Jump to content

πως να καταλάβω αν ένα κινητό είναι "μαϊμού" ή γνήσιο

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει απο κάποιον ενα νοκιαN95 τώρα το οποίο απο οτι κατάλαβα λήγες μέρες αργότερα δεν ήταν γνήσιο(σταμάτησε να δουλεύει),πήγα στον Γερμανό και μου είπαν οτι ήταν μούφα,δεν ξέρω πως το είδαν.Αυτό είναι που θέλω να ρωτήσω,πως καταλαβένεις αν ενα κινητό είναι γνήσιο ή μουφα; Edited by Telis13

Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει απο κάποιον ενα νοκια δεν θυμάμαι το μοντελο τώρα το οποίο απο οτι κατάλαβα λήγες μέρες αργότερα δεν ήταν γνήσιο(σταμάτησε να δουλεύει),πήγα στον Γερμανό και μου είπαν οτι ήταν μούφα,δεν ξέρω πως το είδαν.Αυτό είναι που θέλω να ρωτήσω,πως καταλαβένεις αν ενα κινητό είναι γνήσιο ή μουφα;

αν εχει μαρκα απεξω αν στην μπαταρια εχει το ονομα της εταιρειας αν το λειτουργικο ειναι οπως πρεπει...και πολλα αλλα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εγώ το είχα για μια εβδομάδα και δεν κατάλαβα οτι ήταν απομίμηση.Οταν γράφεις αν το λειτουργικό είναι όπως πρέπει τι εννοείς?..και ποιά είναι τα αλλα?και απο οτι μου φένεται είχε το ονομα της νοκια στην μπατάρια και αυτό το αυτοκολλητο.και κάτι άλλο,ολα τα κινητα βγένουν σε απομημήσεις ή μονο τα νοκια;

ολα σχεδον... απο που το αγορασες?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απο ένας γνωστό,επειδή θέλω να πάρω ενα άλλο μεταχήρισμενο συγκεκριμενα το Nokia 5800 xpress-music και επειδή το πουλάνε 80 ευρώ που είναι σχετικά λίγα,θέλω να μάθω κάποιον ή κάποιους standar τρόπους για να καταλάβω αν είναι απομήμηση ή γνήσιο.είχα ακούσει κάτι για τα νόκια ότι πατάς μια εντολή για να δεις αν ειναι γνησιο...μπορεί να μου πει κανεις;

αν εχει μαρκα απεξω αν στην μπαταρια εχει το ονομα της εταιρειας αν το λειτουργικο ειναι οπως πρεπει...και πολλα αλλα

το τελευταιο που λες σωστο... αλλα τα δυο πρωτα...

δεν εχεις δει απο κοντα πιστες αντιγραφες μαλλον

δεν παρνεις πρεφα! μονο αν το ανοιξεις!

Απο ένας γνωστό,επειδή θέλω να πάρω ενα άλλο μεταχήρισμενο συγκεκριμενα το Nokia 5800 xpress-music και επειδή το πουλάνε 80 ευρώ που είναι σχετικά λίγα,θέλω να μάθω κάποιον ή κάποιους standar τρόπους για να καταλάβω αν είναι απομήμηση ή γνήσιο.είχα ακούσει κάτι για τα νόκια ότι πατάς μια εντολή για να δεις αν ειναι γνησιο...μπορεί να μου πει κανεις;

εγω το 5800 μου το πουλαω 70.

δεν ειναι λιγα (καλα ισως τα 70 ειναι, αλλα θελω τα λεφτα)

οι λογικες τιμες για το 5800 ειναι μεταξυ 80-100

ειναι 3 ετων κινητο, ποσο πια να κανει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αν πατησεις συνεχομενα το κουμπι του μενου, σου βγαζει το taskbar

αν πατησεις *#0000# σου βγαζει πληροφοριες συσκευης

η μπαταρια πρεπει να ειναι ετσι http://europe.nokia.com/support/product-support/check-your-battery

Πατα *#0000#....

Αν βγαλει ημερομηνια παραγωγης και RM-356 ειναι γνησιο....

edit:με προλαβαν....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Αυτό είναι σίγουρο;αν είναι απομήμηση δεν θα βγάζει ημερομηνίες και αυτα;

Βασικά θα του δώσω 30 ευρώ και το κινητό μου (νοκια 2730).βασικά δεν ξέρω πόσο ακριβώς κάνει καινούργιο,αλλα μου φένεται καλο,τα παντα εχει και gps και wi-fi(ειναι και σε πολύ καλή κατάσταση).αλλα δεν το ρωτάω μόνο για αυτό,θέλω γενικά να ξέρω

Αυτό είναι σίγουρο;αν είναι απομήμηση δεν θα βγάζει ημερομηνίες και αυτα;

Δοκιμασε να του περασεις μια .sis εφαρμογη...Κατεβασε την στο κινητο σου και στειλ'την σε κεινο με bt...Αν κανει εγκατασταση,εισαι οκ...Αν οχι,κι απλα την αποθηκευει σαν αγνωστο αρχειο,ειναι στανταρ μουφα....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

ειδικα στα νοκια θελει πολλη προσοχη.το καλυτερο που εχεις να κανεις πριν αγορασεις την συσκευη ειναι να την πας στο πλησιεστερο nokia care και εκει ξεκαθαριζουν ολα;)

εγω αλλο καταλαβα...για κλωνους:lol:

δεν μπορεις να καταλαβεις πισω στην μπαταρια αν ισχυει η γνησιοτητα η οχι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μονο για τα νοκια ξερω με το αυτοκολλητακι που εχει αν και δε γνωριζω μηπως το αντιγραψαν και αυτο ;)

Συζητούσα με έναν φίλο που ταξιδεύει συχνά στην Κίνα λόγω δουλειάς. Τον ρώτησα λοιπόν πώς καταλαβαίνει τα fake από τα original. Μου λέει λοιπόν ότι στα fake δεν λειτουργούν όλες οι δυνατότητες του τηλεφώνου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Συζητούσα με έναν φίλο που ταξιδεύει συχνά στην Κίνα λόγω δουλειάς. Τον ρώτησα λοιπόν πώς καταλαβαίνει τα fake από τα original. Μου λέει λοιπόν ότι στα fake δεν λειτουργούν όλες οι δυνατότητες του τηλεφώνου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Μόνο που πρώτον κάποιος πρέπει να ξέρει απέξω τις δυνατότητες του κινητού για να δοκιμάσει αυτό που λες και δεύτερον να έχει το χρόνο να το κάνει.

Και όσο για το ολόγραμμα πάνω στην μπαταρία ΝΟΚΙΑ, ναι και αυτό αντιγράφεται! ;)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μόνο που πρώτον κάποιος πρέπει να ξέρει απέξω τις δυνατότητες του κινητού για να δοκιμάσει αυτό που λες και δεύτερον να έχει το χρόνο να το κάνει.

Εχεις δίκιο σε αυτό. Πάντως μου έλεγε ότι οι τιμές στην Κίνα και εδώ είναι οι περίπου οι ίδιες

Θεωρω πως το καλυτερο ειναι να δοκιμαζει κανεις να εγκαταστησει μια εφορμογη που ξερει πως εργοστασιακα, κανει για το αυθεντικο μοντελο. Προσοχη παιδια, μαιμουδιες υπαρχουν πολλες!

Την πατησε γνωστος μου με iphone 4, που τελικα οταν το αγορασε ειχε android μεσα. Πιστη εξωτερικη αντιγραφη, αλλα λιγο πιο ελαφρυ και πλαστικο στο σασι.

written on Tapatalk by my iPhone

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

πρεπει να το πιασεις στα χερια σου, να το λειτουργησεις, να πας ρυθμισεις, καμερα, κλπ να δεις αν οντως ειναι οριτζιναλ!

και παλι δεν εισαι 100% σιγουρος

Θεωρω πως το καλυτερο ειναι να δοκιμαζει κανεις να εγκαταστησει μια εφορμογη που ξερει πως εργοστασιακα, κανει για το αυθεντικο μοντελο.

αυτο ειναι το πιο σιγουρο ;)

εκτος και αν πας να εγκαταστησεις jar σαν εναν φιλο :lol::rolleyes:

Κι ολα αυτα, απο τους κινεζους... Δεν εχω κατι με αυτους, μην το παρεξηγησει κανεις, αλλα μου τη σπαει αυτος ο μιμιτισμος των παντων.

Ποιος βγηκε να κοροιδεψει τα ZTE? Τα huawei? αλλα τα samsungr, hiPhone κλπ, μονο κοσμο κοροιδευουν...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

εκτος και αν πας να εγκαταστησεις jar σαν εναν φιλο :lol::rolleyes:

και παλι 50-50 ειναι να παισεις σε γνησιο, καθως πολλα απο τα μουφα ουτε jar υποστηριζουν:lol:

Οχι διαφωνω! Στα κινεζικα το .jar ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ φορμά! :lol:

www.macspot.gr

Κι ολα αυτα, απο τους κινεζους... Δεν εχω κατι με αυτους, μην το παρεξηγησει κανεις, αλλα μου τη σπαει αυτος ο μιμιτισμος των παντων.

Ποιος βγηκε να κοροιδεψει τα ZTE? Τα huawei? αλλα τα samsungr, hiPhone κλπ, μονο κοσμο κοροιδευουν...

Μιας και λες για Κινέζους, είχα αγοράσει για ένα φίλο από eBay κάτι bluetooth adaptors. Είτε μαϊμούδες κάκιστης ποιότητας. Εκανα dispute και μου έλεγε η κοπέλα, από Κίνα αγόρασες, εδώ πουλάμε μόνο μαϊμούδες. :lol:

σε ενα anycool (αντιγραφη iphone 3gs) πηγα να περασω αρκετα jar αλλα ΔΕΝ ;)

ευτυχως ή δυστυχως 5-6 κινεζιες επιασα μονο στα χερια μου

Μιας και λες για Κινέζους, είχα αγοράσει για ένα φίλο από eBay κάτι bluetooth adaptors. Είτε μαϊμούδες κάκιστης ποιότητας. Εκανα dispute και μου έλεγε η κοπέλα, από Κίνα αγόρασες, εδώ πουλάμε μόνο μαϊμούδες. :lol:

Σουβλακι φιλε μου αυτο δεν ειναι τιποτα! Αγορασα ενα adaptor αυτοκινητου απο το netimes για το galaxy tab. Και με το που το βαζω, μια μποχα στο αυτοκινητο εξαπλωθηκε κι αυτο αρχισε να καπνιζει... Εκτοτε ειπα απο κινεζο τιποτα ηλεκτρονικο! Χαχα

www.macspot.gr