Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουν στάση από την έναρξη της βάρδιας ως τις 8:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας. :)

thanx! ;) Δηλαδη απο 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ κυκλοφορουν κανονικα...παλι καλα! :)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Κάτι" συμβαίνει στο Λος Αντζελες,υπάρχει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σύμφωνα με το CNN,και απο ότι βλέπω τώρα σε Breaking News υπάρχει μεγάλη αναστάτωση σε αεροδρόμια,δρόμους κλπ.

Τελικά τι έγινε ρε Βασίλη με το Λος Άντζελες; :confused: Μας έκοψες την ανταπόκριση. :p

Τελικά τι έγινε ρε Βασίλη με το Λος Άντζελες; :confused: Μας έκοψες την ανταπόκριση. :p

Διακοπή ρεύματος αλλά μέχρι εκεί..:p ε ξέρεις είναι και οι μέρες περίεργες και με το παραμικρό υπάρχει αναστάτωση..

Δεν με νοιάζουν αυτοί που λες,αλλα οι πρακτικές τους-τα λεγώμενά τους. Αυτά δεν τα σχολιάζετε όμως. Σε καλύπτουν τα λεγώμενά του θεσσλονίκης η οχι;(οχι το κόβω πως θα πείς,κόβω το ...μου.) Μήπως εκεί ειναι το πρόβλημα;
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν με νοιάζουν αυτοί που λες,αλλα οι πρακτικές τους-τα λεγώμενά τους. Αυτά δεν τα σχολιάζετε όμως. Σε καλύπτουν τα λεγώμενά του θεσσλονίκης η οχι;(οχι το κόβω πως θα πείς,κόβω το ...μου.) Μήπως εκεί ειναι το πρόβλημα;

Σε παραπέμπω σε αυτό το άρθρο το οποίο μπορώ να πω πως με εκφράζει απόλυτα και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα γιατί η επιλογή του Άνθιμου να κάνει πολιτικό λογίδριο στη ΔΕΘ ήταν εντελώς ατυχής και ανεύθυνη.

Σε παραπέμπω σε αυτό το άρθρο το οποίο μπορώ να πω πως με εκφράζει απόλυτα και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα γιατί η επιλογή του Άνθιμου να κάνει πολιτικό λογίδριο στη ΔΕΘ ήταν εντελώς ατυχής και ανεύθυνη.

Πολύ καλό το άρθρο.

Πάντως παιδιά, αν θέλετε την γνώμη μου κακώς ασχολούμαστε τόσο με τον κάθε ******** που την είδε πολιτικός. Το ιδανικό θα ήταν να τους αγνοούσαμε τελείως.

Το φαινόμενο είχε καταγραφεί από πέρυσι, όταν ο κ. Καραμανλής είχε εγκαινιάσει για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός τη ΔΕΘ: ένας ανταγωνισμός μεταξύ του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου και του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμου (στο σκίτσο) για το ποιος θα «κυριαρχήσει» στην τελετή των εγκαινίων. Εφέτος κυριάρχησε αναμφίβολα ο κ. Ανθιμος. Εκφώνησε το βράδυ της Παρασκευής μια καθαρά πολιτική ομιλία ενώπιον του Πρωθυπουργού, των υπουργών και συμπάσης της κρατικής νομενκλατούρας η οποία περιείχε ύμνους στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, αλλά του υπεδείκνυε και τη γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει στο Σκοπιανό! Αμέσως μετά τις δηλώσεις του κανένας από τους παριστάμενους πολιτικούς δεν τον χειροκρότησε. Μόνο ελάχιστοι από το πλήθος. H πολυπραγμοσύνη του Μητροπολίτη διόλου δεν άρεσε στον κ. Καραμανλή και φρόντισε να το δείξει. Πώς; Αποχωρώντας χαιρέτησε όλους τους άλλους παριστάμενους ιεράρχες, αλλά όχι και τον κ. Ανθιμο - ο οποίος έμεινε αποσβολωμένος στη θέση του!

Κάτι μού λέει ότι του χρόνου στη ΔΕΘ οι της Εκκλησίας θα περιοριστούν μόνο στον καθιερωμένο αγιασμό!

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14562&m=A48&aa=1

Τελικά αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, ακόμα και εκτός φόρουμ. Ignore.

off topic posts

Θερμή παράκληση προς όλους:

Όσο κι αν αντιπαθείτε κάποιους, μη χρησιμοποιείτε προσβλητικές εκφράσεις για να εκφράσετε την αντιπάθειά σας αυτή, γιατί στο παρελθόν έχουμε δει ότι η κατάληξη είναι άσχημη. Παρακαλώ τεκμηριώστε τις απόψεις σας με κόσμιο τρόπο... :)

Για οποιαδήποτε απορία, ΡΜ! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ελατε ρε παιδια,πως κανετε ετσι με τις δηλωσεις Ανθιμου?Τη γνωμη του ειπε ο ανθρωπος & πιστευω πως λιγο-πολυ ολοι συμφωνουμε μαζι του...δε νομιζω να διεκδικει ρολο πολιτικου,απλα το ειπε μπροστα σε ολους τους υψηλα ισταμενους για να εχει μεγαλυτερο αντικτυπο.Αυτο ηταν & το λαθος του,αφου τα μμε διψανε για κατι τετοια,για ν'αρχισει ο γνωστος πολεμος μεταξυ εκκλησιολατρων-εκκλησιομαχων :X :p .

Συμπερασμα?Δωσατε μεγαλη αξια σε κατι που ακουγεται κατα κορον στα κηρυγματα στις εκκλησιες αλλα & μεταξυ απλων ανθρωπων.Και στο κατω κατω,οσοι ενοχλουνται απο τετοιες δηλωσεις,δεν καταλαβαινουν οτι με το να εξαπτονται δινουν αξια σε συγκεκριμενα προσωπα?Πως ειναι δυνατον να ασχολεισαι συνεχεια με κατι που υποτιμας?Με "καραγκιοζηδες" κλπ? :rolleyes:

Συμπερασμα?Δωσατε μεγαλη αξια σε κατι που ακουγεται κατα κορον στα κηρυγματα στις εκκλησιες αλλα & μεταξυ απλων ανθρωπων.Και στο κατω κατω,οσοι ενοχλουνται απο τετοιες δηλωσεις,δεν καταλαβαινουν οτι με το να εξαπτονται δινουν αξια σε συγκεκριμενα προσωπα?Πως ειναι δυνατον να ασχολεισαι συνεχεια με κατι που υποτιμας?Με "καραγκιοζηδες" κλπ? :rolleyes:
1. Έλα μου όμως που οι μητροπολίτες δεν είναι «απλοί άνθρωποι», ούτε καν απλοί παπάδες.

2. Εγώ προσωπικά γιατί η ιστορία έχει διδάξει ότι άνθρωποι με κάποια ισχύ ή εξουσία έχουν οδηγήσει την εύπιστη μάζα στο να κάνει τα χειρότερα στο όνομα του Θεού. Σήμερα μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο ή μεσαίας σημασίας, αύριο όμως μπορεί να είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Τι δουλειά έχουν αυτοί οι τραγοπαπάδες, με τον Ανθιμο που μίλησε υπέρ υπέρ υπέρ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ; Θα το χωνέψεις τελος πάντων πως αυτή ειναι η διαφορά;

Τι δουλειά έχουν αυτοί οι τραγοπαπάδες, με τον Ανθιμο που μίλησε υπέρ υπέρ υπέρ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ; Θα το χωνέψεις τελος πάντων πως αυτή ειναι η διαφορά;

Από πότε οι παπάδες ασκούν εξωτερική πολιτική; Ναι σωστά από εποχής Χριστόδουλου. Μήπως να κατεβαίνουν και στις βουλευτικές εκλογές ως ανεξάρτητος συνδυασμός; Το να εκμεταλλεύεσαι τον άμβωνα για να εκφράσεις τις πολιτικές σου απόψεις είναι ό,τι χειρότερο.

Υ.Γ. Με ποιο νικ ήσουν παλαιότερα; :confused: :p

Απο τότε που απελευθερώθηκε η Ελλάδα με την συμβολή τους. Εχεις ακούσει περι απαλευθέρωσης;

Οσο για εξωτερική πολιτική,δεν ήξερα οτι το Μακεδονικό ειναι θέμα για τους κυβερνώντες. νόμιζα οτι απασχολεί όλους.

Και γιατι η αίθουσα που μιλούσε τον χειροκρότησε και δεν τον αποδοκίμασε;

Ξέρω ξέρω, επειδή δεν είχατε πάει εσείς.

Εγω τον εχω συναντίσει πριν 2 εβδομάδες αυτόν τον άνθρωπο και ειναι πολύ μορφωμένος και πατριώτης. Καμμια σχέση με τους φαταούλες που ακούμε στα σκάνδαλα.

Απο τότε που απελευθερώθηκε η Ελλάδα με την συμβολή τους. Εχεις ακούσει περι απαλευθέρωσης;

Οσο για εξωτερική πολιτική,δεν ήξερα οτι το Μακεδονικό ειναι θέμα για τους κυβερνώντες. νόμιζα οτι απασχολεί όλους.

Ακόμα και όταν ο Χριστόδουλος είχε πει από άμβωνος παλαιότερα να πάρουμε την Πόλη και κάτι τέτοια συναφή, ο κόσμος από κάτω όχι απλά χειροκρότησε, ζητωκραύγασε. :wacko: Το πρόσωπο του παπά είναι ιερό. Ό,τι λέει το ασπάζεσαι. Βέβαια αρκεί ο άλλος να μην το εκμεταλλεύεται. Και στην περίπτωση Άνθιμων, Χριστόδουλων κλπ. το υπερεκμεταλλεύονται για να εκφράσουν τις ακραίες εθνικιστικές τους απόψεις και να επηρεάσουν τον κόσμο.

Υ.Γ. Δεν μου απάντησες. Με ποιο νικ ήσουν παλαιότερα; :worry:

Ενταξει ας μην ειμαστε υπερβολικοι.Το να λεει καποιος τη γνωμη του για το Μακεδονικο δεν ειναι σκανδαλο,αφου ειναι ενα θεμα που μας αφορα ολους.Βεβαια,σιγουρα πρεπει να προσεχει οταν κατεχει καποια θεση,για να μην παρεξηγηθει.Ομως,στο παρελθον αλλα & τωρα,επανειλημμενως τα καναλια εχουν αναγαγει σε μειζονα θεματα απλες κουβεντες(ουτε καν δηλωσεις)μητροπολιτων,που ειπαν στον περιγυρο τους ή σε κηρυγμα στον...Αγιο Ιωαννη Κορακοχωριου :p ...γι'αυτο ας μην κανουμε την τριχα τριχια...ας δινουμε στο καθε πραγμα τη σημασια που του αξιζει... ;) :!:

Εγω τον εχω συναντίσει πριν 2 εβδομάδες αυτόν τον άνθρωπο και ειναι πολύ μορφωμένος και πατριώτης. Καμμια σχέση με τους φαταούλες που ακούμε στα σκάνδαλα.

Το χειροκρότημα ήταν πάρα πολύ κρύο. Καθαρά για λόγους ευγένειας.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας αφήσουμε τους παπάδες και ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο όπως αυτό!!

Βρυξέλλες

Αντίστροφη μέτρηση για την Ολυμπιακή Αεροπορία (13/9/2005)

Μια σειρά από ενισχύσεις μέσω των οποίων το ελληνικό κράτος στήριξε οικονομικά την Ολυμπιακή Αεροπορία και τις Ολυμπιακές Αερογραμμές είναι αντίθετες προς το κοινοτικό δίκαιο, αποφάσισε την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την απόφαση αυτή περατώνεται η έρευνα την οποία ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου του 2004 και η οποία αποσκοπούσε να διαπιστώσει αν οι ενισχύσεις που έδωσε το ελληνικό Δημόσιο από το Δεκέμβριο του 2002 και μετά, δόθηκαν καταχρηστικά ή ήταν σύμφωνες προς το κοινοτικό δίκαιο.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται επίσης ότι το 2002 η Ολυμπιακή είχε καταδικαστεί στην επιστροφή 160 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο.

Αναλυτικά, στη σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρεται ότι μετά από μια διεξοδική ανάλυση της οικονομικής κατάστασης, τόσο της Ολυμπιακής Αεροπορίας όσο και των Ολυμπιακών Αερογραμμών, η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό Δημόσιο συνέχισε να ενισχύει τις δύο αυτές εταιρίες, χορηγώντας ασυμβίβαστες με την κοινή αγορά ενισχύσεις, κυρίως μέσω των ακόλουθων μέτρων:

* Της ανάληψης από το ελληνικό Δημόσιο και την Ολυμπιακή Αεροπορία μέρους του κόστους μίσθωσης αεροσκαφών από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, συνολικού ύψους 40 εκατ. ευρώ περίπου.

* Της αδικαιολόγητης καταβολής περίπου 90 εκατ. ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο προς την Ολυμπιακή Αεροπορία, κατά τη στιγμή της δημιουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της μεταβίβασής τους στο Δημόσιο. Η ενίσχυση προκύπτει από την υπερεκτίμηση των στοιχείων του ενεργητικού που μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο.

* Της ανοχής από το ελληνικό Δημόσιο της μη πληρωμής από την Ολυμπιακή Αεροπορία, μεταξύ Δεκεμβρίου 2002 και Δεκεμβρίου 2004, οφειλόμενων φόρων και εισφορών κοινωνικής ασφάλισης ποσού άνω των 350 εκατ. ευρώ.

* Της ανάληψης από το ελληνικό Δημόσιο διαφόρων οικονομικών υποχρεώσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που συνδέονται κυρίως με συμβάσεις μίσθωσης αεροσκαφών και την αποπληρωμή τραπεζικού δανείου, ποσού το οποίο μπορεί να ανέλθει σε 60 εκατ. ευρώ.

Το ακριβές ποσό των ενισχύσεων που το ελληνικό κράτος θα πρέπει να ανακτήσει βάσει των μέτρων που προαναφέρθηκαν, θα οριστεί με την εφαρμογή της απόφασης. Συνολικά, ενδέχεται να αγγίξει τα 700 εκατ. ευρώ.

Ο αρμόδιος επίτροπος της Κομισιόν Ζακ Μπαρό σημείωσε ότι το ακριβές ποσό που θα πρέπει τελικά να επιστραφεί στο ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί, προς το παρόν, να προσδιοριστεί και ότι αυτό θα συμβεί μετά από αναλυτική εξέταση όλων αυτών των ενισχύσεων, την οποία από κοινού θα πραγματοποιήσουν οι αρμόδιες ελληνικές και κοινοτικές υπηρεσίες.

«Αυτό που μπορώ σήμερα να σας πω είναι πως πρόκειται για ένα ποσό μερικών εκατοντάδων εκατ. ευρώ και τίποτα άλλο», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε κατ' επανάληψη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Και ερωτώ ο αφελής!!

Μέχρι πότε θα πληρώνω αυτήν την κ@λ@εταιρία??

Όλοι στο όνομα της πατρίδας και σε συννενόηση με το Θεό κάνουν τις ηλιθιότητές τους... :whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πρέπει οποσδίποτε να σωθεί η Ολυμπιακή εταιρία μας.

Θες να την πληρωσεις εσυ; :alien:

Εγω παντως οχι.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Λίγη ευγένεια δε βλάπτει...

Στο θέμα τώρα... έσεις τι λέτε ? Θα πάει για κλείσιμο ?

Εχθές στον Α πάντως, είχε συνέντευξη από τον υποψήφιο αγοραστή της, ο οποίος ενώ δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμοι να πληρώσουν τα χρέη της , θα μπορέσει να κάνει την Ολυμπιακή μια κερδοφόρα εταιρία μέσα σε 3 χρόνια :alien:

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως θα γίνει αυτο ; Μήπως θα γίνει κάποια ειδική σύμβαση με την Ε.Ε ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Καλύτερα να πάει για κλείσιμο για να γλιτώσουμε και τα χρήματα(1,5 εκατομύρια ευρώ κατα τον Ρουσσόπουλο) που πληρώνουμε κάθε μέρα. Το κρίμα σε κάθε περίπτωση είναι για τους εργαζόμενους που θα μεινουν άνεργοι.

Όσο για το Μακεδονικό το ζήτημα έχει ψοφήσει από χρόνια.....Όλοι τους λένε Μακεδονία από χρόνια. Ούτε τη δική τους ζωή βελτίωσε ούτε τη δική μας χειροτέρεψε.Τώρα αν κάποιος θέλει να το επαναφέρει κακό του κεφαλίου του.

Λίγοι θα νιαστούν κάθως ο κοσμάκης έχει άλλα σημαντικότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Όποιος έχει βλέψεις για πολιτική ας κοιτάξει να πουλήσει κανένα χρυσό σταυρό για να βοηθήσει τους φτωχούς και ας αφησει τα λόγια του αέρα.

Just me...

Όσο για το Μακεδονικό το ζήτημα έχει ψοφήσει από χρόνια.....Όλοι τους λένε Μακεδονία από χρόνια. Ούτε τη δική τους ζωή βελτίωσε ούτε τη δική μας χειροτέρεψε.Τώρα αν κάποιος θέλει να το επαναφέρει κακό του κεφαλίου του.

Tη δική σου φίλε Αθηναίε ναι ίσως δεν την χειροτέρευσε. Τη δική μου όμως που είμαι Μακεδόνας ναι την χειροτέρεψε. Γιατί αν λέω ότι είμαι Μακεδόνας στον υπόλοιπο κόσμο θα πιστεύει ότι είμαι Σκοπιανός... Αλλά είναι γνωστό με τι ενδιαφέρον αντιμετωπίζουν οι Αθηναίοι το μακεδονικό... Δεν αποτελείς εξαίρεση.