kalagas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το multiupload δε σου βγάζει επιλογές από διαθέσιμους serves? Ηλία μου λες να μην δοκίμασα τα πάντα στο multiupload??? Πάντως κατανοώ το πρόβλημα με την πειρατεία, αλλά αυτό το καθολικό stop του uploading δεν το καταλαβαίνω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Ηλία μου λες να μην δοκίμασα τα πάντα στο multiupload??? Πάντως κατανοώ το πρόβλημα με την πειρατεία, αλλά αυτό το καθολικό stop του uploading δεν το καταλαβαίνω... Απλα ημουν εκτος και δε μπορεσα να τσεκαρω... Mediafire η Rapidshare? torrent δε σε βολευει???Πλεον ειναι οτι καλυτερο. Edited January 24, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 ΘΑπλα ημουν εκτος και δε μπορεσα να τσεκαρω... Mediafire η Rapidshare? torrent δε σε βολευει???Πλεον ειναι οτι καλυτερο. +1 Με torrent θα είναι ιδανική λύση. Εύχρηστο και πιο γρήγορο από τα sites. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Θ +1 Με torrent θα είναι ιδανική λύση. Εύχρηστο και πιο γρήγορο από τα sites. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Τι εγινε ρε παιδια... Τσεκαρε κανεις νεο abyss3.4 και νεα rocket??? Για δωστε καμια πληροφορια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Τι εγινε ρε παιδια... Τσεκαρε κανεις νεο abyss3.4 και νεα rocket??? Για δωστε καμια πληροφορια... Με τον abyss 3.4 ειχα ενα θεματακι.βαζωντας μια .avi ταινια και ανοιγωντας την με τον MX player, το κινητο παγωνε.Του εκανα reboot αρκετες φορες αλλα παλι το ιδιο. Επανηλθα στον 3.3 που ημουν ετσι κι αλλιως ευχαριστημενος. Τη rocket v.20 δε την εχω περασει ακομα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Θ +1 Με torrent θα είναι ιδανική λύση. Εύχρηστο και πιο γρήγορο από τα sites. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Torrent ναι... Αλλά θα κάνουν seed αυτοί που θα κατεβάζουν ή θα πρέπει να seedάρω εγώ όλη μέρα;;; Πράγμα αδύνατο... Προς το παρών δουλεύει τελικά το mediafire... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλησπερα παιδια εβαλα την rocket v20. Για να βαλω το JKay Mod Alpha3 πρεπει να βαλω αυτο " JKay_Deluxe_Xxla4_Alpha3_deodexed " ή αυτο "Rocket_v20_JKay_StockLook" ??? επισης το θεμα του φιλου Kalagas Kalagas_Mixed_Theme_Rocket_LA4_v1.3 και μετα απο Reboot αυτο Kalagas_Mixed_Theme_Rocketv20_JKay_ModAlpha3 ?? ευχαριστω πολυ και καληνυκτα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Με τον abyss 3.4 ειχα ενα θεματακι.βαζωντας μια .avi ταινια και ανοιγωντας την με τον MX player, το κινητο παγωνε.Του εκανα reboot αρκετες φορες αλλα παλι το ιδιο. Επανηλθα στον 3.3 που ημουν ετσι κι αλλιως ευχαριστημενος. Τη rocket v.20 δε την εχω περασει ακομα. Από εχθές τρέχω τον 3.4.Πρώτη φορά αντιμετώπισα πρόβλημα. Πάγωσε η συσκευή όταν πηγα να κάνω unlock και δεν έπιαναν ούτε τα κουμπιά, οπότε χρειάστηκε ν αφαιρέσω τη μπαταρία. Ο kernel πρέπει να ευθύνεται.Είμαι περίεργος να δω αν θα μου παρουσιάσει κάτι άλλο οπότε θα τον αφήσω και αύριο. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Edited January 26, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Επειδή πολλοί απο εμάς έχουμε κάνει root μέσω odin και όχι cf-root που είναι ο σωστός τρόπος, αυτός είναι ένας τρόπος απλός, δοκίμασμένος απο μένα, για να αφαιρέσετε το κίτρινο τρίγωνο. 1) Κατεβάζουμε την παρακάτω εφαρμογή (.apk) και κάνουμε εγκατάσταση στη συσκευή μας μέσω κάποιου file explorer. http://www.multiupload.com/BL9BNEXB7K 2) Ξεκινάμε την εφαρμογή και επιλέγουμε "Dump current kernel to SDcard'' . 3) Κάνουμε επανεκίνηση σε DOWNLOAD mode μεσω της cwm εφαρμογης ή χειροκίνητα (κλειστή συσκευη και πατάμε ταυτόχρονα volume down/home button/power button και μόλις εμφανιστει η εικόνα volume up). 4) Κατεβάζουμε τον stock kernel που ταριάζει στην έκδοση που έχουμε. KKA KL3 5) Κάνουμε εγκατάσταση του stock kernel μέσω ODIN. 6) Μετά την επαννεκίνηση μπαίνοουμε πάλι στην εφαρμογή που κατεβάσαμε στην αρχή και επιλέγουμε "Flash kernel from SDcard" 7) Κάνουμε μια επαννεκίνηση και είμαστε έτοιμοι. Υ.Γ. Επειδή είμαι στην έκδοση XXKL3 και ο οδηγός υπάρχει με αυτόν τον kernel, δοκιμάστηκε απο μένα με τον συγκεκριμένο.Ο ΚΚΑ είναι απο το thread του CF-ROOT και δε τον δοκίμασα. αν εχουμε τον LA3 πως γινετε?υπαρχει τροπος να φυγει το τριγωνο? Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starface Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση. Γνωρίζω τι είναι το root αλλά τελευταία άκουσα κ κατι για jailbreak στο android. ισχύει κάτι τέτοιο;;; Κι αν ναι είναι πρακτικό όπως στο IOS με το installous;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση. Γνωρίζω τι είναι το root αλλά τελευταία άκουσα κ κατι για jailbreak στο android. ισχύει κάτι τέτοιο;;; Κι αν ναι είναι πρακτικό όπως στο IOS με το installous;;;;;;;; Δεν υπαρχει κατι τετοιο που λες. Το jailbreak του ios ειναι οτι το root στο android.Αρα δεν υπαρχει λογος υπαρξης του jailbreak στο android και δε νομιζω οτι ο δημιουργος του ασχολειται με το android. Το installous δε χρειαζεται στο android μιας και α)βρισκεις πολυ πιο ευκολα ''σπασμενες'' εφαρμογες β) δε χρειαζεται καν root για να λειτουργησουν και να εγκατασταθουν. Αλλα εδω απαγορευονται τετοιου ειδους συζητησεις...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παιδια καλησπερα. Εβαλα την rocket v20 k τον kernel 3.4. Συνεχεια κολλαει το ρολοι στην οθονη. Το ρολοι ομως πανω στην μπαρα δουλευει κανονικα οπως και το ρολοι οταν κλειδωνει. Εχει καποιος τη λυση η ιδιο προβλημα; Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starface Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Δεν υπαρχει κατι τετοιο που λες. Το jailbreak του ios ειναι οτι το root στο android.Αρα δεν υπαρχει λογος υπαρξης του jailbreak στο android και δε νομιζω οτι ο δημιουργος του ασχολειται με το android. Το installous δε χρειαζεται στο android μιας και α)βρισκεις πολυ πιο ευκολα ''σπασμενες'' εφαρμογες β) δε χρειαζεται καν root για να λειτουργησουν και να εγκατασταθουν. Αλλα εδω απαγορευονται τετοιου ειδους συζητησεις...:) Με όλο το σεβασμό αλλά ο τίτλος του θέματος είναι: Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000) , άρα προφανώς και δεν είαμι offtopic αν εννοείς αυτό. έπειτα οι εφαρμογές που εγώ προσωπικά βρίσκω από τόρεντζ τυγχάνεις κάποιες φορές να μην λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν γνωρίζω εάν μέσω του root μπορείς να λάβεις εφαρμογές σπασμένες μέσα σε ένα retail interface όπως συμβαίνει με το installous το οποίο είναι σχεδόν σαν το AppStore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Με όλο το σεβασμό αλλά ο τίτλος του θέματος είναι: Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000) , άρα προφανώς και δεν είαμι offtopic αν εννοείς αυτό. έπειτα οι εφαρμογές που εγώ προσωπικά βρίσκω από τόρεντζ τυγχάνεις κάποιες φορές να μην λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν γνωρίζω εάν μέσω του root μπορείς να λάβεις εφαρμογές σπασμένες μέσα σε ένα retail interface όπως συμβαίνει με το installous το οποίο είναι σχεδόν σαν το AppStore. Δεν ειπα οτι εισαι offtopic, αλλα οτιδηποτε με σπασμενες εφαρμογες η μη επισημα market places απαγορευονται γενικα στο myphone.gr.Δε το λεω εγω, απλα σε προειδοποιω πριν σου που κατι οι διαχειρηστες...:) Τα παραπανω που ανεφερες υπαρχουν ,αλλα αν θες να ρωτησεις στειλε μου pm...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλό μεσημέρι σε όλους... Ελειψα δυο μερες και βλέπω νεες ρομ και νεους κερνελ... Καινουρια rocket v20 Καινουρια check rom v5 Καινούρια darky rom v3.1 Καινούριος κερνελ pimp my cpu Για δώστε πληροφορίες ρε παιδιά??? τι απο τα παραπάνω δοκιμάσατε??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλό μεσημέρι σε όλους... Ελειψα δυο μερες και βλέπω νεες ρομ και νεους κερνελ... Καινουρια rocket v20 Καινουρια check rom v5 Καινούρια darky rom v3.1 Καινούριος κερνελ pimp my cpu Για δώστε πληροφορίες ρε παιδιά??? τι απο τα παραπάνω δοκιμάσατε??? Υπαρχει και νεος kernel...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1462107 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Υπαρχει και νεος kernel...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1462107 Τον δοκιμασες??? Ειμαι με v19.1 + abyss3.3 και δεν θελω να το κουνισω απο εδω... Με τρωει να δοκιμασω leomar v5 η darky αλλα δεν ξερω... Edited January 26, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τον δοκιμασες??? Ειμαι με v19.1 + abyss3.3 και δεν θελω να το κουνισω απο εδω... Με τρωει να δοκιμασω leomar v5 η darky αλλα δεν ξερω... Ειμαι και σκεφτομαι οπως κι εσυ....:p Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ειμαι και σκεφτομαι οπως κι εσυ....:p Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο. Θα κανω την αρχη με darky... Kαι μετα με leomar... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Kαι μετα με leomar... οταν το δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις διοτι εγω ακομα ειμαι v3 γιατι ειχα ακουσει οτι η 4 ειχε καποιο προβλημα με το kernel και δεν την εβαλα ποτε... τιρα kernel εμενα μου λεει : 2.6.35.7-N7000XXKL7-CL823206 se.infra@SEP-42 #2 Δεν εχω καποιο προβλημα εδω και ενα μηνα + που την εχω αυτη την rom @elthis α)Based on XXLA4 Firmware from Samsung β)Kernel: CF Root γ)No WIPE δηλαδη ειναι οπως εχω τωρα ο kernel?? ενα full wipe δεν ειναι κακο ε? Edited January 26, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 οταν το δοκιμασεις πες μου εντυπωσεις διοτι εγω ακομα ειμαι v3 γιατι ειχα ακουσει οτι η 4 ειχε καποιο προβλημα με το kernel και δεν την εβαλα ποτε... τιρα kernel εμενα μου λεει : 2.6.35.7-N7000XXKL7-CL823206 se.infra@SEP-42 #2 Δεν εχω καποιο προβλημα εδω και ενα μηνα + που την εχω αυτη την rom @elthis α)Based on XXLA4 Firmware from Samsung β)Kernel: CF Root γ)No WIPE δηλαδη ειναι οπως εχω τωρα ο kernel?? ενα full wipe δεν ειναι κακο ε? Ένα full wipe πάντα είναι καλύτερο.Λογικά στον ίδιο kernel βασίζεται... Δε την έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά λέω αν βρω χρόνο το βράδυ να τη περάσω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ένα full wipe πάντα είναι καλύτερο.Λογικά στον ίδιο kernel βασίζεται... Δε την έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά λέω αν βρω χρόνο το βράδυ να τη περάσω. σ'ευχαριστω φιλε μου που ασχολισε.. θα περιμενω τις εντυποσεις σου φιλε μου Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εγώ πάλι διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια στο Thread της CheckROM στο xda... Και τα περισσότερα αφορούν πάλι το Kitchen PRO και τα προβλήματα που δημιουργεί όταν εγκαθιστούν άλλους kernels κλπ... Μα τι θα γίνει με αυτό το Team??? Έφτασε σε 5η έκδοση και τα λάθη ακόμα πολλά... Πάντως κάποιος που την χρησιμοποιεί αν καταβάσει το JKay Mods από το Kitchen Pro, ας το ανεβάσει μετά κάπου και να μου στείλει το link με ένα pm για να το Themάρω και αυτό... Μετά που θα το κατεβάσετε το zip που λέω, θα το βρείτε στο φάκελο sdcard/Downloads/CheckROM_REVO.... Γιατί εγώ με αυτά που διαβάζω, δεν με βλέπω να την βάζω ώστε να καταβάσω μόνος μου το JKay MODs... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μέχρι τώρα δεν είχα βρει άλλη Rom να με ικανοποιήσει εκτός από τη Rocket. Μόλις έβαλα να κατεβαίνει την Darky... We'll see! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μέχρι τώρα δεν είχα βρει άλλη Rom να με ικανοποιήσει εκτός από τη Rocket. Μόλις έβαλα να κατεβαίνει την Darky... We'll see! :X Όταν είχα την 2.1.4 ήμουν πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα θέμα που είχε ο stock video player και δεν έπαιζε .avi αρχεία, έπρεπε να κατεβασεις άλλον player από market. Αν μπορέσεις τσεκαρε το και περιμένουμε εντυπώσεις γενικότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts