evagelos Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 emena giati den katevainei sto link? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Χαχα.....οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.....εγω παντως δεν προλαβα....σιγουρα υπαρχουν και αλλα λινκς.......:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Όταν είμαι στο kazza lite ενώ πάρα πολύ κατεβάζουν απο εμένα εγώ όταν πάω find more from the user δεν μου εμφανίζει τίποτα. Υπάρχει κανένας τρόπος ωστε να τους βάλω στην ''μαύρη λίστα'' και να μην μπορούν να κατεβάζουν απο εμένα? :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 To link gia to kazza den douleueu!!Kserete kanena site apo to opio mporoume na to katebasoume??Ego ekana mia anazitisi ala den mporesa apo kanena site na to katebaso!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 http://klboard.ath.cx/index.php?showtopic=89052 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 2 Ιαν. 2004 , 17:25) Ρε παιδιά μια βοήθεια. Όταν είμαι στο kazza lite ενώ πάρα πολύ κατεβάζουν απο εμένα εγώ όταν πάω find more from the user δεν μου εμφανίζει τίποτα. Υπάρχει κανένας τρόπος ωστε να τους βάλω στην ''μαύρη λίστα'' και να μην μπορούν να κατεβάζουν απο εμένα? :) Κάπου στα Options νομίζω ότι έχει disable file-sharing ή κάτι τέτοιο.. έτσι δεν θα σου κατεβάζει κανείς τίποτα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 3 Ιαν. 2004 , 11:30) Κάπου στα Options νομίζω ότι έχει disable file-sharing ή κάτι τέτοιο.. έτσι δεν θα σου κατεβάζει κανείς τίποτα... Mα άμα το κάνω αυτό τότε όταν θα παώ να κατεβάσω αρχεία θα μου κόβουν το download. Δεν έχω πρόβλημα να μοιράζομαι τα αρχεία αλλά έχω πρόβλημα με αυτους που κατεβάζουν αποο εμένα και έχουν κάνει disable file sharing. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 ( 3 Ιαν. 2004 , 04:14) http://klboard.ath.cx/index.php?showtopic=89052 Tin katebasa kai tin ekana egatastasi tin cleankmd260 alla den brisko kamia epilogi gia na kanei block tis ip ton eterion big brother!!kai episeis pos mporo na kano automati anazitisi!!Den brika kamia epilogi!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john75 ( 3 Ιαν. 2004 , 22:16) Tin katebasa kai tin ekana egatastasi tin cleankmd260 alla den brisko kamia epilogi gia na kanei block tis ip ton eterion big brother!!kai episeis pos mporo na kano automati anazitisi!!Den brika kamia epilogi!! Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (30 Δεκ. 2003 , 18:26) Το κατέβασα! Του λείπουν 2 πολύ χρήσιμα εργαλειάκια, που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ! Το auto find more results στο search και το auto find more sources στο κατέβασμα! Ειδικά αν το αφήνεις μόνο του το pc να κατεβάζει το δεύτερο είναι απαραίτητο! :( Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Euxaristo poli gia tin para8esi :) Me tis eterias pou psaxnoun omos ti kanoume??Den brisko kamia tetia epilogi!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Τελικά στο cleamn KMD δουλεύει το IP blocker και πως Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Den exo dei kamia tetia epilogi!!8a eiparxei kapios tropos! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Ti diabasa se ena site * Clean KMD 2.6.0 This is the best clean version of Kazaa 2.6.0. It has some of the functions that can also be found in the 2.4.x series, but not all of them. Ones that it does have are unlimited searches, a PL of 1000 and the build-in IP blocker. One thing that it doesn't has is AutoSearchMore. This build just contains all the tools that you need and not lots of unneeded and confusing extra tools like other 2.6.0 builds have. build-in IP blocker Diladi einai ensomatomenos kai den xriazete na kanoume kamia ri8misi? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Παιδια σημερα ενας φιλος μουκαταβασε το kazaa lite k++ ! Αλλο πραγμα! Ουτε διαφημισεις, ποιο γρηγορο και γενικος ποιο τελειο!!! Το κατεβασε αν θυμαμε καλα απο ενα γερμανικο site αλλα το προγραμμα ηταν στα αγγλικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Το Kazaa Lite K++ σταμάτησε το developing του.. τώρα μόνο το Clean KMD 2.6.0 υπάρχει.. όντως όμως ήταν κορυφη το Καζαα Λαιτ.. αλλα τώρα με τους σέρβερς και τα fake files έχει γίνει .. άστα :( Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Το Kazaa Lite K++ σταμάτησε το developing του.. τώρα μόνο το Clean KMD 2.6.0 υπάρχει.. όντως όμως ήταν κορυφη το Καζαα Λαιτ.. αλλα τώρα με τους σέρβερς και τα fake files έχει γίνει .. άστα Πάντος εμένα μου κατεβαίνουν μια χαρά αυτά που θέλω να κατεβάσω. Και υπάρχουν και πάρα πολύ χρήστες μέσα ακόμα.Περι τα 3000000 βλέπω κάθε φορά που συνδέομαι :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Δεν λέω.. πολλούς χρήστες έχει ακόμη.. αλλα τα δημοφιλέστερα τραγούδια είναι $#(@#)!@))@! ξέρεις.. με αυτούς τους τσιρικτούς ήχους.. κατατάλλα για βίντεο και κανένα πρόγραμμα μέσα μέσα καλό είναι.. Υπάρχουν και καλύτερα όμως =) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Apo asfalia kai mplokarisma ton eterion pos paei to cleankmd260?Paratirisa sta tools tou cleankmd tin epilogi IP Blocker Updater!Prepei na kanoume emeis kapia ri8misi sto kazza i douleuei automata!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Δουλεύει από μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Diladi to mono pou 8a prepei na kano einai ana takta xronika diastimata IP Blocker Updater?Kai na rotiso kai kati akoma,oi eteries psaxnoun autous pou katebazoun mp3 i kai tainies i kai alla arxeia? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Πάντως, μου φαίνεται ότι αδίκως ανησυχούμε για IP blocking και τα τοιαύτα... Διάβαζα τις προάλλες το παρακάτω στην Ελευθεροτυπία : Ανταλλαγή αρχείων: Οι διώξεις στις ΗΠΑ έφεραν την Ευρώπη στην κορυφή Η Ευρώπη κατάφερε να κλέψει τα πρωτεία από τις ΗΠΑ στην ανταλλαγή αρχείων στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Nielsen//NetRatings τον Οκτώβριο 9,35 εκατομμύρια Ευρωπαίοι χρησιμοποίησαν ή επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του δημοφιλούς λογισμικού ανταλλαγής αρχείων Kazaa, σε σύγκριση με 8,24 εκατομμύρια Αμερικανούς κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Το Kazaa θεωρείται ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ανταλλαγής αρχείων στο Διαδίκτυο και παρακολουθείται στενά από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας για να διαπιστωθεί η έκταση της μαύρης αγοράς ανταλλαγής αρχείων στη μουσική, τις ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια. Η Αμερικανική Ενωση της Δισκογραφικής Βιομηχανίας (RIAA) προσπαθεί να τερματίσει τη λειτουργία του μετά τη συνεχή πτώση των πωλήσεων των cd για τρία συνεχόμενα χρόνια. Το Kazaa αντιμετώπισε σοβαρή κάμψη στις ΗΠΑ από τη στιγμή που η δισκογραφική βιομηχανία άρχισε να διώκει δικαστικά μεμονωμένους χρήστες ανταλλαγής αρχείων. Την ίδια περίοδο άρχισαν να λειτουργούν νόμιμες υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων. Θεωρείται πολύ πιθανό λοιπόν ένα μέρος των χρηστών να στράφηκε σε αυτές ή σε μικρότερες από το Kazaa υπηρεσίες ή να συνέχισε να ανταλλάσσει αρχεία ιδιωτικά στο πλαίσιο ενός φιλικού κύκλου. Το εν λόγω διάστημα από το Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2003 οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Kazaa στις ΗΠΑ έπεσαν από τα 15,7 εκατομμύρια στα 11,5 εκατομμύρια. Στην Ευρώπη η αντίστοιχη Διεθνής Ομοσπονδία της Δισκογραφικής Βιομηχανίας (IFPI) είχε δηλώσει το Σεπτέμβριο ότι δεν προτίθεται να προβεί σε ανάλογες διώξεις εναντίον των χρηστών, όπως έκανε η RIAA στην Αμερική. Ο Οκτώβριος είναι ο πρώτος μήνας που η εταιρεία μετρήσεων Nielsen//NetRatings άρχισε να παρακολουθεί τη χρήση της λειτουργίας ανταλλαγής αρχείων του Kazaa, ενώ ελέγχει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υπηρεσία του Kazaa είναι πιο δημοφιλής στη Γερμανία, όπου 1,95 εκατ. χρήστες τη χρησιμοποίησαν τον Οκτώβριο και ακολουθούν η Γαλλία, η Ισπανία και η Βρετανία. Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας, το 43% των Ευρωπαίων που είναι συνδεμένοι με το Internet επισκέφθηκαν μία από τις τέσσερις εφαρμογές: Kazaa, RealOne/ RealPlayer, WinAmp και Windows Media Player, τον Οκτώβριο από το σπίτι τους. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Το CleanKMD δεν έχει corrupted files; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 4 Ιαν. 2004 , 23:23) Το CleanKMD δεν έχει corrupted files; Έχει.. έτυχα και corrupted WMA νόμιζω ότι υπήρχαν μόνο corrupted mp3... Σχετικά με το άρθρο πιο πάνω... ΤΟ καλόκαιρι δεν έχει ακουστεί για ένα κορίτσι στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ που της την έπεσε η RIAA? άρα έχει σχέση που βρίσκεσαι? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. January 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Ιαν. 2004 , 00:04) Έχει.. έτυχα και corrupted WMA νόμιζω ότι υπήρχαν μόνο corrupted mp3... Σχετικά με το άρθρο πιο πάνω... ΤΟ καλόκαιρι δεν έχει ακουστεί για ένα κορίτσι στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ που της την έπεσε η RIAA? άρα έχει σχέση που βρίσκεσαι? Όχι, στην Αμερική ήταν. Ευτυχώς η RIAA δεν έχει απλώσει ακόμα τα πλοκάμια της εκτός Αμερικής και εύχομαι να μη γίνει ποτέ αυτό... :whistle: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 de doulevei re pedia to link toy CleanKMD. Yparxei site gia support? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts