...

Την εστησα κι εγω και αργοτερα θα εχω εντυπωσεις χρησης...

Αν δεις τις αρχικες μου οθονες δεν ειναι και τοσο απλο! :lol::lol::lol: μου τρωει 1 ωρα περιπου καθε φορα.. ασε που η επαναφορα μηνυματων ειναι κανα 3αρι τεταρτα.. 12000 μηνυματα :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεις τις αρχικες μου οθονες δεν ειναι και τοσο απλο! :lol::lol::lol: μου τρωει 1 ωρα περιπου καθε φορα.. ασε που η επαναφορα μηνυματων ειναι κανα 3αρι τεταρτα.. 12000 μηνυματα :X

Ναι σε αυτο τον τομεα δε μπορεις να κανεις τιποτα. Για αυτο καθεσαι στα (πασχαλινα) αβγα σου με μια που παιζει καλα η απλα... χορευεις κι εσυ, οπως ολοι που εχουν αυτο το σαρακι...:lol:

Μα το ειπα.. αν κοιταξεις κανα 2 σελιδες πριν! αυτο επαθα και εγω προχτες.. βγαζει error σο system recover.. ακομη και που περασα παλι alba και μετα restore παλι δεν εγινε..

Όποιος δεν έχει μάτια να διαβάζει...έχει πόδια για να τρέχει...:lol::lol::lol:

Δηλάδή για να καταλάβω εγώ που παίρνω τώρα backup απο Alba γιατί την έστησα όπως μου αρέσει, restore σωστά πότε μπορώ να κάνω? Όπως είμαι τώρα (δλδ με alba) μόνο? Αν πάω σε άλλη ICS δεν μπορώ να επαναφέρω backup? Αν πάω πίσω σε GB μετά δεν μπορώ να επανέρθω σε alba μέσα από το backup μου??? :blink:

Ναι σε αυτο τον τομεα δε μπορεις να κανεις τιποτα. Για αυτο καθεσαι στα (πασχαλινα) αβγα σου με μια που παιζει καλα η απλα... χορευεις κι εσυ, οπως ολοι που εχουν αυτο το σαρακι...:lol:

Αστα.. ics τα σπαει! δεν γυρναω πισω σε gb.. ειδικα οταν εχεις συνηθισει 2 μηνες τωρα απο sII.. :lol::lol:

Όποιος δεν έχει μάτια να διαβάζει...έχει πόδια για να τρέχει...:lol::lol::lol:

xaxaxa :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα...:)

Για να πω την αληθεια παντα κατεβαζω τις τελευταιες εκδοσεις απο τις 2 aosp ρομ που κυκλοφορουν, αλλα ποτε δεν εχω περασει καποια.

Οι λογοι ειναι οι εξης:

1. Δουλευω συχνα ραδιοφωνο και νομιζω θα μου λειψει.

2. Οσο ειχα aosp στο παρελθον με αλλες συσκευες, ειχαν ενα θεματακι με τη μπαταρια.

3. Εχουν προσθεσει τοσες πολλες ρυθμισεις (''The Euphoria Control'') οπου πρεπει να καθησω να ασχοληθω μια μερα για να προσαρμοσω τη συσκευη οπως θελω.

4. Δουλευω Smemo, οχι τοοοσο πολυ, αλλα μου εχει χρειαστει καποιες φορες.

5. Εχει ενα θεματακι με το GPS.

ΟΜΩΣ, επειδη ΠΑΝΤΑ μια aosp ειναι πιο γρηγορη και πιο αμεση απ οτι αλλο κυκλοφορει, θα περιμενω τον afilopou να μας πει τι αξιζει και τι οχι στα τελευταια updates...:)

Θα ηθελα να τη δοκιμασω.Ηδη την εχω κατεβασμενη...:)

Ηλια ειμαι το σιγουρακι για τις aosp:D

Με τη τσιμπλα στο ματι εβαλα stunner 5 (απεφυγα 4.4. και 4.5) ερχομενος απο cm9.

Και εμενα μου λειπει το ραδιοφωνο αλλα συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια:D

Μεταξυ cm9 v1 και stunner 5 θα ελεγα stunner χωρις δευτερη σκεψη.Ειδικα για phone mode.Αρκετα smooth,κανενα 3ωρο που την εχω δεν μου εχει εμφανισει τιποτα περιεργο και θα ελεγα καλυτερη συμπεριφορα στη μπαταρια.Alba δεν εβαλα γιατι δεν εχει το premium suite και οπως ξερεις οι samsungrom μου δημιουργουν αλλεργια.

Για τα υπολοιπα παιδια που ειχατε θεματα με restore-backup μεταξυ των rom,υπαρχει θεμα με το cwm recovery(το note δεν υποστηριζεται επισημα απο τον Koush,ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν το κανει).Ποτε μα ποτε δεν κανετε format το system μεσα απο cwm recovery(high risk)και οπως ειπαν και καποια παιδια πιο πριν εχετε τον abyss kernel με redpill recovery για να κανετε κυριως τα restore.Προσωπικα δεν κανω ποτε restore ή backup στο note (μονο backup και restore απο user apps μεσω titanium) και γενικα προσπαθω να κανω setup την καινουργια ρομ σε καθαρη βαση(φλασαρισμα της cf repack lp1 μεσω mobile odin)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

και εγω ειμαι.υπερ της στανερ. Απο το πρωι μεχρι τωρα μου δουλεψαν ολα τελεια και σμουθ οπως πρεπει. Η μονη προδοσια ηταν οταν χρειαστηκε να.τραβηξω βιντεο με την κάμερα και η εφαρμογη κολησε.με αποτελεσμα να ξανασβησει τα κερακια οδερφος μου. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Χρόνια Πολλά. Λύστε μου μια απορία. Για να βάλω την ics πρέπει να αλλάξω το boot loader σε i9220*; Αν ναι θα μπορέσω να το ξαναεπαναφερω μόλις έρθει η αναβάθμιση ;

κατεβαζω και εγω την AlBa ZCLP6 Full ICS Repack.εχω την προηγουμενη AlBa ZCLP5 απλα την φλασαρω απο πανω τιποτα αλλο ε?

κατεβαζω και εγω την AlBa ZCLP6 Full ICS Repack.εχω την προηγουμενη AlBa ZCLP5 απλα την φλασαρω απο πανω τιποτα αλλο ε?

Εγω τη flashara απο πανω. αυτο με το call log δεν ξερω αν φταει αυτο η εχει προβλημα η rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια Πολλά. Λύστε μου μια απορία. Για να βάλω την ics πρέπει να αλλάξω το boot loader σε i9220*; Αν ναι θα μπορέσω να το ξαναεπαναφερω μόλις έρθει η αναβάθμιση ;

Οχι και σου συνιστω να μην το προσπαθησεις καν.Ποια ics θες να βαλεις;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

χρόνια πολλά σε όλους !! έβαλα κι εγώ την Alba σήμερα και όντως εντυπωσιάστηκα .. ακόμα και τα χρώματα μου φαίνονται καλύτερα .. το μόνο πρόβλημα που έχω ειναι η μπαταρία , την ρουφάει απίστευτα γρήγορα και όλοι λέτε οτι τα πηγαίνει περίφημα .. τι λετε να φταίει ?

χρόνια πολλά σε όλους !! έβαλα κι εγώ την Alba σήμερα και όντως εντυπωσιάστηκα .. ακόμα και τα χρώματα μου φαίνονται καλύτερα .. το μόνο πρόβλημα που έχω ειναι η μπαταρία , την ρουφάει απίστευτα γρήγορα και όλοι λέτε οτι τα πηγαίνει περίφημα .. τι λετε να φταίει ?

Κάποια εφαρμογή θα φταίει δεν εξηγείται αλλιώς.. Για δες από τις ρυθμίσεις τι σου καταναλώνει περισσότερο.. Ναι η μπαταρία είναι εξαιρετική με αυτή την ρομ!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

66 % gpsd γράφει .. δεν είναι ενεργό όμως κανένα πρόγραμμα gps ...

Αν το έχεις βγάλει από την φόρτιση πρόσφατα το κάνει και σε μένα και ας μην έχω κάνει χρήση κάποιου gps.. Αλλιώς τσέκαρε μήπως η εφαρμογή κάνεις κάποιο αυτόματο συγχρονισμό στο παρασκήνιο και τρώει μπαταρία..

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

ναι απο τον φορτιστή το είχα βγάλει , δεν βρήκα κάτι να συγχρονισμό .. με βλέπω να την περνάω πάλι μήπως δεν πήγε κάτι καλά

ναι απο τον φορτιστή το είχα βγάλει , δεν βρήκα κάτι να συγχρονισμό .. με βλέπω να την περνάω πάλι μήπως δεν πήγε κάτι καλά

Ναι καλύτερα κάνε ένα fresh install να είσαι ήσυχος και σίγουρος...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :up: .... και Προσοχή στους δρόμους παιδια!!!

Ναι καλύτερα κάνε ένα fresh install να είσαι ήσυχος και σίγουρος...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :up: .... και Προσοχή στους δρόμους παιδια!!!

επειδη θα την περασω και εγω τι εννοειται παιδια fresh install?

επειδη θα την περασω και εγω τι εννοειται παιδια fresh install?

Κάνεις όλα τα Wipe...αλλά σε εμένα πάλι δεν δουλεύει το αρχείο κλήσεων και έβαλα το dialer one και ησύχασα!

Άντε παιδιά Καλή Ανάσταση σε όλους με Υγεία!!!:)

Παιδια καλησπερα

φοραω την alba lp6

περασα το αρχειο και ολα οκ με το αρχειο κλησεων

επισης περασα και το Samsung.Keyboard και εχω και ελληνικο πληκτρολογιο

αλλα οταν ανοιγω τον es εξερευνητη μετα απο 5-6 δευτερα κολλαει και κλεινει. συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο??

ευχαριστω και σας ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Κάνεις όλα τα Wipe...αλλά σε εμένα πάλι δεν δουλεύει το αρχείο κλήσεων και έβαλα το dialer one και ησύχασα!

Άντε παιδιά Καλή Ανάσταση σε όλους με Υγεία!!!:)

Με αυτες τις οδηγιες λειτουργει μια χαρα...;)

Το προβλημα που υπαρχει ειναι μονο στο Smemo και screenshot capture, προφανως λογω του νεου Smemo.

Νομιζω οτι η αντικατασταση με το προηγουμενο θα λυσει το προβλημα...

Μετα την ανασταση οι δοκιμες...:)

Καλη ανασταση σε ολους με υγεια πανω απ ολα!

αλλα οταν ανοιγω τον es εξερευνητη μετα απο 5-6 δευτερα κολλαει και κλεινει. συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο??

Οχι εδω...Εχεις βαλει επιλογες root?

Αν ναι, για πηγαινε και ανοιξε το su.Θα σου βγαλει μια αναβαθμιση.Κανε μετα ενα reboot και δοκιμασε παλι.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα...

Και αν εξασφαλίσουμε την υγεία μας, να μας δώσει και η Samsung ένα φοβερό ICS...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παίδες χρόνια πολλά σε όλους με υγεία κτλ..

Πέρασαν την αλβα όλα οκ εκτός από ένα θέμα που έχω..

Δεν μου εμφανίζεται το όνομα αυτού που με παίρνει τηλέφωνο από τις επαφές μου. Εμφανίζεται μόνο όταν παίρνω τηλέφωνο εγώ με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι μου γίνεται.. Έχω καμιά δεκαριά κλήσεις μετά την ανάσταση και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος με πηρε κτλ..

Συμβαίνει και σε σας αυτό ήταν μόνο σε μενα;

Αν υπάρχει λύση βοηθήστε γιατί καήκαμε...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

Παίδες χρόνια πολλά σε όλους με υγεία κτλ..

Πέρασαν την αλβα όλα οκ εκτός από ένα θέμα που έχω..

Δεν μου εμφανίζεται το όνομα αυτού που με παίρνει τηλέφωνο από τις επαφές μου. Εμφανίζεται μόνο όταν παίρνω τηλέφωνο εγώ με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι μου γίνεται.. Έχω καμιά δεκαριά κλήσεις μετά την ανάσταση και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος με πηρε κτλ..

Συμβαίνει και σε σας αυτό ήταν μόνο σε μενα;

Αν υπάρχει λύση βοηθήστε γιατί καήκαμε...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

Χριστος ανεστη, χρονια πολλα.

Ειναι ενα γνωστο προβλημα σε καποιες ics rom.Εχει να κανει απ οτι νομιζω με τη προθεση +30.Αν οι αριθμοι σου ειναι ετσι, εκει ειναι το προβλημα.Αν ειναι χωρις τη προθεση, ολα ειναι οκ...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA