Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL

...που να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε κανένα μεγάλο server....

(PropenPrinz)

Για πες, για πες... :cool:

Πως; Ποτε; Που;

egw pantos exw valei to e-mule edw kai 10 meroules kai tin exw katavrei ta exei ola kai simfernei a kai elliniko interfase na eixa kai kamia grammoula tis prokopis tha imouna eutuxismenos.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel

egw pantos exw valei to e-mule edw kai 10 meroules kai tin exw katavrei ta exei ola kai simfernei a kai elliniko interfase na eixa kai kamia grammoula tis prokopis tha imouna eutuxismenos.

το emule εχει ελληνικα..μπορεις να τα κατεβασεις απο εδω

Αν κατεβασεις το .exe αρχειο (που ειναι installer) εχει ολες τις υποστηριζομενες γλωσσες (και φυσικα τα ελληνικα).

Host

μα γιατι να βαλει το installer αφου μπορει να κανει τη δουλεια του με το binary?? δεν μπλεκει με εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις..απλα σβηνεις το αρχειο μετα..

Ποτε το emule οταν κανεις εγκατασταση νεα εκδοση δεν την κανεις απεγκατασταση γιατι ετσι χανει τις ρυθμισεις. Και στην τελικη σιγα το δυσκολο..... :D

Host

Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL

...που να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε κανένα μεγάλο server....

(PropenPrinz)

Τελικα τι ειναι αυτο το "PropenPrinz" ;

Έχω μία απορία και επειδή έχει να κάνει και με το dc++και με το download γενικότερα, την ποστάρω εδώ.

Έχω τον υπολογιστή μου ανοιχτό εδω και 2 ημέρες και είμαι συνεχώς στο εν λόγω πρόγραμμα όπου και κατεβάζω στο φουλ(150ΚΒ/δευ.). Αυτή την στιγμή το πρόγραμμα μου λέει ότι έχω κατεβάσει 16 γίγα και έχω ανεβάσει 500ΜΒ ενώ ο μετρητής της σύνδεσης μου δείχνει πως έχω κατεβάσει 190ΜΒ και εχω ανεβάσει 1 γιγα (από την 2ήμερη σύνδεσή μου)!

Τέλος, ο μετρητής του μόντεμ ADSL μου δείχνει download 22.2 giga ,upload 1,5GB!

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά μεταξύ των τριών μετρήσεων, κυρίως μεταξύ του μετρητή της σύνδεσης και του μετρητή του μόντεμ.

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Γειά σε όλους. Θέλω και εγώ να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν το emule και ειδικότερα όσους έχουν Tellas ADSL(όπως και εγώ) τι παίζει με το low-id και το high-id.

Τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ ως high-id.

Τώρα μπαίνω με low-id και κατεβάζω με πολύ αργό ρυθμό(3-10ΚΒ/sec) ενώ πολύ λίγες φορές έχω πιάσεις ταχύτητες 15-20.

To upload μου είναι πάντα στο maximum(10K/s)

Επίσης έχω το zonealarm firewall(όχι το pro) και έχω αφήσει να περνάει οτιδήποτε του emule.

Tι μπορεί να φταίει; :(

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.

----Νίκος Καζαντζάκης

οταν εχει low-id σημαινει οτι βρισκεσαι πισω απο firewall (δηλαδη δεν γινεται access η TCP πορτα σου μαλλον απο το adsl modem σου) και οποια connections με αλλους client (High-id μονο!!) γινεται μονο μεσω των servers, που σημαινει οτι φορτωνεσαι στους server. Για αυτο εχεις και χαμηλοτερες ταχυτητες, λιγοτερους clients και πολυ πιο συχνα disconnect.

Host

Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu

οταν εχει low-id σημαινει οτι βρισκεσαι πισω απο firewall (δηλαδη δεν γινεται access η TCP πορτα σου μαλλον απο το adsl modem σου) και οποια connections με αλλους client (High-id μονο!!) γινεται μονο μεσω των servers, που σημαινει οτι φορτωνεσαι στους server. Για αυτο εχεις και χαμηλοτερες ταχυτητες, λιγοτερους clients και πολυ πιο συχνα disconnect.

Πάνω κάτω είχα καταλάβει ότι κάτι τέτοιο παίζει. Το ερώτημα τώρα είναι πως θα ρυθμίσω το modem(Jetspeed 500i) ωστε να μην μπλοκάρει αυτά τα ports; Γενικά το web interface του jetspeed δεν το έχω καταλάβει καλά ακόμα και φοβάμαι να το πειράξω. :worry:

Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος φίλος τα έχει ρυθμίσει αυτά και έκανε ένα post εδώ.

----Νίκος Καζαντζάκης

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Tι γαιδούρια και πράσινα άλογα; =ρ .. δεν κατάφερα να κατεβάσω ούτε ένα mp3 με τον γαίδαρο.. !

:lol: :p :p :lol: :p :alien:

Γειά σε όλους. Θέλω και εγώ να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν το emule και ειδικότερα όσους έχουν Tellas ADSL(όπως και εγώ) τι παίζει με το low-id και το high-id. Τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ ως high-id.

δες εδω

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Tι γαιδούρια και πράσινα άλογα; =ρ .. δεν κατάφερα να κατεβάσω ούτε ένα mp3 με τον γαίδαρο.. !

Άντε μπράβο! Κι έλεγα ότι μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. :confused:

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Σταμάτησα να κατεβάζω mp3 μόλις έκλεισε το audio galaxy

Τώρα σκέφτομαι να ξανά αρχίσω τι μου συστήνετε να βάλω?

Κάτι σε free υπάρχει ?

Κάτι που να παίζει και με GPRS ?

:(

Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone

Σταμάτησα να κατεβάζω mp3 μόλις έκλεισε το audio galaxy

Τώρα σκέφτομαι να ξανά αρχίσω τι μου συστήνετε να βάλω?

Κάτι σε free υπάρχει ?

Κάτι που να παίζει και με GPRS ?

:(

Μόνο KaZaA Lite...

Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone

Από που μπορώ να το κατεβάσω?

Είναι free ?

http://www.kazaa-lite.tk/

Κατέβασε το Kazaa Lite K++

Ναι είναι free

----Νίκος Καζαντζάκης

Λοιπόν επανέρχομαι αφού κατάφερα επιτέλους να πάρω high-id στο emule :D

Θα πω τι έκανα εγώ,δεν ξέρω αν δουλέψει σε όλους αλλά σίγουρα θα βοηθήσει.

Έχω Jetspeed 500i(firmware 7.2.6.1)

Στις ρυθμίσεις του Jetspeed πηγαίνεται Configuration>Security>Advanced NAT configuration>Add Reserved Mapping

Εκεί αφήστε το Global IP address όπως είναι,στο Internal IP address βάζετε την internal IP σας,transport type tcp,port number 4662 και ADD.

Μετά ξανακάνετε τα ίδια αλλά με port 4672 και udp.

Στη συνέχεια Security Trigger Configuration>New Trigger και ανοίξτε τα ίδια ports με πριν.(στα υπόλοιπα εγώ έβαλα:σε όλα allow,max activity interval:5000 και address translation type:both)

Save Config,reset το modem και πρέπει να είναι ΟΚ :cool:

----Νίκος Καζαντζάκης