IRONMAIDEN Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 πανε στο site του angelos!!! δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο!;) για να λεω αν μπορει καποιος να με βοηθησει παει να πει οτι εχω δοκιμασει κ μονη μου...:) αν μπορει λοιπον καποιος...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 εξακολουθω να εχω προβλημα με την πορτα μολις κατεβαζω...:( τωρα καταλαβαινω γιατι πολλα ατομα επαναλαμβανουν τις ερωτησεις τους και τους τρωμε οτι γινονται κουραστικοι, γιατι μαλλον απελπιζονται. :( 2 μερες τωρα προσπαθω να ανοιξω αποτελεσματικα τις πορτες και δε μπορω, ενω πριν δεν ειχα προβλημα, ξαφνικα εγινε. μια μου ανοιγουν και μια κλεινουν, αλλα μολις κατεβαζω κλεινουν παντα με αποτελεσμα να μην πηγαινει πανω απο 20kb. το τεστ αν η πορτα ειναι ανοιχτη το κανω απο το μTorrent στη σχετικη επιλογη και απο εδω http://www.checksum.org/cso/networkTools/tilesCheckPort.jsp καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. ποσταρω εδω γιατι δεν ηξερα ακριβως τι προβλημα ειναι. απο νετ κατεβαζω κανονικα. παιζει να ειναι κανενας ιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα στο μTorrent και να την ανοίξεις στο router σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα στο μTorrent και να την ανοίξεις στο router σου. ευχαριστω για την απαντηση :) εχω αλλαξει τουλαχιστον 15 διαφορετικες πορτες, εχω κανει πολλες ρυθμισεις, σε μτορρεντ, windows firewall και router αλλα τιποτα.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Κάτι σκέφτηκα. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το UPnP στο μTorrent; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Κάτι σκέφτηκα. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το UPnP στο μTorrent; οχι, το δοκιμασα κι αυτο. κοιτα, εκανα ενα reset στο ρουτερ και εβαλα ολες τις ρυθμισεις χειροκινητα, χωρις το μπακ απ και εβαλα να κατεβαζει και πηγαινε καλα, παρ'ολα αυτα το τεστακι εδειχνε οτι η πορτα ειναι κλειστη :wacko: αλλα συνεχιζε να κατεβαζει καλα, και με 38 ταχυτητες καποια στιγμη. μολις εβαλα download limit στα 3ΚΒ π.χ. ανοιξε η πορτα απο το τεστακι....αντε βγαλε ακρη τωρα. edit: ξερεις τι γινεται; χωρις να'ναι ενεργοποιημενο το QoS στο linksys και κατεβαζοντας με 40 o μTorrent, ειναι λογικο το τεστ να κανει λιγα δευτερολεπτα να κατεβει και τοτε ειναι που μου βγαζει οτι ειναι κλειστη η πορτα ενω οταν κατεβαινει απροβληματιστα ειναι ανοιχτη. την ιδια ωρα δηλαδη που εδειχνε οτι η πορτα ειναι κλειστη, ο μTorrent εδειχνε αυτο: http://img265.imageshack.us/img265/8383/untitled3cu.jpg και στο filemp3 μου δειχνει οτι ειμαι not connectable. πραγματικα εχω καταμπερδευτει. βεβαια πριν κανω reset και χειροκινητες ρυθμισεις στο ρουτερ, εξακολουθουσε το προβλημα. θα δειξει πως θα παει γιατι τωρα κινδυνευω με ban απο torrentleech και δεν το αφηνω να κατεβαζει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παιδια, αν βαλεις στο up ενα οριο πχ στα 5kb/s επηρεαζεται και το download? Το λεω για να ξερω, γιατι κατεβαζω το photoshop 360mb και παει μονο με 30. Πριν σε ενα αρχειο επιανε 50kb/s. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παιδια, αν βαλεις στο up ενα οριο πχ στα 5kb/s επηρεαζεται και το download? Το λεω για να ξερω, γιατι κατεβαζω το photoshop 360mb και παει μονο με 30. Πριν σε ενα αρχειο επιανε 50kb/s. pstn δεν ειπες οτι εχεις; πως κατεβαζεις με 30-50; μηπως εχεις dsl over pstn; :O αν βαλεις ενα οριο περιπου στο 70-80% του θεωρητικου upload σου, οχι δεν επηρρεαζεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Οχι βρε, σε net cafe ειμαι και περιμενω ακομα να κατεβει. ;) Αυτο που ειδα ειναι οτι το download επηρεαζεται απο το αν σερφαρω ή οχι (πχ οταν σερφαρα επιανε 40kb/s ενω οταν δεν σερφαρα κατεβαινε στο 20-25) Υπαρχει καμια εξηγηση πανω σε αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Οχι βρε, σε net cafe ειμαι και περιμενω ακομα να κατεβει. ;) Αυτο που ειδα ειναι οτι το download επηρεαζεται απο το αν σερφαρω ή οχι (πχ οταν σερφαρα επιανε 40kb/s ενω οταν δεν σερφαρα κατεβαινε στο 20-25) Υπαρχει καμια εξηγηση πανω σε αυτο? α, οκ :) εμενα δε μου φαινεται λογικο, βεβαια σε τορρεντς υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να παει καλα ή οχι ενα κατεβασμα. μονο τους seeders να βαλεις. απο ποιον τρακερ το κατεβαζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εχμ, βασικα το αρχειο το βρηκα στο torrentz.com. Για τον tracker που βλεπουμε ποιον χρησιμοποιουμε? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 βασικα ηθελα να δω αν ειναι public ή private. public ειναι, οποτε ειναι λογικο η ταχυτητα να εχει διακυμανσεις. τον τρακερ τον βλεπεις απο τον client που χρησιμοποιεις(μTorrent, Azureus κλπ) στα στοιχεια του torrent αρχειου που κατεβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Kανέναν γερμανικό τράκερ με εκπομπές από γερμανική τηλεόραση γνωρίζετε μήπως; Ιδιαίτερα αθλητικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 με το utorrent δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα απο to bluewhite. έχω χαμηλό ratio, κοντά στο 0.16 αλλά δεν μου έχει έρθει κανένα ΠΜ. φταίει το bluewhite ή το utorrent Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εχω γινει μπαν στο angelos με τη παρακατω δικαιολογια.Με δουλευει?:wacko: <-O_Arxhgos-> You're banned from this hub by (-OP-)Thomasd because: 200 Epeidi eimai poustopaido opos eipe enas agapitos ristis ante geia *** Disconnected *** Connecting to Opa. eisai banned. Check our website http://www.angelos0.com and FAQ as well http://dcplusplus.sourceforge.net/faq/faq.php?list=all&prog=1&lang=en... *** Unknown address EDIT: Tελικα,με εβαλε Ok. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 με το utorrent δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα απο to bluewhite. έχω χαμηλό ratio, κοντά στο 0.16 αλλά δεν μου έχει έρθει κανένα ΠΜ. φταίει το bluewhite ή το utorrent Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Εμένα το utorrent συνεργάζεται μια χαρά με το bluewhite. Φταίει ότι πρέπει να κατεβάζουμε τα άκρως απαραίτητα τόρρεντς και ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή στο seedάρισμα. Σίγουρα οι μερικές μέρες σαν delay time λόγω του χαμηλού ratio δεν βοηθάει την κατάσταση. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Εμένα το utorrent συνεργάζεται μια χαρά με το bluewhite. Φταίει ότι πρέπει να κατεβάζουμε τα άκρως απαραίτητα τόρρεντς και ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή στο seedάρισμα. Σίγουρα οι μερικές μέρες σαν delay time λόγω του χαμηλού ratio δεν βοηθάει την κατάσταση. να ρωτησω κατι; στα κρυφα αρχεια στο bluewhite εχει delay time; εχω μικρο upload/download ακομα και δε φαινονται, και ουτε εχει delay, νομιζα οτι αυτο ξεχωριζε :) @ddd13, οπως το'πες...:wacko: ακομα κι αν εκανες κατι ακραιο, επρεπε να εχεις μια εξηγηση...φανταζομαι δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 να ρωτησω κατι; στα κρυφα αρχεια στο bluewhite εχει delay time; εχω μικρο upload/download ακομα και δε φαινονται, και ουτε εχει delay, νομιζα οτι αυτο ξεχωριζε :) Απ' ευθείας από τους 'κανόνες' του BlueWhite: -Έχετε δικαίωμα να κατεβάσετε μέχρι 2Gb πριν αρχίσει να λειτούργει ο έλεγχος από το σύστημα που θα σημαίνουν οι εξής καθυστερήσεις: Ratio μικρότερο απο 0,5 => καθυστέρηση 12 ώρες Ratio μικρότερο απο 0,4 => καθυστέρηση 36 ώρες Ratio μικρότερο απο 0,3 => καθυστέρηση 60 ώρες -Λογαριασμοί χρηστών που εχουν ratio μικρότερο του 0,20 ενώ συμπλήρωσαν 2 μήνες στο site θα διαγράφονται. -Τα "hidden" torrents είναι ορατά απο μέλη με upload τουλάχιστον 5 GB και ratio τουλάχιστον 0.5 . Καθώς επίσης και δημιουργία 10 μηνυμάτων στο forum. Να προσθέσω ότι πριν ένα μήνα περίπου άλλαξαν τα όρια (απ' ότι φαίνεται δεν ανανέωσαν ακόμα το ''rules'' και το ''FAQ'') οπότε το απαραίτητο ratio για να μην έχεις delay time και να βλέπεις και τα ''κρυφά'' αρχεία έγινε 0.60. Τις παρακάτω υποδιαιρέσεις δεν τις ξέρω αλλά υποθέτω θα πηγαίνουν κατά αναλογία. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 αυτο με τα μηνυματα ισχυει ακομα; δεν το καταλαβαινω. γιατι πρεπει με το ζορι να κανω ενα μηνυμα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 αυτο με τα μηνυματα ισχυει ακομα; δεν το καταλαβαινω. γιατι πρεπει με το ζορι να κανω ενα μηνυμα; :confused: Δεν ξέρω να σου πω. Άμα θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα υπάρχει και το Problem's Chat Forum στο BlueWhite που σου απαντάνε οι ίδιοι οι μοντεράτορες. Να προσθέσω ότι με τους καινούργιους κανονισμούς για να βλέπεις τα ''κρυφά'' αρχεία εκτός από ράτιο > 0.60 χρειάζεται να έχεις και upload > 7 GB (και όχι 5 GB) όπως ήταν παλιά. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 βασικα ηθελα να δω αν ειναι public ή private. public ειναι, οποτε ειναι λογικο η ταχυτητα να εχει διακυμανσεις. τον τρακερ τον βλεπεις απο τον client που χρησιμοποιεις(μTorrent, Azureus κλπ) στα στοιχεια του torrent αρχειου που κατεβαζεις. Ηταν public, το ελεγε το Azureus. Τελικα καλη φαση τα torrents :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Kανέναν γερμανικό τράκερ με εκπομπές από γερμανική τηλεόραση γνωρίζετε μήπως; Ιδιαίτερα αθλητικά... h**p://www.torrentfile.de/ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 oi όροι για τα κρυφά torrents είναι >7gb upload + >0,7ratio μόνο αυτά!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 h**p://www.torrentfile.de/ //bitreactor.to/ Οτιδήποτε γερμανικό. Το έχω σκίσει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 oi όροι για τα κρυφά torrents είναι >7gb upload + >0,7ratio μόνο αυτά!! Για ποιον tracker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts