stewe Δημοσιεύτηκε November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2011 Το είχα αναφέρει και αλλού, αλλά επειδή χάθηκε στην πορεία, επιτρέψτε μου να το κάνω ξεχωριστό θέμα. Ύστερα από το update που έφερε το Mango, επισήμος κυκλοφόρησε άλλη μία έκδοση η οποία έφερε μερικές διορθώσεις των κατασκευαστών, καθώς και το Internet Sharing, αλλά όλα αυτά σε ορισμένα κινητά και χώρες.. Χθες υπήρξε άλλο update για τα HTC Titan, HTC Mozart, HTC HD7 και Samsung Focus. Θα ήταν λοιπόν χρήσιμο για όλους μας, να αναφέρει όποιος έχει λάβει κάποιο τέτοιο update μερικές πληροφορίες για την συσκευή του, για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι παίζει. Για παράδειγμα σε μένα που έχω το HTC Mozart από Vodafone Γερμανίας με την ROM TouchIt, δεν μου έχει έρθει κάποιο update. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε και αν όντως οι custom ROM που έχουμε πολλοί είναι αναβαθμίσημες ή όχι. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Και γω με touch-it v5 σε HD7, δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Σε μένα χθες έκανε update το Nokia 800 αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν από Νοκια h Mango επειδή μόλις το πήρα και το σύνδεσα στο πσ μου έβγαλε ότι έχει update. Με τα windows έχω να ασχοληθώ από τα 6,5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Σε μένα χθες έκανε update το Nokia 800 αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν από Νοκια h Mango επειδή μόλις το πήρα και το σύνδεσα στο πσ μου έβγαλε ότι έχει update. Με τα windows έχω να ασχοληθώ από τα 6,5.. Mανωλη οταν κανει αναβαθμιση το αναφερει απο που ειναι ..Τωρα μπορεις να πας στο settings/about/more info εκει λεει την εκδοση που εχεις ..αν ειναι 7720.68 ειναι το Mango αν ειναι μεγαλυτερη εκανες update Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Samsung Focus v1.3 no update yet Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Mανωλη οταν κανει αναβαθμιση το αναφερει απο που ειναι ..Τωρα μπορεις να πας στο settings/about/more info εκει λεει την εκδοση που εχεις ..αν ειναι 7720.68 ειναι το Mango αν ειναι μεγαλυτερη εκανες update Μετα το update εχω αυτα: OS Version: 7.10.7740.16 Firmware: 1600.2475.7720.11414 Radio: 1.6.00.24 Bootloader 7.35.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Μετα το update εχω αυτα: OS Version: 7.10.7740.16 Firmware: 1600.2475.7720.11414 Radio: 1.6.00.24 Bootloader 7.35.0.0 Αρα εισαι ΟΚ ..Tο εκανες το update... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια μια ερώτηση. Στα wm μπορει κάποιος αντί να χέι όλα αυτα στην αρχική οθόνη να βάλει μονο μια ταπετσαρια? Επισης έχουν κι ελληνικό t9? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ούτε σε εμένα έχει έρθει κάτι,για ρίξτε μια ματια εδω http://wmpoweruser.com/windows-phone-7-mac-client-updated-add-custom-ring-tone-support/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WmPowerUser+%28WM+Power+User%29 Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια μια ερώτηση. Στα wm μπορει κάποιος αντί να χέι όλα αυτα στην αρχική οθόνη να βάλει μονο μια ταπετσαρια? Επισης έχουν κι ελληνικό t9? Προς το παρόν δεν ξέρω κάποιον τρόπο να αλλάζεις το background. Επίσης δε νομίζω ότι έχει νόημα να μην έχεις τίποτα pinned στη homescreen , καθώς το τηλέφωνό σου μάλλον θα γίνει πολύ δυσλειτουργικό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Κι έτσι πάντως όπως είναι,φουλ η οθόνη είναι αίσχος send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Κι έτσι πάντως όπως είναι,φουλ η οθόνη είναι αίσχος send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Για ολους εμας το εχουμε τοσο καιρο δεν ειναι αισχος ..Ειναι παρα πολυ ωραιο ... Αν αυτη ειναι η αποψη σου προφανως το λειτουργικο δεν ειναι για σένα .. Ψαξε κατι αλλο απο τα γνωστα και προσπαθησε να εισαι πιο χαλαρος στις τοποθετησεις σου !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 λαμβανω τωρα μια ενημερωση στο τροφυ μου, αλλα μαλλον ειναι μονο για το microsoft exchange server... κριμα τη χαρα, ελεγα μηπως βαζανε τιποτα καινουριο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Και σε μένα μου ήρθε η ενημέρωση για το Trophy σήμερα. Το καλό είναι ότι έχω την TouchΤ-IT ROM, κάτι που σημαίνει ότι είναι αναβαθμίσημη. Το κακό είναι ότι δεν έχω κάνει το update ακόμα γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η ROM. Υπάρχει κανείς που το δοκίμασε; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Mολις μου έβγαλε για αναβάθμιση 7740.16,αύριο πρωί θα την κανω,μην την πατήσω πάλι(απο 30λεπτα λέει ως μερικές ώρες) και μεινω άυπνος έχουμε και δουλεια το πρωί :D Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Και σε μένα μου ήρθε η ενημέρωση για το Trophy σήμερα. Το καλό είναι ότι έχω την TouchΤ-IT ROM, κάτι που σημαίνει ότι είναι αναβαθμίσημη. Το κακό είναι ότι δεν έχω κάνει το update ακόμα γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η ROM. Υπάρχει κανείς που το δοκίμασε; Nομιζω οτι απο την στιγμη που η ΡΟΜ σου βρηκε την αναβαθμιση θα εσαι οκ ...Παρε και backup ... Το σημαντικο ειναι οτι αυτη η ΡΟΜ οπως ειπαμε απο την αρχη ειναι αναβαθμίσιμη ... Και θα πρέπει να την κρατησουμε σαν refference rom ...Κρατηστε ενα αντιγραφο κάπου ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ για τις custom roms...Πολυ μεγαλο !!!! Edited December 1, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Το ήξερα ότι ο δημιουργός είχε πεί ότι είναι αναβαθμίσιμη, αλλά σε τέτοια θέματα πρέπει να το δεις να γίνεται για να το πιστέψεις... Θα το δοκιμάσω αύριο γιατί έρχεται η ώρα του ύπνου. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το μόνο που ειδα ως στιγμης είναι στο μενού settings έχει μια επιλογή internet sharing..και μπορώ κ βλέπω βιντεάκια σε site που επισυνάπτουν σε blog ενώ δεν μπορούσε.. Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το μόνο που ειδα ως στιγμης είναι στο μενού settings έχει μια επιλογή internet sharing..και μπορώ κ βλέπω βιντεάκια σε site που επισυνάπτουν σε blog ενώ δεν μπορούσε.. Αυτη ειναι η μονη εμφανης προσθηκη.. Εχει και αρκετες που δεν φαινονται !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Nομιζω οτι απο την στιγμη που η ΡΟΜ σου βρηκε την αναβαθμιση θα εσαι οκ ...Παρε και backup ... Το σημαντικο ειναι οτι αυτη η ΡΟΜ οπως ειπαμε απο την αρχη ειναι αναβαθμίσιμη ... Και θα πρέπει να την κρατησουμε σαν refference rom ...Κρατηστε ενα αντιγραφο κάπου ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ για τις custom roms...Πολυ μεγαλο !!!! Δεν μου πιάνει το Update. Μου βγάζει ERROR 800B010A Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Nομιζω οτι απο την στιγμη που η ΡΟΜ σου βρηκε την αναβαθμιση θα εσαι οκ ...Παρε και backup ... Το σημαντικο ειναι οτι αυτη η ΡΟΜ οπως ειπαμε απο την αρχη ειναι αναβαθμίσιμη ... Και θα πρέπει να την κρατησουμε σαν refference rom ...Κρατηστε ενα αντιγραφο κάπου ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ για τις custom roms...Πολυ μεγαλο !!!! Τελικα ολα οκ με το update? Να το κανω και εγω το update στην TouchΤ-IT Ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αφου το λέω πριν. Σε μένα δεν το πέρασε το update αν και το βρήκε. Δοκίμασε και πες μας μπας και το πρόβλημα είναι μόνο δικό μου. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αφου το λέω πριν. Σε μένα δεν το πέρασε το update αν και το βρήκε. Δοκίμασε και πες μας μπας και το πρόβλημα είναι μόνο δικό μου. Το εκανα και εγω τελικα... και στο τελος ERROR 800B010A .. και τωρα τι γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Κι έτσι πάντως όπως είναι,φουλ η οθόνη είναι αίσχος send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Γιατί είναι φουλ η οθόνη των Windows Phones:confused:? Μην σου πω πως είναι και λιγότερο φορτωμένη και από την οθόνη των iphones που είναι γεμάτη εικονίδια…!!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Γούστα είναι αυτά και δεν βρίσκω λόγο να το αναλύσουμε περισσότερο. Το σε ποιον αρέσει η εμφάνιση και σε ποιον όχι είναι εντελώς υποκειμενικό και δεν έχει καμία σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts