vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Να είστε καλά παιδιά, για την πολύτιμη βοήθεια σας σε εμάς που είμαστε καινούργοι στο "άθλημα". Για να φλασάρω πρέπει να φορτίσω στο 100% ή δεν είναι απαραίτητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) το full wipe πωσ γινεται??? Μπαινεις recovery, wipe data/wipe cache/advance→wipe dalvik. Καλου κακου κανε την ιδια διαδικασια 2 φορες συνεχομενες και μετα install τη rom που θες...;) Να είστε καλά παιδιά, για την πολύτιμη βοήθεια σας σε εμάς που είμαστε καινούργοι στο "άθλημα". Για να φλασάρω πρέπει να φορτίσω στο 100% ή δεν είναι απαραίτητο; Καλο ειναι αλλα οχι απαραιτητο...Αν το εχεις φορτισει 100% επελεξε στο recovery επισης, οταν πας να κανεις τα wipe, πριν περασεις τη rom, advanse→wipe battery. Edited December 30, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 το full wipe πωσ γινεται??? Από recovery, κάνεις και τα 3 wipe, (cache, dalvik, & data wipe) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Να είστε καλά παιδιά, για την πολύτιμη βοήθεια σας σε εμάς που είμαστε καινούργοι στο "άθλημα". Για να φλασάρω πρέπει να φορτίσω στο 100% ή δεν είναι απαραίτητο; Εγω φλασαρω και με... 5%... :lol: Με πανω απο 30% εισαι ασφαλης σε καθε περιπτωση. Επισης να προσθεσω και οτι καλο ειναι μετα την πρωτη εκκινηση και αφου περιμενετε να τρεξουν ολα τα services (μερικα δευτερολεπτα), να κανετε μια επανεκκινηση και μετα να ξεκινησετε να σεταρετε τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εγω φλασαρω και με... 5%... :lol: Με πανω απο 30% εισαι ασφαλης σε καθε περιπτωση. Επισης να προσθεσω και οτι καλο ειναι μετα την πρωτη εκκινηση και αφου περιμενετε να τρεξουν ολα τα services (μερικα δευτερολεπτα), να κανετε μια επανεκκινηση και μετα να ξεκινησετε να σεταρετε τη συσκευη. Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων... Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων... Sent from DHD with Mixed Theme Ποτε παραλαμβανεις για να μπεις στο κολπο? Αντε γιατι η υποθεση theming -μεταξυ αλλων- ειναι πολυ πισω ακομα στο note ;) Φλασαρα σημερα με τη rocket το dark theme μπας και διορθωσω τα κακως κειμενα της ρομ, αλλα με μετριοτατα αποτελεσματα. Ευτυχως η Darky rom ειναι σαφως πιο ελκυστικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δηλαδή στην αρχική εικόνα που βγαίνει το android που λέει να πατήσουμε για να ξεκινήσουμε, δεν πατάμε τίποτα, περιμένουμε λίγο και κάνουμε επανεκκίνηση, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δηλαδή στην αρχική εικόνα που βγαίνει το android που λέει να πατήσουμε για να ξεκινήσουμε, δεν πατάμε τίποτα, περιμένουμε λίγο και κάνουμε επανεκκίνηση, σωστά; Οχι, κανεις κανονικα το εισαγωγικο set-up, αλλα μολις αντικρυσεις για πρωτη φορα την αρχικη οθονη δινεις λιγο χρονο για services, processes κλπ και μετα κανε μια επανεκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έκανα βλακεία, ξεχάστηκα και ξεκίνησα το φλασάρισμα χωρίς να κάνω wipe πριν τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπαίνει στην sheep rom το τηλ μου??? ¨εκανα την διαδικασία με το Odin και το tar 2.0 για την KL7 και τώρα βρίσκομαι χωρίς τηλ. Βοήθεια.......Μένει συνεχώς στην εικόνα Samsung και δεν μπορώ να μπω στο τηλ Τι πρέπει να κάνω χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου??? SOS SOS SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ποτε παραλαμβανεις για να μπεις στο κολπο? Αντε γιατι η υποθεση theming -μεταξυ αλλων- ειναι πολυ πισω ακομα στο note ;) Φλασαρα σημερα με τη rocket το dark theme μπας και διορθωσω τα κακως κειμενα της ρομ, αλλα με μετριοτατα αποτελεσματα. Ευτυχως η Darky rom ειναι σαφως πιο ελκυστικη. Το θέμα δεν είναι πότε παραλαμβάνω αλλά ότι έχει τρομερή δουλειά... Πάρα πολλά νέα ονόματα εικονιδίων σε σχέση με την HTC, κλπ κλπ... Κ ξέρεις εγώ δεν θα ανεβάσω theme αν δεν themάρω καμία 50-60 apks... Όχι σαν άλλα theme που έχουν αλλάξει τα 3 framework και 6-7 apk... Ωστόσο σήμερα μπορεί να σας δώσω ένα ψιλοtheme να το τεστάρετε να δούμε τι έκανα... Κάτι άλλο, όταν στην Samsung λέμε XXKL7 εννοούμε την βάση έτσι??? Δηλαδή τα apk της rocket 12 είναι ίδια με αυτά της darky 2.1.4 έτσι??? Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Το θέμα δεν είναι πότε παραλαμβάνω αλλά ότι έχει τρομερή δουλειά... Πάρα πολλά νέα ονόματα εικονιδίων σε σχέση με την HTC, κλπ κλπ... Κ ξέρεις εγώ δεν θα ανεβάσω theme αν δεν themάρω καμία 50-60 apks... Όχι σαν άλλα theme που έχουν αλλάξει τα 3 framework και 6-7 apk... Ωστόσο σήμερα μπορεί να σας δώσω ένα ψιλοtheme να το τεστάρετε να δούμε τι έκανα... Κάτι άλλο, όταν στην Samsung λέμε XXKL7 εννοούμε την βάση έτσι??? Δηλαδή τα apk της rocket 12 είναι ίδια με αυτά της darky 2.1.4 έτσι??? Sent from DHD with Mixed Theme Ακριβως ετσι....;) Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπαίνει στην sheep rom το τηλ μου??? ¨εκανα την διαδικασία με το Odin και το tar 2.0 για την KL7 και τώρα βρίσκομαι χωρίς τηλ. Βοήθεια.......Μένει συνεχώς στην εικόνα Samsung και δεν μπορώ να μπω στο τηλ Τι πρέπει να κάνω χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου??? SOS SOS SOS Κατεβασε απο εδω ενα επισημο firmware και περασε το μεσω odin.Μετα κανεις root παλι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Το θέμα δεν είναι πότε παραλαμβάνω αλλά ότι έχει τρομερή δουλειά... Πάρα πολλά νέα ονόματα εικονιδίων σε σχέση με την HTC, κλπ κλπ... Κ ξέρεις εγώ δεν θα ανεβάσω theme αν δεν themάρω καμία 50-60 apks... Όχι σαν άλλα theme που έχουν αλλάξει τα 3 framework και 6-7 apk... Ωστόσο σήμερα μπορεί να σας δώσω ένα ψιλοtheme να το τεστάρετε να δούμε τι έκανα... Κάτι άλλο, όταν στην Samsung λέμε XXKL7 εννοούμε την βάση έτσι??? Δηλαδή τα apk της rocket 12 είναι ίδια με αυτά της darky 2.1.4 έτσι??? Sent from DHD with Mixed Theme Αυτα είναι... Αρχιζεις και μου αρεσεις...καλη συνεχεια και καλη χρονια.. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ edit...βγηκε και ο abyss 2.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424&page=88 sto post 877 Edited December 31, 2011 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Κατεβασε απο εδω ενα επισημο firmware και περασε το μεσω odin.Μετα κανεις root παλι. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά και καλή σου χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Έκανα βλακεία, ξεχάστηκα και ξεκίνησα το φλασάρισμα χωρίς να κάνω wipe πριν τίποτα... ξανακάνε την διαδιακασία, απλά κάνε όπως πρέπει τα wipe πριν από ότι άλλο. Μην αγχώνεσαι :D @elthis είμαι με Rocket 12 και τον FM1.5 kernel και έχω min 50Mhz χωρίς προβλήματα (stock voltage σε όλα τα rates). Edited December 31, 2011 by skritikos addition Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ειναι λογικο new κινιτο με 2.3.6 xxxkl7 πως σκατα λεγεται... να ειναι 90% η μπαταρια σε 9 ωρες?? ρωταω για να μαθαινω φιλικα :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ειναι λογικο new κινιτο με 2.3.6 xxxkl7 πως σκατα λεγεται... να ειναι 90% η μπαταρια σε 9 ωρες?? ρωταω για να μαθαινω φιλικα :D Τι εννοείς? σε 9 ώρες έπεσε από 100% σε 90%? Αν το είχε σε stand by φυσιολογικό είναι... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Τι εννοείς? σε 9 ώρες έπεσε από 100% σε 90%? Αν το είχε σε stand by φυσιολογικό είναι... ναι απο 100% σε 86% σε 9 ωρες και 50 λεπτα.... πως αλλαζουμε την εικονα οταν ειναι κλειδωμενο που ενα βιβλιο με ενα φτερο να βαλω κατι αλλο θελω γινεται? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ναι απο 100% σε 86% σε 9 ωρες και 50 λεπτα.... πως αλλαζουμε την εικονα οταν ειναι κλειδωμενο που ενα βιβλιο με ενα φτερο να βαλω κατι αλλο θελω γινεται? Πηγαίνεις στο gallery, επιλέγεις τη φώτο που θες, μενού, ορισμός ως οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Μπορει καποιος να ανεβασει τους χαρτες της google(google maps) γιατι το μαρτετ δεν μου τους βρεισκει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Παιδιά σε ποιο πάνω μήνυμα είπα ότι ίσως σήμερα ανεβάσω ένα μικρό Mixed Theme... Ξεχάστε το κ εξηγούμε... Τελικά παρατήρησα κάτι κ ξαναφτιάχνω όλα τα εικονίδια του statusbar κ των menu από την αρχή ένα-ένα... Ακούστε λοιπόν... Και οι 2 ROMs που χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι (rocket και darky) είναι ψιλόthemed (τα frameworks δηλαδή μόνο). Οι τύποι λοιπόν έχουν μαζέψει εικονίδια από δεξιά αριστερά (για την statusbar πιο πολύ) κ αρκετά δικά μου από το Mixed Theme μου κ τα έχουν βάλει μέσα στα frameworks... Έλα όμως που οι τύποι κάνανε την εξής "εξυπνάδα"... Βάλανε τα ίδια εικονίδια και στους hdpi και στους xhdpi φακέλουςτων apks, δηλαδή όλα τα themed statusbar εικονίδια είναι 38x38px ενώ στους φακέλους των apk από όπου διαβάζει το Note (με τέτοια αναλυσάρα) θα έπρεπε να είναι 50x50px... Για αυτό κ όσοι είστε root κ χρησιμοποιείτε μια από αυτές τις ROM τα εικονίδια στην statusbar πρέπει να σας φαίνονται πολύ μικρά... Κ είναι κρίμα με τέτοια οθονάρα... Αφού λοιπόν παρασύρθηκα και τα είχα φτιάξει όλα καλά και όλα ωραία 38x38px τώρα πρέπει να τα αλλάξω όλα... Και επειδή όποιος ξέρει λίγο από εικονίδια, όταν πας να κάνεις resize προς τα πάνω, χάνεις σε resolution και τα εικονίδια γίνονται blurry, τα ξαναφτιάχνω από την αρχή γιατί η οθόνη είναι πολύ υψηλής ανάλυσης κ όποιος προσπαθήσει να κάνει εξυπνάδες με τα theme για το Note, μπορεί να εκτεθεί πολύ εύκολα... Καλά ήτανε μέχρι τώρα με τις ανάλυσεις 800x480 κλπ, τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ για τους themers... Και εκτός των εικονιδίων των statusbar και τα εικονίδια που φαίνονται όταν πατάς το κουμπί menu θέλουν αλλαγή όλα, από 72x72px σε 96x96px... Άλλο μεγάλο πρόβλημα πάλι εκεί... Από την αρχή και αυτά... Και φανταστείτε ότι π.χ. στο DesireHD είχα αλλάξει πάνω από 5000 συνολικά σε πάνω από 100 εφαρμογές... Φανταστείτε λοιπόν για τι δουλειά μιλάμε... Δεν καθόμουνα στο Sensation που τα είχα όλα έτοιμα από το DesireHD... Άντε καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε κ εύχομαι υγεία κ ευημερία σε όλους... Αλλά πάνω απ'όλα υγεία παιδιά, όλα τα άλλα έρχονται με πολύ προσπάθεια... Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παιδιά σε ποιο πάνω μήνυμα είπα ότι ίσως σήμερα ανεβάσω ένα μικρό Mixed Theme... Ξεχάστε το κ εξηγούμε... Τελικά παρατήρησα κάτι κ ξαναφτιάχνω όλα τα εικονίδια του statusbar κ των menu από την αρχή ένα-ένα... Ακούστε λοιπόν... Και οι 2 ROMs που χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι (rocket και darky) είναι ψιλόthemed (τα frameworks δηλαδή μόνο). Οι τύποι λοιπόν έχουν μαζέψει εικονίδια από δεξιά αριστερά (για την statusbar πιο πολύ) κ αρκετά δικά μου από το Mixed Theme μου κ τα έχουν βάλει μέσα στα frameworks... Έλα όμως που οι τύποι κάνανε την εξής "εξυπνάδα"... Βάλανε τα ίδια εικονίδια και στους hdpi και στους xhdpi φακέλουςτων apks, δηλαδή όλα τα themed statusbar εικονίδια είναι 38x38px ενώ στους φακέλους των apk από όπου διαβάζει το Note (με τέτοια αναλυσάρα) θα έπρεπε να είναι 50x50px... Για αυτό κ όσοι είστε root κ χρησιμοποιείτε μια από αυτές τις ROM τα εικονίδια στην statusbar πρέπει να σας φαίνονται πολύ μικρά... Κ είναι κρίμα με τέτοια οθονάρα... Αφού λοιπόν παρασύρθηκα και τα είχα φτιάξει όλα καλά και όλα ωραία 38x38px τώρα πρέπει να τα αλλάξω όλα... Και επειδή όποιος ξέρει λίγο από εικονίδια, όταν πας να κάνεις resize προς τα πάνω, χάνεις σε resolution και τα εικονίδια γίνονται blurry, τα ξαναφτιάχνω από την αρχή γιατί η οθόνη είναι πολύ υψηλής ανάλυσης κ όποιος προσπαθήσει να κάνει εξυπνάδες με τα theme για το Note, μπορεί να εκτεθεί πολύ εύκολα... Καλά ήτανε μέχρι τώρα με τις ανάλυσεις 800x480 κλπ, τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ για τους themers... Και εκτός των εικονιδίων των statusbar και τα εικονίδια που φαίνονται όταν πατάς το κουμπί menu θέλουν αλλαγή όλα, από 72x72px σε 96x96px... Άλλο μεγάλο πρόβλημα πάλι εκεί... Από την αρχή και αυτά... Και φανταστείτε ότι π.χ. στο DesireHD είχα αλλάξει πάνω από 5000 συνολικά σε πάνω από 100 εφαρμογές... Φανταστείτε λοιπόν για τι δουλειά μιλάμε... Δεν καθόμουνα στο Sensation που τα είχα όλα έτοιμα από το DesireHD... Άντε καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε κ εύχομαι υγεία κ ευημερία σε όλους... Αλλά πάνω απ'όλα υγεία παιδιά, όλα τα άλλα έρχονται με πολύ προσπάθεια... Sent from DHD with Mixed Theme Και που να δεις τι θα πάθεις αν αρχίσεις να φτιάχνεις και σωστά εικονίδια για υψηλά densities, όπου τα stock παραγίνονται μικρά! :lol: Καλή Χρονιά και καλή δύναμη τόσο με το theme όσο και με την οικογένεια σου ;) Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 χρονια πολλα παιδια καλη χρονια με υγεια και χαρα.... εχω ενα θεματακι.... το εβγαλα απο το φορτιστη που φορτισε full και το αφισα διπλα μου που κοιμομουν... σε δυο ωρες μεσα περισσοτερο standby ξυπνησα ειχα περασει 2 παιχνιδια και ειπα να τα δω πως ειναι... με ουτε μια ωρα χρησης WI-FI και δοκιμη στα δυο παιχνιδια η μπαταρια επαισε στα 94% ειναι λογικο? ειδα ενα post πιο πισω του φιλου SAXOVTS και ειχε ανεβασει photo με 10% μπαταρια και ειχε περασει 1μερα 10 ωρες και 36λεπτα... εχω καποιες αποριες... πως κραταει περισσοτερο η μπαταρια κανοντας αυτο που λετε μηδενισμο του μετριτη και αν ναι πως το κανουμε αυτο? :( Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 χρονια πολλα παιδια καλη χρονια με υγεια και χαρα.... εχω ενα θεματακι.... το εβγαλα απο το φορτιστη που φορτισε full και το αφισα διπλα μου που κοιμομουν... σε δυο ωρες μεσα περισσοτερο standby ξυπνησα ειχα περασει 2 παιχνιδια και ειπα να τα δω πως ειναι... με ουτε μια ωρα χρησης WI-FI και δοκιμη στα δυο παιχνιδια η μπαταρια επαισε στα 94% ειναι λογικο? ειδα ενα post πιο πισω του φιλου SAXOVTS και ειχε ανεβασει photo με 10% μπαταρια και ειχε περασει 1μερα 10 ωρες και 36λεπτα... εχω καποιες αποριες... πως κραταει περισσοτερο η μπαταρια κανοντας αυτο που λετε μηδενισμο του μετριτη και αν ναι πως το κανουμε αυτο? :( Χρονια πολλα σε σενα και σε ολα τα παιδια. Ειναι φυσιλογικη η καταναλωση σου μετα απο τη χρηση που του εκανες.Ο SAXOVTS προφανως το ειχε να...κοιμαται...:p Αρα να μην ανησυχεις... Το καλιμπραρισμα μαλλον εννοεις της μπαταριας και οχι του μετρητη που δεν εχει καμια σχεση... Λοιπον,επειδη το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα μιας και διαφωνησαμε με εναν φιλο πιο πισω. Το καλιμπραρισμα καταρχην γινεται σε root συσκευες και μετα απο περασμα με full wipe καποιας custom rom. Αν ειναι αναγκαιο???και ναι και οχι....Δηλαδη, με το καλιμπραρισμα εννοουμε οτι το batterystats αρχειο που υπαρχει μεσα στο system, να διαγραφει και να επαναδημιουργηθει.Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι η μπαταρια θα κραταει 2 φορες περισσοτερο, αλλα οτι πιθανον η μπαταρια θα εχει μια πιο...smooth καταναλωση. Αυτο γινεται με 2 τροπους.Φορτιση καταρχην 100% και λιγο παραπανω (το αφηνουμε στον φορτιστη επιπλεον κανενα μισαωρο) και ή μπαινουμε recovery-advance-wipe battery stats ή χρησιμοποιουμε το calibration battery app απο market. Αναγκαιο απολυτα δεν ειναι μιας και μετα απο καποιες μερες χρησης του τηλεφωνου με τη νεα rom, το batterystats αρχειο επαναδημιουργειται μονο του. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρονια πολλα σε σενα και σε ολα τα παιδια. Ειναι φυσιλογικη η καταναλωση σου μετα απο τη χρηση που του εκανες.Ο SAXOVTS προφανως το ειχε να...κοιμαται... Αρα να μην ανησυχεις... Το καλιμπραρισμα μαλλον εννοεις της μπαταριας και οχι του μετρητη που δεν εχει καμια σχεση... Λοιπον,επειδη το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα μιας και διαφωνησαμε με εναν φιλο πιο πισω. Το καλιμπραρισμα καταρχην γινεται σε root συσκευες και μετα απο περασμα με full wipe καποιας custom rom. Αν ειναι αναγκαιο???και ναι και οχι....Δηλαδη, με το καλιμπραρισμα εννοουμε οτι το batterystats αρχειο που υπαρχει μεσα στο system, να διαγραφει και να επαναδημιουργηθει.Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι η μπαταρια θα κραταει 2 φορες περισσοτερο, αλλα οτι πιθανον η μπαταρια θα εχει μια πιο...smooth καταναλωση. Αυτο γινεται με 2 τροπους.Φορτιση καταρχην 100% και λιγο παραπανω (το αφηνουμε στον φορτιστη επιπλεον κανενα μισαωρο) και ή μπαινουμε recovery-advance-wipe battery stats ή χρησιμοποιουμε το calibration battery app απο market. Αναγκαιο απολυτα δεν ειναι μιας και μετα απο καποιες μερες χρησης του τηλεφωνου με τη νεα rom, το batterystats αρχειο επαναδημιουργειται μονο του. το να μηδενισεις τον μετριτη τι ειναι? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts