spok Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Δες το Edit στο post μου!Ειναι σημαντικο!! :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Kαλησπέρα,μόλις διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το dc++! Και αυτό είναι το εξής,όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο και δεν κάνουν upload από εμένα τότε όλα είναι ρόδινα η ταχύτητα κυμαίνεται στα 40kb/sec!Όμως όταν για κακή μου τύχη κάποιος αρχίσει να παίρνει κάποιο αρχείο από το share μου (κοινώς uploading) τότε η ταχύτητα μειώνεται δραστικά και μένει σταθερά γύρω στα 5kb/sec!!! Όταν το uploading τελειώσει τότε επανέρχεται στα 40kb/sec!! Τί τρελό είναι πάλι αυτό; Υ.Γ:Η έκδοση του dc++ που χρησιμοποιώ είναι η 0.401 και η σύνδεσή μου ADSL 384 με Forthnet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Απλά δίνει προτεραιότητα στο upload... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (22 Ιούν. 2004 , 21:56) Kαλησπέρα,μόλις διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το dc++! Και αυτό είναι το εξής,όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο και δεν κάνουν upload από εμένα τότε όλα είναι ρόδινα η ταχύτητα κυμαίνεται στα 40kb/sec!Όμως όταν για κακή μου τύχη κάποιος αρχίσει να παίρνει κάποιο αρχείο από το share μου (κοινώς uploading) τότε η ταχύτητα μειώνεται δραστικά και μένει σταθερά γύρω στα 5kb/sec!!! Όταν το uploading τελειώσει τότε επανέρχεται στα 40kb/sec!! Τί τρελό είναι πάλι αυτό; Υ.Γ:Η έκδοση του dc++ που χρησιμοποιώ είναι η 0.401 και η σύνδεσή μου ADSL 384 με Forthnet! Το προβλημα λυνεται αν πας στα settings>advanced κ τσεκαρεις το κουτακι που λεει "Use small send buffer" Αυτο μειωνει το upload σου στα 12 kb/sec απο τα max 16kb/sec με αποτελεσμα σχεδον παντα το download σου να ειναι στα κανονικα επιπεδα (παιζει ρολο κ ο user που κατεβαζεις) γιατι τα free remaining 4kb/sec αρκουν να να διορθωσουν το προβλημα των ασυχρονων ευρωζωνικων γραμμων (ADSL) Ελπιζω να βοηθησα λιγακι ;) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Thanks a lot!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_kittin Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miss_kittin (21 Ιούν. 2004 , 19:13) Βρε παιδιά.....εγακτέστησα το Win MX αλλά περιμένω πέντε ώρες να μου βγάλει αποτελέσματα για τα searches και στο τελος δεν βγαζει!!!κανενα καλύτερο p2p κανείς..???Που να λειτουργεί καλά με σύνδεση 56kbps??? :wacko: Ας με βοηθήσει κάποιος plzzzzz!!!! Παράθεση http://thm-ar1r2.search.vip.scd.yahoo.com/image/368857702 Μαθαίνεις περισσότερα ταξιδεύοντας παρά συμβουλευόμενος όλους τους χάρτες του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 miss_kittin, επειδη εχω δοκιμασει ολα τα p2p progs σε πολλες συνδεσεις,ακομα κ 56κ μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το DC++ ειναι με διαφορα το καλυτερο,αφηστε το φαντασμα του χρονου που λεγεται Kazaa,το DC ηρθε κ αλλαξε τα δεδομενα Με λιγη εξασκηση θα μπορεσεις να προσαρμοστεις κ να βρεις κυριολεκτικα οτι ψαχνεις Καλη τυχη δεσποινις ;) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_kittin Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (23 Ιούν. 2004 , 15:57) miss_kittin, επειδη εχω δοκιμασει ολα τα p2p progs σε πολλες συνδεσεις,ακομα κ 56κ μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το DC++ ειναι με διαφορα το καλυτερο,αφηστε το φαντασμα του χρονου που λεγεται Kazaa,το DC ηρθε κ αλλαξε τα δεδομενα Με λιγη εξασκηση θα μπορεσεις να προσαρμοστεις κ να βρεις κυριολεκτικα οτι ψαχνεις Καλη τυχη δεσποινις ;) Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση http://thm-ar1r2.search.vip.scd.yahoo.com/image/368857702 Μαθαίνεις περισσότερα ταξιδεύοντας παρά συμβουλευόμενος όλους τους χάρτες του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 nai kai egw otan eixa p2p to kalytero einai to dc+ alla thelei toulaxiston 5gb share,pou shmainei pws prepei na exeis ligo ekseligmeno pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Θα μείνω στο παλιό μου k-lite γιατί αυτά τα νέα μου φαίνονται πολύ μούφα.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 an de ta dokimases den ksereis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Λες να το λέω έτσι..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 tespa an sou aresei esena emena mou perisevei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Se osous xrhsimopoioun to KLR exw na tous kanw thn e3hs erwthsh:otan dialegeis na katebaseis ena arxeio eite einai tragoudi eite eikona ktl. anti ka kanei download grafei "not enough".giati? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Γιατί την στιγμή που θέλεις εσύ αυτό το τραγούδι δεν υπάρχουν αρκετοί (μάλλον κανένας) user που να έχουν αυτό το τραγούδι. Και αυτό που σου γράφει είναι not enough users log in. Eκτός και αν μιλάς για άλλο :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Dhladh einai dynaton na brei source na katebasei to sygekrimeno arxeio alla ekeinh thn stigmh o user na einai offline?Tote giati to parousiazei san arxeio kai patw 2klik gia download?tespa Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charlie_GR (26 Ιούν. 2004 , 22:06) Dhladh einai dynaton na brei source na katebasei to sygekrimeno arxeio alla ekeinh thn stigmh o user na einai offline?Tote giati to parousiazei san arxeio kai patw 2klik gia download?tespa Ο χρηστης ειναι συνδεδεμενος κ γιαυτο βρισκει το αποτελεσμα. Αλλα ειναι απασχολημενος κ δεν μπορει να το δωσει το αρχειο την συγκεκριμενη στιγμη Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 pedia pio ine to kalitero programa gia na brisko programata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 h gnwmh mou dc ++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo ( 2 Ιούλ. 2004 , 04:37) h gnwmh mou dc ++ Μακράν το καλύτερο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 kai apo pou to katevazoume parakalw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 dcplusplus.sourceforge.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Επειδή το Kazaa εδώ και καιρό έχει πτωτική πορεία, και επειδή πλέον υπάρχουν και πολλά άλλα προγράμματα, άλλαξα λίγο τον τίτλο του thread. Enjoy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Ακόμα δεν κατάβα πως κατεβάζουμε από αυτό :(:) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 2 Ιούλ. 2004 , 13:25) Ακόμα δεν κατάβα πως κατεβάζουμε από αυτό :(:) POIO ENNOEIS PES NA SE BOITHISOUME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts