Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα το κινητο μου ΡΟΟΤ και στην αρχη μου βγαζει το τριγωνακι.ειδα τον οδηγο στην αρχη του θεματος αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω.μπορει καποιος να με βοηθησει?

p.s εχω το usb jig που χρειαζεται

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
εκανα το κινητο μου ΡΟΟΤ και στην αρχη μου βγαζει το τριγωνακι.ειδα τον οδηγο στην αρχη του θεματος αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω.μπορει καποιος να με βοηθησει?

p.s εχω το usb jig που χρειαζεται

Γιατί δεν το rootαρες με τη μέθοδο του CF-Root; Δεν αυξάνει τον custom binary counter και δεν βγάζει το τριγωνάκι στο bootup.

Για να φύγει το τριγωνάκι ακολούθησε αυτή τη διαδικασία... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1372510

Modpic.gif

προσπαθω να φλασαρω την original γιατι εκανα λαθοσ και διεγραψα διαφορεσ εφαρμογεσ και τωρα μονο με επαναφορα ρυθμισεων δεν υπαρχουν καν στο συστημα.αλλα δεν μπορω να βρω το Q1_20110914_16GB.pit .ξερετε που το βρισκω??
Samsung Galaxy S8 plus.....

Όποιος είναι root και χρησιμοποιεί τον (AbyssNote kernel) ο τύπος ανέβασε μόλις τον 2,0-

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424&page=33

giphy.gif

• Administrators
προσπαθω να φλασαρω την original γιατι εκανα λαθοσ και διεγραψα διαφορεσ εφαρμογεσ και τωρα μονο με επαναφορα ρυθμισεων δεν υπαρχουν καν στο συστημα.αλλα δεν μπορω να βρω το Q1_20110914_16GB.pit .ξερετε που το βρισκω??

Εκεί που θα κατεβάσεις τη ROM, μέσα στο zip περιλαμβάνεται και αυτό.

Modpic.gif

Δυστυχως επεσα θυμα της αγνοιας μου με τη μεταβαση μου απο htc σε samsung στο θεμα του root.Δεν ειναι καθολου δυσκολο (πιο απλο απο htc μπορω να πω) αλλα υπαρχει το κακο οτι υπαρχουν πολλοι τροποι.

Ετσι κι εγω σαν πρωταρης τη πατησα και εκανα το root μεσω odin στην αρχη.Το κακο με αυτο ηταν να εχω το τριγωνο και φυσικα να προσθεσω καποιους αριθμους στο counter.

Μετα καταλαβα οτι υπαρχει και ο καλυτερος τροπος του cf-root.Ετσι τον εκανα και αυτον με αποτελεσμα ναι μεν να φυγει το τριγωνο,αλλα ο counter να μη μηδενισει.

Για να μηδενιστει τι πρεπει να κανω?Να περασω παλι official μεσω odin και μετα cf root (ημουν ηδη root οταν το εκανα) η κατι αλλο που μου ξεφευγει?

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εκεί που θα κατεβάσεις τη ROM, μέσα στο zip περιλαμβάνεται και αυτό.

επειδη δεν τα βρισκω μπορω την official που εω κατεβασει να τη φλασαρε μεσω cmw ωσ zip???

Samsung Galaxy S8 plus.....

Καλημέρα παιδιά, πρόσφατος κάτοχος του note, πήρα την απόφαση για πρώτη φόρα να κάνω root, με την μέθοδο cf-root που περνάει και CWM recovery. Θά ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορώ να περνάω κανονικά τις επίσημες αναβαθμίσεις μέσω Kies ή ΟΤΑ και αν η απάντηση είναι θετική, θα χάνεται το root & το CWM recovery;

Καλημέρα παιδιά, πρόσφατος κάτοχος του note, πήρα την απόφαση για πρώτη φόρα να κάνω root, με την μέθοδο cf-root που περνάει και CWM recovery. Θά ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορώ να περνάω κανονικά τις επίσημες αναβαθμίσεις μέσω Kies ή ΟΤΑ και αν η απάντηση είναι θετική, θα χάνεται το root & το CWM recovery;

Με οποιοδηποτε τροπο περασεις official rom θα χασεις root-cwm.

Follow me on XDA

Με οποιοδηποτε τροπο περασεις official rom θα χασεις root-cwm.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Άρα οι παραπάνω τρόποι αναβαθμίσης θα λειτουργήσουν κανονικά μόνο που θα χάσω root-cwm, σωστά;

Καλημέρα και πάλι.Θα αναφέρω κάποια απλά πράγματα που έκανα και άλλαξαν προς το καλύτερο το note μου.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές μέχρι τώρα η official είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε στη συσκευή μας αυτή τη στιγμή.Τι μπορούμε να κάνουμε όμως ώστε να βελτιωθεί;

αυτά που έχω κάνει εγώ είναι τα εξής:

Official ruu,CF Root, titanium backup και απεγκατάσταση αρκετών αχρήστων εφαρμογών κατ εμέν (προσοχή σε αυτό, με μέτρο.Μπορείτε επίσης να παγώσετε και άχρηστες εφαρμογές μέσω ΤΒ), go launcher και πάγωμα του TW launcher ώστε να μη τρέχει στο παρασκήνιο (όλοι η launchers ακόμα είναι λίγο luggy στο note λόγω της ανάλυσης, αλλά προσωπικά ακόμα κι έτσι τους προτιμώ από τον default), lcd resolut από market και destiny στα 270, autostarts από market έτσι ώστε να δω και να επιλέξω ποιες εφαρμογές δε θέλω ξεκινούν με την εκκίνηση της συσκευής, ics transition (με διάφορα τα καλύτερη εφέ) και battery percent από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387206 .

Πλέον το γουστάρω ακόμα περισσότερο και η διάρκεια της μπαταρίας μου έχει αυξηθεί σημαντικά.

Edit: δοκιμάστε αν θέλετε τον go launcher ex που είναι tablet.είναι λίγο καλύτερος στο smooth.θα τον βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387056

Edited by elthis

Follow me on XDA

τελικα αν βαλεισ αναλυση 270 ο dialer φαινεται κανονικα???

Οχι...Αυτο ειναι το μονο προβλημα.Σε καμια αναλυση που δοκιμασα δεν ειναι στο κεντρο.

Follow me on XDA

Οχι...Αυτο ειναι το μονο προβλημα.Σε καμια αναλυση που δοκιμασα δεν ειναι στο κεντρο.

Ηλια δεν ειναι μονο ο dialer, ειναι κι αλλες εφαρμογες (stock και μη).

Αλλα δεν ειναι αυτο το μεγαλυτερο προβλημα, αυτο το ειχα λυσει αντικαθιστωντας συγκεκριμενες εφαρμογες με αλλες, το μειον ειναι οτι το lag του go launcher τελικα ειναι μεγαλο και τελικα -για μενα- μη αποδεκτο.

Δε μπορει να διαχειριστει την αναλυση των 1280Χ800 του note. Λιγο καλυτερα ειναι τα πραγματα με το launcher pro, αλλα τελικα κατεληξα να κανω ενα σωρο αλχημειες (καθως ετσι χανεις και καποια χρησιμα widgets της sammy, οποτε κι εδω επαιζε πολυ κοψε-ραψε και διαπιστωσα οτι δεν ειχε αξια), οποτε γυρισα σε απολυτως stock κατασταση...

Ηλια δεν ειναι μονο ο dialer, ειναι κι αλλες εφαρμογες (stock και μη).

Αλλα δεν ειναι αυτο το μεγαλυτερο προβλημα, αυτο το ειχα λυσει αντικαθιστωντας συγκεκριμενες εφαρμογες με αλλες, το μειον ειναι οτι το lag του go launcher τελικα ειναι μεγαλο και τελικα -για μενα- μη αποδεκτο.

Δε μπορει να διαχειριστει την αναλυση των 1280Χ800 του note. Λιγο καλυτερα ειναι τα πραγματα με το launcher pro, αλλα τελικα κατεληξα να κανω ενα σωρο αλχημειες (καθως ετσι χανεις και καποια χρησιμα widgets της sammy, οποτε κι εδω επαιζε πολυ κοψε-ραψε και διαπιστωσα οτι δεν ειχε αξια), οποτε γυρισα σε απολυτως stock κατασταση...

Απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω καμια δεν εχει το προβλημα με το συγκεκριμενο destiny.Προφανως δεν χρησιμοποιουμε τις ιδιες...:D (stock ιδιως εχω πεταξει πολλες!)

Για το lug το ανεφερα αν και με καποιες αλχημιες μειωνεται αρκετα.(πχ πολυ λιγα widgets, το wallpaper να μη scrollαρει κτλ).

Να σου πω την αληθεια το προτιμω απο το να εχω εικονιδια και γραμματα huge!!!!

Και κατι που ειδα προσφατα, πολυ καλο...Οσοι ασχολειστε με sammy θα ξερετε τον Supercurio, μεγαλο μαστορα σε χακαρισμα ηχου και εικονας....Πηρε Note...:D

edit: Επισης μολις ανακαλυψα οτι για να κανει reboot πατας παρατεταμενα το power button...:confused:

Edited by elthis

Follow me on XDA

Απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω καμια δεν εχει το προβλημα με το συγκεκριμενο destiny.Προφανως δεν χρησιμοποιουμε τις ιδιες...:D (stock ιδιως εχω πεταξει πολλες!)

Για το lug το ανεφερα αν και με καποιες αλχημιες μειωνεται αρκετα.(πχ πολυ λιγα widgets, το wallpaper να μη scrollαρει κτλ).

Να σου πω την αληθεια το προτιμω απο το να εχω εικονιδια και γραμματα huge!!!!

Και κατι που ειδα προσφατα, πολυ καλο...Οσοι ασχολειστε με sammy θα ξερετε τον Supercurio, μεγαλο μαστορα σε χακαρισμα ηχου και εικονας....Πηρε Note...:D

Δεν ειναι πολλες οι εφαρμογες που εχουν ασυμβατοτητα. Κι εγω κανα 2 μονο βρηκα με προβλημα.

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι το ασχημο lag του -πολυ καλου, κατα τα αλλα- go launcher.

Ειδικα με μερικες καρτελες με εικονιδια στην αρχικη οθονη απλα γονατισε το μηχανημα.

Δεν αντιλεγω, πολυ ωραιο το αισθητικο αποτελεσμα (το ειχα γραψει κι εδω πριν απο μερες), αλλα θελω το μηχανημα να δουλευει οσο πιο γρηγορα, σταθερα και με συνεπεια γινεται...

• Administrators
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι το ασχημο lag του -πολυ καλου, κατα τα αλλα- go launcher.

Ειδικα με μερικες καρτελες με εικονιδια στην αρχικη οθονη απλα γονατισε το μηχανημα.

Δυστυχώς, κανένας από τους γνωστούς launcher δεν δουλεύει καλά στο Note και αυτό γιατί μάλλον δεν είναι έτοιμη για να τρέχουν σε αυτή την ανάλυση.

επειδη δεν τα βρισκω μπορω την official που εω κατεβασει να τη φλασαρε μεσω cmw ωσ zip???

Όχι, για να περάσεις την official ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εκεί που την κατέβασες.

Modpic.gif

Δυστυχώς, κανένας από τους γνωστούς launcher δεν δουλεύει καλά στο Note και αυτό γιατί μάλλον δεν είναι έτοιμη για να τρέχουν σε αυτή την ανάλυση.

Βασικα Γιαννη μολις βγηκε ενας launcher για να σηκωνει τις αναλυσεις μας...;)

https://market.android.com/details?id=info.tikusoft.launcher7

Τον δοκιμασα και δεν υπαρχει lug...Βεβαια ειναι θεμα γουστου!...Που θα παει...θα βγουν συντομα και αλλοι...;)

Follow me on XDA

Όχι, για να περάσεις την official ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εκεί που την κατέβασες.

Sorry για τις τυχόν άκυρες ερωτήσεις, αλλά προσπαθώ να μάθω!

• Administrators

Laucher WP7 themed; :rolleyes:

Καλύτερα να προτιμήσω το τελευταίο που είπες και να περιμένω υποστήριξη και από άλλους launchers.

Sorry για τις τυχόν άκυρες ερωτήσεις, αλλά προσπαθώ να μάθω!

Δεν είναι άκυρες οι ερωτήσεις, απεναντίας. Προσωπικά δεν συστήνω τέτοιες λύσεις μέσω της CWM εφαρμογής και προτείνω να ακολουθήσεις την πεπατημένη. :rolleyes:

Modpic.gif

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20235054#post20235054

Ανέβασε την ROCKET V7 ο Γερμανός.

Αν δεις σε προηγουμενο post μου στο thread του Γερμανου του ειπα να δοκιμασει το toggle 2g/3g (για μενα απο καλυτερα features canyo, οπου αυτοματα γυριζει απο gsm only/3g για εξοικονομιση μπαταριας), και το εβαλε...:)

Follow me on XDA

Αν δεις σε προηγουμενο post μου στο thread του Γερμανου του ειπα να δοκιμασει το toggle 2g/3g (για μενα απο καλυτερα features canyo, οπου αυτοματα γυριζει απο gsm only/3g για εξοικονομιση μπαταριας), και το εβαλε...:)

Ti ενοείς αυτόματα...αλλάζει μόνο του χωρίς επιλογή???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το είδα Γιάννη:) τώρα κάνω FULLWIPE... άντε να δούμε τι θα δούμε:)

giphy.gif