trv Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 exei kai sto site afto ekdosi gia windows :) alla omologoumenws serneteeeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL ...που να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε κανένα μεγάλο server.... (PropenPrinz) Για πες, για πες... :cool: Πως; Ποτε; Που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Τι εγινε ρε παιδια; Εκανα μια ερωτηση και εκλεισε το Θεμα;;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 egw pantos exw valei to e-mule edw kai 10 meroules kai tin exw katavrei ta exei ola kai simfernei a kai elliniko interfase na eixa kai kamia grammoula tis prokopis tha imouna eutuxismenos. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel egw pantos exw valei to e-mule edw kai 10 meroules kai tin exw katavrei ta exei ola kai simfernei a kai elliniko interfase na eixa kai kamia grammoula tis prokopis tha imouna eutuxismenos. το emule εχει ελληνικα..μπορεις να τα κατεβασεις απο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αν κατεβασεις το .exe αρχειο (που ειναι installer) εχει ολες τις υποστηριζομενες γλωσσες (και φυσικα τα ελληνικα). Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 μα γιατι να βαλει το installer αφου μπορει να κανει τη δουλεια του με το binary?? δεν μπλεκει με εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις..απλα σβηνεις το αρχειο μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Ποτε το emule οταν κανεις εγκατασταση νεα εκδοση δεν την κανεις απεγκατασταση γιατι ετσι χανει τις ρυθμισεις. Και στην τελικη σιγα το δυσκολο..... :D Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Κυκλοφορησε το νεο "γαιδουρι" 0.30c . Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL ...που να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε κανένα μεγάλο server.... (PropenPrinz) Τελικα τι ειναι αυτο το "PropenPrinz" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Έχω μία απορία και επειδή έχει να κάνει και με το dc++και με το download γενικότερα, την ποστάρω εδώ. Έχω τον υπολογιστή μου ανοιχτό εδω και 2 ημέρες και είμαι συνεχώς στο εν λόγω πρόγραμμα όπου και κατεβάζω στο φουλ(150ΚΒ/δευ.). Αυτή την στιγμή το πρόγραμμα μου λέει ότι έχω κατεβάσει 16 γίγα και έχω ανεβάσει 500ΜΒ ενώ ο μετρητής της σύνδεσης μου δείχνει πως έχω κατεβάσει 190ΜΒ και εχω ανεβάσει 1 γιγα (από την 2ήμερη σύνδεσή μου)! Τέλος, ο μετρητής του μόντεμ ADSL μου δείχνει download 22.2 giga ,upload 1,5GB! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά μεταξύ των τριών μετρήσεων, κυρίως μεταξύ του μετρητή της σύνδεσης και του μετρητή του μόντεμ. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Γειά σε όλους. Θέλω και εγώ να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν το emule και ειδικότερα όσους έχουν Tellas ADSL(όπως και εγώ) τι παίζει με το low-id και το high-id. Τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ ως high-id. Τώρα μπαίνω με low-id και κατεβάζω με πολύ αργό ρυθμό(3-10ΚΒ/sec) ενώ πολύ λίγες φορές έχω πιάσεις ταχύτητες 15-20. To upload μου είναι πάντα στο maximum(10K/s) Επίσης έχω το zonealarm firewall(όχι το pro) και έχω αφήσει να περνάει οτιδήποτε του emule. Tι μπορεί να φταίει; :( Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 οταν εχει low-id σημαινει οτι βρισκεσαι πισω απο firewall (δηλαδη δεν γινεται access η TCP πορτα σου μαλλον απο το adsl modem σου) και οποια connections με αλλους client (High-id μονο!!) γινεται μονο μεσω των servers, που σημαινει οτι φορτωνεσαι στους server. Για αυτο εχεις και χαμηλοτερες ταχυτητες, λιγοτερους clients και πολυ πιο συχνα disconnect. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu οταν εχει low-id σημαινει οτι βρισκεσαι πισω απο firewall (δηλαδη δεν γινεται access η TCP πορτα σου μαλλον απο το adsl modem σου) και οποια connections με αλλους client (High-id μονο!!) γινεται μονο μεσω των servers, που σημαινει οτι φορτωνεσαι στους server. Για αυτο εχεις και χαμηλοτερες ταχυτητες, λιγοτερους clients και πολυ πιο συχνα disconnect. Πάνω κάτω είχα καταλάβει ότι κάτι τέτοιο παίζει. Το ερώτημα τώρα είναι πως θα ρυθμίσω το modem(Jetspeed 500i) ωστε να μην μπλοκάρει αυτά τα ports; Γενικά το web interface του jetspeed δεν το έχω καταλάβει καλά ακόμα και φοβάμαι να το πειράξω. :worry: Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος φίλος τα έχει ρυθμίσει αυτά και έκανε ένα post εδώ. Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Tι γαιδούρια και πράσινα άλογα; =ρ .. δεν κατάφερα να κατεβάσω ούτε ένα mp3 με τον γαίδαρο.. ! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Τελικα τι ειναι αυτο το "PropenPrinz" ; είναι ένας από τους μεγάλους Servers του eMule. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped Tι γαιδούρια και πράσινα άλογα; =ρ .. δεν κατάφερα να κατεβάσω ούτε ένα mp3 με τον γαίδαρο.. ! :lol: :p :p :lol: :p :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Γειά σε όλους. Θέλω και εγώ να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν το emule και ειδικότερα όσους έχουν Tellas ADSL(όπως και εγώ) τι παίζει με το low-id και το high-id. Τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ ως high-id. δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped Tι γαιδούρια και πράσινα άλογα; =ρ .. δεν κατάφερα να κατεβάσω ούτε ένα mp3 με τον γαίδαρο.. ! Άντε μπράβο! Κι έλεγα ότι μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. :confused: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Σταμάτησα να κατεβάζω mp3 μόλις έκλεισε το audio galaxy Τώρα σκέφτομαι να ξανά αρχίσω τι μου συστήνετε να βάλω? Κάτι σε free υπάρχει ? Κάτι που να παίζει και με GPRS ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone Σταμάτησα να κατεβάζω mp3 μόλις έκλεισε το audio galaxy Τώρα σκέφτομαι να ξανά αρχίσω τι μου συστήνετε να βάλω? Κάτι σε free υπάρχει ? Κάτι που να παίζει και με GPRS ? :( Μόνο KaZaA Lite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Από που μπορώ να το κατεβάσω? Είναι free ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone Από που μπορώ να το κατεβάσω? Είναι free ? http://www.kazaa-lite.tk/ Κατέβασε το Kazaa Lite K++ Ναι είναι free Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Λοιπόν επανέρχομαι αφού κατάφερα επιτέλους να πάρω high-id στο emule :D Θα πω τι έκανα εγώ,δεν ξέρω αν δουλέψει σε όλους αλλά σίγουρα θα βοηθήσει. Έχω Jetspeed 500i(firmware 7.2.6.1) Στις ρυθμίσεις του Jetspeed πηγαίνεται Configuration>Security>Advanced NAT configuration>Add Reserved Mapping Εκεί αφήστε το Global IP address όπως είναι,στο Internal IP address βάζετε την internal IP σας,transport type tcp,port number 4662 και ADD. Μετά ξανακάνετε τα ίδια αλλά με port 4672 και udp. Στη συνέχεια Security Trigger Configuration>New Trigger και ανοίξτε τα ίδια ports με πριν.(στα υπόλοιπα εγώ έβαλα:σε όλα allow,max activity interval:5000 και address translation type:both) Save Config,reset το modem και πρέπει να είναι ΟΚ :cool: Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 πως βλεπει κανεις αν εχει high-id η low-id στο emule?? που φαινεται?? Edit: το βρηκα στο help file..never mind.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts