Jump to content

Διακοπή επιδοτήσεων;;;


gmmour
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (PtG@nokia7650or3200: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Αρχικό Μήνυμα από Alxnks

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 4 Μάι. 2004 , 15:21)

 

Σου υπογράφω αν θέλεις ότι μα τίποτα δεν τους δικαιολογώ. Απλά δεν συμφωνώ με αυτή τη νοοτροπία. Και προσωπικά, η τελευταία σύνδεση που έκανα με σκοπό τη συσκευή, ήταν το 1999, από τότε αγοράζω τη συσκευή που θέλω σκέτη, χωρίς σύνδεση, (υπάρχουν και οι δόσεις, άτοκες σε πολλές περιπτώσεις) και είμαι fan του καρτοκινητού.

Αφού λοιπόν εσύ προτείνεις να καταργηθούν και οι εκπτώσεις σαν συνέχεια της αποψής μου, εγώ τι πρέπει να αντιπροτείνω? Να δίνει ο ΟΤΕ συσκευές σταθερές, fax, και εικονοτηλέφωνα με επιδότηση? Να δίνουν οι ISP modem δώρα? Να χαρίζει η ΔΕΗ ηλεκτρικές συσκευές για έξτρα κατανάλωση?

Όσο για τις άτοκες, σε καμία περίπτωση δεν είναι προσφορές, δώρα κλπ, απλά ευκολίες...

 

 

den ksero ti na antiprotineis, esi eipes oti exoume nootropia na ekmetaleuomaste prosfores..loipon giati na iparxoun ekptoseis? auto de se 'thigei' os pros ti nootropia mas? (kai min peis oti kanoun kai se alla krati giati ekei eipame kanoun kai xontres epidotiseis.) loipon.. mi thigeis olous mas legontas oti einai lathos nootropia mas, ektos an esi den exeis parei, oute perneis tipota pote sou eite se ekptoseis eite me atokes doseis (nai giati na iparxei auti i eukolia? nootropia eukolias den einai ki auti?) kai kati teleutaio.. kai min ksexnas oti palia o ote edine siskeues etsi? kai oti me polla modem akoma kai simera exeis doro sindesi kapoion minon sto net.. kai kai..

 

Den yparxei logos na to synexisoume, ego den thelo tis epidothseis, esy tis theleis kai oi etaireies tha kanoun oti theloun.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

Να προσθέσω οτι στην Αγγλία που αναφέρθηκε παραπάνω ο αριθμός των συνδρομητών σε σχέση με την προπληρωμένη κινητή τηλεφωνία είναι πολύ μεγαλύτερος από το αντίστοιχο στην Ελλάδα οπού ισχύει ακριβώς το αντίθετο και το 70-80% των κινητών είναι καρτοκινητά!

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που χρεώνονται πολύ παραπάνω σε καρτοκινητά από οτι να είχαν μια σύνδεση, αλλά με αυτόν τον τρόπο οι εταιρείες δεν έχουν σταθερά εισοδήματα από την καρτοκινιτή. Και αυτός είναι ένας λόγος που μειώνονται οι επιδοτήσεις, αλλά στο εξωτερικό όχι.

Για παράδειγμα στην Αμερική το 99.9% είναι με συμβόλαια γιατι είναι εντελώς ασύμφορη η καρτοκινητή. Το αποτέλεσμα είναι και οι χρεώσεις κάθε μήνα να είναι εξεφτηλιστικά χαμηλές ΚΑΙ κάθε χρονο μπορείς να τσιμπάς ένα πολύ καλό τηλέφωνο σχεδόν δωρεάν. Αυτό γίνεται γιατι ξέρουν πόσα πέρνουν το μήνα σταθερά.

 

Όσο τώρα για το θέμα της πατρίδας μας και εγώ είμαι σύμφωνος για την καταργηση των επιδοτήσεων ΜΟΝΟ αν γίνουν ταυτόχρονες μειώσεις στα πάγια. Έτσι ο καθένας θα αγοράζει όποτε θέλει και πραγματικά έχει ανάγκη μια καινούργια συσκευή και επίσης θα προστατευσουμε και το περιβάλλον. Το θεωρώ κουτό κάποιος να έχει ένα 7210 και να πηγαίνει με επιδότηση να μου πέρνει το 6610 το οποίο είναι ολόιδιο αλλα με διαφορετικό λουκ. Και πιστεψτε με είναι πολύ που το κάνουν, οπότε έχουμε επιβάρυνση του περιβάλλοντος με άχρηστες συσκευες.

Ναι η αγορά έχει κορεστεί και δεν χρειάζεται άλλα τηλέφωνα.

Μακάρι να τις κόψουν και αύριο τις επιδοτήσεις. Μην ξεχνάμε οτι είμαστε η χωρα της Ευρώπης με το χαμηλότερο εισόδημα και μια από τις ακριβότερες ζωές. Πρέπει σιγά σιγά αυτό να αλλάξει.

 

Επίσης διαβάζω και στο φορουμ της σταθερής οπου οι περισσότεροι πληρώνουν πάνω από 100 Ευρώ το μήνα με ελάχιστη χρέωση και τραβάω τα β...ια μου. Δείτε στην Ευρώπη και Αμερική τι παίζει και θα δείτε. Πιστευω οτι εμείς οι καταναλωτές κινούμε την αγορά.

Less is more...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...