pandrits Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 αυτο εκανα και εγω.. τα αρχεια ειναι αυτα που γραφω παραπανω??? ενταξει την ξαναπερασα χωρις wipe cache / dalvik και τωρα γραφει v04 Το μόνο πρόβλημα που είδα είναι πως μου κολλάει το bluetooth στις κλήσεις όταν απαντάω από αυτό. Απεγκατέστησα το home my home πρόγραμμα και θα το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το μόνο πρόβλημα που είδα είναι πως μου κολλάει το bluetooth στις κλήσεις όταν απαντάω από αυτό. Απεγκατέστησα το home my home πρόγραμμα και θα το παρακολουθήσω. pandrits to home my home δεν το βλέπω στο μαρκετ... που το βρήκες??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) pandrits to home my home δεν το βλέπω στο μαρκετ... που το βρήκες??? Δεν υπάρχει στο μάρκετ, το έχει προσαρμόσει ο Criskelo στη Rom του. Εδώ βρίσκεται στο XDA forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18351974 Edited January 23, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 αυτο εκανα και εγω.. τα αρχεια ειναι αυτα που γραφω παραπανω??? ενταξει την ξαναπερασα χωρις wipe cache / dalvik και τωρα γραφει v04 βρηκα που οφειλεται... μολις περασω το θεμα του kalagas v1,2 το αλαζει και το κανει v03 Το θέμα μου δεν περιλαμβάνει κανένα build.prop οπότε δεν γίνεται να αλλάζει την έκδοση... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το θέμα μου δεν περιλαμβάνει κανένα build.prop οπότε δεν γίνεται να αλλάζει την έκδοση... και ομως φιλε μου, ΣΥΓΝΩΜΗ αν κανω λαθος αλλα την περασα δυο φορες, χωρις το θεμα σου λεει v04 και μολις το περασω λεει v03. προς Θεου δεν ειναι προβλημα αυτο , απλως το ανεφερα γιατι ενω την περνουσα και αμεσως το θεμα , μου ελεγε v3 και ειπα μηπως εκανα κατι λαθος ειναι καταπληκτικο το θεμα σου δεν χωραει αμφιβολια Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 και ομως φιλε μου, ΣΥΓΝΩΜΗ αν κανω λαθος αλλα την περασα δυο φορες, χωρις το θεμα σου λεει v04 και μολις το περασω λεει v03. προς Θεου δεν ειναι προβλημα αυτο , απλως το ανεφερα γιατι ενω την περνουσα και αμεσως το θεμα , μου ελεγε v3 και ειπα μηπως εκανα κατι λαθος ειναι καταπληκτικο το θεμα σου δεν χωραει αμφιβολια Για πες εντυπώσεις πως την βλέπεις... Ο pandrits λέει τα καλύτερα εκτος ενα προβληματάκι που βλέπει στο blut... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Για πες εντυπώσεις πως την βλέπεις... Ο pandrits λέει τα καλύτερα εκτος ενα προβληματάκι που βλέπει στο blut... ειναι φοβερη, πολυ γρηγορη και σταθερη.. :) ανοιγει πολυ γρηγορα , ειμαι πολυ ευχαριστημενος βαλτην να την δοκιμασεις, αξιζει τωρα την περναω για 3 φορα ( χωρις καθολου wipe cache / dalvik cache) για να δω τι γινεται με το θεμα του kalagas [ATTACH][ATTACH] [ATTACH]23593[/ATTACH] [/ATTACH][/ATTACH] εβαλα φωτο (ελπιζω δηλαδη) να δεις φιλε kalagas ειναι με την v4 - με το Update - και με το θεμα (αλλαζει σε v3) Edited January 23, 2012 by sakiss Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι ΟΛΟΙ (εκτος απο αυτη που ανεβαζει τωρα ο Chris X.) εχουν βαλει μεσα το jkay mod που κανει μεγαλο μπαχαλο την εγκατασταση και δε το εχουν ξεχωριστα σαν addon!!! Ελεος... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι ΟΛΟΙ (εκτος απο αυτη που ανεβαζει τωρα ο Chris X.) εχουν βαλει μεσα το jkay mod που κανει μεγαλο μπαχαλο την εγκατασταση και δε το εχουν ξεχωριστα σαν addon!!! Ελεος... Και στην v20 που ετοιμαζει παλι ενσωματωμενω θα εχει το καινουριο update του jkay... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Και στην v20 που ετοιμαζει παλι ενσωματωμενω θα εχει το καινουριο update του jkay... Ευτυχως μαλλον οχι φιλε μου... ''yes, will do that as long as JKay is in alpha....will try to build a v20 with lidroid 14 toggle latest tomorrow and optional package with hopefully Alpha3 of JKay Mod then'' Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) ειναι φοβερη, πολυ γρηγορη και σταθερη.. :) ανοιγει πολυ γρηγορα , ειμαι πολυ ευχαριστημενος βαλτην να την δοκιμασεις, αξιζει τωρα την περναω για 3 φορα ( χωρις καθολου wipe cache / dalvik cache) για να δω τι γινεται με το θεμα του kalagas [ATTACH][ATTACH] [ATTACH]23593[/ATTACH] [/ATTACH][/ATTACH] εβαλα φωτο (ελπιζω δηλαδη) να δεις φιλε kalagas ειναι με την v4 - με το Update - και με το θεμα (αλλαζει σε v3) Τώρα τι να πω;;; Αυτή η συγκεκριμένη πληροφορία βρίσκεται στο build.prop που βρίσκεται μέσα στο /system Εκτός αν o criollo έχει βάλει την πληροφορία αυτή στο framework-res.apk ή στο SystemUI.apk Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο θα είναι παγκόσμια πρώτη... Edit: Για να δεις άμα πειράξω το build.prop http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/SC20120123-193543.png Edited January 23, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τώρα τι να πω;;; Αυτή η συγκεκριμένη πληροφορία βρίσκεται στο build.prop που βρίσκεται μέσα στο /system Εκτός αν o criollo έχει βάλει την πληροφορία αυτή στο framework-res.apk ή στο SystemUI.apk Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο θα είναι παγκόσμια πρώτη... Edit: Για να δεις άμα πειράξω το build.prop Τι να πω .... παραξενο.. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για πες εντυπώσεις πως την βλέπεις... Ο pandrits λέει τα καλύτερα εκτος ενα προβληματάκι που βλέπει στο blut... Όχι και προβληματάκι να μην παίζει το Bluetooth...πρόβλημα κανονικό... Υποκειμενικά για εσένα μπορεί να είναι προβληματάκι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Όχι και προβληματάκι να μην παίζει το Bluetooth...πρόβλημα κανονικό... Υποκειμενικά για εσένα μπορεί να είναι προβληματάκι.;) Τι να πω προβληματάρα??? Ε νοείται πως είναι θέμα αν δεν παίζει καλά η κολλάει το blut... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τι να πω προβληματάρα??? Ε νοείται πως είναι θέμα αν δεν παίζει καλά η κολλάει το blut... Είναι ΘΈΜΑ και ΜΕΓΆΛΟ αν δεν λειτουργεί σωστά! Από την ώρα που έβγαλα το home my home δεν μου έχει ξεκολλήσει, αλλά περισότερα αύριο πρωί που θα το χρησιμοποιώ με internet radio. Αν μου κάνει πάλι κουτσουκέλες την εχω πετάξει την ίδια στιγμή και πίσω σε Chrack που είναι δοκιμασμένα καλός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Είναι ΘΈΜΑ και ΜΕΓΆΛΟ αν δεν λειτουργεί σωστά! Από την ώρα που έβγαλα το home my home δεν μου έχει ξεκολλήσει, αλλά περισότερα αύριο πρωί που θα το χρησιμοποιώ με internet radio. Αν μου κάνει πάλι κουτσουκέλες την εχω πετάξει την ίδια στιγμή και πίσω σε Chrack που είναι δοκιμασμένα καλός! Επανέρχομαι να πω, πως τελικά δεν φταίει η Rom για το bluetooth αλλά ο kernel. Από το πρωί που πέταξα τον Abyss και έβαλα τον FM2.0 λειτουργεί όπως πρέπει! Internet radio + καμιά δεκαπενταριά κλήσεις και ούτε μία διακοπή, ούτε ένα κόλλημα!!! Επανέφερα και το home my home και για την ώρα είμαι μια χαρά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Επανέρχομαι να πω, πως τελικά δεν φταίει η Rom για το bluetooth αλλά ο kernel. Από το πρωί που πέταξα τον Abyss και έβαλα τον FM2.0 λειτουργεί όπως πρέπει! Internet radio + καμιά δεκαπενταριά κλήσεις και ούτε μία διακοπή, ούτε ένα κόλλημα!!! Επανέφερα και το home my home και για την ώρα είμαι μια χαρά!:) Απο μπαταρια πως παει ο fm??? Τον εχεις πειραξει καθολου η σε στοκ παιζεις??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Απο μπαταρια πως παει ο fm??? Τον εχεις πειραξει καθολου η σε στοκ παιζεις??? Σε στοκ παίζω και έχει πολύ ομοιόμορφη κατανάλωση. Τον είχα παρατηρήσει από τη Rom του Chrack. Νομίζω ότι είναι ο ποιό αξιόπιστος kernel χωρίς κανένα bug! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Σε στοκ παίζω και έχει πολύ ομοιόμορφη κατανάλωση. Τον είχα παρατηρήσει από τη Rom του Chrack. Νομίζω ότι είναι ο ποιό αξιόπιστος kernel χωρίς κανένα bug! δωσε διευθυνση να το κατεβασω.. με cwm τον περασες??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 δωσε διευθυνση να το κατεβασω.. με cwm τον περασες??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342807 Τον πέρασα με Mobile Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Μπορεί να μου πει κάποιος σοβαρά, που θα ανεβάζω τώρα τα Theme μου??? Όλα τα γνωστά filesharing sites δεν μου ανεβάζουν... Πάνε και οι συνδρομές μου... Σκέφτηκα το Dropbox που έχω ήδη λογαριασμό, αλλά από το multiupload για την Rocket ROM μόνο είχα περίπου 1000 downloads... Επί 70 ΜΒ περίπου το zip μου... Πιστέυω θα μου κρασάρουν το DropBox... Οπότε όποιος έχει άλλη λύση... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342807 Τον πέρασα με Mobile Odin. ευχαριστω κατεβασε κανενα παιδι την ROCKET ROM - v20??? προσπαθω αλλα δεν ανοιγει η σελιδα με τιποτα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ευχαριστω κατεβασε κανενα παιδι την ROCKET ROM - v20??? προσπαθω αλλα δεν ανοιγει η σελιδα με τιποτα Κανείς δε μπορεί, αυτό λένε και όλοι στο XDA. Ή έχει πέσει ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός χρηστών ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Πάντως προς το παρόν είναι down. Υπομονή....και αύριο μέρα είναι!:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Μπορεί να μου πει κάποιος σοβαρά, που θα ανεβάζω τώρα τα Theme μου??? Όλα τα γνωστά filesharing sites δεν μου ανεβάζουν... Πάνε και οι συνδρομές μου... Σκέφτηκα το Dropbox που έχω ήδη λογαριασμό, αλλά από το multiupload για την Rocket ROM μόνο είχα περίπου 1000 downloads... Επί 70 ΜΒ περίπου το zip μου... Πιστέυω θα μου κρασάρουν το DropBox... Οπότε όποιος έχει άλλη λύση... Το multiupload δε σου βγάζει επιλογές από διαθέσιμους serves? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ευχαριστω κατεβασε κανενα παιδι την ROCKET ROM - v20??? προσπαθω αλλα δεν ανοιγει η σελιδα με τιποτα Ένας Γερμανός χρήστης την ανέβασε στο Rapidshare https://rapidshare.com/#!download|865l35|3830310689|ROCKET-v20-LA4-eybee1970.zip|596695|R~0D75CC4961863BF83B763CEE84BC1315|0|0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts