emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλημερα και απο μενα.. καλοριζικο και σε μενα λοιπον! ερχομαι απο το gs II και .. πω πω.. απλα τελεια οθονη! τελος! μονο μια χαρη επειδη δεν ξερω τι παιζει με custom εδω, μπορει καποιος να μου πει απο gb και ics τι παιζει? isc προτιμω, βεβαια δεν ξερω τι παιζει απο bugs. στο gs II η isc δουλευε ρολοι.. εδω τι γινετα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Καλημερα και απο μενα.. καλοριζικο και σε μενα λοιπον! ερχομαι απο το gs II και .. πω πω.. απλα τελεια οθονη! τελος! μονο μια χαρη επειδη δεν ξερω τι παιζει με custom εδω, μπορει καποιος να μου πει απο gb και ics τι παιζει? isc προτιμω, βεβαια δεν ξερω τι παιζει απο bugs. στο gs II η isc δουλευε ρολοι.. εδω τι γινετα? Καλώς τον να στα πώ εγώ που τα έχω και φρέσκα :lol: Από GB δες Chrack's και Checkrom, από ICS Midnote3 διαβάζω ότι παίζει καλά αλλά δεν έχω δοκιμάσει! Θα σου πρότεινα να κάτσεις λίγο με GB, βγαίνουν leaked ICS μέρα με την μέρα οπότε είμαστε κοντά σε κάποια final πιστεύω! Edit. Ξέχασα να σου πω, διάβαζε προσεκτικά τα post του elthis! και επ ευκαιρίας να πω και εγώ ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά του με την βίβλο.! :thanks: Edited April 6, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Καλημερα και απο μενα.. καλοριζικο και σε μενα λοιπον! ερχομαι απο το gs II και .. πω πω.. απλα τελεια οθονη! τελος! μονο μια χαρη επειδη δεν ξερω τι παιζει με custom εδω, μπορει καποιος να μου πει απο gb και ics τι παιζει? isc προτιμω, βεβαια δεν ξερω τι παιζει απο bugs. στο gs II η isc δουλευε ρολοι.. εδω τι γινετα? Καλημερα και καλως ηρθες...;) Απο gb custom rom οι προτασεις ειναι Chrack, Kingndroid, Checkrom κατα σειρα προτιμησης. Προσωπικα πιστευω οτι η chrack, μετα απο τους criskelo/darky που εχουν να ανανεωσουν καιρο, ειναι μπροστα με διαφορα. Απο ics εχουμε 1 προσφατη leak που δε προοριζεται αρχικα για το n7000 (international model) αλλα οι devs το εχουν φερει στη συσκευη μας, με αρκετη επιτυχια θα ελεγα. Απλα, θελει εναν διαφορετικο τροπο ''περασματος'' και δε συνισταται για αρχαριους χρηστες. Δηλαδη περνας πρωτα τη Chainfire's repack (ειναι μια προηγουμενη ics leak τροποποιημενη και rooted) μεσω pc η mobile odin, reboot, reboot in recovery, full wipe, install οποια ics leak LP5 εχεις επιλεξει. Για να επανελθει μετα σε GB θα πρεπει να μπεις recovery, install Abyss 3.9 kernel, reboot into recovery (χωρις να bootαρει η συσκευη δηλαδη), full wipe, install any GB rom. Προτινω αυτη (stock look) η αν θες aosp αυτη. Edited April 6, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλημερα και καλως ηρθες...;) Απο gb custom rom οι προτασεις ειναι Chrack, Kingndroid, Checkrom κατα σειρα προτιμησης. Προσωπικα πιστευω οτι η chrack, μετα απο τους criskelo/darky που εχουν να ανανεωσουν καιρο, ειναι μπροστα με διαφορα. Απο ics εχουμε 1 προσφατη leak που δε προοριζεται αρχικα για το n7000 (international model) αλλα οι devs το εχουν φερει στη συσκευη μας, με αρκετη επιτυχια θα ελεγα. Απλα, θελει εναν διαφορετικο τροπο ''περασματος'' και δε συνισταται για αρχαριους χρηστες. Δηλαδη περνας πρωτα τη Chainfire's repack (ειναι μια προηγουμενη ics leak τροποποιημενη και rooted) μεσω pc η mobile odin, reboot, reboot in recovery, full wipe, install οποια ics leak LP5 εχεις επιλεξει. Για να επανελθει μετα σε GB θα πρεπει να μπεις recovery, install Abyss 3.9 kernel, reboot into recovery (χωρις να bootαρει η συσκευη δηλαδη), full wipe, install any GB rom. Προτινω αυτη (stock look) η αν θες aosp αυτη. εγω τις κατεβασα χθες ηλια να βρισκονται κατι με τρωει...αλλα δεν τολμαω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Να στε καλα παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις. δεν ειμαι αρχαριος η αληθεια ειναι αλλα δεν ξερω παντα το απεφευγα το odin για καποιο λογο το φοβαμαι..! οποτε ροοταρω και μετα μενω με gb προς το παρον.. :) thanks again! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 καλημερα παιδια, μια ερωτηση, γνωστος μου περιμενει το note απο εξωτερικο, το οποιο ειναι κλειδωμενο στον εκει παροχο για 6 μηνες λογο συνδεσεις. φανταζομαι θα εχει καποια ρομ του παροχου οπως κανει η vodafone σε καποιες συσκευες της. περισσοτερα προς το παρον δε μπορω να σας πω γιατι δεν το εχω στα χερια μου. θελουμε να δουλεψει με sim ελληνικης εταιρειας. αν του κανω root και του βαλω μια ρομ (STOCK ODEX PRE ROOTED ROM) με τη διαδικασια που περιγραφετε εδω θα ειναι κομπλε? ευχαριστω.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 καλημερα παιδια, μια ερωτηση, γνωστος μου περιμενει το note απο εξωτερικο, το οποιο ειναι κλειδωμενο στον εκει παροχο για 6 μηνες λογο συνδεσεις. φανταζομαι θα εχει καποια ρομ του παροχου οπως κανει η vodafone σε καποιες συσκευες της. περισσοτερα προς το παρον δε μπορω να σας πω γιατι δεν το εχω στα χερια μου. θελουμε να δουλεψει με sim ελληνικης εταιρειας. αν του κανω root και του βαλω μια ρομ (STOCK ODEX PRE ROOTED ROM) με τη διαδικασια που περιγραφετε εδω θα ειναι κομπλε? ευχαριστω.. Χωρις να μαι 100% σιγουρος, επειδη δεν μου εχει ξανατυχει, αν του κανεις root Και αλλαξεις rom ξεκλειδωνει και παιρνει οποια sim θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Τη φοράω από χθες το βράδυ..: D Καλή είναι με όντως το πρόβλημα στο Smemo. Θετικά: Οι εφαρμογές (ιδίως αυτές που έχουν ξαναγραφτεί για ics) ανοίγουν πιο γρήγορα. Ο ήχος είναι ένα κλικ πιο δυνατός. Καλό και σταθερό wifi όπως επίσης και data. Άμεσο ξεκλείδωμα χωρίς τη παραμόρφωση των pixels στo (μαύρο) wallpaper. Πολύ smooth με apex launcher. Αρνητικά: Όχι τόσο καλή μπαταρία όπως έχουμε συνηθίσει με τους τελευταίος gb kernels (λόγω stock kernel). Όχι τόσο άμεση απόκριση στο άνοιγμα ρυθμίσεις-κλήσεις-επαφές κτλ. (λόγω stock kernel). Το πρόβλημα με Smemo (fc) Λοιπόν λειτουργίες που είχαμε μάθει να ζούμε μαζί, όπως jkay mods και (όσοι χρησιμοποιείτε) εφαρμογές της Samsung. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Θα θελα να βγάλω από τα αρνητικά τη μπαταρία. πλέον μετά τη 2η μέρα βελτιώθηκε αισθητά, όπως γίνεται πάντα σε custom ROM. 2 ώρες χρήσης,1 ώρα screen on,45` radio, αρκετή χρήση tapatalk (μπαταριορουφηχτρα) και η μπαταρία στο 89%...Pretty good... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Χωρις να μαι 100% σιγουρος, επειδη δεν μου εχει ξανατυχει, αν του κανεις root Και αλλαξεις rom ξεκλειδωνει και παιρνει οποια sim θελεις. ευχαριστω φιλε, :bow: καποιος που να το εχει δοκιμασει ή εστω να ειναι λιγο πιο σιγουρος? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Τα off topic αφαιρέθηκαν! Έχει γίνει πολλές φορές παρατήρηση για τα εξής θέματα: Το forum δεν είναι chat και Για εφαρμογές που δεν αφορούν την Τροποποίηση/Βελτίωση του Galaxy Note συζητάμε στο forum των εφαρμογών. Τα μηνύματα που θα είναι αντίθετα με τις πιο πάνω παρατηρήσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Πραγματικα η AlBa ics τα σπαει...;) εδω ενα μικρο βιντεο που εφτιαξα με το screecast (γιαυτο φαινεται οτι lugαρει λιγο) για να δειτε πως φαινεται...:) Πωπω τι εχουμε να δουμε σε λιγο καιρο!!!! Edited April 8, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πραγματικα η AlBa ics τα σπαει...;) εδω ενα μικρο βιντεο που εφτιαξα με το screecast (γιαυτο φαινεται οτι lugαρει λιγο) για να δειτε πως φαινεται...:) Πωπω τι εχουμε να δουμε σε λιγο καιρο!!!! Ηλια καλημερα. Εχω σημερα λιγο χρονο και σκεφτομαι να τη ριξω. Ειναι keeper, τι λες (γιατι δε θα εχω τη δυνατοτητα να γυρισω πισω αν ειναι αναξιοπιστη, μεσα στην εβδομαδα λογω ελλειψης χρονου). Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πραγματικα η AlBa ics τα σπαει...;) εδω ενα μικρο βιντεο που εφτιαξα με το screecast (γιαυτο φαινεται οτι lugαρει λιγο) για να δειτε πως φαινεται...:) Πωπω τι εχουμε να δουμε σε λιγο καιρο!!!! πραγματι..πολυ καλο βιντεο ηλια ευχαριστουμε!δυστυχως εγω δεν καταφερα να την περασω και ετρεχα να το επαναφερω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ηλια καλημερα. Εχω σημερα λιγο χρονο και σκεφτομαι να τη ριξω. Ειναι keeper, τι λες (γιατι δε θα εχω τη δυνατοτητα να γυρισω πισω αν ειναι αναξιοπιστη, μεσα στην εβδομαδα λογω ελλειψης χρονου). Thanks! Βαγγελη δε με εχει προβληματισει τιποτα.Ολα τρεχουν κανονικα (οτι εχω προλαβει να δοκιμασω) και η μπαταρια ειναι καταπληκτικη. Μπορω να πω οτι βλεπω επισης βελτιωμενο ηχο και σηματα. Το μονο που μου λειπει ειναι το jkay mod, αλλα οκ, ζω και χωρις αυτο...:) Προτινεται ο Trebuchet launcher που εχω ποσταρει στο thread της ρομ αν δε σου κανει ο tw. πραγματι..πολυ καλο βιντεο ηλια ευχαριστουμε!δυστυχως εγω δεν καταφερα να την περασω και ετρεχα να το επαναφερω:lol: Thanks Τολη...:) Μηπως δε σου καθησε καλα γιατι δεν ειχες αγορασμενο (αλλα απο ''μαγαζι'') το mobile odin??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Thanks Τολη...:) Μηπως δε σου καθησε καλα γιατι δεν ειχες αγορασμενο (αλλα απο ''μαγαζι'') το mobile odin??? τωρα που το λες μαλλον ηλια σου στειλα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Βαγγελη δε με εχει προβληματισει τιποτα.Ολα τρεχουν κανονικα (οτι εχω προλαβει να δοκιμασω) και η μπαταρια ειναι καταπληκτικη. Μπορω να πω οτι βλεπω επισης βελτιωμενο ηχο και σηματα. Το μονο που μου λειπει ειναι το jkay mod, αλλα οκ, ζω και χωρις αυτο...:) Προτινεται ο Trebuchet launcher που εχω ποσταρει στο thread της ρομ αν δε σου κανει ο tw. Thanks Τολη...:) Μηπως δε σου καθησε καλα γιατι δεν ειχες αγορασμενο (αλλα απο ''μαγαζι'') το mobile odin??? Οκ Ηλια, thanks. Θα κανω κινηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Βαγγελη δε με εχει προβληματισει τιποτα.Ολα τρεχουν κανονικα (οτι εχω προλαβει να δοκιμασω) και η μπαταρια ειναι καταπληκτικη. Μπορω να πω οτι βλεπω επισης βελτιωμενο ηχο και σηματα. Το μονο που μου λειπει ειναι το jkay mod, αλλα οκ, ζω και χωρις αυτο...:) Προτινεται ο Trebuchet launcher που εχω ποσταρει στο thread της ρομ αν δε σου κανει ο tw. Thanks Τολη...:) Μηπως δε σου καθησε καλα γιατι δεν ειχες αγορασμενο (αλλα απο ''μαγαζι'') το mobile odin??? Πραγματικα για αισθηση samsung (ειμαι fan της aosp) ειναι παρα πολυ καλη.Εχω σπασει χρονο ρεκορ.Την εχω σχεδον 2 μερες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πραγματικα η AlBa ics τα σπαει...;) εδω ενα μικρο βιντεο που εφτιαξα με το screecast (γιαυτο φαινεται οτι lugαρει λιγο) για να δειτε πως φαινεται...:) Πωπω τι εχουμε να δουμε σε λιγο καιρο!!!! Πολυ καλο το βίντεο Ηλία πραγματικά τα σπάει!! Όταν πάρω πίσω το τηλέφωνο απο το service θα παίξω μπάλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 εγω επαιξα ηδη...την φοραω!απλα τον launcher που προτεινε ο ηλιας δεν βρισκω με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 εγω επαιξα ηδη...την φοραω!απλα τον launcher που προτεινε ο ηλιας δεν βρισκω με τιποτα! http://www.mediafire.com/?deb39hxde7fxdae Με εναν file explorer βαλε τον στο /system/app, δωσε του τα σωστα permissions, επανεκινηση και εισαι ετοιμος...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πραγματικα για αισθηση samsung (ειμαι fan της aosp) ειναι παρα πολυ καλη.Εχω σπασει χρονο ρεκορ.Την εχω σχεδον 2 μερες Να πω και εγώ πως από χθες βράδυ φοράω την Stuner 4,3 και έχω πάθει την πλάκα μου με τις παραμετροποιησεις που έχει! Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη ραδιοφώνου και ο file explorer δεν μου δείχνει τα αρχεία στην ex.sd. Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα!!!:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Να πω και εγώ πως από χθες βράδυ φοράω την Stuner 4,3 και έχω πάθει την πλάκα μου με τις παραμετροποιησεις που έχει! Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη ραδιοφώνου και ο file explorer δεν μου δείχνει τα αρχεία στην ex.sd. Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα!!!:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Κοιταξες στο path /mnt/emmc?λογικα εκει θα στα εμφανιζει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 http://www.mediafire.com/?deb39hxde7fxdae Με εναν file explorer βαλε τον στο /system/app, δωσε του τα σωστα permissions, επανεκινηση και εισαι ετοιμος...;) δηλαδη τρεχωντας απλα το apk δεν γινεται?με τον es explorer δεν βρισκω τον φακελο system/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 δηλαδη τρεχωντας απλα το apk δεν γινεται?με τον es explorer δεν βρισκω τον φακελο system/app Έχει κάποια προβλήματα με τα widgets αν κανείς εγκατάσταση σαν.apk. Προφανώς δε βρίσκεις το φάκελο /system/app γιατί στις ρυθμίσεις του es explorer δεν έχεις τικαρει τα κουτάκια του root..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Έχει κάποια προβλήματα με τα widgets αν κανείς εγκατάσταση σαν.apk. Προφανώς δε βρίσκεις το φάκελο /system/app γιατί στις ρυθμίσεις του es explorer δεν έχεις τικαρει τα κουτάκια του root..:) τωρα το τικαρα και τον βρισκω!κανω αντιγραφη επικολληση σωστα?αλλα βγαζει αδυναμια μετακινησης!ολα τα περιεργα σε μενα!βρηκες μπελα ηλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts