elthis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ti ενοείς αυτόματα...αλλάζει μόνο του χωρίς επιλογή??? Το ρυθμιζεις εσυ.Πχ με το gsm only τα data δε πιανουν ταχυτητες 3g αλλα ειναι save battery και επιπλεον εχεις και λιγο καλυτερο σημα, το ρυθμιζεις να γυρναει αυτοματα σε gsm οταν συνδεεσε σε wifi και επισης αυτοματα να γυρναει σε 3g ταχυτητες οταν εισαι εκτος wifi. Φυσικα εχεις και αλλες επιλογες...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Το είδα Γιάννη:) τώρα κάνω FULLWIPE... άντε να δούμε τι θα δούμε:) Χάρη μόλις τελειώσεις για δωσε πληροφορίες για την v7 με full wipe... Κατι λέει ο γερμανός για ενεργοποιημένο wifi αν πας σε full wipe... Edited December 12, 2011 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Χάρη μόλις τελειώσεις για δωσε πληροφορίες για την v7 με full wipe... Κατι λέει ο γερμανός για ενεργοποιημένο wifi αν πας σε full wipe... Νίκο fullwipe θα κάνω,το θέλω το toggle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Νίκο fullwipe θα κάνω,το θέλω το toggle. ok..μολις τελειωσεις δωσε εντυπωσεις...:X Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δεν είναι άκυρες οι ερωτήσεις, απεναντίας. Προσωπικά δεν συστήνω τέτοιες λύσεις μέσω της CWM εφαρμογής και προτείνω να ακολουθήσεις την πεπατημένη. :rolleyes: Για κάποιον που έχει cf-root & CWM kernel, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να περάσει official firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 εγω παντωσ φλασαρα με cwm official rom και ολα καλα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 εγω παντωσ φλασαρα με cwm official rom και ολα καλα.. Μπορείτε να δώσετε ένα οδηγό για φλασάρισμα σε official rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μπορείτε να δώσετε ένα οδηγό για φλασάρισμα σε official rom??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386356 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Mπορει καποιος να δοκιμασει το air penguin και να μας πει αν παιζει σωστα?? Στο δικο μου note με rocket v6 ειναι αλλα νταλα ο χειρισμος του παιχνιδιου,δεν μπορεις να το παιξεις το παιχνιδι λες και εχει κολησει το gyroscope, και νομιζω οτι μαλλον η rom κανει το σφαλμα!! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386356 εγω κατεβαζω κανονικα τη ρομ αλλα και παλι δεν βρισκω το αρχειο Q1_20110914_16GB.pit. μπορει καποιοσ που το εχει κανει να μου πει που θα το βρω??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Απευθύνθηκες στο συγκεκριμένο thread στο xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) εννοειται...δεν απαντησαν ακομα..η αληθεια ειναι οτι το γκοογλαρα και το βρηκα το αρχειο.αλλα τωρα που βλεπω το ειχα ζητησει και απο το xda και το εβαλαν... Edited December 13, 2011 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Οκ...βρηκα εναν launcher που δε lugαρει καθολου! Zeam Launcher Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Λεγεται TSF Shell Pro και ειναι ενας launcher υπο αναπτυξη, δείτε το demo στο youtube και φανταστείτε τον στις 5.3" οθονη του note. Εμενα παντως μου επεσε το σαγονι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ξερει κανείς στην ελλαδα που θα βρω ετοιμοπαραδωτη την οριτζιναλ θηκη του νοτε(flipcover) Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Λεγεται TSF Shell Pro και ειναι ενας launcher υπο αναπτυξη, δείτε το demo στο youtube και φανταστείτε τον στις 5.3" οθονη του note. Εμενα παντως μου επεσε το σαγονι... που μπορουμε να το βρουμε για μια δοκιμη1 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδια καλησπερα μια βοηθεια σας παρακαλω εχω εδω και 5 μερες το note το εκανα root και μου περασε το cwm καθως και το superuser, επισης εβγαλα το κιτρινο τριγωνακι πηγα να περασω ενα θεμα με την βοηθεια του φιλου elthis ( o οποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω wipe dalvik cache/wipe cache μεσω recovery mode μπηκα μεσω recovery αλλα εχει μονο τα παρακατω: android system recovery <3e> enter ok key, select vol up / vol down reboot system now apply update from sdcard wipe data/factory reset wipe cache partition test redbend fota<fs> μηπως μου περασε αλλο cwm η κατι αλλο??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) παιδια καλησπερα μια βοηθεια σας παρακαλω εχω εδω και 5 μερες το note το εκανα root και μου περασε το cwm καθως και το superuser, επισης εβγαλα το κιτρινο τριγωνακι πηγα να περασω ενα θεμα με την βοηθεια του φιλου elthis ( o οποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω wipe dalvik cache/wipe cache μεσω recovery mode μπηκα μεσω recovery αλλα εχει μονο τα παρακατω: android system recovery <3e> enter ok key, select vol up / vol down reboot system now apply update from sdcard wipe data/factory reset wipe cache partition test redbend fota<fs> μηπως μου περασε αλλο cwm η κατι αλλο??? ευχαριστω ελα φιλε μου, μια χαρα εισαι , απο CWM. Για τις επιλογες που θες (wipe dalvik cache/wipe cache) θα τις βρεις στο μενου ''wipe data/factory reset'', οταν το επιλεξεις θα σου εμφανιστουν σαν κατηγοριες. για την εγκατασταση του theme, πηγαινε apply update from sdcard και βρες σε ποιο σημειο εχεις το theme (να ειναι σε .zip μορφη) και επελεξε το Edited December 14, 2011 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ελα φιλε μου, μια χαρα εισαι , απο CWM. Για τις επιλογες που θες (wipe dalvik cache/wipe cache) θα τις βρεις στο μενου ''wipe data/factory reset'', οταν το επιλεξεις θα σου εμφανιστουν σαν κατηγοριες. για την εγκατασταση του theme, πηγαινε apply update from sdcard και βρες σε ποιο σημειο εχεις το theme (να ειναι σε .zip μορφη) και επελεξε το φιλε μου πηγα εκει που λες (wipe data/factory reset) αλλα δεν εχει αυτες τις επιλογες ΑΛΛΑ μονο το delete all user data Οσο για το θεμα το επιλεγω μεσα απο το apply update from sdcard , ξεκιναει η μπαρα να φορτωνει αλλα καπου λιγο πιο πριν απο τη μεση σταματαει εκει και δεν κανει τιποτα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) φιλε μου πηγα εκει που λες (wipe data/factory reset) αλλα δεν εχει αυτες τις επιλογες ΑΛΛΑ μονο το delete all user data Οσο για το θεμα το επιλεγω μεσα απο το apply update from sdcard , ξεκιναει η μπαρα να φορτωνει αλλα καπου λιγο πιο πριν απο τη μεση σταματαει εκει και δεν κανει τιποτα κατι, δεν εχεις κανει σωστα, μαλλον εχεις κανει μονο root, και οχι και CWM, δες εαν εχεις στα applications, εφαρμογη με το ονομα CWM, εαν δεν εχεις τοτε δεν υπαρχει. πηγαινει εδω,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 στο τεταρτο post, εκει που λεει download και κατεβασε αναλογα με ποιο κερνελ εχεις,( ΚΚ9 εχουν οι περισοτεροι) και τρεξε το αρχειο που λεει already-rooted. bat και ακολουθα τις οδηγιες. Edited December 14, 2011 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εχει μεσα την εφαρμογη CWM εκανα αυτο που ειπες αλλα μενει στο waiting for device και δεν κανει τιποτε αλλο Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εχει μεσα την εφαρμογη CWM εκανα αυτο που ειπες αλλα μενει στο waiting for device και δεν κανει τιποτε αλλο δεν διαβαζεις καθολου τις οδηγιες, σου λεει να εχεις ενεργοποιημενο το USB Debugging, διαβασε τι σου γραφει Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το διαβασα φιλε μου ενεργοποιησα το USB Debugging ενεργοποιησα και τι αγνωστες τοποθεσιες εβαλα και την οθονη στα 10 λεπτα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ανοιξε το εναν φακελο και τρεξε τουσ driver..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Οκ...βρηκα εναν launcher που δε lugαρει καθολου! Zeam Launcher Καλός αλλά μόνο για κάποιον που θέλει έναν λιτό και απέριττο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts