Telis13 Δημοσιεύτηκε November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2011 (edited) Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει απο κάποιον ενα νοκιαN95 τώρα το οποίο απο οτι κατάλαβα λήγες μέρες αργότερα δεν ήταν γνήσιο(σταμάτησε να δουλεύει),πήγα στον Γερμανό και μου είπαν οτι ήταν μούφα,δεν ξέρω πως το είδαν.Αυτό είναι που θέλω να ρωτήσω,πως καταλαβένεις αν ενα κινητό είναι γνήσιο ή μουφα; Edited November 15, 2011 by Telis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει απο κάποιον ενα νοκια δεν θυμάμαι το μοντελο τώρα το οποίο απο οτι κατάλαβα λήγες μέρες αργότερα δεν ήταν γνήσιο(σταμάτησε να δουλεύει),πήγα στον Γερμανό και μου είπαν οτι ήταν μούφα,δεν ξέρω πως το είδαν.Αυτό είναι που θέλω να ρωτήσω,πως καταλαβένεις αν ενα κινητό είναι γνήσιο ή μουφα; αν εχει μαρκα απεξω αν στην μπαταρια εχει το ονομα της εταιρειας αν το λειτουργικο ειναι οπως πρεπει...και πολλα αλλα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis13 Δημ. November 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εγώ το είχα για μια εβδομάδα και δεν κατάλαβα οτι ήταν απομίμηση.Οταν γράφεις αν το λειτουργικό είναι όπως πρέπει τι εννοείς?..και ποιά είναι τα αλλα?και απο οτι μου φένεται είχε το ονομα της νοκια στην μπατάρια και αυτό το αυτοκολλητο.και κάτι άλλο,ολα τα κινητα βγένουν σε απομημήσεις ή μονο τα νοκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ολα σχεδον... απο που το αγορασες? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis13 Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Απο ένας γνωστό,επειδή θέλω να πάρω ενα άλλο μεταχήρισμενο συγκεκριμενα το Nokia 5800 xpress-music και επειδή το πουλάνε 80 ευρώ που είναι σχετικά λίγα,θέλω να μάθω κάποιον ή κάποιους standar τρόπους για να καταλάβω αν είναι απομήμηση ή γνήσιο.είχα ακούσει κάτι για τα νόκια ότι πατάς μια εντολή για να δεις αν ειναι γνησιο...μπορεί να μου πει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 αν εχει μαρκα απεξω αν στην μπαταρια εχει το ονομα της εταιρειας αν το λειτουργικο ειναι οπως πρεπει...και πολλα αλλα το τελευταιο που λες σωστο... αλλα τα δυο πρωτα... δεν εχεις δει απο κοντα πιστες αντιγραφες μαλλον δεν παρνεις πρεφα! μονο αν το ανοιξεις! Απο ένας γνωστό,επειδή θέλω να πάρω ενα άλλο μεταχήρισμενο συγκεκριμενα το Nokia 5800 xpress-music και επειδή το πουλάνε 80 ευρώ που είναι σχετικά λίγα,θέλω να μάθω κάποιον ή κάποιους standar τρόπους για να καταλάβω αν είναι απομήμηση ή γνήσιο.είχα ακούσει κάτι για τα νόκια ότι πατάς μια εντολή για να δεις αν ειναι γνησιο...μπορεί να μου πει κανεις; εγω το 5800 μου το πουλαω 70. δεν ειναι λιγα (καλα ισως τα 70 ειναι, αλλα θελω τα λεφτα) οι λογικες τιμες για το 5800 ειναι μεταξυ 80-100 ειναι 3 ετων κινητο, ποσο πια να κανει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 αν πατησεις συνεχομενα το κουμπι του μενου, σου βγαζει το taskbar αν πατησεις *#0000# σου βγαζει πληροφοριες συσκευης η μπαταρια πρεπει να ειναι ετσι http://europe.nokia.com/support/product-support/check-your-battery Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Απο ένας γνωστό,επειδή θέλω να πάρω ενα άλλο μεταχήρισμενο συγκεκριμενα το Nokia 5800 xpress-music και επειδή το πουλάνε 80 ευρώ που είναι σχετικά λίγα,θέλω να μάθω κάποιον ή κάποιους standar τρόπους για να καταλάβω αν είναι απομήμηση ή γνήσιο.είχα ακούσει κάτι για τα νόκια ότι πατάς μια εντολή για να δεις αν ειναι γνησιο...μπορεί να μου πει κανεις; Πατα *#0000#.... Αν βγαλει ημερομηνια παραγωγης και RM-356 ειναι γνησιο.... edit:με προλαβαν.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis13 Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αυτό είναι σίγουρο;αν είναι απομήμηση δεν θα βγάζει ημερομηνίες και αυτα; το τελευταιο που λες σωστο... αλλα τα δυο πρωτα... δεν εχεις δει απο κοντα πιστες αντιγραφες μαλλον δεν παρνεις πρεφα! μονο αν το ανοιξεις! εγω το 5800 μου το πουλαω 70. δεν ειναι λιγα (καλα ισως τα 70 ειναι, αλλα θελω τα λεφτα) οι λογικες τιμες για το 5800 ειναι μεταξυ 80-100 ειναι 3 ετων κινητο, ποσο πια να κανει Βασικά θα του δώσω 30 ευρώ και το κινητό μου (νοκια 2730).βασικά δεν ξέρω πόσο ακριβώς κάνει καινούργιο,αλλα μου φένεται καλο,τα παντα εχει και gps και wi-fi(ειναι και σε πολύ καλή κατάσταση).αλλα δεν το ρωτάω μόνο για αυτό,θέλω γενικά να ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αυτό είναι σίγουρο;αν είναι απομήμηση δεν θα βγάζει ημερομηνίες και αυτα; Δοκιμασε να του περασεις μια .sis εφαρμογη...Κατεβασε την στο κινητο σου και στειλ'την σε κεινο με bt...Αν κανει εγκατασταση,εισαι οκ...Αν οχι,κι απλα την αποθηκευει σαν αγνωστο αρχειο,ειναι στανταρ μουφα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 ειδικα στα νοκια θελει πολλη προσοχη.το καλυτερο που εχεις να κανεις πριν αγορασεις την συσκευη ειναι να την πας στο πλησιεστερο nokia care και εκει ξεκαθαριζουν ολα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 το τελευταιο που λες σωστο... αλλα τα δυο πρωτα... δεν εχεις δει απο κοντα πιστες αντιγραφες μαλλον δεν παρνεις πρεφα! μονο αν το ανοιξεις! εγω το 5800 μου το πουλαω 70. δεν ειναι λιγα (καλα ισως τα 70 ειναι, αλλα θελω τα λεφτα) οι λογικες τιμες για το 5800 ειναι μεταξυ 80-100 ειναι 3 ετων κινητο, ποσο πια να κανει εγω αλλο καταλαβα...για κλωνους:lol: δεν μπορεις να καταλαβεις πισω στην μπαταρια αν ισχυει η γνησιοτητα η οχι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 μονο για τα νοκια ξερω με το αυτοκολλητακι που εχει αν και δε γνωριζω μηπως το αντιγραψαν και αυτο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Συζητούσα με έναν φίλο που ταξιδεύει συχνά στην Κίνα λόγω δουλειάς. Τον ρώτησα λοιπόν πώς καταλαβαίνει τα fake από τα original. Μου λέει λοιπόν ότι στα fake δεν λειτουργούν όλες οι δυνατότητες του τηλεφώνου. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Συζητούσα με έναν φίλο που ταξιδεύει συχνά στην Κίνα λόγω δουλειάς. Τον ρώτησα λοιπόν πώς καταλαβαίνει τα fake από τα original. Μου λέει λοιπόν ότι στα fake δεν λειτουργούν όλες οι δυνατότητες του τηλεφώνου. Ελπίζω να βοήθησα. Μόνο που πρώτον κάποιος πρέπει να ξέρει απέξω τις δυνατότητες του κινητού για να δοκιμάσει αυτό που λες και δεύτερον να έχει το χρόνο να το κάνει. Και όσο για το ολόγραμμα πάνω στην μπαταρία ΝΟΚΙΑ, ναι και αυτό αντιγράφεται! ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μόνο που πρώτον κάποιος πρέπει να ξέρει απέξω τις δυνατότητες του κινητού για να δοκιμάσει αυτό που λες και δεύτερον να έχει το χρόνο να το κάνει. Εχεις δίκιο σε αυτό. Πάντως μου έλεγε ότι οι τιμές στην Κίνα και εδώ είναι οι περίπου οι ίδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Θεωρω πως το καλυτερο ειναι να δοκιμαζει κανεις να εγκαταστησει μια εφορμογη που ξερει πως εργοστασιακα, κανει για το αυθεντικο μοντελο. Προσοχη παιδια, μαιμουδιες υπαρχουν πολλες! Την πατησε γνωστος μου με iphone 4, που τελικα οταν το αγορασε ειχε android μεσα. Πιστη εξωτερικη αντιγραφη, αλλα λιγο πιο ελαφρυ και πλαστικο στο σασι. written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 πρεπει να το πιασεις στα χερια σου, να το λειτουργησεις, να πας ρυθμισεις, καμερα, κλπ να δεις αν οντως ειναι οριτζιναλ! και παλι δεν εισαι 100% σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Θεωρω πως το καλυτερο ειναι να δοκιμαζει κανεις να εγκαταστησει μια εφορμογη που ξερει πως εργοστασιακα, κανει για το αυθεντικο μοντελο. αυτο ειναι το πιο σιγουρο ;) εκτος και αν πας να εγκαταστησεις jar σαν εναν φιλο :lol::rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Κι ολα αυτα, απο τους κινεζους... Δεν εχω κατι με αυτους, μην το παρεξηγησει κανεις, αλλα μου τη σπαει αυτος ο μιμιτισμος των παντων. Ποιος βγηκε να κοροιδεψει τα ZTE? Τα huawei? αλλα τα samsungr, hiPhone κλπ, μονο κοσμο κοροιδευουν... written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εκτος και αν πας να εγκαταστησεις jar σαν εναν φιλο :lol::rolleyes: και παλι 50-50 ειναι να παισεις σε γνησιο, καθως πολλα απο τα μουφα ουτε jar υποστηριζουν:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οχι διαφωνω! Στα κινεζικα το .jar ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ φορμά! :lol: written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Κι ολα αυτα, απο τους κινεζους... Δεν εχω κατι με αυτους, μην το παρεξηγησει κανεις, αλλα μου τη σπαει αυτος ο μιμιτισμος των παντων. Ποιος βγηκε να κοροιδεψει τα ZTE? Τα huawei? αλλα τα samsungr, hiPhone κλπ, μονο κοσμο κοροιδευουν... written on Tapatalk by my iPhone Μιας και λες για Κινέζους, είχα αγοράσει για ένα φίλο από eBay κάτι bluetooth adaptors. Είτε μαϊμούδες κάκιστης ποιότητας. Εκανα dispute και μου έλεγε η κοπέλα, από Κίνα αγόρασες, εδώ πουλάμε μόνο μαϊμούδες. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 σε ενα anycool (αντιγραφη iphone 3gs) πηγα να περασω αρκετα jar αλλα ΔΕΝ ;) ευτυχως ή δυστυχως 5-6 κινεζιες επιασα μονο στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μιας και λες για Κινέζους, είχα αγοράσει για ένα φίλο από eBay κάτι bluetooth adaptors. Είτε μαϊμούδες κάκιστης ποιότητας. Εκανα dispute και μου έλεγε η κοπέλα, από Κίνα αγόρασες, εδώ πουλάμε μόνο μαϊμούδες. :lol: Σουβλακι φιλε μου αυτο δεν ειναι τιποτα! Αγορασα ενα adaptor αυτοκινητου απο το netimes για το galaxy tab. Και με το που το βαζω, μια μποχα στο αυτοκινητο εξαπλωθηκε κι αυτο αρχισε να καπνιζει... Εκτοτε ειπα απο κινεζο τιποτα ηλεκτρονικο! Χαχα written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts