Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (18 Νοέ. 2004 , 20:07)

Welcome to the real world. ;)

Εχεις δικιο..Ειχα πιστεψει τα λεγομενα καποιων παιδιων (μαλλον ηθελα να τα πιστεψω)εδω στο φορουμ που υποστηριζαν οτι η μειονοτητα αναπνεει ελληνικα και νιωθουν Ελληνες μουσουλμανοι...Τουλαχιστον ενα μεγαλο δειγμα εχει τουρκικη συνειδηση,ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ.

Welcome to real world ,λοιπον! ;)

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Εχινος είναι το πιο ακραίο μέρος σε ολόκληρη τη Θράκη όσον αφορά την συνείδηση των κατοίκων. Πριν κάποια χρόνια μάλιστα υπήρχε ένα είδος συνόρων και η πρόσβαση στην περιοχή ήταν περιορισμένη.

Αυτά υπώθηκαν και χθες στο talk show με το Μανώλη Καψή αλλά και στο δελτίο του άλφα με το Νίκο Χατζηνικολάου.

Γνωστός μου μουσουλμάνος της Θράκης απορούσε σήμερα που συζητήσαμε το θέμα: "Μα καλά κι αυτοί εκεί βρήκαν να πάνε να κάνουν τα γυρίσματα; Στους πιο ακραίους, και καθυστερημένους σε όλη τη Θράκη;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (19 Νοέ. 2004 , 00:27)

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Εχινος είναι το πιο ακραίο μέρος σε ολόκληρη τη Θράκη όσον αφορά την συνείδηση των κατοίκων. Πριν κάποια χρόνια μάλιστα υπήρχε ένα είδος συνόρων και η πρόσβαση στην περιοχή ήταν περιορισμένη.

Αυτά υπώθηκαν και χθες στο talk show με το Μανώλη Καψή αλλά και στο δελτίο του άλφα με το Νίκο Χατζηνικολάου.

Γνωστός μου μουσουλμάνος της Θράκης απορούσε σήμερα που συζητήσαμε το θέμα: "Μα καλά κι αυτοί εκεί βρήκαν να πάνε να κάνουν τα γυρίσματα; Στους πιο ακραίους, και καθυστερημένους σε όλη τη Θράκη;"

Μήπως το κάνανε για διαφίμηση ρε παιδιά; Το σήριαλ από νούμερα πάει πάτος, από προχτές όμως όλοι με αυτό ασχολούνται. Ρε μήπως;...

Όλα καλά.

Κάνετε πολύ σωστά που αναφέρετε ότι οι κάτοικοι του Εχίνου ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Τούρκοι. Και απορώ με ορισμένα κανάλια και ορισμένους δημοσιογράφους που εξακολουθούν να τους "βαφτίζουν" Έλληνες.

Έλληνες είναι μόνο στην αστυνομική τους ταυτότητα.

Απλά κατοικούν πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Στην ψυχή είναι Τούρκοι, αλλά και εκ καταγωγής.

Το άλλο το ακούσατε? Μου άρεσε πάρα πολύ που ο ΑΛΦΑ το τόνισε δεόντως. Σχεδόν ΟΛΑ τα σπίτια του Εχίνου έχουν δορυφορική κεραία για να πιάνουν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ κανάλια παρακαλώ γιατί λέει τα ελληνικά δεν τους εκφράζουν! Τι άλλο θέλουμε να ακούσουμε πια για να πειστούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ αισθάνονται και δεν πρόκειται να αισθανθούν ποτέ Έλληνες!! Γιατί Έλληνας σημαίνει ψυχή, σημαίνει δύναμη, σημαίνει ειρήνη, σημαίνει δημοκρατία.

Και από αυτούς εδώ μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είδα!

Εμείς φταίμε που στην συνθήκη της Λωζάννης και στις μετακινήσεις των πληθυσμών δεν προνοήσαμε ότι θα συμβεί αυτό. Στην Πόλη, στην Ίμβρο, στην Τένεδο κλπ. θα έπρεπε να υπήρχαν τώρα χιλιάδες Έλληνες σύμφωνα με τη συνθήκη... Κι όμως... Οι Έλληνες της Πόλης είναι ελάχιστοι και μάλιστα μεγάλης ηλικίας, το ίδιο συμβαίνει και στην Ίμβρο και στην Τένεδο.

Σε αντίθεση με τους Μουσουλμάνους της Θράκης που μείναν και παραμείναν και αυξάνονται μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο...

Απορώ προσωπικά τι θα γίνει σε 10-20 χρόνια...Δυστυχώς οι προβλέψεις μου είναι δυσοίωνες με τη μειονότητα της Θράκης.

Και για να μην αδικώ συλλήβδην όλους τους Μουσουλμάνους, θέλω να πιστεύω όπως τόνισε και ένας φίλος παραπάνω ότι ο Εχίνος είναι μια πολύ ακραία περίπτωση Μουσουλμάνων που δεν εκφράζει ΟΛΟΥΣ.

Αυτά για να μην παρεξηγηθώ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (19 Νοέ. 2004 , 00:27)

Φίλε Κώστα, θυμάσαι σε άλλο thread που συζητάγαμε για την Θράκη; Ειδες τελικά οτι δεν πέταγα πυροτεχνείματα, αλλα μίλαγα επι του πρακτέως.

Φίλε Σάκη εσύ πρέπει να δεις στα ποστ σε αυτό το θέμα και στις συζητήσεις που γίνονται στην τηλεόραση και τον τύπο ότι το συγκεκριμένο χωριό και οι κάτοικοι του δεν είναι αυτό που θα λέγαμε χαρακτηριστικό δείγμα των κατοίκων της Θράκης ;) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Νοέ. 2004 , 16:47)

Φίλε Σάκη εσύ πρέπει να δεις στα ποστ σε αυτό το θέμα και στις συζητήσεις που γίνονται στην τηλεόραση και τον τύπο ότι το συγκεκριμένο χωριό και οι κάτοικοι του δεν είναι αυτό που θα λέγαμε χαρακτηριστικό δείγμα των κατοίκων της Θράκης ;) :)

Μα για τους μουσουλμάνους της θράκης μιλλάμε βρε Κώστα και οχι για το χωριό μόνο. Εκτός κι αν θές να μας πείς πως οι συντελεστές του σήριαλ αποφάσισαν να πάνε στο πιό φανατικό χωριό. :whistle:

Κώστα Νο2, σταμάτα με την ορθογραφία μου. Αφού ξέρεις οτι έχω πρόβλημα. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (22 Νοέ. 2004 , 17:28)

Εκτός κι αν θές να μας πείς πως οι συντελεστές του σήριαλ αποφάσισαν να πάνε στο πιό φανατικό χωριό. :whistle:

Guess what ;)

Α, και πρώτ' απ' όλα δε το λέω εγώ αυτό. Άλλωστε δε το ξέρω το χωριό. Στο ποστ μου παραπάνω αναφέρω από που το άκουσα.

Τέλος, έχω σοβαρούς λόγους να υποψιάζομαι ότι το περιστατικό ήταν στημένο για να ανεβούν τα πεθαμένα νούμερα της σειράς :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (19 Νοέ. 2004 , 18:02)

Κάνετε πολύ σωστά που αναφέρετε ότι οι κάτοικοι του Εχίνου ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Τούρκοι. Και απορώ με ορισμένα κανάλια και ορισμένους δημοσιογράφους που εξακολουθούν να τους "βαφτίζουν" Έλληνες.

Έλληνες είναι μόνο στην αστυνομική τους ταυτότητα.

Aπλά κατοικούν πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Στην ψυχή είναι Τούρκοι, αλλά και εκ καταγωγής.

Helloooooooooooo

αυτοαποκαλούνται Έλληνες μουσουλμάνοι

Είναι έλληνες καθώς για να είσαι έλληνας πρέπει να έχεις ελληνική ιθαγένεια και ελληνικό διαβατήριο

μιλούν ελληνικά, και έχουν ελληνική παιδεία κλπ κλπ

Δεν αυτοαποκαλούνται τούρκοι και βασικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι στην καταγωγή Τούρκοι... είναι κυρίως Πομακικής καταγωγής που εξισλαμίστικαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια .... όταν το ελληνικό κράτος τους ζητούσε διαβατήριο για να μετακινηθούν από και προς τα χωριά τους ενώ το γειτονικό κράτος (από συμφέρον προφανώς) τους έχτιζε γεφύρια και τζαμιά.... και τους χρηματοδοτουσε για να ανοίξουν τα μαγαζιά τους...

αυτά όχι για να δικαιολογηθεί καμία συμπεριφορά... μόνο για να μην λέμε ανακρίβειες.

Υ.Γ. ο Εχίνος δεν ειναι το πιο ... φανατικό χωριό! ίσα ίσα που ναι και κεφαλοχώρι... υπάρχουν χωριά που δεν πάει ακόμα δρόμος...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Νοέ. 2004 , 17:41)

Τέλος, έχω σοβαρούς λόγους να υποψιάζομαι ότι το περιστατικό ήταν στημένο για να ανεβούν τα πεθαμένα νούμερα της σειράς :worry:

συμφωνώ :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (23 Νοέ. 2004 , 15:12)

Helloooooooooooo

αυτοαποκαλούνται Έλληνες μουσουλμάνοι

Πού το είδες να αυτοαποκαλούνται Έλληνες? Από ότι έδειξε η τηλεόραση και οι ειδήσεις τα συνθήματά τους ήταν στα Τούρκικα. Άσε που τα ελληνικά τους είναι επιεικώς ελεεινά. Σε περίπτωση σύρραξης με Τουρκία ποιανού το μέρος θα πάρουν? Μήπως των Ελλήνων? Δε νομίζω.

Είναι έλληνες καθώς για να είσαι έλληνας πρέπει να έχεις ελληνική ιθαγένεια και ελληνικό διαβατήριο

μιλούν ελληνικά, και έχουν ελληνική παιδεία κλπ κλπ

Στα χαρτιά ναι είναι Έλληνες και θα συμφωνήσω μαζί σου. Όμως μόνο εκεί. Τα ελληνικά πού τα είδες να μιλάνε? Συμπαθάτε με αλλά οι Αλβανοί καλύτερα μιλάνε... Όσο για την ελληνική παιδεία, σε παραπέμπω στο προηγούμενο post μου που ανέφερα ότι ΟΛΟΙ στον Εχίνο έχουν δορυφορικές κεραίες και φυσικά όχι για τη ΝΟΒΑ αλλά για να πιάνουν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ κανάλια. Ελληνικά παρακολουθούν ελάχιστα. Δεν το λέω εγώ, οι ειδήσεις το είπαν.

αυτά όχι για να δικαιολογηθεί καμία συμπεριφορά... μόνο για να μην λέμε ανακρίβειες.

Εγώ λέω αυτά που ξέρω και αυτά που βλέπω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι έτσι γιαυτό και τους διαχώρισα.

Υ.Γ. ο Εχίνος δεν ειναι το πιο ... φανατικό χωριό! ίσα ίσα που ναι και κεφαλοχώρι... υπάρχουν χωριά που δεν πάει ακόμα δρόμος...

Ένας άλλος φίλος είπε ότι ο Εχίνος είναι ακραία περίπτωση και σε αυτό βασίστηκα για να τους διαχωρίσω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (23 Νοέ. 2004 , 15:45)

Από ότι έδειξε η τηλεόραση και οι ειδήσεις

Ελληνικά παρακολουθούν ελάχιστα. Δεν το λέω εγώ, οι ειδήσεις το είπαν.

Εγώ λέω αυτά που ξέρω και αυτά που βλέπω.

Ένας άλλος φίλος είπε

Μην πιστεύεις τα κανάλια και μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα λένε οι άλλοι. Αν δεν βρεθεί εκεί κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορείς να "πιστεύεις" και να "νομίζεις" ή να "μην νομίζεις". Αλλά από την πληροφόρηση που παραθέτέις ,σίγουρα δεν ξέρεις.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (23 Νοέ. 2004 , 16:00)

Μην πιστεύεις τα κανάλια και μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα λένε οι άλλοι. Αν δεν βρεθεί εκεί κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορείς να "πιστεύεις" και να "νομίζεις" ή να "μην νομίζεις". Αλλά από την πληροφόρηση που παραθέτέις ,σίγουρα δεν ξέρεις.

Είδα με τα μάτια μου τα δορυφορικά ταψιά στο χωριό. Λες και το χωριό ήταν δορυφορικός σταθμός έμοιαζε.

Είδα με τα μάτια μου να βρίζουν στα τούρκικα.

Είδα με τα μάτια μου τον φανατισμό τους.

Πάντως είναι καλό να μπορούμε να βγάζουμε την δική μας άποψη για κάθε είδηση που βλέπουμε. Και αν αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα πάντα φιλτράρω τις ειδήσεις και δεν τις δέχομαι όπως μου τις προβάλλουν αυτοί.

Αλλά νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Και εγώ απλά αυτά κατέθεσα μόνο. Τίποτα παραπάνω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (23 Νοέ. 2004 , 16:09)

Είδα με τα μάτια μου να βρίζουν στα τούρκικα.

Αυτο μαλλον δεν το ειδες αλλα το ακουσες...

Εμεις τουλαχιστον ας μιλαμε τα ελληνικα σωστα!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Νοέ. 2004 , 17:41)

Και εγώ εχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω οτι ήταν στημένο το επεισόδιο, όμως για εντελώς διαφορετικό λόγο απο τον επιφανειακό και "κουκουλοτικό" λόγο που εσύ επικαλείσαι. :)

Προβλήματα στην Αεροπορία Στρατού

Παραιτήσεις στη μονάδα των Σινούκ - Προσωπικοί οι λόγοι, λέει το ΓΕΣ

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/582969_b.jpg

Επτά μηχανικοί παραιτήθηκαν από το 4ο ΤΕΑΣ, όπου ανήκουν τα Σινούκ

Αθήνα

Προβλήματα σε δύο μονάδες ελικοπτέρων και κυρίως σε αυτήν που ανήκουν τα Σινούκ έχει προκαλέσει η παραίτηση πέντε πιλότων και επτά μηχανοσυνθετών τις τελευταίες ημέρες. Τους προσωπικούς λόγους για τις αποστρατείες επισημαίνει, σε απάντησή του, το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του Τύπου συνδέουν τις παραιτήσεις με το δυστύχημα του Σινούκ. Αναφέρεται ότι οι στρατιωτικοί που υπηρετούσαν στις μονάδες των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού περίμεναν ότι οι συνθήκες θα βελτιώνονταν, ωστόσο τίποτα δεν έχει γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως λένε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο πέντε ιπτάμενοι ανθυπασπιστές υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο 2ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2ο ΤΕΑΣ) και έξι μηχανικοί παραιτήθηκαν από το 4ο ΤΕΑΣ στη μονάδα που ανήκουν τα ελικόπτερα Σινούκ.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα, το ΓΕΣ απαντά ότι «η αίτηση αποστρατείας είναι αναφαίρετο δικαίωμα των στελεχών και αποτελεί καθαρά προσωπική τους υπόθεση».

«Οι υποβληθείσες αιτήσεις αποστρατείας υποβλήθηκαν για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που επικαλούνται τα στελέχη και τα οποία θα πρέπει να επισημανθεί είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα πλήρους συνταξιοδοτήσεως» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, το ΓΕΣ επιχειρεί να αποσυνδέσει το θέμα των παραιτήσεων από το δυστύχημα του Σινούκ, τονίζοντας: «Κάθε απόπειρα σύνδεσής τους, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με το ατυχές δυστύχημα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι αυθαίρετη και συντελεί στη δημιουργία εντυπώσεων, αποπροσανατολίζοντας το κοινό».

[πηγή]

Όποιος πιστεύει ότι 12 άτομα (εκ των οποίων 5 πιλότοι!!) είχαν ταυτόχρονα προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους να παραιτηθούν, να σηκώσει το χέρι του.

Ηθελα να συμπηρωσω κατι στο θεμα των Μουσουλμανων:Σημερα η καθηγητρια (πανεπιστημιου) μας ειπε οτι ''δεν υπαρχει θρησκευτικη μειονοτητα!Ας μην ωραιοποιουμε τα πραγματα.Απο αυτους εκει οι μισοι ειναι Τουρκοι και οι αλλοι μισοι Πομακοι και Τουρκογυφτοι.''

:eek: :wacko: :cry: :p

Υ.Γ:Φιλιππε,welcome to the RED CARMA CLUB !! ;)

Ένα κοπάδι δελφινιών έσωσε τη ζωή τεσσάρων κολυμβητών, που απειλήθηκαν από ένα τεράστιο καρχαρία, στην περιοχή Οσιαν Μπιτς, στο Ουνγκαρέι της Νέας Ζηλανδίας. Ο Ρομπ Χόους, επαγγελματίας ναυαγοσώστης, κολυμπούσε μαζί με την κόρη του και άλλες δύο νεαρές γυναίκες 100 μέτρα από την ακτή. "Ξαφνικά επτά δελφίνια έσπευσαν προς τα εμάς κολυμπώντας γρήγορα και εμφανώς ταραγμένα", είπε χαρακτηριστικά ο Χόους. Τα δελφίνια άρχισαν να κάνουν κύκλους γύρω από τους κολυμβητές, όπου είχε πλησιάσει ένας μεγάλος καρχαρίας. Τα πανέμορφα θηλαστικά με την παρουσία τους απέτρεψαν την επίθεση.

Έδειχναν αναστατωμένα

Έκαναν κύκλους πολύ κοντά μας ποτέ άλλοτε δεν είχα βρεθεί τόσο κοντά με δελφίνια, αφηγείται στο ραδιόφωνο της Νέας Ζηλανδίας ο Ρομπ Χόους.

"Τότε ένα δελφίνι ήρθε καταπάνω μου και έκανε βουτιά. Βούτηξα κι εγώ για να δω πού πήγαινε. Και τότε είδα μία τεράστια γκρι φιγούρα να περνά σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από εμένα. Κοίταξα προς την κατεύθυνση που πήγαινε ο καρχαρίας, εκεί όπου βρίσκονταν τα άλλα δύο κορίτσια και είδα περίπου τρία δελφίνια να βρίσκονται δίπλα τους. Κόντεψα να ξεψυχίσω, γιατί εκεί βρισκόταν η κόρη μου", είπε χαρακτηριστικά.

Τα δελφίνια συνέχισαν να κάνουν κύκλους δίπλα στα κορίτσια, ώσπου έφθασε κοντά τους μία σωσίβια λέμβος με έναν άλλο ναυαγοσώστη, που είχε δει τί συνέβαινε.

Ο δεύτερος ναυαγοσώστης επιβεβαίωσε ότι δίπλα στους κολυμβητές είχε πλησιάσει ένας μεγάλος καρχαρίας και τα δελφίνια με την παρουσία τους απέτρεψαν την επίθεση.

Η ζωολόγος του Πανεπιστημίου του Οκλαντ Ροχέλ Κονσταντιν επισήμανε πως "η αλτρουιστική συμπεριφορά των δελφινιών είναι απολύτως φυσιολογική τους αρέσει να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη".

Να σημειωθεί ότι το δελφίνι προσεγγίζει τον άνθρωπο είτε για να τον προστατεύσει, είτε ζητώντας προστασία από τον άνθρωπο

πηγη http://www.ert.gr

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Άντε με το καλό να καταργηθεί εντελώς ή να γίνεται επιτέλους ουσιαστική εκπαίδευση στην ειδικότητα του κάθε φαντάρου και όχι να είναι οι φιλιπιννέζες των αξιωματικών.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (26 Νοέ. 2004 , 18:25)

Άντε με το καλό να καταργηθεί εντελώς ή να γίνεται επιτέλους ουσιαστική εκπαίδευση στην ειδικότητα του κάθε φαντάρου και όχι να είναι οι φιλιπιννέζες των αξιωματικών.

Ναι γιατί οι φαντάροι είναι μέσα στην δίψα για ουσιαστική εκπαίδευση...όλοι στην λούφα και στην αναβολή θέλουν να είναι!

Στην σκοπιά με το mp3 player, το camera phone και το pda για να σερφάρουν στο νετ...πήξιμο τρελό δηλ!

Ακου Φιλιππινέζες των αξκων...μήπως θες τις τουαλέτες τα εστιατόρια και τους θαλάμους των στρατιωτών να τους καθαρίζουν οι αξκοι για να μην τα αποπάρουν και τους δημιουργήσουν το σύνδρομο της Φιλιππινέζας..?

Ξυπνείστε δεν ζούμε στην ήσυχη γειτονιά της Πορτογαλίας αλλά στην βαλκανική....με όσα κακά σημαίνει αυτό! :worry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Νοέ. 2004 , 19:25)

Ναι γιατί οι φαντάροι είναι μέσα στην δίψα για ουσιαστική εκπαίδευση...όλοι στην λούφα και στην αναβολή θέλουν να είναι!

Στην σκοπιά με το mp3 player, το camera phone και το pda για να σερφάρουν στο νετ...πήξιμο τρελό δηλ!

Ακου Φιλιππινέζες των αξκων...μήπως θες τις τουαλέτες τα εστιατόρια και τους θαλάμους των στρατιωτών να τους καθαρίζουν οι αξκοι για να μην τα αποπάρουν και τους δημιουργήσουν το σύνδρομο της Φιλιππινέζας..?

Ξυπνείστε δεν ζούμε στην ήσυχη γειτονιά της Πορτογαλίας αλλά στην βαλκανική....με όσα κακά σημαίνει αυτό! :worry:

Ξεφύγαμε... :worry: Elteo, φαντάζομαι έχεις κάνει φαντάρος έτσι; Δηλαδή, εσύ δεν έκανες ποτέ τις δουλειές που θα πρέπει να έκαναν καθαρίστριες (π.χ. καθάρισμα γραφείων αξιωματικών, συλλογή απορριμάτων κτλ), μάγειρες (λάντζα, προετοιμασία φαγητού στις λέσχες αξιωματικών), γκαρσόνια (πάλι στις λέσχες αξιωματικών), οδηγοί (πολυτελών αυτοκινήτων διοικητών, λες και είναι κουλοί ή είναι υποτιμητικό το οδήγημα). Επίσης, φαντάζομαι θα έχεις υπολογίσει πόσο ποσοστό του χρόνου ασχολούμαστε με την άμυνα του κράτους ουσιαστικά (βλ. εκπαίδευση) και πόσο με τις αγγαρίες. Υπάρχει ουσιαστική εκπαίδευση (εκτός ίσως από τις ειδικές δυνάμεις) και δεν το ήξερα; :whistle: Δεν λέω να καταργηθεί η θητεία, πιο ουσιαστική λέω να γίνει... :wacko:

Περισσότερα όμως εδώ καλύτερα... :!:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (26 Νοέ. 2004 , 15:24)

Εξάμηνη η θητεία ώς το 2008, προανήγγειλε ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος

Εντελώς γενικόλογη ανακοίνωση, μας προανήγγειλε ουσιαστικά ότι μειώνεται η θητεία κατά 1μήνα από του παραχρόνου, δηλ. από 01.01.2006... Ενώ λέγανε για μείωση κατά 2μήνες από 01.01.2005. Όλα τα άλλα είναι υπό συζήτηση... :whistle: