kalagas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 εχω δοκιμασει και γω το θεμα σου καλαγας και ειναι ποοοοοολυ ομορφο ειδικα τα χρωματακια ,μονο τα γραμματα αν μπορεσεις να τα στρογγυλεψεις θα ειναι τελειο .. Ποια γράμματα?? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Kalagas στο θέμα σου στη criskelo εκεί που λέει διαγραφή στο notification bar φαίνεται ένα κενό τετράγωνο δν διακρίνονται τα ...bug είναι αυτό? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Kalagas στο θέμα σου στη criskelo εκεί που λέει διαγραφή στο notification bar φαίνεται ένα κενό τετράγωνο δν διακρίνονται τα ...bug είναι αυτό? +1:X............ Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Kalagas στο θέμα σου στη criskelo εκεί που λέει διαγραφή στο notification bar φαίνεται ένα κενό τετράγωνο δν διακρίνονται τα ...bug είναι αυτό? +1:X............ Ο criskelo κάτι έχει κάνει εκεί... Έχει βγάλει τα γράμματα που θα έπρεπε να έχει και στην θέση τους έχει βάλει ένα "Χ" σκέτο .. Οπότε εγώ αντικαθιστώντας το εικονίδιο του "Χ" με το δικό μου που βλέπετε τώρα, δημιουργείται το προβληματάκι αυτό... Επειδή κανονικά εκεί θα έπρεπε να γράφει "διαγραφή", ο Criskelo αφαίρεσαι το κείμενο "Διαγραφή" και έβαλε μόνο ένα 'X"... Μπορώ να το φτιάξω να βάλω ένα δικό μου "X"... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 περιμενουμε....να γινει τελειο...οπωσ ολεσ οι δουλειεσ σ ......... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 περιμενουμε....να γινει τελειο...οπωσ ολεσ οι δουλειεσ σ ......... Τώρα ανεβάζω update για την Criskelo... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδια καλησπερα εχω την v22 και προσπαθω να περασω το googlemaps αλλα τιποτε. εως τωρα αν μια εφορμογη δεν εγκαθιστανται απεγκαταστουσα την παλια και μετα περνουσα την καινουργια. ετσι λοιπον απεγκατεστησα το παλιο google maps για να περασω το νεο αλλα παλι τιποτε και εμεινα χωρις το googlemaps κανενας μπορεσε να το περασει???? ευχαριστω.. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδια καλησπερα εχω την v22 και προσπαθω να περασω το googlemaps αλλα τιποτε. εως τωρα αν μια εφορμογη δεν εγκαθιστανται απεγκαταστουσα την παλια και μετα περνουσα την καινουργια. ετσι λοιπον απεγκατεστησα το παλιο google maps για να περασω το νεο αλλα παλι τιποτε και εμεινα χωρις το googlemaps κανενας μπορεσε να το περασει???? ευχαριστω.. κανε ενα restart και μετα ξανα εγκαταστησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδια,προσπαθω να επαναφερω το κιν.απο την ρομ Rocket v22 στην XALA4 που ειχα πριν,μεσω του Odin v3 και ενω δειχνει οτι τελειωσε και κανει επανεκκινηση,δεν ανοιγει με τιποτα:mad:Μενει στο "SAMSUNG"και ξαναπροσπαθει να ανοιξει και τα ιδια!Τι να κανω,Εχω δοκιμασει 4-5 φορες...!Και με αλλη ρομ custom παλι τα ιδια κανει...Καποια βοηθεια παρακαλω! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδια,προσπαθω να επαναφερω το κιν.απο την ρομ Rocket v22 στην XALA4 που ειχα πριν,μεσω του Odin v3 και ενω δειχνει οτι τελειωσε και κανει επανεκκινηση,δεν ανοιγει με τιποτα:mad:Μενει στο "SAMSUNG"και ξαναπροσπαθει να ανοιξει και τα ιδια!Τι να κανω,Εχω δοκιμασει 4-5 φορες...!Και με αλλη ρομ custom παλι τα ιδια κανει...Καποια βοηθεια παρακαλω! Περασε ενα αλλο official firmware. Πως προσπαθεις να περασεις custom rom μεσω odin???:confused: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Περασε ενα αλλο official firmware. Πως προσπαθεις να περασεις custom rom μεσω odin???:confused: Οfficial προσπαθω να περασω μεσο odin!Ειχα βαλει την ν22 κανονια(off root και μετα μεσω της καρτας μνημης,καταλαβαινεις πιστευω).Τη διαδικασια την ειχα ξανακανει!Δεν ειναι η 1η φορα!Εχω δοκιμασει 2 official και τιποτα.Δοκιμασα να κανω και φορματ με τα κουμπια(voloum down+ελαφρυ κτυπιμα του off και παλι τιποτα...Θα σκασω:mad: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Οfficial προσπαθω να περασω μεσο odin!Ειχα βαλει την ν22 κανονια(off root και μετα μεσω της καρτας μνημης,καταλαβαινεις πιστευω).Τη διαδικασια την ειχα ξανακανει!Δεν ειναι η 1η φορα!Εχω δοκιμασει 2 official και τιποτα.Δοκιμασα να κανω και φορματ με τα κουμπια(voloum down+ελαφρυ κτυπιμα του off και παλι τιποτα...Θα σκασω:mad: Σε τετοιες περιπτωσεις πολλα μπορει να φταινε. Αναφερω μερικα μηπως και βρεις ακρη. Αλλαξε θυρα usb, διεγραψε τους drivers της samsung που γινονται εγκατασταση με το kies και περασε τους παλι (καλυτερα διεγραψε και το kies απο το pc), κατεβασε παλι το odin, κανε επαννεκινηση, κατεβασε παλι ενα official firmware. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Σε τετοιες περιπτωσεις πολλα μπορει να φταινε. Αναφερω μερικα μηπως και βρεις ακρη. Αλλαξε θυρα usb, διεγραψε τους drivers της samsung που γινονται εγκατασταση με το kies και περασε τους παλι (καλυτερα διεγραψε και το kies απο το pc), κατεβασε παλι το odin, κανε επαννεκινηση, κατεβασε παλι ενα official firmware. Σ'ευχαριστω,θα τα δοκιμασω ετσι... EDIT:Ολα οκ τελικα.Καταφερα και το εκανα φορματ με τα κουμπια και ανοιξε!!Και εχω αυτη που ειχα οταν το πηρα!(XXLA4)Απλως μου γραφει KOR,αλλα δεν πειραζει γιατι το αλλαζω σε DBT η EUR... EDIT 2:Το αλλαξα και σε DBT και ολα καλα!Και το kies το βλεπει κανονικα,κλπ....Φιλε elthis,σ'ευχαριστω και παλι... Edited February 10, 2012 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 παντωσ γενικα πρεπει να κανεισ μετα ενα factoty reset η data format μετα απο επισημη... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 παντωσ γενικα πρεπει να κανεισ μετα ενα factoty reset η data format μετα απο επισημη... Ουτως η αλλως μετα το γυρισμα σε Dbt,εκανε φορματ μονο του.Χρειαζεται ξανα; Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ναι οταν κολαει στη οθονη samsung τοτε πρεπει να μπεισ σε recovery mode και ν κανεις ενα νεο format απο εκει. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ναι οταν κολαει στη οθονη samsung τοτε πρεπει να μπεισ σε recovery mode και ν κανεις ενα νεο format απο εκει. Eνας απο τους δυο μας μαλλον δεν καταλαβε καλα!Πριν το κανω φορματ απο τα κουμπια ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ,γιαυτο και το εκανα με τα κουμια και ανοιξε...Μετα ηθελα να αλλαξω το CSC απο KOR(XXLA4)σε DBT(δεν μου εδινε επιλογη EUR),οποτε αναγκαστικα ξαναεγινε φορματ αυτοματα.Επισης να ξαναπω οτι το Kies το βλεπει κανονικα και απλως γραφει οτι εχω την τελευταια ρομ!!Αρα,για να καταλαβω,χρειαζεται ξανα φορματ,η οχι?Εννοειται οτι το κιν.δουλευει τελεια... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει την Rocket v22 και το Kalagas_Mixed_Theme_Rocket_LA6_v1.1.zip να μου πει αν το Market δουλεύει κανονικά με τις paid εφαρμογές?? Να έχει κάνει όμως uninstall πρώτα το Market από την Rocket v22 με το Τitanium, πριν φλασάρει το Kalagas_Mixed_Theme_Rocket_LA6_v1.1.zip Ευχαριστώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδια ο λεομαρ ολο κουζινες καινουριες ειναι...ξερετε τι παιζει και σε δυο μερες δυο κουζινες??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδια ο λεομαρ ολο κουζινες καινουριες ειναι...ξερετε τι παιζει και σε δυο μερες δυο κουζινες??? Την ανεβασε πλεον στο market και κανει αναβαθμισεις... https://market.android.com/details?id=com.checkROM.kitchenPro Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει την Rocket v22 και το Kalagas_Mixed_Theme_Rocket_LA6_v1.1.zip να μου πει αν το Market δουλεύει κανονικά με τις paid εφαρμογές?? Να έχει κάνει όμως uninstall πρώτα το Market από την Rocket v22 με το Τitanium, πριν φλασάρει το Kalagas_Mixed_Theme_Rocket_LA6_v1.1.zip Ευχαριστώ... Στη Chrack που σε εχω ολα ειναι μια χαρα...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Την ανεβασε πλεον στο market :p Παντως δεν βλεπω διαφορα απο την ν2.0 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Eνας απο τους δυο μας μαλλον δεν καταλαβε καλα!Πριν το κανω φορματ απο τα κουμπια ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ,γιαυτο και το εκανα με τα κουμια και ανοιξε...Μετα ηθελα να αλλαξω το CSC απο KOR(XXLA4)σε DBT(δεν μου εδινε επιλογη EUR),οποτε αναγκαστικα ξαναεγινε φορματ αυτοματα.Επισης να ξαναπω οτι το Kies το βλεπει κανονικα και απλως γραφει οτι εχω την τελευταια ρομ!!Αρα,για να καταλαβω,χρειαζεται ξανα φορματ,η οχι?Εννοειται οτι το κιν.δουλευει τελεια... Καποιος να μου απαντησει σ'αυτο.Πρεπει να το κανω παλι φορματ,η οχι?Το κιν.δουλευει ρολοι παντως τωρα...! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Καποιος να μου απαντησει σ'αυτο.Πρεπει να το κανω παλι φορματ,η οχι?Το κιν.δουλευει ρολοι παντως τωρα...! Όχι, δε χρειάζεται να κάνεις format πάλι. edit:Νεος kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428 Καποιος πρωην κατοχος nexus (ο afilopou ισως?) μας πει 2 λογια για τον τυπο...;) Edited February 11, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Όχι, δε χρειάζεται να κάνεις format πάλι. edit:Νεος kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428 Καποιος πρωην κατοχος nexus (ο afilopou ισως?) μας πει 2 λογια για τον τυπο...;) Ναι ο franco ειναι ο hot kernel developer στο galaxy nexus.Κανει αρκετα συχνα αναβαθμισεις και βοηθαει τον χρηστη οπου μπορει.Πολυ αξιοπιστος dev Ξαναγυρισα σε GB για να τον δοκιμασω.Απιστευτη ταχυτητα και πολυ smooth.Να δουμε και απο μπαταρια τι λεει Edited February 11, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Στη Chrack που σε εχω ολα ειναι μια χαρα...:p Στην τελευταία Chrack v13??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts