elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Τελικά όλοι οι developers ο ένας μετά τον άλλο εγκαταλείπουν την kl3 και επιστρέφουν στη kka. Απορω γιατι...εκτος απο το ''προβλημα'' με το market (εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο,αν και δεν εχω αγορασει εφαρμογη να το διαπιστωσω) η διαφορα σε ταχυτητα και οχι μονο ειναι μεγαλη... Το προβλημα με το market υποπτευομαι οτι θα εχει σχεση με το vending.apk, αλλα και με οσα σχετιζονται με αυτο (πχ MarketUpdater κτλ).Πιθανον μια αντικατασταση με τα τις KKA να ειναι μια λυση,αν και δε το εχω δοκιμασει... Παρεπιπτοντως ειμαι στο μαρκετ 3.4.4. Edited December 26, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Απορω γιατι...εκτος απο το ''προβλημα'' με το market (εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο,αν και δεν εχω αγορασει εφαρμογη να το διαπιστωσω) η διαφορα σε ταχυτητα και οχι μονο ειναι μεγαλη... Το προβλημα με το market υποπτευομαι οτι θα εχει σχεση με το vending.apk, αλλα και με οσα σχετιζονται με αυτο (πχ MarketUpdater κτλ).Πιθανον μια αντικατασταση με τα τις KKA να ειναι μια λυση,αν και δε το εχω δοκιμασει... Παρεπιπτοντως ειμαι στο μαρκετ 3.4.4. Αυτα που εγραφα παραπανω Ηλια και τωρα με επιβεβαιωνουν και οι cookers. Δυστυχως μονο σε ΚΚΑ προς το παρον. Εγω θα ριξω την 1.3 του Darky μολις την ετοιμασει (εννοειται πως εγκατελειψε κι αυτος τα σχεδια για KL3)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Ούτως ή άλλως... δοκιμάζοντας την kl3 δεν βλέπω διαφορές σε ταχύτητα/smoothness σε σχέση με τις cooked kka roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παιδια για backup ποιο χρησιμοποιειτε με ολες αυτες τις δοκιμες επιτυχως? Titanium backup, My backup pro (αυτα χρησιμοποιω εγω) η καποιο αλλο? Και τι επαναφερετε μετα απο ενα φλασαρισμα (apk's, δεδομενα η και τα 2, ρυθμισεις συστηματος κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Ούτως ή άλλως... δοκιμάζοντας την kl3 δεν βλέπω διαφορές σε ταχύτητα/smoothness σε σχέση με τις cooked kka roms. Γιαννη εχεις δοκιμασει καποιον launcher εκτος απο TW??? Σε εμενα υπαρχει μεγαλη διαφορα...Σε KKA ηταν ολο lugs... Επισης wake up ειναι λιγο πιο γρηγορο. Παιδια για backup ποιο χρησιμοποιειτε με ολες αυτες τις δοκιμες επιτυχως? Titanium backup, My backup pro (αυτα χρησιμοποιω εγω) η καποιο αλλο? Και τι επαναφερετε μετα απο ενα φλασαρισμα (apk's, δεδομενα η και τα 2, ρυθμισεις συστηματος κλπ)? Βαγγελη, titanium προσωπικα και restore μονο apps και τα δεδομενα τους. Τα δεδομενα συστηματος ειναι πολυ πιθανον να σου δημιουργησουν προβληματα. Edited December 26, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Γιαννη εχεις δοκιμασει καποιον launcher εκτος απο TW??? Σε εμενα υπαρχει μεγαλη διαφορα...Σε KKA ηταν ολο lugs... Επισης wake up ειναι λιγο πιο γρηγορο. Στη Rocket ROM (ΚΚΑ) o GO Launcher Ex δουλεύει χωρίς lug ακριβώς όπως στην KL3. Όλοι oi launcher είχαν πρόβλημα στην stock KK9. O χρόνος για wake up από stand-by είναι επίσης το ίδιο αργός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Βαγγελη, titanium προσωπικα και restore μονο apps και τα δεδομενα τους. Τα δεδομενα συστηματος ειναι πολυ πιθανον να σου δημιουργησουν προβληματα. Ετσι παιζω κι εγω με backup pro κι επαναφορα apps+δεδομενα, αλλα κραταω κι ενα backup απο recovery ανα τακτα χρονικα διαστηματα, οταν εχω στησει τη συσκευη οπως θελω... Edited December 26, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Titanium backup pro και QQLauncher, με την KL3 LITE ROM που ανέβασε ο Ηλίας. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα στο MARKET ούτε σε APPS που έχω κατεβάσει. Τι να πω ίσος ήμουν τυχερός !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά! Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες custom rom που κυκλοφορούν στο xda και εχθές πέρασα την rom που προτείνει o φίλος elthis. Έχει παρατηρήσει κανείς, όταν το τηλ.είναι στον φορτιστή, o επεξεργαστής δουλεύει στο φουλ, σε αντίθεση με το S2 που πέφτει σε deep sleep; Το έχω παρατηρήσει σε όλες τις rom και με τους δύο γνωστός kernel. Συμβαίνει και σε άλλους η έχω κάνει καμιά πατάτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Βασικα Η παραπανω rom που φτιαξαμε με τα παιδια ειναι stock.Οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι μικρες,αλλα συμαντικες.Θα παρατηρησει ευκολα καποιος πιο γρηγορη αποκριση στο τηλεφωνο σε οτι και αν κανει.Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο. Ηλία υπάρχει κάποιο λόγος που τα περιεχόμενα του /system είναι όλα κλειδωμένα; Είναι η πρώτη rom που το παρατηρώ αυτό και δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Ηλία υπάρχει κάποιο λόγος που τα περιεχόμενα του /system είναι όλα κλειδωμένα; Είναι η πρώτη rom που το παρατηρώ αυτό και δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα εκεί. Κλειδωμενα??Τι εννοεις???Δεν εχουμε πειραξει τιποτα απολυτως απο εκει.Μονο το build.prop, unit που εχω παραθεσει παραπανω...Τα υπολοιπα ειναι αυτουσια απο Deodexed STOCK XXKL3/Modem DDKL1. edit:Ο ES explorer με αφηνει να τα πειραξω... Edited December 26, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Ηλία υπάρχει κάποιο λόγος που τα περιεχόμενα του /system είναι όλα κλειδωμένα; Είναι η πρώτη rom που το παρατηρώ αυτό και δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα εκεί. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, αν προσπαθείς να το πειράξεις μέσα απο κάποιον launcher(πχ-go launcher η adw) και οχι απ τον default τότε δεν σε αφήνει το έπαθα εγώ θέλοντας να πετάξω κάποια apps, δεν με άφηνε να το γυρίσω απο R/W σε R/O,και όταν μπήκα ξανά αλά πλέον με τον TWlauncher τότε κατάφερα και τα έσβησα. Επαναλαμβάνω οτι δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν,απλά λόγο της συγκυρίας αυτό πίστεψα ότι έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Εφτιαξα ενα νεο build.prop με καποια ακομα tweeks. Οποιος θελει να το τσεκαρει και να το δοκιμασει μπορει να κανει αντικασταση του αρχειου μεσω es explorer στο system/ Με απλα λογια, Ξεζιπαρετε το αρχειο build.prop και το βαζετε χυμα πχ στη καρτα σας. Στη συνεχεια μπαινετε στο ES Explorer (φυσικα στις ρυθμισεις της εφαρμογης εχουμε τικαρει και τις 2 επιλογες root), βρισκετε το αρχειο, πατατε επανω και επιλεγετε αντιγραφη, πατηστε πανω αριστερα ''αγαπημενο'' και επιλεξτε ''τηλεφωνο'', μπειτε στο ''system'' και πατηστε πανω στο build.prop που εχετε κανει αντιγραφη για να επικολληθει. edit:αφαιρεθηκε επειδη ενας φιλος ειχε (εστω και ενα) bootloop....θα δω τι συμβαινει και επανερχομαι... Edited December 26, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Επαναλαμβάνω οτι δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν,απλά λόγο της συγκυρίας αυτό πίστεψα ότι έφταιγε. Δεν δούλεψε, θέλει προφανώς στήσιμο από την αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Εφτιαξα ενα νεο build.prop με καποια ακομα tweeks. Οποιος θελει να το τσεκαρει και να το δοκιμασει μπορει να κανει αντικασταση του αρχειου μεσω es explorer στο system/ Με απλα λογια, Ξεζιπαρετε το αρχειο build.prop και το βαζετε χυμα πχ στη καρτα σας. Στη συνεχεια μπαινετε στο ES Explorer (φυσικα στις ρυθμισεις της εφαρμογης εχουμε τικαρει και τις 2 επιλογες root), βρισκετε το αρχειο, πατατε επανω και επιλεγετε αντιγραφη, πατηστε πανω αριστερα ''αγαπημενο'' και επιλεξτε ''τηλεφωνο'', μπειτε στο ''system'' και πατηστε πανω στο build.prop που εχετε κανει αντιγραφη για να επικολληθει. http://www.multiupload.com/UM0XMCX3JR Ηλία καλησπέρα, πέρασα τα tweeks έκανα reboot αλά μου κάνει bootloop,γιατί μπορεί να γίνετε αυτο ρε φίλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Ηλία καλησπέρα, πέρασα τα tweeks έκανα reboot αλά μου κάνει bootloop,γιατί μπορεί να γίνετε αυτο ρε φίλε? Αληθεια???Το δοκιμασα σε μενα και σε ενα φιλο χωρις προβλημα...:(... Δε ξερω τι μπορει να φερνει το bootloop... Κανε ενα install τη rom με wipe cache, dalvik cache... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 δοκιμασα κι εγω την XXKL3_Deodexed_Lite_Fast Combo στο δικο μου note, ολα καλα, αλα επειδη ηθελα και live wallpapers, κατεβασα και το zip με τις extra εφαρμογες, εσβησα απο μεσα τα apk που δεν με ενδιεφεραν , το εκανα install απο CWM αλλα συνεχιζει να μην εχει την επιλογη για φορτωση live wallpapers. τι κανω λαθος??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 δοκιμασα κι εγω την XXKL3_Deodexed_Lite_Fast Combo στο δικο μου note, ολα καλα, αλα επειδη ηθελα και live wallpapers, κατεβασα και το zip με τις extra εφαρμογες, εσβησα απο μεσα τα apk που δεν με ενδιεφεραν , το εκανα install απο CWM αλλα συνεχιζει να μην εχει την επιλογη για φορτωση live wallpapers. τι κανω λαθος??:confused: Μαλλον εχεις σβησει καποιο apk απο μεσα που χρειαζεται για την επιλογη wallpapers... Αν θες,ξαναπερασεις το ζιπ με ολα τα missing apk, δες αν ειναι οκ, και συνεχεια απεγκατεστησε τα με το titanium back up... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μαλλον εχεις σβησει καποιο apk απο μεσα που χρειαζεται για την επιλογη wallpapers... Αν θες,ξαναπερασεις το ζιπ με ολα τα missing apk, δες αν ειναι οκ, και συνεχεια απεγκατεστησε τα με το titanium back up... Ηλία να υποθέσω ότι νέα ROM θα είναι στα σκαριά (based on KL7); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Ηλία να υποθέσω ότι νέα ROM θα είναι στα σκαριά (based on KL7); Ο γερμανός λέει ότι έχει και αυτή πρόβλημα με το μάρκετ...εγώ το θεωρώ κακό να έχουμε χάσει 2 νέα filmwares λόγω του μάρκετ, αντί να καθίσουν οι devs να βρουν μια λύση για αυτό. Περιμένουμε να βγει μια stock deox και στη συνέχεια κάτι θα κάνουμε...:) Edit: μόλις βγήκε cf root για την ΚL7... Edit 2: τελικά ο γερμανός δεν γνωρίζει αν υπάρχει πρόβλημα με το μάρκετ στη ΚL7... Edited December 27, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Με zergRush exploit μπορειτε να κανετε root στην XXKL7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Με zergRush exploit μπορειτε να κανετε root στην XXKL7? Δε το έχω δοκιμάσει άλλα μου είπαν ότι λειτουργεί ο τρόπος μέσω cwm.Άνοιξε την εφαρμογή και κοίτα κάπου λέει για instal official filmware. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Δε το έχω δοκιμάσει άλλα μου είπαν ότι λειτουργεί ο τρόπος μέσω cwm.Άνοιξε την εφαρμογή και κοίτα κάπου λέει για instal official filmware. OK Το κανω τωρα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 OK Το κανω τωρα ευχαριστω Βασικά τα αρχεία στη κάρτα θα πρεπει να είναι έτσι: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλημέρα, από Darky note 1.1 φλάσαρα την XKL7 μέσω Mobile Odin pro. Διαδικασία πανεύκολη (ας είναι καλά o Chainfire!) Δεν έχασα τίποτα, έμεινα ρουτ χωρίς τρίγωνα και η πρώτη εντύπωση είναι πως το τηλέφωνο είναι αισθητά πιο γρήγορο από πριν. Περισσότερα αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts