efthimis31 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Αφου ολες τις εβαλες... Παντως μεταξυ μας ηλια η darky και η criskelo απλα ειναι οι καλυτερες μεχρι στιγμη... Τις δοκιμασα και τις δυο και πραγματικα οποια και να βαλεις εισαι καλυμενος... Καλή η darky ε?? Με τι κερνελ την είχες? Εγώ criskelo έχω μείνει και δεν κουνιέμαι γιατί είναι πραγματικά πολύ καλή.. Ερώτηση! Με το που θα βγει ICS θα παίξει custom rom που θα βασίζεται στην επίσημη ICS? Root δεν χάνουμε αν περάσουμε κλασικά ε? Αν μου βγάλει ειδοποίηση για ICS και κάνω accept λογικά θα χάσω root; Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Αφου ολες τις εβαλες... Παντως μεταξυ μας ηλια η darky και η criskelo απλα ειναι οι καλυτερες μεχρι στιγμη... Τις δοκιμασα και τις δυο και πραγματικα οποια και να βαλεις εισαι καλυμενος... Όλες τις έχω βάλει ρε ****το... Anyway...η ερώτηση ήταν ρητορική.... Βλέπω το sgii με την επίσημη ics και ζηλεύω!!! Καλή η darky ε?? Με τι κερνελ την είχες? Εγώ criskelo έχω μείνει και δεν κουνιέμαι γιατί είναι πραγματικά πολύ καλή.. Ερώτηση! Με το που θα βγει ICS θα παίξει custom rom που θα βασίζεται στην επίσημη ICS? Root δεν χάνουμε αν περάσουμε κλασικά ε? Αν μου βγάλει ειδοποίηση για ICS και κάνω accept λογικά θα χάσω root; Sent from my Galaxy Note Αν τη περάσεις ΟΤΑ ή μέσω kies ή μέσω Odin, θα χάσεις το root. Όταν κάποιος τη κάνει cwm, δε θα χάσεις τίποτα... Βασικά ένας kernel ics μας λείπει...Εκεί γίνεται το root... Αν και βγήκε ένας πολύ απλός τρόπος πλέον για rooting για την ics όμως. Edited March 12, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Όλες τις έχω βάλει ρε ****το... Anyway...η ερώτηση ήταν ρητορική.... Βλέπω το sgii με την επίσημη ics και ζηλεύω!!! Δεν το καταλαβα αυτο που ειπες???Ειμαι εκτος ελλαδας και δεν παρακολουθω τις εξελιξεις...βγηκε η επισιμη για το sII?? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Όλες τις έχω βάλει ρε ****το... Anyway...η ερώτηση ήταν ρητορική.... Βλέπω το sgii με την επίσημη ics και ζηλεύω!!! Δεν το καταλαβα αυτο που ειπες???Ειμαι εκτος ελλαδας και δεν παρακολουθω τις εξελιξεις...βγηκε η επισιμη για το sII?? Ναι... από sammy... Βέβαια δε μπήκα καν να το τσεκάρω γιατί μετά θα φάω τα μουστάκια μου από τα νεύρα!!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ναι... από sammy... Βέβαια δε μπήκα καν να το τσεκάρω γιατί μετά θα φάω τα μουστάκια μου από τα νεύρα!!!! Πότε καλέ??? Κι εγώ χαμπάρι δεν έχω πάρει!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ρε παιδιά..για βοηθήστε! Ρίξτε καμιά ιδέα τι να flashαρω γιατί ψάχνω τόση ώρα και δε βρίσκω τίποτα! Όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την kingdroid (και μια δική μου stock), αλλά νομίζω ότι με έχει πιάσει στέρηση! Έχω τρέμουλο! LoL Να βάλω LB2 εντελώς stock με jkaymod μόνο;;; αρε φιλαρα εισαι αρρωστος :) :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πότε καλέ??? Κι εγώ χαμπάρι δεν έχω πάρει!! Sent from my Galaxy Note http://www.sammobile.com/firmware/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Όλες τις έχω βάλει ρε ****το... Anyway...η ερώτηση ήταν ρητορική.... Βλέπω το sgii με την επίσημη ics και ζηλεύω!!! Αν τη περάσεις ΟΤΑ ή μέσω kies ή μέσω Odin, θα χάσεις το root. Όταν κάποιος τη κάνει cwm, δε θα χάσεις τίποτα... Βασικά ένας kernel ics μας λείπει...Εκεί γίνεται το root... Αν και βγήκε ένας πολύ απλός τρόπος πλέον για rooting για την ics όμως. Ποιος ειναι φίλε μου αυτός ο τρόπος? Κάνα Link και σε μας? Τhanks!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ποιος ειναι φίλε μου αυτός ο τρόπος? Κάνα Link και σε μας? Τhanks!!!!:) Είναι εδώ. Απλά πετάς 2 αρχεία μέσα στη κάρτα σου και μπαίνεις σε download mode. Όταν επαληθευτεί ότι δουλεύει θα τον προσθέσω στον οδηγό με αναλυτικές οδηγίες. Όμως είναι ΜΟΝΟ για ics base. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Είναι εδώ. Απλά πετάς 2 αρχεία μέσα στη κάρτα σου και μπαίνεις σε download mode. Όταν επαληθευτεί ότι δουλεύει θα τον προσθέσω στον οδηγό με αναλυτικές οδηγίες. Όμως είναι ΜΟΝΟ για ics base. Φιλε μου,επειδη δεν καταλαβα καλα,εννοεις να ειμαστε ηδη σε ICE?Δηλ.εγω που τωρα εχω official(οχι ice),μπορω να δοκιμασω,η οχι? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Φιλε μου,επειδη δεν καταλαβα καλα,εννοεις να ειμαστε ηδη σε ICE?Δηλ.εγω που τωρα εχω official(οχι ice),μπορω να δοκιμασω,η οχι? όχι..πρέπει να είσαι ήδη σε ics...;) Δουλεύει πχ και με τη leak που κυκλοφορεί. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- edit: Παιδια εχουμε ενα πολυ καλο GPS στη συσκευη μας, αλλα εβγαλαν ενα gps.config για ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Το δοκιμασα και οντως ειδα καποια βελτιωση αφου επιασε περισσοτερους δορυφορους. Αν θελει καποιος να δοκιμασει, κατεβαστε το αρχειο απο εδω, καντε ενα backup το gps.config που θα βρειτε στο /system/etc, και καντε απλα ενα install απο recovery το αρχειο. Αν επιβεβαιωσει καποιος καλυτερα αποτελεσματα, θα το προσθεσω στον οδηγο για τα επομενα παιδια. Το original thread θα το βρειτε εδω. Edited March 13, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εβαλα στο κινητο την revo noteHD v5. Ψαχνω να φλασαρω για να εχω call rec αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο kitchen pro. Μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εβαλα στο κινητο την revo noteHD v5. Ψαχνω να φλασαρω για να εχω call rec αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο kitchen pro. Μπορει καποιος να βοηθησει; Δε γνωρίζω κάποιο τρόπο για τη συγκεκριμένη Rom. Είχα την εντύπωση πως ότι χριαζόσουν μπορείς να το κατεβάσεις από το Kitchen pro.:worry: Θα σου πρότεινα να περάσεις μια Rom που να το έχει ήδη εγκατεστημένο, όπως για παράδειγμα η KingDroid Elegance 5.4.0. Τη συγκεκριμένη την δουλεύω αρκετές μέρες τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τελικά αξίζει και με το παραπάνω το ics παιδιά... Μετά απο 3 μήνες ασχολούμαι και πάλι με το sII και το ics είναι απλά φανταστικό είδικά στον browzer ειναι ολα τα λεφτά... Φανταστείτε τι εχει να γίνει οταν με το καλο ερθει στο note...Απλά θα αλλάξει ολο το κινητο... Επίσης να πω οτι η μπαταρία είναι επίσης ενα απο τα δυνατά σημεία το isc Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τελικά αξίζει και με το παραπάνω το ics παιδιά... Μετά απο 3 μήνες ασχολούμαι και πάλι με το sII και το ics είναι απλά φανταστικό είδικά στον browzer ειναι ολα τα λεφτά... Φανταστείτε τι εχει να γίνει οταν με το καλο ερθει στο note...Απλά θα αλλάξει ολο το κινητο... Επίσης να πω οτι η μπαταρία είναι επίσης ενα απο τα δυνατά σημεία το isc Ελα ρε φίλε είδες διάφορα και σε ταχύτητα browsing και σε μπαταρία? Η αίσθηση πως είναι? Το νιώθεις επίσης πιο γρήγορο και πιο "ελαφρυ"? Άντε μεγειες και με το καλό κι εμείς.. Παρεμπιπτοντως έβαλες official ή κάποια που βασίζεται στην στοκ? Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ελα ρε φίλε είδες διάφορα και σε ταχύτητα browsing και σε μπαταρία? Η αίσθηση πως είναι? Το νιώθεις επίσης πιο γρήγορο και πιο "ελαφρυ"? Άντε μεγειες και με το καλό κι εμείς.. Παρεμπιπτοντως έβαλες official ή κάποια που βασίζεται στην στοκ? Sent from my Galaxy Note Aπο χθες μεχρι σημερα το απογευμα είχα την στοκ οφισιαλ και απο το απογευμα τρεχω του criskelo v05... To απολυτο σμουθ τηλ που είχα ποτε...Σαν βουτηρο...χωρις καμια μα καμια υπερβολή... Καλά μιλάμε οτι στο note και λογο οθόνης θα είναι ακόμα καλύτερη η αισθηση... Ναι παιδιά τελικά άξιζε τον κόπο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Aπο χθες μεχρι σημερα το απογευμα είχα την στοκ οφισιαλ και απο το απογευμα τρεχω του criskelo v05... To απολυτο σμουθ τηλ που είχα ποτε...Σαν βουτηρο...χωρις καμια μα καμια υπερβολή... Καλά μιλάμε οτι στο note και λογο οθόνης θα είναι ακόμα καλύτερη η αισθηση... Ναι παιδιά τελικά άξιζε τον κόπο... Έχει διάφορες το TouchWiz στο UserInterface ή είναι όπως και στο Gingerbread??? Από άποψη δηλαδή εμφάνισης, έχει διάφορες ή νομίζεις πως είσαι ακόμα σε Gingerbread??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Έχει διάφορες το TouchWiz στο UserInterface ή είναι όπως και στο Gingerbread??? Από άποψη δηλαδή εμφάνισης, έχει διάφορες ή νομίζεις πως είσαι ακόμα σε Gingerbread??? οχι καμια σχεση...εχει διαφορες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 οχι καμια σχεση...εχει διαφορες... Μάλιστα άντε περιμένουμε κι εμείς πως και πως.. δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ε? Κάνα σοβαρό bug?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Είναι εδώ. Απλά πετάς 2 αρχεία μέσα στη κάρτα σου και μπαίνεις σε download mode. Όταν επαληθευτεί ότι δουλεύει θα τον προσθέσω στον οδηγό με αναλυτικές οδηγίες. Όμως είναι ΜΟΝΟ για ics base. Φίλοι μου τζίφος. Έκλεισε το thread. Πολλά τηλέφωνα μείναν τούβλα. Άρα μακρυά κι αλάργα. Αναμένομεν φως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Φίλοι μου τζίφος. Έκλεισε το thread. Πολλά τηλέφωνα μείναν τούβλα. Άρα μακρυά κι αλάργα. Αναμένομεν φως!!! Ναι γιατί πολλοί το δοκίμαζαν χωρίς να είναι σε ics άλλα και γενικά με λάθος τρόπο. Περιμένουμε... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 εχει βαλει κανενας την LC1, να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 εχει βαλει κανενας την LC1, να μας πει εντυπωσεις? Oui.Σε σχεση με την lb1 που ειχα σχεδον καμια διαφορα.Και καποιες κριτικες οτι ειναι πολυ πιο smooth νομιζω ότι ειναι Placebo effect ps ρε που καταντήσαμε να εχουμε σταθερα gb και να φοβομαστε να φλασαρουμε :lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Oui.Σε σχεση με την lb1 που ειχα σχεδον καμια διαφορα.Και καποιες κριτικες οτι ειναι πολυ πιο smooth νομιζω ότι ειναι Placebo effect ps ρε που καταντήσαμε να εχουμε σταθερα gb και να φοβομαστε να φλασαρουμε :lol: Είπαμε δεν κουνιομαστε από gb αφού λόγος δεν υπάρχει.. Οπότε το αφήνουμε το θέμα με LC1 δεν θα μας δώσει κάτι παραπάνω.. Ευχαριστώ για το feedback!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Είπαμε δεν κουνιομαστε από gb αφού λόγος δεν υπάρχει.. Οπότε το αφήνουμε το θέμα με LC1 δεν θα μας δώσει κάτι παραπάνω.. Ευχαριστώ για το feedback!! Sent from my Galaxy Note Aπό θέμα μπαταρίας πώς τα πάει η LC1;. Καμμιά διαφορά αισθητή ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts