mvagustagm2000 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 δεν σε εχουν σταματησει μπατσοι? βρε συ, τρια χρονια μετα?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ε, μετά από 3 χρόνια, δεν θα τον έχουν σταματήσει? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef46_ Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 βρε συ, τρια χρονια μετα?:wacko: RE PAIDIA SIMERA VRIKA TO SITE META TO KATALABA TI KABALATE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 αν ριξεις μια καλυτερη ματια, θα δεις πως υπαρχει και ενα ακομη αναλογο thread το οποιο ειναι και πιο προσφατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ε, μετά από 3 χρόνια, δεν θα τον έχουν σταματήσει? :p e an milas esy paliogkantemh?:p :p :p Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 RE PAIDIA SIMERA VRIKA TO SITE META TO KATALABA TI KABALATE? Και παλι που να τον σταματησουν βρε???Πανω στα βουνα???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εδω και δυμομιση χρονια εχω ενα KYMCO PEOPLE 250.Βέβαια δεν ειναι πολύ "μηχανακι" αλλά τη δουλειά του την κάνει άψογα.. Έχει περίπου 12000 χλμ μεσα στην πόλη και έχει "ξεκουρασει" κατά πολύ το αυτοκίνητο. πρόβληαμ μέχρι στιγμής κανένα. Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef46_ Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Και παλι που να τον σταματησουν βρε???Πανω στα βουνα???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p giati oxi apo to spiti mexri to vouno?xaxaxaxaxaxa::lol: :lol: exeis dynamic 125 paei kala? vrika 1 mama me ejatmhsh sto dromo kai phgainame mazi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 giati oxi apo to spiti mexri to vouno?xaxaxaxaxaxa::lol: :lol: exeis dynamic 125 paei kala? vrika 1 mama me ejatmhsh sto dromo kai phgainame mazi kai esy ti mixanaki exeis...? Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Γεια σας παιδια. Εγω εχω εδς και 2 χρονια ενα piaggio NRG. Το πηρα μεταχειρισμενο, ηταν ηδη malossi. ΕΙμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχς κανει 6000χλμ και ακομα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Yamaha ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 125!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο αδερφος μου ZX10R 06! Τον παταω βεβαια και κλαιει ολη μερα(απ'τα γελια οταν του το λεω!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Yamaha ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 125!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο αδερφος μου ZX10R 06! Τον παταω βεβαια και κλαιει ολη μερα(απ'τα γελια οταν του το λεω!) prolavaineis na ton deis?:P Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef46_ Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 kai esy ti mixanaki exeis...? derbi gpr 80 mallossi an to gnorizeis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 derbi gpr 80 mallossi an to gnorizeis? san eduraki einai ayto?mallon nai e? Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 derbi gpr 80 mallossi an to gnorizeis? Ρε φιλε εχεις GPR?Ποιο μοντελο? Εχω και γω το GPR 50R 2005(θα βαλω φωτο)!Ποσο σου πιγε η μετατροπη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 modenas dinamik 125cc 18hp 2t Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef46_ Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 san eduraki einai ayto?mallon nai e? SUPERSPORTακι Η STREETακι ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef46_ Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ρε φιλε εχεις GPR?Ποιο μοντελο? Εχω και γω το GPR 50R 2005(θα βαλω φωτο)!Ποσο σου πιγε η μετατροπη? ναι. 2004 στην ισπανια εδω 2005.εγω τα πραγματα τα πηρα απο 1 φιλο μου που τρακαρε με το ιδιο μηχανακι καπου στα 300 ευρω. αλλα ξερω να σου πω τιμες 270 ευρω κυλινδροπιστονο εξατμιση gianneli ολοσωμη καμια 200 και καρμπιλατερ βρεσ απο κανενα φιλο σου αμα παρεισ απο μαγαζι θα παει καπου στα 100 κατι ευρω.;) που κυκλοφορεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 egw ena honda z50j....!!!!!;-);-);-) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγω ενα YAMAHA Cryptonaki 115cc 4t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Εγω εχω την Vespa GT 200L.Αλλα την χτυπησα πριν καμια βδομαδα και ψαχνομαι που να την φτιαξω. Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Έχω ένα Ducati Multistrada 1000DS του '95. Η προηγούμενη (που τώρα «σαπίζει» στο γκαράζ, μέχρι να αποφασίσω να την φτιάξω) είναι μια Cagiva Canyon 600 '96. Πριν από αυτή είχα ένα Honda AX-1 και πριν από αυτό μια Cagiva SuperCity 125 του δεν-θυμάμαι-πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valiexo Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ένα yamaha YBR125. http://www.motofaktor.cz/i/Image/Modely/YBR125/Barvy/ybr125_4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ενα Kawasaki KXE250F SM '04... http://i12.photobucket.com/albums/a233/tonydeli7/DSC00024.jpg:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ena Gilera Runner tou 2006...80ari malossi :O Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts